- Megnyugtatta a Netflix a befektetőket, a vámoktól sem tartanak
- Az egész világon terjeszkednek a dollármilliárdos kibercsalók
- Az EU betartatja a szabályokat, mindegy, hogy kik vezetik az óriáscégeket
- Tömeges bevetésre kész az új Huawei AI-chip
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
-
IT café
Invitel (Telefon, IPTV, kábel TV, DSL, kábelnet, optikai)
Aktív témák
-
kezdő
senior tag
Megjelentek az új csomagok!
15Mb/s: 8490 Ft/hó
Fogjuk rá, hogy jóóó. -
kezdő
senior tag
válasz
#41635072 #4696 üzenetére
Szerintem nem.
Akármelyik szolgáltatót is vesszük azon belül is net, telefon, TV, felfelé mindig örömest engednek csak írogass nekik alá 1 évet. (tehát ha már csak 5 hónapod van hátra az 1 évből és feljebb váltasz akkor újra 1 éved lesz, ez nekik jó)
Azt viszont elképzelni se tudják, hogy pénzről mondjanak le és elengedjenek egy aláírt pl. 8ezres csomagból egy 5ezresbe.
Legalábbis eddig ez a tapasztalatom.Amúgy érdemes kábelnet irányába nézelődni Invi területen. TV mindenhol van és a legtöbb már T-Home vagy UPC kézben van.
-
jozsi252
veterán
hűségszerződést csak akkor lehet lemondani ha lejár a hűségidő, lelehet amúgyis de akkor kikell fizetni a hűségidőből hátralevő havidíjat.
De már nagyon érdekel hogy télleg mennyi lesz a havidíj így legalább kiderül invitel mennyire van elszállva de remélem azért 10 alatt lesz havidíj, legalábbis ha t-com havidíjait nézzük akkor így lenne fer szerintem de majd meglátjuk.
-
C64
őstag
válasz
#78121280 #4688 üzenetére
Hát ez nagyon nem lenne fair, mert t-com területen 6300ft/hó a 15Mbites!!!
-
törölt tag
-
tome0001
senior tag
nem a letöltést kéne fejleszteni, habár az is lassú, hanem a feltöltést. értem én hogy az adsl nem tesz lehetővé pl. 5mbites-es feltöltést. de az azért véges, hogy egy 2megás képet 3-4percig küldd az ember valakinek. nekem eddig semmi bajom nem volt az invitellel, mert olcsó volt és megbízható. de egy hónapja folyamatosan szakad a vonal és lassú is. nem tudom mit csinálnak, de nagyon idegesítő. az biztos h 15Mbit/900 Kbitért, én sem adok ki majdnem kétszer annyit, teljesen felesleges. Amég az invitelnek nem lesz versenytársa a monopol területeken, én addig nem bízom változásban. sőt azt is el tudom képzelni, hogy most adnak itt 10-15megákat, ezáltal le fog lassulni az egész rendszer, habár meg kell mondanom, ehhez nem értek igazán.
Reménykedjünk továbbra is egy optikai hálózat fejlesztésben, habár a kertes házakba fogják azt legutoljára bevezetni, én úgy gondolom. Én személy szerint egy 10/5 Mbites internettel is elégedett lennék.
-
törölt tag
Én így tippelem az árakat amiben a vonalas telefon havi díja is benne van
10M 8990 Ft
15M 9990 FtSose volt egy olcsó cég szerintem eztán se lesz az.
Akciózni nem is nagyon szoktak, furcsa és csendes egy cég ez az Invitel!Nekem most Komfort ADSL 8M van vonalas telefonal együtt 7990 Ft persze a telefont egyáltalán nem használom
-
Orlin
addikt
Másik oldalon írták:
"Önálló sávszél emelés nem lesz Saját területen,
jövőhéttől lehet bemenni új sávszélt kötni,az elérhetőségek:
5M/500kb/s
10M/500kb/s
15M/900kb/s ennél vigyázzatok , mert kevés helyen bírja a rézkábel ezt a szintet...Így aki erre köt lehet nem kap ekkorát csak a garantáltat...
Akiknek élő szerződése van azok válthatnak mert magasabb sávszélváltásnál lehet szerződést módosítani. "Bár majd minden kiderül Hétfőn
Sajna én is trtok ,h semmi jó nem fog következni.Ha lhet is majd nagybb sávszéleséget igényelni szerintem az is drága lessz.
Így lehet maradok én is a 4MB-nél.Mert 6-7 000-nél többet nem fogok fizetni a netért az biztos.ÜDV!
-
jozsi252
veterán
hi
Belső infója nincsen senkinek hogy új csomagok mennyik lesznek 10 meg 15 megabit? mindenesetre erre a döntésre már rég sort kellett volna keríteni invitelnél mivel drágának mondható meg nagyon lassúnak és ez a 2 dolog egyszerre sajnos nemtúl jó dolog
de hát akinél csak ez az egy szolgáltató van mint nálam is akkor nincs mit tenni
-
akos86
aktív tag
az a helyzet hogy kb 70 éves a tulaj városba nem nagyon jár interneten csak tőzsdézik (ez a munkája)megpróbálok neki valahogy segíteni több kevesebb sikerrel ezért fordultam hozzátok hátha van valami egyszerűbb megoldás max bemegyek a t-online-hoz és kérek segítséget vagy felhívom őket hátha tudnának e segíteni de nem hiszem hogy megmondanák a jelszavat.
Azért köszönöm az eddigi segítségeteketüdv:akos86
-
jozsi252
veterán
bemegy a vonal előfizetője t-online hoz személyes okmányokkal és kér új passt ennyi.
-
akos86
aktív tag
köszönöm szépen hát akkor csak az lesz valahogy megkérdezem.
és elnézést hogy bepofátlankodtam a topikbaüdv:akos86
-
akos86
aktív tag
Kedves fórumtársak!
Óriási problémával állok szemben igazából nem is tudom hogy honnan kezdjem
Lényeg az hogy van egy számítógép adls t-online internettel a win xp rendszer olyan lassú h kb 10perc mire betölt szal tök gatyán van a gép és újra kellene telepíteni az xp-t kiderítettem az alaplap nevét így értelemszerűen töltöttem le hozzá megfelelő drivert a gond az hogy az internet kapcsolat jelszavát nem tudjuk mivel a gazda elhányta a szerződést, a felhasználónevet tudom mivel csatlakozásnál megjeleníti de a jelszót ugyebár kipontozza
Az a baj hogy a szgép gazdája Német állampolgár és nem nagyon tud magyarul ez is megnehezíti a dolgot eddig nem mertem újratenni a gépet mivel nem tudom a jelszót és a tulaj pedig interneten dolgozik.kérdésem az hogy valahogy nem lehet e kiolvasni a jelszavat a gépből? válaszotokat előre is köszönöm.privát e-mail címem: akos-1986@freemail.hu
-
bb71
őstag
Hülye kérdés, de mire fel emelnének, mármint milyen műszaki lehetőségük van, hiszen ADSL elméleti maximuma nem 8MB?
Kösz a választ előre is. -
C64
őstag
Naponta nézegetem az invitel oldalt a halásztelki növelés miatt, annak ellenére, hogy tudodm, hogy 17.-re igérték a növelést
-
Newyorker
addikt
válasz
LeslieG Jr. #4669 üzenetére
jaja, bár aszittem már azért tudnak vmit, bár lehet van már infó, csak nem publikálhatják!
-
Newyorker
addikt
válasz
Newyorker #4660 üzenetére
nah megkérdeztem, a válasz:
"Tisztelt Ügyfelünk!
Társaságunkhoz érkezett megkeresésével kapcsolatban az alábbiakról
tájékoztatjuk:Jövő hét folyamán kerülnek kiadásra az új díjcsomagok. Jelenleg még nem tudunk részletes információval szolgálni.
Továbbra is készséggel állunk rendelkezésére.Tisztelettel:
Invitel Zrt.
Lakossági és Kisüzleti Ügyfélszolgálat
" -
Doki16
addikt
Van vki az inviteltől?
Az IP TV-seknek még mindig csak ezt a szar thomson és tilgin modemet tudják adni? -
Newyorker
addikt
válasz
LeslieG Jr. #4665 üzenetére
rendben!
-
Newyorker
addikt
válasz
LeslieG Jr. #4663 üzenetére
jaja, akkor asszem írok nekik
-
-
Newyorker
addikt
most aki jelenleg invitel területén 8 megás nettel rendelkezik annak ingyen fogják emelni a netet csak be kell majd szólni nekik, vagy csak úgy emelik ha ráfizetsz?
-
LeslieG Jr.
őstag
Igaz nem rossz de tényleg drága.
Szvsz ők meg azt használják ki hogy egyedül ebben a térségben tudnak 15Megás meg nagyobb szávszélességet biztosítani. Ha lenne egy konkuerncia nekik akkor szerintem enyhülne az ára. Legalább is barátságosabb lenne. De mivel egyedüliek a piacon nagy sávszélességel nem fog mérséklődni az ára.
-
kircipeti
senior tag
Van nalam egy laptop, amin egy t-online-os email cimet kellene beallitanom Thunderbirdben. En Inviteles teruleten vagyok, de a laptop t-online-oson lesz. Az letezik, hogy hiaba allitom be jol az SMTP-s dolgokat, attol meg ez nalam Invitel teruleten nem fog mukodni?
-
C64
őstag
válasz
LeslieG Jr. #4650 üzenetére
hello, ez a pr-telecom nem is rossz, bár sztem meglehetősen drága
-
Bacardi16
tag
Sziasztok!
Nemrég bedöglött a D-Link 360R modemem. Honnan tudhatom meg hogy milyet kell vennem helyette? (Annex A vagy B) -
semetka
őstag
Úgy látom elég nagyot estek a garantált sávszélek. 4 megásnál 800kbit. Na azt próbálják meg hogy az eddiginél vmiért kevesebb sávszélem legyen. Akkor azonnal váltok szolgáltatót. Nekem 3800 körül szokott lenni, remélem marad is.
-
Chip
aktív tag
válasz
LeslieG Jr. #4650 üzenetére
Remélem nem lesz igazad.
Én abból indulok ki, hogy ha nálatok nincs rákényszerítve az árcsökkentésre mert monopol helyzetben van. Vannak az országban olyan területek ahol már van választási lehetőség.Például nálunk (Szentes)
Tvnetwork 5M/1M 3500 Ft/hó , 10M/2M 6000 Ft/hó
A Rubicom árai ennél kicsit magasabbak de ott se kell +ba telefont fizetni.Most járt le a hűségidőszakom és ha ebben a hónapban nem lesz vmi árcsökkentés akkor valószinüleg felmondom és kipróbálok egy másik ISP-t is.
-
LeslieG Jr.
őstag
Szia Drusza! (Halásztelki)
Hát igen ez durva. Még alternatívának ott van a PR-telecom kábelnetje de ők sem adják olcsóbban a netet mint az Invitel. De ott legalább van 15 megás net meg 25 megás is van. Nekünk sajnos csak ez a két szolgáltató van és semmi más. És mivel monopol helyzetben van az Invitel ebben a térségben hülye lesz majd árat csökkenteni vagy ne adj isten sávszéllesség bővítést. Nekünk ez jutott.
Üdv.
LeslieG. Jr. -
C64
őstag
azért az nagyon durva, hogy csepelen 6300ft a 15 megabites net, halásztelken meg 8000 a 8 megás!
upc-nél meg 4750 a 15 megás és 9000 a 120 megabites!!! Hihetetlen! -
beteg
őstag
válasz
Anonymuser #4643 üzenetére
írtam nekik. bár előre tudom, hogy fölösleges volt, mert a garantált, az 2M. csak azért fizessen az ember egy drága 8-ast!?
lehet kipróbálom a rubicom-ot -
powerup2
addikt
Mondjuk nekem a 8 megabites net ha letöltök torrenten max 830 k -val jön a feltöltés meg 55-60 között ingadozik.Ez gondolom jó érték . Amugy nem olyan rég a d-link dsk 380t modemel már nem sikerült csatlakozni és most a 360r kell használnom de a 380t modem megy de nem állitottam rajta semmit mégsem megy vele a net valaki tudja miért nem?
-
beteg
őstag
2 napja a 8M-ás netem, ami eddig 6-al ment, leesett 4-re.
vác környékén csinál ilyet másnak is? -
törölt tag
válasz
#78121280 #4639 üzenetére
Igen, mert megtartják.Épp ezaz, hogy rohadt kevés helyen érhető el az ADSL2+.
Itt az esetek 90%-ban nem arról van szó, hogy "bírja e a vonal".
Hanem, hogy miylen technológia van kiépítve.
Az megint elenyésző, amikor az ócska CAT4 vagy egyebek maitt nagy a csillapítás, eleve kicsi az elméleti határ. -
törölt tag
válasz
#41635072 #4638 üzenetére
Gondolom mert megtartják vagy nem fért el a táblázatba
De szerintem ahol meg van oldva ,fel van készítve a rendszer az ADSL2+-ra pl iptv-vel lefedett területek ott elérhetőnek kell lennie a nagyobb csomagoknak,az már más kérdés hogy az ügyfél vonala melyiket fogja elbírni ez akkor dől el amikor le adja az igényt megmérik a vonalát és ha nem oké akkor vissza dobják a csomagmódosítási kérelmét!De mindegy én nem vitatkozom.
Részemről téma lezárva.
-
törölt tag
válasz
tome0001 #4625 üzenetére
Mivel még nem indult el az Akció ezért nincs is fenn a weboldalukon az invitel területre vonatkozó csomagok és akciós árak.
Május 17.-től kezdődik az értékesítés, és addig nem is lehet tudni, hogy mennyi lesz az akciós ár (ami az ÁSZF-ben vannak árak azok listaárak és nem tartalmaz semmi kedvezményt és hűségidő nélkül értendők) ezt az ügyfélszolgálat is megírta mailben!
Hogy milyen távolságra vagy a központtól azt ők tudják megmondani.
Nekem 24 órán belül válaszolni szoktak az e-mailekre. -
törölt tag
válasz
#41635072 #4631 üzenetére
Olvasd el a Május 17.-től érvénybe lépő ÁSZF ott van benne
Idézem:
Szolgáltató az egyetemes szolgáltatási területén új névleges sávszélességű ADSL internet szolgáltatásokat
vezet be: 2-5-10-15M csomagok (1. sz. melléklet)A Szolgáltatás kizárólag az Invitel Zrt. egyetemes szolgáltatási területein érhető el, a műszaki
lehetőségek figyelembe vételével.Kép az ÁSZF-ből
http://noob.hu/2010/05/01/5.JPG
Én Hódmezővásárhelyi vagyok és itt is lesz nagyobb csomag.
-
powerup2
addikt
De hogy hogy a saját inviteles területeiken nem lehet nagyobb csomagra váltani ezt nem értem ahogy elnéztem az árakat elég rablás lesz mert 8e a 8megabites net és ennyiért lesz mejd a 15 megabites a magyar telekom területeken.Kicsit elavultnak tartom ezt a 8 megabitet föleg a feltöltési sebbeséget ami már nevetséges.Mivel veresegyházon lakok én ugy tudom itt más net nincs de akkor is felháboritó ami itt megy
-
törölt tag
Invitel területen marad a 8M.
Nem tudom, honnan szeditek mindezt, hogy ott is lesz növelés... -
Orlin
addikt
válasz
tome0001 #4629 üzenetére
Hát igen.Csak már írtam nekik anno az emelésel kapcsolatban és akkor is kaptam 1 hét elteltével egy 2 soros levelet...
Sajna a "Konfigurátórban" nem írja,h lehetne 15 MB is
.
A számlámban meg simán számláztak pluszban 2 000 forintot a havi mellé.Hétfön fel is hívom őket!Invitel " ha több kell ".hmmm eddigig nem valami sebességes kamu dumájuk volt?
Ez legalább akkora hülyeség... -
tome0001
senior tag
jah és még egy utolsó, aztán leütöm magam
a 15 megásnak kíváncsi leszek hogy mennyi lesz az ára ha a 8 megás 7e körül van. 12-13e-re saccolok, ami ismét szánalmas árkategória. Lezs a feltöltés vagy 900 kilobit, amiből majd garantálnak 150 kilobitet. -
tome0001
senior tag
a 1443-es számot 2 napja próbálom hívni, folyamatosan foglalt. előte persze végig kell hallgatni egy fél perces szöveget, amiben az invitel fényezi magát, és utána pedig jön a foglalt jelzés. jah és még emellett annyi, hogy invitel területen a garantált sávszélesség még az elméleti határ 25%-át sem éri el. pl a 4mbitből, 0,8at garantálnak. Hát hol élnek ezek? ez nem fejlesztés hanem visszafejlődés. ekkora egy ratyi társaságot. szánalom.
-
tome0001
senior tag
-
törölt tag
válasz
powerup2 #4622 üzenetére
Új csomagok lesznek bevezetve Invitel területen 10 és 15 Megabites.
Május 17.-től lehet ezeket igényelni persze ha elbírja a vonalad
Automatikusan nem fogja meg emelni senkinek az Invitel.
Tessék érdeklődni a telefonos ügyfélszolgálaton vagy emailben én is így tettem.
Nekem is 8 megás van -
powerup2
addikt
Most akkor lesz nővelés vagy sem invitel területen mert nagyon gázos hogy csak 8 megabites a net és ha lesz akkor mikor lehet azokra a csomagokra váltani vagy most az lesz hogy a 8 megabites helyére jön a nagyobb csomag?
-
SzlobiG
félisten
Igen ez ADSL2+ egész faluba ez van már mióta megy az invitv.
Hát nemtudom milyen a mostani csatorna szolgáltatód, de nem ajánlom az InviTV-t mi már annyiszor megbántuk a dolgot.
Amúgy annyira nem vészes, de szokott akadozni a kép nincs olyan nap hogy ne csinálná igaz nem vészesen, de pl mostanába sose tudom vissza nézni azt a műsort amit épp szeretnék.
A menü nem rossz már frissítették vagy 3x mondjuk gyorsabb lehetne...nekünk UPC volt előtte műholdas az ezerszer jobb,stabilabb volt nála csak így egybe a nettel telefonnal együtt ez olcsóbb ezért maradtunk ennél.
-
kezdő
senior tag
válasz
SzlobiG #4616 üzenetére
Amúgy most jut eszembe:
Mi a véleményed az InviTV-ről?
Gondolok itt a képminőségre, szakadozásokra, digitális elosztó hogy funkcionál, a Motorola beltéri mennyire lassú/gyors/praktikus.
Észrevehető fejlesztések vannak? (új menü, szebb kép, stb.)
Szóval csak így muszájból "élsz" vele együtt vagy teljes a szerelem?Azért érdekel mert a neten csak a megjelenéskori tesztek vannak fent, az pedig már 2 éve volt, sok minden történhetett azóta. ( vagy nem)
-
törölt tag
A modem beállításainál
VPI/VCI 8/35-re kell állítani!Nekem egy TP-Link TD-W8920GB Annex B készülékem van és Invitel területen vagyok.
Ezek a be állításaim
VPI/VCI 8/35
Service Category: UBR Without PCR
Connection Type: PPP over Ethernet (PPPoE)
Encapsulation Mode: LLC/Snap-Bridging
PPP Username and Password: itt az inviteles mail címed elejét kell megadnod meg a hozzátartozó jelszót
PPPoE Service Name: Invitel ADSL
Authentication Method:Auto
MTU [88-1500] : 1492
Dial on demand (with idle timeout timer): 30
Enable WAN Service: legyen be pipálvaEnnyi. Remélem sikerül megoldanod a problémát
-
kezdő
senior tag
válasz
SzlobiG #4616 üzenetére
Nagyvárosokba se számíts rá.....
1 adott lakóparkba lett bevezetve, csupán kötelező jelleggel került így bele az ÁSZF-be.
Oda is valószínűleg azért vitték, mert közel volt a gerincükhöz és más szolgáltató még nem csapott le a területre.
A 17Mb/s vonalat pedig nem is értem. Azt hittem csak ADSL1 technológiával vannak lefedve az Invitel területek, ez meg már jóval túlmutat annak a technológiának a teljesítési határán.
Mind1 akkor is max ADSL2+, az se mindenhol, VDSL-ről meg egyenesen álmodni ne merjünk.
Na várjuk azokat az akciós árakat, hátha adnak valami jó ajánlatot 15Mb/s-ra.
(albérletben UPC 3000 Ft/hó-ért adja ezt a sebességet, erről azonban itt nem is álmodok) -
törölt tag
válasz
#41635072 #4606 üzenetére
Az árak lista árak és hűség idő nélkül értendőek!
Épp ma kaptam meg a választ az Inviteltől
"Tisztelt Ügyfelünk!
Társaságunkhoz érkezett megkeresésével kapcsolatban az alábbiakról
tájékoztatjuk:Valóban bevezetésre kerülnek magasabb sebességű csomagok. Az Ászf a
listaárat tartalmazza, de az akciós árról még nincs részletes
információnk. A váltás csak az akció indulásától lehetséges.
Továbbra is készséggel állunk rendelkezésére." -
Newyorker
addikt
nem lesz már több netduplázás, vagy mi?
-
LeslieG Jr.
őstag
Ahogy tetszik mondani. Nálam is mikor kirpóbáltam az IPTV anno kijött a szerelőcsóka és mikor bemérte a vonalat akkor nálam a max olyan 14-15Mb/s volt. Ezért nem lehetett rákötni két TV-t az IPTV-re mert mint tudjuk 4Mb/s-kell neki. És a 8Mb/s-es net melé már csak 1 TV-re lehetett megcsinálni az IPTV-t.
Ugyhogy azt hiszem itt elörremenő fejlesztés csak a városban lesz. A kisvárosok vagy nagyközségek meg maradnak a jól bevált 100 éves technológiánál.
Az a baj hogy nincs konkurencia mindenhol, mert ha lenne akkor versenyhelyzet alakulna ki. De mivel nincs versenyhelyzet ezért nincs elörremenő fejlesztés. Mindig ott van fejlesztés ahol van konkurencia. Lásd a nagyvárost.
-
kezdő
senior tag
Na vége a találgatásoknak, hivatalos válasz:
"Az FTTx technológiát jelenleg egyetlen helyen kivitelezte Társaságunk:
ez a technológia egyelőre csak Budapest egy konkrét lakóparkjában
érhető el, a megfelelő lefedettség elérése rendkívül idő és pénzigényes
folyamat."Mostantól magán vélemény:
Valamint az ADSL2+ is furcsán lett kivitelezve. Ugyanis elég közel lakom a központjukhoz, eddig is tudták garantálni a 8Mb/s+InviTV csomagot (igaz nem éltem vele) ergo így is bír(t) a vonalam olyan 10-11Mb/s sebességet. (legalábbis szerintem, cáfoljatok meg ha nincs így)
Most viszont arra a kérdésemre, hogy előfizethetek e a 15Mb/s csomagra az a válasz érkezett, hogy csak 13Mb/s sebesség érhető el nálam.
Kérdem én akkor hol tudják biztosítani a 15Mb/s-t? A kábel első 5 méterén? ...... -
kezdő
senior tag
Legyetek már optimisták.
Ennél szarabb/lassabb már nem lehet.(Viccet félretéve, vesztenivalónk nincs. Marad ez a színvonal vagy gyorsulunk.)
-
kezdő
senior tag
-
Zoli51
csendes tag
Sziasztok
valaki segítsen már !
Postán megrendeltem egy TP-link TD 8810B ADSL modemet de nem akar feltelepülni.
A modemen látszólag hibát nem jelez a három lámpa ég de a gép nem komunikál vele. Mit tegyek?
Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- World of Tanks - MMO
- CPU léghűtés kibeszélő
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- iPhone 15 Pro 128GB, Szép állapot, Független, 100%, Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest