Új hozzászólás Aktív témák
-
ledgeri
nagyúr
Még kísért:
Privacy benefit, / compatibility issue: Mozilla changes Firefox's user agent because of Internet Explorer 11
Magyarul röviden: mert egy része az explorer useragent-jének tartalmaz rv:11 részt, pár oldal a firefoxot a firefox rv:110 és rv:119 között félreértelmezhet.
Friss user agent eloszlás, osszehasonlításképpÉrdekes probléma...
-
emre33
addikt
Win10-re kijött a frissítés, amivel IE helyett az Edge indul el.
Nekem meg kellene az IE, hogy lehetne rávenni a windows, hogy még engedje az IE futtatni?
KöszSzerkesztés: megtaláltam, Edge-ben ezt kell keresni: “ Webhelyek Microsoft Edge-ben való megnyitásának engedélyezése az Internet Explorer számára”
[ Szerkesztve ]
-
Stylewars_kp
őstag
internet
-
ledgeri
nagyúr
Csak mert szembe jött mikor mást kerestem:
[ Szerkesztve ]
-
AMD Power
titán
Sziasztok!
HD felbontás mellett tényleg problémás néhány weboldal? 15.6" notiról lenne szó?
-
kem
addikt
Sziasztok!
Van 2 VM-em amire szeretnek IE11-rol 9, es 10-re visszaallni teszteles celjabol, mindketto 32bit-es Windows 7. Mar sikerult visszaallitani IE8-ra, de egyszeruen nem birom a 9 vagy 10-et feltelepiteni, mindenfele cuccot kidobal a google, az MS oldala pedig nem mukodik rendesen. Letoltottem par telepitot de van ami nem megy, van ami pedig azt irja nem tamogatott rendszer, gondolom az a 64 bites telepito. Valakinek van mukodo linkje? En lassan megorulok ettol...
Elore is koszi!
kem
szerk: kozben a 10-et megtalaltam az opcionalis updatek kozott, az menni fog ugy tunik.
[ Szerkesztve ]
-
Weaver
senior tag
eddig explorert használtam, de most a win7 újratelepítése után már chrome-ot használnék.
a kedvenceket elmentettem, benne van az összes a favorites könyvtárban .url formában. hogyan tudnám ezeket a chrome-ba átmenteni?
-
válasz
Impair1980 #3698 üzenetére
https://online.roboform.com/login?lang= >
Advanced> pipát szedd ki a Tie the session to ip-address elől > Auto Logoff: 1 mounth -
Impair1980
aktív tag
válasz
Dluinet #3696 üzenetére
Még egy kérdésem lenne, hogy lehet azt megoldani, hogy a windows indulásakor automatikusan jelentkezzen be a program?
Minden windows induláskor csak akkor működik a program, ha bejelentkezem a Roboform-ba!
A beállítások közt nem találtam ilyen lehetőséget!
Van rá valami megoldás? -
válasz
Impair1980 #3695 üzenetére
lastpass
roboform -
válasz
Impair1980 #3693 üzenetére
jelszókezelő plug-in megoldás lehet
-
Impair1980
aktív tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem. Van egy Hikvision IP kamerám, amit csak IE-ben tudok használni a PLUGIN-ok miatt.
A bejelentkezésnél meg kell adni a felhasználó nevet és jelszót, de nem ajánlja fel mentésre. Kipróbáltam minden más oldalon működik az adatok mentése.
Van rá valami megoldás, hogy elmentsem az oldalon a bejelentkezési adatokat?
Egyébként belső IP alapján érem el: http://192.168.1.150:100Köszönöm előre is!
-
Werkly
őstag
IE-ben a jobb oldalon a kereső ablakocska eltávolítható valahogyan? Kösz!
-
Werkly
őstag
Tárgytalan! Bocs!
[ Szerkesztve ]
-
spe88
senior tag
Hello!
Ha egy fájlkiterjesztéshez meg van adva egy adott program Windowsban, akkor az Excel miért másik programmal akarja megnyitni?
saját hálózaton lévő MHTML fájlra mutató hiperhivatkozást csak, akkor nyit meg az Excel, ha feltelepítem az IE-t és abban megnyitja. Ha nincs IE hibát dob és nem nyitja meg Chrome-ban. Ha belehúzom a fájlt Chrome-ba tökéletesen egy pillanat alatt megjelenik, de Excelből nem hajlandó vele megnyitni.
Feltelepítettem az IE-t, de az olyan lassan nyitja meg a "saját" fájltípusát, hogy siralom. Nem viccelek egy MHTML fájl megnyitása akadásmentes görgetés eléréséig 1 perc. Chrome-mal 1 mp.
Van valakinek tippje?
Köszi
-
pimmi
senior tag
sziasztok, ie11 ben hol lehet beállítani , hogy egy adott mappába töltsön le mindig? mint a chrom nál ezt be lehet, itt is esetleg? tudom hogy megkérdezi, de akkor csak a letöltésre kéne nyomni, nem állítgatni, köszi
-
Weaver
senior tag
win7 , ie11. hol, hogyan lehet beállítani, hogy ne léptessen ki a megszokott oldalaimról? jelszót / felhasználónevet a legtöbb oldalon megjegyezte, de kiléptet.
(újra lett telepítve a win, rákérdezett ezekre, de ezek szerint az erre vonatkozó kérdésnél a NEM-re nyomtam.)
-
Zoli2
aktív tag
Régen volt élet ezen fórumon, de megpróbálom...
Win 7 alatt IE 11-et használok, de a legutóbbi IE frissítés óta ha egy hivatkozásra vagy képre kattintok, (ami új lapon vagy ablakban nyílik meg) csak üres oldal jelenik meg. Próbáltam a böngészőt alaphelyzetbe állítani, de nem javult meg.
IE verzió: 11.0.9600.18697
Mivel tudom orvosolni a helyzetet?
-
Bad Pritt
félisten
Sziasztok,
Explorer 11-nél lehet elállítgattam valamit, eddig ha rákattintottam egy feltöltött fájlra, akkor meg is tudtam nyitni egyből, most viszont le kell menteni és onnan tudom csak megnyitni. Ezt hol tudnám visszaállítani?
-
Panthera
őstag
Üdv!
Windows érvényesítés nem fut le (http://www.microsoft.com/genuine/validate/...), a következő hiba jelenik meg az információs sávban:
"A webhely egyik bővítményét nem sikerült futtatni ellenőrizze a biztonsági beállításokat az internetbeállítások területén a lehetséges ütközések felderítéséhez."
Már nincs ötletem, hogy vegyem még lejjebb a biztonságot.[ Szerkesztve ]
-
Astery
senior tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy megnyitom az internet explorer alkalmazást, akkor a folyamatok között megjelenik két iexplore.exe folyamat (eddig 2). Ha megnyitok egy második explorer ablakot, akkor megjelenik mégegy iexplore.exe folyamat (eddig 3). Viszont ha megnyitok egy harmadikat, akkor nem jön újabb iexplore a feladatkezelőben. És nem jön a negyediknél sem - aztán az ötödiknél már megint eggyel több lesz (eddig 4). Tehát miért van az, hogy nem minden ablak nyitásakor keletkezik új iexplore.exe folyamat. -
csoszogi
tag
Sziasztok
Lenne egy kérdésem. Eddig Chromot használtam főképp, bizonyos esetekben kellett csak az IE. Automatikus frissites be van allitva azert, jelenleg 11-es verzio van a gepen, win7 32 bit. No a napokban raalltam az IE-re, es meglepve tapasztaltam, hogy a Youtube videokat nem jatsza le, csak teker, fekete hatter. Chrome lejatsza minden gond nelkul. Tobb videot is megneztem, egyiket sem jatsza le. HTML5 lejatszo kompatbilitas elvileg okes.
Valaki valami otlet?
-
petya2012
őstag
sziasztok
valakit zavarhatnék egy pm-el?lenne egy kérdésem
köszi előre is
-
reveszan
újonc
Sziasztok,
kezdő fórumos vagyok, IE8 böngészőben, hogyan lehet kikapcsolni a biztonsági figyelmeztetést?ie8 böngészőből akarok indítani képernyővédőt és azt szeretném, ha azonnal elindulna
-
törölt tag
Az alapértelmezett kereső probléma akkor kipipálva. Ellenben van egy nagyobb gondom, ami már több hónapja jelen van: a win10-nél rendszerint tűnnek el újonnan hozzáadott könyvjelzőim. Egyszerűen olyan, mintha egy korábbi szinkronizációval felülírná a gépen lévő Kedvencek mappa tartalmát.
A fő bajom az, hogy ez ellen elkezdtem úgy védekezni, hogy rendszeresen manuálisan elmentem a gépről külön felhőbe, aztán mikor helyreállítottam egyszer, akkor előbb kitöröltem a könyvjelző mappákat, utána illesztettem be oda. Az eredmény az, hogy a gépen megvan minden könyvjelzőm, ellenben a WP-s telefonon egyetlen sincs! Próbáltam már kézzel szinkronizálni telefonon, újraindítani, akkor sincs. Hála a win10 fantasztikus könyvjelző szinkronizációjának IE alatt!
[ Szerkesztve ]
-
pinnacle
nagyúr
Nem bírtam volna elaludni ha nem nézem meg.
Második hozzászólás, Google Toolbar telepítése, alapértelmezetté kell tenni, (a Toolbar beállításánál már nem engedi), újraindítás után eltávolítani, Google megmarad. Működik.
[ Szerkesztve ]
-
pinnacle
nagyúr
válasz
#56474624 #3673 üzenetére
Másik gépen még régebben beállítottam a Google-t keresőnek, működik is. Gondolom valami registry beállítást kellene megtalálni. Én különben Firefoxot használok, csak pont most kellett volna a Google keresés IE-n. Lehet, hogy itt a megoldás, csak már nincs időm kipróbálni.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Most akkor gyakorlatilag semmilyen kiegészítő nincs így már az Explorerhez, mert az az oldal megszűnt létezni, másikat pedig nem látok helyette. Ez aligha véletlen, mindenesetre jól illik abba az erőszakos hadjáratba, ahogy a 10 felé terelik a népet.
-
Воланд
titán
válasz
Winnie The P #3671 üzenetére
foleg ugy, hogy ingyenesen lehet ra frissiteni....
-
pinnacle
nagyúr
Lehet, hogy így akarnak az Edge-re átvinni, mert ott megy a Google.
-
törölt tag
IE 11 alatt nem tudok más keresésszolgáltatót hozzáadni, egyszerűen néhány napja mintha törölték volna azt az oldalt, ahol többek között a google-t hozzá lehetett adni.
Egyéb módszer van-e?
[ Szerkesztve ]
-
Winnie The P
őstag
Súgó, névjegy. Letöltés innen ie11.
-
akos3
addikt
sziasztok
Nem tudom hanyas IE van a gépemen. hol lehet megnézni?
Szeretném frissíteni újabbra mert nem az igaz..(youtube pl nem is megy), de a 10-re is és a 11-re is azt írja, hogy win7 SP1 kell hozzá. De nekem az telepítve van pedig és mégse akar települni az ujabb IE. Mit lehet csinálni?
-
Sweet Lou 6
addikt
válasz
Robi BALBOA #3663 üzenetére
megnyílni nem fog 2 ablak sajnos, mert ablak=munkamenet értelmezi és csak a legutolsó munkamenet visszaállítására képes.
inaktív ablakban való görgetés működik win10-en, de korábbiakban nem hiszem. -
Robi BALBOA
őstag
válasz
Sweet Lou 6 #3662 üzenetére
Köszönöm a segítségeset.
Én olyanra gondoltam, hogy megnyitom az IE-t és egyből két oldalal nyit egy ablakon belül úgy, hogy mind a két ablak egyszerre használható és nem kell váltogatni köztük, ilyen van/lehetséges?
-
Sweet Lou 6
addikt
válasz
Robi BALBOA #3661 üzenetére
-
Robi BALBOA
őstag
Helló,
Tudnátok abban segiteni, hogy az internet explorer 11-el(win7 op) hogyan tudok egyszerre két ablakban dolgozni(multitasking), mert 21:9-es monitorom van és jól jönne ha két ablakban tudnák dolgozni.
Köszönöm előre is a segitséget.
Üdv, Róbert
-
Đusty
addikt
Letöltésnél a "biztonsági ellenőrzés futtatását" ki lehet kapcsolni valahogy?
Felesleges, sosem végez és ha letöröltem a fájlt akkor is benne marad legközelebb és manuálisan kell törölgetni. -
dombi81
senior tag
Sziasztok!
Lenne egy problémám. Egyszer csak az Explorer és a Firefox is csak azokat az oldalakat hajlandó megnyitni, 2-őt, 3-at, amiket előzőleg is megnyitottam, semmi mást. "Az Internet Explorer nem tudja megjeleníteni a weblapot" hibaüzenetet kapom. A böngészőkben nem állítottam el semmit. Mi lehet a probléma? (WIN7 64bit)
Most nézem, az explorer már nem nyit meg semmit..[ Szerkesztve ]
-
Воланд
titán
fogaskerek --> manage add-ons --> search providers
-
htc07
addikt
Üdv!
IE11 alatt szeretném beállítani a magyar google.hu-t search providernek, de sehol nem találom. (Angol a gép, és a .co.uk-n akar keresni mindenképp).
Tudnátok segíteni ?
-
repvez
addikt
Valaki tud valami megoldást, hogy mi okozhatja, hogy az IE11 es win 7 64bit alatt szinte csak a facebook alatt használhatatlan?
Ha visszább akarok pörgetni, hogy a régebbi bejegyzéseket is lássam akkor rendszerint olyan mintha valami megtelne és belassul majd teljesen befagy az oldal .A face oldalán megnyiló videok csak homokóráznak és nem játsza le.
A yt videok is akadnak az oldalonA jobb felső sarokban lévő folyamatosan frissülő bejegyzés lista ,meg kb 5 perc után megáll és nem mutat uj bejegyzéseket, csak ha F5 el frissitek a sima kezdőlap gombra kattintva azt a részt nem frissiti.
ÉS néhányszor teljesen random dobálja, hogy az explorel nem tudja a weblapot megnyitni ezért bezárja a böngészőt majd ujrainditja. föleg olyankor csinálja ezt amikor több fül van nyitva.Más oldalakkal ilyen problémán nincs, és chrom alatt sem produkálja.
DE a kedvencek menü rögzités hiányában nem használom a chromot.Esetleg az EDGE böngésző win10 alatt hogy teljesit ?
-
Rruuer
senior tag
hello ha él mág a topic akkor.... hogy lehet kikapcsolni a parancsfájl akármit? ezt írja csak magyarul és a facebook. com-nál jön elő
-
sz.j
nagyúr
válasz
Sweet Lou 6 #3650 üzenetére
Köszi az infót, de amit javasolsz előzőleg már próbáltam, sajnos nem segített ...
-
Sweet Lou 6
addikt
sfc /scannow - egy próbát megér.
-
sz.j
nagyúr
Szevasztok!
Az eddig jól működő IE11 (Win7) ma a megnyitáskor azt írta ki, hogy az "Internet Explorer működése leállt".
A neten talált javasolt megoldás szerint először a Windows-szolgáltatások-nál ki, majd újra bekapcsoltam az IE-t de semmi változás nem történt, továbbra sem működik az IE ....Szerintetek hogy lehetne ezt a hibát megszüntetni, illetve mi okozhatta ezt?
Előre is köszi a segítséget.
-
ezsolti
tag
Tegnap előtt óta az internet explorer 11-ben az alapértelmezettként beállított google kereső nem keres. Beírom a keresendő kifejezést és nem dob fel találatokat. Fehér az oldal a kereső ablaka alatt, nincs hibaüzenet.
Win 10-en használom, csak a google kereső van telepítve ie-be. Próbaként felraktam a binget is ami hibátlanul működik.Találkozott már valaki ilyen problémával? Mi cseszhette el a keresőt?
-
bylow
senior tag
Google térképet nyitok, próbálok be írni 1 címet , és folyamatosan újra tölt. ha zoom-olni szeretnék akkor is ujra tölti az egész oldalt, és szinte navigálhatatlan
Mi csinálhatja ezt?
Valami bövítmény?Mozzilán rendesen müxik.
Köv.kérdés:
Szintén explorer, nincs hosszú ü,ö, hanem "Q"q" van helyettük! -
Bjørgersson
félisten
válasz
Winnie The P #3638 üzenetére
Köszönöm itt is!
-
Winnie The P
őstag
válasz
Bjørgersson #3637 üzenetére
Eszközök, bővítmények kezelése, keresésszolgáltatók és ezen a fülön alul kijelölöd alapértelmezettként.
-
Bjørgersson
félisten
IE11-ben hogyan tudom beállítani alapértelmezett keresőnek Bing helyett a Googlet?
-
bylow
senior tag
Google térképet nyitok, próbálok be írni 1 címet , és folyamatosan újra tölt. ha zoom-olni szeretnék akkor is ujra tölti az egész oldalt, és szinte navigálhatatlan
Mi csinálhatja ezt?
Valami bövítmény?Mozzilán rendesen müxik.
Köv.kérdés:
Szintén explorer, nincs hosszú ü,ö, hanem "Q"q" van helyettük! -
adsl
aktív tag
Szisztok.Szeretném megkérdezni hogy Firefoxból hogy tudnám athozni IE-be a könyvjelzőket?És az IE-hez milyen reklámblokkólási lehetőség van?Van olyan mint pl a Firefoxba?
-
pinnacle
nagyúr
Sziasztok! Win7-en nem tudom elindítani az IE-t. Csak bevillan egy ablak, de semmi több. Miként tudnám működésre bírni?
[ Szerkesztve ]
-
-
Weaver
senior tag
frissen telepített win7-nél, explorer alatt alapból jött a "bing". mi ez, és hogy lehetne kikapcsolni, törölni ?
pl új oldal nyitásánál is megjelenik:
-
törölt tag
Húsz éve fagyott ki először az Explorer
LOL, akik maradnak Windows Vistán (igen ott IE 9 2017-ig), 7-esen vagy 8.x-en, ott még 2020 és 2023 ez a dátum inkább
-
cs_dy
tag
Kedves Fórumozók!
Van lehetőség visszaállítani valahogy a jelszavakat Internet Explorer-ben ha kitöröljük azokat előzmények törlésével?
Ha igen mi a legegyszerűbb? Köszönöm!
-
tpeter77
addikt
sziasztok,
Tanúsítvány hibában tudnátok segíteni? Van egy tanúsítvány, amit hiába telepít fel az Explorer 11 nem működik megfelelően a weboldal.
Firefox alól megy ugyan, de az IE az elsődleges a cégnél.Másik felhasználónál meg csont nélkül működik! és vannak még jó páran, akiknél szintén előjön ez a hibaüzenet.
-
shiftac
aktív tag
Most komolyan van még olyan ember, aki ezt használja?
-
cigam
titán
Hogyan tudom kikapcsolni az "inteligens" kijelölést? Rendszeresen kell WEB-es felületen HTML kódban bogarásznom (online HTML szerkesztő), és ez nem megy neki. Pl. az egérrel ki akarok jelölni egy kacsacsőrök közötti   karaktersort, de ő segítőkészen kiegészíti erre: "> </
Konzekvensen hozzácsapja a kacsacsőrt és az előtte/utána következő karaktert.[ Szerkesztve ]
-
Ádám16
addikt
válasz
Winnie The P #3617 üzenetére
És most már nekem is.
Köszi a segítséget! -
Ádám16
addikt
Ha rámegyek az általatok linkelt oldalra, rákattintok a Google-ra, ez fogad:
An error occured while that page was being displayed. Someone is looking into this problem. Thanks for your patience. -
Ádám16
addikt
Hogyan tudom a Googlet alapértelmezett keresőmotornak beállítani?
-
Weaver
senior tag
egyik oldalt letiltotta az explorer (11)
" Bejelentett nem biztonságos webhely "
hogy lehet kivenni a tiltólistáról, majd beállítani egy ne tiltsa le utána megint?
köszi
-
Az utóbbi időben azzal próbálkoztam, hogy a Megjelenítésben 125%-ot állítottam be. Az Explorer azzal "nyitott", hogy még rátett 25%-ot (a programon belül is megemelte magától 125%-ra.) Ennek ellenére vannak weboldalak (PH!, Inforadio), ami az eredeti 100% (rendszer) és 100% (böngésző) méretben jelennek meg. Microsoft Office Document Cache Handler és Java Plug In SSV Helper és Java Plug In SSV 2 Helper kiegészítő van csak a böngészőben.
Ha egyén méretezést állítok be (dpi), akkor a Windows XP stílusu DPI-méretezés használata előtt pipa ki/bekapcsolása mit csinál, mi a különbség?
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Black Ops 6 - Ma indul a Season 2 Reloaded
- Hamarosan önthetik a pénzt a DeepSeekbe
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- 5G szintre lépett a Galaxy A0 széria
- PlayStation 5
- Asztalos klub
- 3D nyomtatás
- Politika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...