Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- DIGI internet
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Bittorrent topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Internet, TV, és telefon szolgáltatók, pro és kontra
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Total Commander
- Facebook profil letiltás kapcsolt ismeretlen Instagram fiók miatt
- Otthoni hálózat és internet megosztás
-
IT café
Honda topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vandit.
addikt
Hátsó lökhárító csere mennyibe fáj kb?
A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt
-
xcbiker
addikt
Tömeget nem nagyon tudom. Sajnos nem számoltam mennyi lapot tettem be.
Szerintem 30-40 lapot biztos beleraktam + a szivacsos Dynalinerből 6-7 lapot. + 2lap Dynapadot.
Zajcsillapításra is. + ha lenne klímám akkor növelné a hatékonyságát.[ Szerkesztve ]
Notebook javítás, BGA chip csere. Adatmentés Sérült Adathordozókról.
-
xcbiker
addikt
-
Integra
titán
csak dynamat van az autójában.
mindenféle a megfelelő helyre.
nekem csak az ajtómban van dynamat extreme, de ez alatt nem érdemes semmilyen zajcsillapítással foglalkozni. ezzel csak az a baj, hogy ez a csúcs.
de az első ajtókat ezzel béleld belül és kívül is. a többi helyre gyengébb dynamat is jó lesz.
de bájkernek brutálisan szétvan csillapítva az autója, kb lenyomatot vett a belsejéről, ha kivenné és összeragasztaná, kapnánk egy teljes kasztnit komoly melószóval ne add alább. extreme ide vagy oda, nekem már a jobb ajtómban zörög/rezonál a zármechanika pöcökje valahol, mert a 16.5-es komponensem olyat szól az ajtóban, hogy nem bírta
[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
veterán
nemtom, asszem nemrég óta szivatják a népet ezzel. volt már akinek helyben elvették a forgalmiját, ez volt crxforumon is.
gyárival nincs gond. csak az utólag feltettelॐ "Goa is not a place, its a state of mind." - Goa Gil ॐ ° Honda - The Power of Dreams ° Eat, Sleep, JDM °
-
xcbiker
addikt
Nekem le van sötítítve enyhén. Jobban is néz ki így mint sötítítés nélkül + a kíváncsi szemek elől némiképp rejtve van a hátsórész. Az elsők egy árnyalattal világosabban mint a hátsók.
Még simán belátnak a rendőrök is, így talán annyira nem feltűnő.Fejlemény: Végre kész lettem a kocsival!
Szigetelés, kábelezés kész, Kárpitok a helyükön. Fura ez a csend most.
Majd egy erölködő kell még + valami kis mobil sub.Mostmár jöhet a motor rendbetétele!
[ Szerkesztve ]
Notebook javítás, BGA chip csere. Adatmentés Sérült Adathordozókról.
-
veterán
semmilyen nem lehet fenn, nincs százalékhoz kötve.
én is akartam, de most hogy csak b oszloptól hátra lehet csak így még gondolkoznom kell hogy feltetessem vagy ne. elég furán nézne ki úgy a kocsi :Sॐ "Goa is not a place, its a state of mind." - Goa Gil ॐ ° Honda - The Power of Dreams ° Eat, Sleep, JDM °
-
ent
őstag
Kösz. Sajnos feleség beleszólt a színébe. Én feketeét szerettem volna de közös megegyezésre Galaxy Gray lett.
Winner_hun-nak és a többieknek is köszi. Kecskemétről Szegedre hozom le kicsikét 3 hét múlva. Próbálom akkor régi E5ön hozni.
Más: Erről a modellről vki tud szolgálni tapasztalatot? Mennyire megbízható? Fogyasztás városi? Nagyon izgatott vagyok mert diesel autóról váltok, az előd 6 litert evett városban és 3500 rpm előtt is volt húzása. (a4 1.9 pdtdi 130le) Mennyire számít a +10le?
[ Szerkesztve ]
WEBOLDAL, WEBÁRUHÁZ, ADS ►► www.redesignteam.hu ◄◄ (Profizmus és az alacsony ár találkozása!)
-
veterán
-
orbano
félisten
na, megrendeltem a gumit végre, michelin pilot exalto2, 195/50-es lett végülis. felni hét elején intéződik, még vacillálok a hijoin h125 és mak fever között. rota kilőve, 133k legolcsóbban a 15" szett.
kérőkőrből milyet vegyek? vagy mindegy?
A vér nem válik VAZZE!™
-
Winner_hun
titán
-
NoLF
veterán
na most jött meg hogy milyen felnik vannak raktáron 7x16 4x100 méretben:
Slipstream steelgrey, full polished, mattfekete, gunmetal polír peremmel
Auto X fekete piros széllel
Boost gunmetal
Circuit 8 bronz, gunmetal polír peremmel
Grid fekete, bronz, mattfekete, fekete piros peremmel, zöld, fehér, gunmetal polír peremmel, arany polír peremmel,
fighter bronz
jsp-l fehér
track-r fehér, royalfehér
ezekből szerintem a gunmetal boost és a gunmetal grid jöhet be, a gridnek polír a pereme.
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
NoLF
veterán
válasz !Overdose! #9173 üzenetére
ahha, akkor nem olvastam tovább.
én így állok most, sárga index bent, jdm ködlámpa bent, könyöklő bent, sötétítés kész.
sajna olyan felni amit szerettem volna nincs raktáron, nemsoká kiderül hogy milyen tudok rövid időn belül szerezni. a gumik már megjöttek a hétenThe Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
-
NoLF
veterán
válasz Winner_hun #9152 üzenetére
hol az első keresztmerevítőd? azt is leszedted a lökössel együtt? vagy nem is volt benne? mert akkor törött volt és nem rakták vissza az egyik legnagyobb teherviselésű elemet...
-
Integra
titán
válasz Winner_hun #9170 üzenetére
cimborám mikor hozta haza az új 1.8-as ufóját, akkor ő az első 500 km-t szándékosan főútvonalon tette meg városokon keresztül, hogy folyamatosan terhelve legyen a motor. ésszerűen forgatta fel és váltott, hogy a motor folyamatosan mozogjon, kopjanak az alkatrészek. aztán utána már ráment az autópályára és úgy jött tovább.
-
veterán
hát nekem én még nem vettem új kocsit sajnos nem tudok segíteni.
de asszem hallottam olyat hogy első 20e km-ig nem szabad olajat cserélnija és grat hozzá színe milyen lesz?
[ Szerkesztve ]
ॐ "Goa is not a place, its a state of mind." - Goa Gil ॐ ° Honda - The Power of Dreams ° Eat, Sleep, JDM °
-
ent
őstag
Kedves honfitársaim!
Volt szerencsém megrendelni egy új 2009es civic 1.8 sport hondát. Beüzemelés előtt kérdezném a nagyközönséget, hogy egy autó bejáratása miben merülhet ki. Szalonban azt mondják ne lassan, húzzam ki. Mások, köztük ismerősök pedig annak a hívei, hogy ne húzzam meg első 2-3e km en. Szerintetek?
WEBOLDAL, WEBÁRUHÁZ, ADS ►► www.redesignteam.hu ◄◄ (Profizmus és az alacsony ár találkozása!)
-
Integra
titán
Sziasztok,ha valakit komolyan érdekelne,csak ma meg holnap elaó az autóm,utána már nem aktuális,mert indul az új project!Tehát amiről szó van HONDA INTEGRA TYPE-R VORTECH supercharger,1999.12.havi.Az autóban original 59990KM van,amiiből 33000KM-t én raktam bele 85%ban autópályán.Az autó abszolut sérülés és karcmentes,teljes mértékben gyári fényezésű!!!Hivatalosan mért 340LE,298NM!!!Az autó 15000KM-rel ezelőtt kapott egy vadonatúj B18C5 motort és hengerfejet Amerikából az AcuraPats-tól,ami hivatalosan be van papírozva!Az új motor kapott 4db SRP 10,5:1 kovácsolt dugattyút,és eagle h-beam hajtókarokat.A hengerfej kapott egy Skunk2 stage1 vezérműtengelyt,ARP hf.csavarokat,Skunk2 titan retainert és szeleprugókat.A blokkban van egy Blox racing block guard.A váltó kapott egy MFactory egyenesfogazású 1-2 gear set-et(2,786:1,900)+MFacory 4,928-as végáttételt,clutchmasters fx400 kuplung szettet act könnyített lendkereket.A kipufogrendszer:SMS-P B19 leömlő+Sunk2 70mm cat-back.A futóműilstein B6-os telók+energy full poly-bushing kit!Amik még vannak az autóban:haassport motortartó bakok,Nology gyújtókábelek,Unorthodox racing könnyített ékszíjtárcsák,aeromotive A-1000 benzinnyomásszabályzó,550cc precision injektorok,Apexi Power-fc írható computer,walbro255lph benzinpumpa+a VORTECH polírozott kompresszor kit vizes intercoolerrel+3 upgrade görgővel!Az optika kimerül egy SEIBON carbon csomagtérajtóban,Mugen szárnyban és TCSkarbon visszapillantó tükrökben.Természetesen megvannak a gyáriak is!Az autóhoz 2 garnitura felni van:a gyári+TeamDynamycs gunmetal 15/7coll,mindkettő makulátlan állapotban!Ja,van még benne egy Mishimoto aluminium racing radiator hozzá tartozó elektromos ventillátorral.És az ár alku nélkül,csere nem érdekel:4.700.000forintocska!
ez szép
-
veterán
én se csináltam
de itt már biztos csinálták egy páran.
meg kell beszélni az eladóval hogy el lehessen vinni egy Honda szalonba állapotfelmérésre. ott meg pár ezer ft-ért megnézik az ótót. 5-15 asszem ilyen árak vannak. de majd jön valaki és kiokosít jobbanॐ "Goa is not a place, its a state of mind." - Goa Gil ॐ ° Honda - The Power of Dreams ° Eat, Sleep, JDM °
-
Zewa
senior tag
Sziasztok Hondások!
Lenne nekem egy garnitúra Integra gyári 15"-os felnim!
-fehér
-frissen fényezett ("koszos" volt már a felni, nem balesett miatt!)
-5 lyukas
-114-es osztóval (?)Így néz ki de a kép csak illusztráció!
[ Szerkesztve ]
"Táncolni kell, uram, a zene majd csak megjön valahonnan…"
-
BlacKSouL
addikt
válasz Winner_hun #9160 üzenetére
Jaja, hétfőn telefon, kedden meg úgyis megyek személyesen Legkésőbb akkor tuti kiderül.
Aláírás (nem kötelező megadni)
-
Winner_hun
titán
xcbikernek:
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
BlacKSouL
addikt
válasz Winner_hun #9158 üzenetére
Hátööö, autó Sopronban, kereskedőnél, én onnan 320 km-re. Munkaszüneti nap van ráadásul
A problémám annyi csak, hogy nem tudom, hogy ennek az autónak most akkor pontosan mi is a színe az előbb felsoroltak közül. Fényképen hajszálra ugyanilyennek tűnt a Citynk is, (ugyanez a kereskedés 3 éve küldött hasonló fotót) és az 'ajtó kinyit' után is valóban 528M.
10 márkakereskedő közül 5 a Shoreline megnevezést adja a modell színválasztékában, 5 pedig a Borrego-t. utóbbi pedig guglizás után feltehetően 566M.
Azt meg nem feltételezem, hogy az ország kereskedőinek egyik fele Borrego 566M-es festésű autót, a többi meg Shoreline 528M-est kapott volna És az is valószínű, hogy nincs a színválasztékban két nagyon hasonló színű változat.Aláírás (nem kötelező megadni)
-
BlacKSouL
addikt
Segítség!!
2008-as 1.8 ES Sedan Civic színkódja kellene nekem, méghozzá a pezsgő/homok metál színűé. Vagy bármelyik ami hasonló.
Van ugyanis ahol Borrego Beige metallic YR-566M , van ahol Shoreline Mist metallic YR-528M néven és kódon fut. Van ahol mindkettő fel van sorolva.
A Citynél tuti hogy Shoreline és YR-528M, kérdés hogy dettó ugyanezt a színt kapta-e meg a Civic, vagy kis árnyalatnyi különbség és kódeltérés lenne?Aláírás (nem kötelező megadni)
-
VTI-Totya
tag
válasz Winner_hun #9153 üzenetére
Azt hittem a tied sérülésmentes.
150-nél tolok egy negyediket és a lehúzott ablakon dobom neked a fehér zsepit, hogy töröld szemed, szád.
-
Winner_hun
titán
válasz Winner_hun #9152 üzenetére
1. Rezonátor doboz, azon keresztül szivja a levegőt a motor.
2. Volt is, basztak visszatenni. Majd én pótlom...► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Winner_hun
titán
A kocsi jobb elejénél mi az a fehér műanyag doboz? Nincs benne semmi, legalábbis nekem úgy tűnik..
Nemsokára újrafújom az első lökhárítót hogy valahogy ki is nézzen, a mostani állapot az... grrr
Amúgy ami előre kilóg, azon van 2 lyuk, arra nem lehet keresztbe valami toronymerevítős dolgot berakni? Lenne annak értelme?
Bár azt nem tudom hogy a lökösnek valami anyaga odalóg-e, de az most nem lényeg. Az elv érdekel, hogy lenne-e valami haszna?► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
m4rc!
őstag
Asszem o lesz a befuto, ha minden jol megy 1-2 heten belul megveszem...
Esetleg vmi ellenerv?We are analog players in a digital world
-
orbano
félisten
na, a negyedik (az a slipstream) az tetszik. az gondolom steel gray színű. a többi nekem felejtős. egyébként még a battle és a combra 3 típusúakat néztük, hogy jól mutatnának. készítettem is egyébként két mockupot, mindjárt felrakom őket
persze még ha oké is lenne a slipstream, 1,5-2x annyiba kerül, mint amennyit rá akartam áldozniA vér nem válik VAZZE!™
-
xcbiker
addikt
válasz Winner_hun #9146 üzenetére
gratu!
majd az én lámpáim is megnézhetnénkNotebook javítás, BGA chip csere. Adatmentés Sérült Adathordozókról.
-
Integra
titán
-
veterán
egybe van a leömlő a katalizátorral, szerintem azért mondtak ennyit.
4-2-1 leömlő kat nélkül olyan 30 körül van importtuning.hu-n ez a legolcsóbb, minőséget meg mindenki maga dönti elॐ "Goa is not a place, its a state of mind." - Goa Gil ॐ ° Honda - The Power of Dreams ° Eat, Sleep, JDM °
-
NoLF
veterán
-
orbano
félisten
és hol lehet ezekhez ilyen olcsón hozzájutni?
egyébként amik bejönnek valamennyire: cobra3, battle, torque, talán a fighter. ezek közül is leginkább a battle tetszik, steel gray színben:
A többivel az a bajom, hogy a küllők nem érnek végig az abroncsig, így 15"-ban inkább kicsinyítik a kereket, ami egy sedanon hülyén nézne ki szvsz.
A vér nem válik VAZZE!™
-
SeQ
csendes tag
6gen 1.5 sedan civicre mennyibe fáj egy 4-2-1 leömlő?
Néztem autót és igaz hogy fújva volt körbe de szépen megvan csinálva.. szervízben más panasz nem volt rá, csak a leömlő van megrepedve, ami miatt még megy.. de ott azt mondták hogy 160 tömítéssel csavarokkal munkakölcségekkel..Ehez valami ötlet esetleg javaslat tanács?
--> Nincs múltad. A jelenben élni a legjobb út ahhoz, hogy legyen jövőd is.
-
orbano
félisten
15ös rota inkább 160ért van, de 120ért is sok nekem, mert akkor pont 0ft-om marad gumira. úgyhogy nézegetek inkább közepesen szar cuccokat. mondjuk rotából nem láttam olyat, ami tetszene túlzottan. de ha mutatsz olyat ami tuti atommód jól áll egy fekete sedannak...
A vér nem válik VAZZE!™
-
xcbiker
addikt
Nagy a dilemma:
1. 1.5 Vtec moci swap
avagy
2. 1.4 moci felújítás
+ a maradék pénzből költeni a fékekre,
szilentek cseréjére,
kipuf rendszer rendbetételére,
fényezés rendbetételére.Notebook javítás, BGA chip csere. Adatmentés Sérült Adathordozókról.
-
orbano
félisten
[link] nem tudtok valami nagyon hasonló felniről, amiből van 15"? szívem váfjalma ez a baba, nagyon jól néz ki fekete ótón
Néztem hijoinh125-öt fekete 6genen és hát... nem áll jól neki. mi a véleményetek, a fekete felni szarul állna a fekete (nagyonsötétszürke) kocsinak?A vér nem válik VAZZE!™
-
BlacKSouL
addikt
válasz BlacKSouL #9071 üzenetére
Fényszóró xenonos lett és kapott mosót, ködlámpa kerek lett, hátsó lámpa betételeme kör alakúból nyolcszögletű lett, hűtőmaszk krómdíszítése kissé megváltozott, lökhárító alakja kismértékben változott. 1.6 ES VSA-t kapott, és szürke helyett fekete a beltér.
Aláírás (nem kötelező megadni)
-
m4rc!
őstag
Tudom nem ide tartozik de szerintetek mennyit fogyaszthat egy ilyen: [link]?
We are analog players in a digital world
-
Pörp
senior tag
-
orbano
félisten
nekem most 7.5 a fogyi úgy, hogy csak a kerületben mozgok, nem hajtom a kocsit. (nagyon) lapos gumikkal télen 8.5 volt a maximum ugyanilyen körülmények között úgy, hogy 70%ban ment a szivató. ha kicsit gatyábarázom a kocsit, szerintem el fog menni 7 liter környékén. Ha mennék országúton is, akkor tuti bőven 7 alatt lennék vegyes fogyasztásban (1.5-ös 6gen 4d-m van).
szerintem 1.5öst vegyél ha találsz jót. az 1.4 nekem nagyon lomhának tűnt, az 1.5 ereje meg pont olyan, hogy még nem késztet az öngyilkosságra, de azért oda tudsz lépni ha kell. ráadásul gazdaságosabb is.A vér nem válik VAZZE!™
-
NoLF
veterán
VTEC se kötőjel, se h.
(Variable valve Timing and lift Electronic Control)
mivel az 1,5 az VTEC-E (economy) ezért el lehet érni vele az 5,5-6,5 körüli átlagfogyit, jobban eszik mint az 1,4. (ez persze mind a 6. generációs civicről szól)
-
Pörp
senior tag
Sziasztok! Az 1,4.es és az 1,5-ös V-Tech fogyasztása között nagy különbség van?
-
NoLF
veterán
nem tudom mennyit és hol közlekedsz az autóval, mindenesetre az átlag 15ös kerékkel rendelkező hondások 195/50es gumikat raknak a felnikre, mint ahogy én is tettem, s nem haltam meg a zötykölődéstől.
kb 1 centivel magasabb a /55ös gumi mint a /50es, szerintem nem éri meg ezért többet fizetni.
de persze ez szvszThe Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
Új hozzászólás Aktív témák
A nem szakmai témák megvitatására: Honda OFF topik
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest