Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Helló, IE8-at hol és hogyan szkinezhetem? köszi.
-
törölt tag
Hello, az UE8-ban eltüntethetem valahogyan a címsort? köszi
-
törölt tag
válasz
Sweet Lou 6 #2150 üzenetére
igen 200 hirdetés per nap, ami nevetséges 2- de max 3 óra alatt elfogy,,,, és a FF-hez meg a Chrome-.hoz pl teljesen ingyenes a blokker. ..
-
törölt tag
válasz
Sweet Lou 6 #2148 üzenetére
Köszi, ez ingyenes ugye?
-
törölt tag
üdv, reklámot lehet blokkolni IE-vel? nem pop up-ra gondolok.
-
törölt tag
üdv a divx webpayer feltétele ie-re jelent biztonsági kockázatot vagy feltehetem?
-
törölt tag
Sziasztok, kipróbáltam az Avant browsert IE alapú, a kérdésem, hogy az IE biztonsági megoldásai iss is működnek?
-
törölt tag
válasz
Sweet Lou 6 #2131 üzenetére
És ami megnyugtató, nekem azt mondták, hogy az IE8 támogatottsága valószínűleg még évekig lesz.
-
törölt tag
válasz
Sweet Lou 6 #2129 üzenetére
köszi. Kérdeznék még, 1-et én eddig nem voltam nagy IE felhasználó, kb 5 éve be se kapcsoltam,
a frissítéseket, hogyan tudom letölteni hozzá? Csak az egész xp-s frissítésekkel lehet? Ill milyen gyakran foltozzák?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Segítsetek légyszi, a IE8-ba hogy kell megoldani, hogy ha 1 weboldalon belül rá klikkelek, valamire azt nem ú lapon, hanem új ablakban nyissa meg? (tehát az aktív fül mellett 1 új fülön) köszi .
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Jó reggelt! Most, hogy IE-t nyomok sttól kezdtem el féllni, hogy megszűnik a támogatása a 8-nak, most hogy már van 9 és jön a 10, de szakértők szerint nem kell félnem attól még 1 jó ideig, hogy nem adnak ki foltozásokat az 8-ra , mert a 6 osét is nem rég fejezték be. Ez valóban igaz , hogy még 1 jó dbig foltozzák a 8-ast is??
-
törölt tag
XP-Re nem megy fel a 9. Segítsetek légyszi, hogyan tudom feltenni IE-re a lastpass-t és a WOT-ot??
köszi!
-
törölt tag
Sziasztok. Nem túl acélosan erős laptopomon az IE 8 teljesít a legjobban mind gyorsaság mind memo, fogyasztás terén. De az IE-nek nagyon rossz híre van..... szerintetek, mekkora őrültség és felelőtlenség használnom? A robotember (Nod32
) és spybot védi a gépet.
Lastpass-t, hogyan kell rávarázsolni? köszi.
-
törölt tag
Én úgy tudom a májkrémszoft az IE-t sem engedi illegális win-re települni és mielőtt felmegy a program ellenőrzi a win-t és ha nem legális nem települ. Azt hiszem a 7-estől van így, persze tévedhetek is hisz IE-.t nem használok ergó ami fenn van azt se frissítem ott van azt kész. Csak olvastam még régen.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Hali kicsit off de ide illik a legjobban,. Mi az a Sandbox ? A Sandbox-os IE alapú böngésző tényleg biztonságos ? Nekem magukat informatikához értő emberek ezt mondták hogy nem kell túl aggódni mert a sandbox miatt biztonságos.
köszi
(ha lehet olyan írjon aki tényleg tudja mitmond
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam