-
IT café
Invitel (Telefon, IPTV, kábel TV, DSL, kábelnet, optikai)
Aktív témák
-
SzlobiG
félisten
válasz
JamesHolden #1292 üzenetére
Jah aztem valami progi mert nekem siemens modemem van.
-
SzlobiG
félisten
Az előbb elment a net egy percre azt vissza mondom jóvan biztos szórakoznak vele böngészek azt túl gyorsan jönnek be a honlapok gyorsan megmértem azt [L][URL=http://www.speedtest.net]
[/URL][/L] Ez van most, de gondolom tesztelhetik mer a feltöltés az ugyan annyi.
25-ös körzet Dunaújváros mellett.
[Szerkesztve] -
Wapetya
tag
Tisztelt Ügyfelünk!
Tájékoztatjuk, hogy rendkívüli üzemfenntartási munkák miatt 2007.03.13-án 02:00 - 06:00 óra között ( ÁSZF szerinti ablakidőben ), legfeljebb 30 perces szolgáltatás kiesés várható, amelyben az Ön ADSL szolgáltatása is érintett.
Megértését köszönjük.
Budaörs, 2007-03-12
Üdvözlettel:
Invitel Zrt.
88-as körzet, Ajka
Ez már a második email karbantartás miatt, csak hegesztenek itt valamit -
kircipeti
senior tag
Napfenyes 24-es korzet, a ket dunaag kozott
. 512-es makasz adsl: [link]
Amit szombaton atvaltattam kettoazegyben 4M-ra, most ez ilyen koztes lehet. -
mongi
senior tag
csillagidő 12446344.1234
mongi naplója, 27-es csodakörzet
idő gyönyörű, a net stabil 22-es pinget produkál, mindezt megemelt sebességgel
(1M---->8M csomi), persze a maxot nem értem el, és szvsz egyhamar nem is fogom. első eredményem:
inviteles sebességmérő szerint:
Az Ön sebessége
6765.9 kbits/s
829.1 K bytes/sec
[Szerkesztve] -
n0se
tag
válasz
Mr. Goodkat #1289 üzenetére
heggesztik gondolom a vonalat, azt, hogy neked 512ről miért rántották meg 8mbit-re azt élből lepasszolnám, lehet, hogy valami teszt volt.
-
Newyorker
addikt
Igen ez engem is érdekelne, mert én is megnézném az enyémet!
-
SzlobiG
félisten
válasz
JamesHolden #1277 üzenetére
Ezt mivel tudtad megnézni?
-
Mr. Goodkat
csendes tag
Remek kis eredményeim vannak a 88-as körzetből! Alapban 512-es diák adsl-em van, tegnap reggel speedtesten 8123kb/s-volt a letöltés, ez estig jó is volt stabil 30-as pingel (töltöttem mint a vaddisznó
), aztán ma reggel 7kb/s volt a letöltés
, most amikor írom 61kb/s a le, és 852kb/s a fel. Ti felvilágosultak vagytok!
Mi a xar történik a netemmel, fél óra mire a speedtest betölt, bár megvallom a tegnapi eredményeknek örülnék -
Televan74
nagyúr
A 25 -ös körzetben emeltek már valakinek?
-
radamsky
senior tag
Amugy nézeggetem a teszteket
stabilan tartja nekem a következőket
Download 6800-7000 kb/sec
Upload 430-480 kb/sec
A ping az 22ms
Probábol lehuztam egy filet 800 kb/seccel jött -
radamsky
senior tag
Felfelé lehet váltani 2 haverom is váltott hüségben
csak ahogy irták nem minden ügyfél szolg. tudja vagy akarja.
Meg kell probálni telcsin máskor hivni öket hátha egy nem egy bal lábbal felkelő egyént kapsz ki. -
Reag3nS
senior tag
válasz
gedikart #1283 üzenetére
lejjebb írták a kollégák hogy már nem lehet váltani fölfelé sem csak szerződés lejárta után. (ők írták lejjebb.)
fejlesztés... hát bizonyos körzetekben kell fejleszteni. van ahol nem csak átállítani. ezt az első invitel közleményben írták de azóta levették és nem találom. pl 27 esben nem kell fejleszteni csak átállítani... -
gedikart
aktív tag
válasz
De még csak most lesznek a fejlesztések. Rosszul tudom? Majd akkor érdemes megnézni ismét a vonal tartalékát, szerintem.
Ha most 4 Mbit/sec-re váltasz, később - ha bírja a vonalad - még lehet váltani a drágább, 8 Mbit/sec csomagra.
[Szerkesztve] -
Rent
senior tag
válasz
megkell várni emelést, és ha 6,5 alatt megy akkor én váltok 4esre.
-
Troy.
addikt
Dialcom 1520-as modemem van. mit bír?
-
kircipeti
senior tag
válasz
Hat ha ugy erzed, hogy eleg lesz a 4Mbit is, akkor sztem erdemes atvaltanod a kettoazegyben 4M-asra, ennek a telefonpercdijai sokkal (fele, harmadannyi) jobbak mint a lebeszelheto4000-nek es 2000-et errol is ledumalhatsz, szal' telefontemaban ugyanott leszel.
-
Shodan
őstag
Hogy működik az online szerződéskötés.Miután kitöltöttem az adatokat nekem kell kinyomtatva elküldeni a szerződést, vagy majd ők küldenek egyet?
-
JamesHolden
aktív tag
üdv
2Mbites csomagba vagyunk, ebből lesz most ugye ''up to 8''
modemembe megnéztem, a vonalunk elég keveset bír, még a 6Mbitet se érné el... (lásd lenti kép)
szerintetek nem lenne ésszerűbb csomagot váltanunk? (4Mbit-re pl.)
10.500Ft-ot fizetünk különben, jövő hónapban jár le a 2éves hűségidő
vezetékes telóér 4000Ft-ot fizetünk (Lebeszélhető 4000+)
azon gondolkodtunk szüleimmel hogy esetleg meglépjük a ''Kettő-az-egyben csomag''-ot (Komfort-ADSL 4M) 9900-ért amiből 2000 letelefonálható
vagy tudtok ajánlani v.mi más alternatívát?
(Herend - 88-as Invitel primer körzet, más szolgáltató csak fibernet van)
[Szerkesztve] -
shabbarulez
őstag
Már többször volt, mindig le is lett írva hogy ez a Tíkom emelés ÁSZF-be foglalása, semmi köze a saját területen emeléshez. Az majd június végéig fog befejeződni és majd utána júliusban az is hasonlóan bele fog kerülni az ÁSZF-be.
Az Invitel már február 10.-e körül elkezdett emelni, elég sokat írtak erről a topicban szóval nem olyan nagy titok, az emelések pedig július végéig zajlanak majd az egyes területekükön ahogy ezt anno egy két héttel ez előtti sajtóhírben is leírták. Türelem sávszélt terem. -
ALI_G
veterán
Biztos volt már, de jobb 2x, mint egyszer sem: [link]
elvileg holnaptól emelhet az invitel? Itt már nagyon kéne. A múltkor valahogy megjavult a pingem, de a hét végefelé már megint rakoncátlankodott. most épp 200 az átlag. -
CocooN-z
őstag
Mennyünk ki focizni azt mondom
-
C^^
őstag
28-as korzet, gyonyoru, tavaszi idojaras. A ping sajnos nagyon hullamzik, viszont a savszel stabil. Emeles egyelore nincs.
[Szerkesztve] -
tusi74
őstag
válasz
LeslieG Jr. #1260 üzenetére
Hát akkor várakozhatunk tovább. Van egy érzésem, hogy április 30-án lesz az emelés.
-
mongi
senior tag
Dunakanyar, 27-es csapat -
Newyorker
addikt
A 33-as körzetnek április közepe várható, ahogy nézem!
Írtam nekik levelet, h az 1megabitesemet mennyire fogják gyűrni és 4Megabit volt a válasz!Ennek örülök, mert mégse 2re emelik!
Vagy akinek 1 van, annak mindenkinek 4re emelik? (mert régen volt vmi primer körzetes duma)
Olvasgatom, h vkinek nem bírja a modeme, nekem egy SIEMENS C110i-m van!
Ez fogja bírni a 4Megabitet? -
Rent
senior tag
nagyon jo ido van itt is!
28as korzet Mogyorod.
Sut a nap, csicseregnek a madarak, kellemes tavaszi hetvege. -
mongi
senior tag
csillagidő 13142352.123
mongi naplója
Dunakanyar (27-es kvadráns)
az idő gyönyörű, süt a nap és kelleme tavaszi zsongás van a kertünkben
a net most kissé vacakol, a ping úgy hullámzik mint egy viharos tenger 40-270 között, lehet valamit maszatolnak, mert időnként mintha bontana is a hálózatról (ez nem csak nálam van, a házban 2 féle invitel van kötve, mindkettő vacakol így). -
LeslieG Jr.
őstag
Szia!
De tudunk.Napos, enyhe meleg idő 13-16C fok körül. Csicseregnek a madarak és nagyon szép idő van. A virágok nyilnak és a méhecskék is munkálkodnak
Csak az a frány rendszergazdi nem munkálkodik a 24-es körzetben.
Ezen kívül ha a netre gondolsz akkor azt kell mondjam hogy stabil és még mindig nem érezni a hegesztésből semmit.De legalább már lenne valami ami a hegesztésre utal mert akkor tudnánk hogy történik valami.
-
tusi74
őstag
Nem tud valaki közelebbi infókat a 24-es körzetről? Nem bírom már ezt a várakozást.
-
-
Rent
senior tag
persze, huseg mellett felfele lehet csomagot valtani csak lefele nem.
-
Rent
senior tag
na jolvan huzok aludni, remelem mire felkelek hasitani fog vagy 980k val legalabb.
-
Liberator
tag
Hi! Nekem nagyon le ment a pingem , most a legutolsó mérésnél 60 volt. 27 Dunakeszi
-
CocooN-z
őstag
Az előbb megszakadt minden: CS ventri, böngésző, minden, mintha kihuzták volna. @27 D.keszi de ugyanugy 2Mb
-
radamsky
senior tag
Igazán nem értem
nekem a csaj 2 in 1-et akart ajánlani 9000 Ft-értezekszerint van ilyen áron
csak nekem telcsi nem kell mert most ingyenesen tudok dumcsizni rajta munkaidön kivül
Honnan veszitek a 12 valahány ezret??
És ne Mailt irjatok, nem igaz hogy a 1288-at nem tudjátok felhivni. Ingyenes szám és 3 perc alatt el lehet intézni
Én azért váltottam mert olcsobbat fizetek nem azért mert türelmetlen vagyok -
Rent
senior tag
ha telefonon nem valtok dijcsomagot, csak kérek 1 év huseget es kapok 1000ft kedvezmenyt, szerintetek akkor is megemelik 1-2 nap alatt a netet?
-
bigdigit
addikt
válasz
shabbarulez #1236 üzenetére
1187-es postban jóval gyorsabbat látok pedig szintén 8mbit és szintén 24es kőrzet
-
Rent
senior tag
Na ma beszeltem kb a 10. emberrel, vegre o tudott erdemleges valaszt adni es segiteni
1000ft kedvezmenyt tudnak adni 1ev huseg alairasa eseten igy a 2m(8m) +telefonalap nem 12380 lesz hanem 11380. igymar pofasabb. -
Rent
senior tag
válasz
DamonBounce #1234 üzenetére
miert erne meg nekem? 3000ft melle a telefon alapdij ugy pedig mar 12990 most pedig 12380 at fizetunk 2az1ben csomagert, vagy lehet kerni hogy nem kerunk telefonvonalat, csak adslt? mert a vonalat nem hasznaljuk egyaltalan
[Szerkesztve] -
Rent
senior tag
annyit tudott segiteni, hogy nagy kegyesen felajanlotta marad a jelenlegi lejart huseg 12380 ert, vagy alairok 1 evet es 600 al tobbet fizetek 12990 et.
jo arcok mi? -
bigdigit
addikt
24-es kőrzet eddig:3112/412
ma délutántól:6883/412
az upload semmit nem változott....
idáig még nem merültem bele de ha valaki megtudja mondani hogy a d-link360r modem mennyit tud megköszönném.
ha a modem miatt ennyi csak akkor lecserélem.
vagy hogy tudom megnézni mennyit tud.. -
Rent
senior tag
na írtam nekik, tudnak e vmi személyre szabott előfizetést felmutatni mert 12384ft ot fizetunk egyben a 2m(8m) + telefonvonalert lejart huseggel, most elvileg 12990 az uj elofizetes 8m + telefon, de ez 600 al dragabb mint ami most van,
igy megirtam hogy Fibernetnel 1evvel 8mega csomag csak 9500 lenne, nekunk havi 2700 al olcsobb.. kivancsi vagyok tudnak e igy segiteni.. -
kircipeti
senior tag
Na en most valtottam telon 512-as invitel makaszos netrol, meg lebeszelheto4000 csomagrol 4Mbites kettoazegyben csomagra. A netet azt mondta a csajszi, hogy napokon belul megemelik (csak nehogy servet kapjanak
), a telot meg apr1-tol (remelem nem vmi trefa
). Majd jelentkezem, ha emeltek.
-
mongi
senior tag
válasz
SzlobiG #1213 üzenetére
csak 990ft-al lett így nekem több, mert régi bekötéssel 12k volt a 2 in 1 csomagjuk
inkább kifizetek 1k-val többet, és biztos megemelik, mint várom a bizonytalan 4Mbitet 12k-s áron (a nőci a már szokásos, de úgyis megemeljük 4-re június 31.-ig !!! dumával jött), mivel a hűségnyilatkozatunk még 1 évig élt volna így is meg úgy is -
MeRgeS
csendes tag
Na!
infokukackinvitel.co.hu-ra írtam, hogy most a másfél éve lejárt szerződésemet ujra meghosszabítottam. Az amúgy is felemelendő sávszélességem így kap e vmi féle elsőbbséget vagy a jelenlegi megújjított szerződésemben lévő dátum a mérvadó az emelésnél azaz Ápr 1. .
''Köszönettel vettük megkeresését.Levelére válaszolva tájékoztatjuk, hogy sávszélesség emelése az új szerződés életbelépésével, vagyis 2007.04.01-vel fog megtörténni.''
Tök arik mi?Ezt lehet csontig benyeltem
-
bb71
őstag
üdv,
ugye tegnap emelték meg 4MBitre 2-ről...
Összegezve: amíg 2MBit esetén általában 256KByte volt a max. letöltésem (tehát még jobb is , mint amit ígértek), addig most 466KByte-nál még nem tudtam gyorsabban letölteni... -
djtoomi
addikt
Ez meg itthon:
Amúgy akinek nem járt le a hűségf bármikor tud váltani.Csak jó ügyfélszolgálatos csajt kell kifogni. -
dömike
csendes tag
válasz
alexandrosz #1209 üzenetére
Köszi !!
-
t-jay
tag
Én is hívtam őket,hogy tegyenek át 8M-ra a mostani 2 helyett de mivel 9900at fizetek és nyár elején jár le a hűségem azt mondta a nő hogy nemlehet!Nemtud segíteni
Várjak míg emelnek... -
DamonBounce
tag
Ha ezt nem irod le mitől esek el
Ahogy elolvastam amit írtál már hívtam is őket váltani, először egy nő akadékoskodott hogy dehát még nem járt le a hűségnyilatkozat. Mondom az lehet, de váltanal anélkül is. Válaszol hogy igen ez pár napja még élt de már nem... Már azt hitte hogy leteheti amikor mondtam hogy ja, akkor egy órája szünt meg ezek szerint
Utána átirányítottak és váltottam -
Nimrod
addikt
Érdekes, most megint jó, de tegnap körülbelül este hattól ma délig borzalmas csomagvesztések voltak. Viszont van egy sanda gyanúm, hogy ez nem az Invitel sara lesz hanem gerinchálózati.
-
djtoomi
addikt
Sulinkban az elvileg 100/100-as net:
Nekem még mindig a emgszokott kb 1 mega/120kb most ez utóbbi hétbe általában igy van. -
userZ
aktív tag
Biztos volt már téma, de nézzétek el nekem
Szoval tavasszal jár le az egy éves huségem invitelnél; 1Megabit-es sávszél, amit most emeltek elméleti 4Megabitre (szvsz ezért is elmeltek ilyen hamar nálam). Namármost ad e valami kedvezményt a havidijbol még az invitel ha aláírok még egy év huséget, mert tavaly adott 1-2k kedvezményt, ők hívtak, hogy ha hosszabbítok akkor ilyen rendik lesznek velem. Egyébként most 7xxx hufot fizetek az elméleti emelt 4 Megáért. Tehát szerintetek keressem oket ezzel kapcsolatban vagy majd ok megint megkeresnek engem ha lejárt a huségem, hogy rendik legyenek velem megint egy-két ezressel?Remélem nem tul utópisztikus vágyam
[Szerkesztve] -
Sziasztok!
ismét visszatértem ebbe a topikba, mivel elfogyott a türelmemMiután az elmúlt jópár hétben zaklattam az inviteleseket,és semmi érdemlegeset nem csináltak / kiküldtek egy szerlőt,kijött pingelt 1 percig egy invitel szervert,aztán elment/ igy szertnék szerződést bontani, mert szerintem másképp nem lehet ezt már normálisan rendezni. Ügyfélszolgálat csak azt tudja hajtogatni,hogy router van e,router van e,semmi mást / egyébként van,de anélkül is ilyen jó a net,szóval a kérdés szempontjából teljesen mind1/. No a kérdés pedig az lenne,hogy milyen módszerrel lehet loggolni a csomagvesztést úgy,hogy az elegendő bizonyiték legyen a szeződésbontáshoz? ( egy ari screenshot,amikor ''jó'' a net: [link] )
-
mongi
senior tag
telefon lezajlott, a hölgy szerint átraktak a 8Mbites csomiba úgy, hogy nem járt le a hűségidő!!! tehát akinek még tart a hűségideje sztem nyugodtan kérje a ccsomagmódosítást, mert elintézhető
igaz ezt nem verik nagydobra
-
mongi
senior tag
na ma délután megpróbáljuk emeltetni a nyetet, bár még a hűség tart
majd meglátjuk, de remélem valami jóképességű ügyfélszolga lesz a telcsivégen és hasba tudom akasztani hogy tegyen már át a 8Mbites csomiba +1 évvel
-
dömike
csendes tag
válasz
alexandrosz #1202 üzenetére
T com körzetben.
Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fujifilm X
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Formula-1
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 12T Pro 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- HP Elitebook 830 G7, 13.3" FHD IPS, i5-10210U 8GB DDR4 256GB Magyarított billentyűzettel
- Samsung Galaxy S21 Plus 8/256GB, Normál, Káryafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest