Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Honda topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
gyermekeim az úrban!
szerintetek melyiket kapja majd az én kincsem?
rota circuit 8
rota grid racing
rota boost
rota subzero
rota torque
rota fighter
rota flight
rota real liteThe Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
VTI-Totya
tag
Akkor csak egyszerűen megsült a hirtelen nagy igénybevételnél. Ennyi.
A 2,5mm-t már nem érdemes-nem lehet igazán jóra felcsiszolni.
Sajna csere.
Amikor cserélitek a fékpofát, ne felejtsétek el először durvább aztán egy simább csiszpapírral felborzolni.(gondolom nem viszed el felszabályoztatni egy esztergályoshoz)150-nél tolok egy negyediket és a lehúzott ablakon dobom neked a fehér zsepit, hogy töröld szemed, szád.
-
-
NoLF
veterán
válasz Snoop-y #8790 üzenetére
igen ezt már sokan mondták, hogy a hátsó dobfék-tárcsafék swap fékhatásra szinte semmi változást nem nyújt... de b+ csak jobban mutat... grrr na mindegy ezek úgyis távlati tervek, most a kis pöcsségek fognak elvinni egy csomó lét...
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
NoLF
veterán
VTi tácsafék hátra?
én most ilyen swapon gondolkodom a coupén, bár igazándiból a fékhatás megdöbbentően jobb, mint a 4d-n volt (ezen elöl gyárilag VTi fékek vannak), csak szegény olyan gizda dobfékkel... most gondold el alácsapok egy 200ezres rota garnitúrát, aztán vigyorog alóla a dobfék...
-
VTI-Totya
tag
Ez beállítástól is függ, félre kopott-e, stb. Ha félre kopott, meg lehet fordítani....ugyan olyan pöpec lesz.
De teljesen 0-ra is le lehet koptatni és az utolsó egy milliméterrel is jól fog, ha normálisan be van állítva.150-nél tolok egy negyediket és a lehúzott ablakon dobom neked a fehér zsepit, hogy töröld szemed, szád.
-
orbano
félisten
Mennyi az elfogadható vastagság a hátsó fékbetéteken (dob)?
A vér nem válik VAZZE!™
-
mrsaba
csendes tag
-
SeQ
csendes tag
Erről mi a vélemény? [link]
Gratula Nolf! Legyen benne sok örömöd és balesetmentes km-ed!
--> Nincs múltad. A jelenben élni a legjobb út ahhoz, hogy legyen jövőd is.
-
Sipi16
őstag
Ha 8-al elmegy városba akkor nagyon kéne. Amikor először vezettem a kis civicet nekem is mondták, hogy nagyon harap. Hát a maga módján megy, de nem volvo turbó...
Volvó sem kéne saját kocsinak. Vagyis kéne csak turbó nélkül...
[ Szerkesztve ]
Aki használt autó vásárlásra adja a fejét, az kigletteli a karéj kenyerét szarral... - Xboxlive: GeriSWE - Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő...
-
Sipi16
őstag
-
Snoop-y
veterán
válasz Integra #8756 üzenetére
Én egyedüli Honda vagyok az utcában.
Kicsit ki is lógok:
Audi S6
Impreza GT
BMW 740Li
320i
Mondeo 3LViszont lejjebb olyan 50 méterrel van:
7gen Civic sport
Fast and Furious 5gen Prelude akkora madáretetővel, hogy egy MIG 16 is megirigyelhetné
CRX 1.6New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
Snoop-y
veterán
Jahm a most pénteki tali az nagyon jó volt ( 2-kor ért véget )
New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
TexT-BoY
addikt
Tomiéknál meg:
4gen Civic
6gen Civic
8gen CivicTomi tervezed egy 2gen Civic beszerzését?
HAAAAAKUNA BATATA "Mert ha nekem szar, neked jó, tipikus ember morál..."
-
Gergello
addikt
http://www.hasznaltauto.hu/2890082_honda_civic_1992
Egy ilyen szörnyeteg mennyit fogyaszthat?http://noob.hu/07/0412/IMG_0088.jpg
http://noob.hu/07/0412/IMG_5989r.jpg
-
Integra
titán
válasz Winner_hun #8757 üzenetére
budaörsi tehetős street
[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
jó barátom utcája:
2 db 7 gen accord
1 hr-v
1 cr-v
2 civic (busz + ufo)
1 db 8 gen accord
1 db s2k
40 méteren belül.....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
NoLF
veterán
[ Szerkesztve ]
-
m4rc!
őstag
Szép autó, grat hozzá!
Más: ez elég jónak tűnik...
Egyébként, ha 1x végre oda jutnék, hogy megvegyem az autót, valaki aki ért is hozzá nem tudna segíteni megnézni? Sajnos műszakilag elég analfabéta vagyok a kocsik terén, nem akarnék nagy zakóba futni..We are analog players in a digital world
-
NoLF
veterán
válasz Winner_hun #8744 üzenetére
igen
-
Integra
titán
válasz Winner_hun #8746 üzenetére
nagyon szép és még tempomatja is van
-
P00By
nagyúr
Már van kép a verdáról! Keressétek meg!
-
Integra
titán
-
NoLF
veterán
soha életemben nem láttam még ilyen idős autót ennyire egyben. soha életemben nem láttam még ilyen hihetetlen állapotban lévő futóművet és belső teret, motort és kipufogórendszert, és úgy unblock sosem láttam még ennyire vonzó autót, mint a zöld 5gen coupé. így aztán kifizettem és elhoztam haza üdv újra a klubban!
-
zolynet
veterán
ezt jól összeszedte
Life is too short to stay stock!
-
xcbiker
addikt
Lehet ma én is kinézek.
Totya:
Tudtál árakat kérdezni a mocigenerálhoz való alkatrészek ügyében?Notebook javítás, BGA chip csere. Adatmentés Sérült Adathordozókról.
-
VTI-Totya
tag
válasz Integra #8726 üzenetére
Qki, meg akarta magyarázni, hogy egy AVIA-t nem láttam és neki parkoltam a jobb oldali ajtómmal, mindezt úgy, hogy nem volt rajta karcolás.....
Amikor eltolattam előle akkor már ő tartotta, hogy a többi nála parkoló autót ne zúzza össze.
(ha nem álok ott, akkor van ideje azon a lejtőn úgy felgyorsulni, hogy 3ott szerelésre váró autót gányolt volna össze nem is kicsit)
De hosszú az egész sztori, majd esetleg egyszer személyesen....
150-nél tolok egy negyediket és a lehúzott ablakon dobom neked a fehér zsepit, hogy töröld szemed, szád.
-
-
NoLF
veterán
szerinted igen, szerintem pedig nem. évek óta ismerem a srácot a fórumról, az anyukájáé volt a gép, minden a lehető legnagyobb rendben van vele, minden ki van rajta cserélve amit ki kellett, 10k km ezelőtt volt vezérműszíj és hasonlók cseréje is fékekkel együtt, úgyhogy makulátlan a cucli. az áment persze akkor tudom csak rámondani, amikor már alattam lesz. a váltóval pedig sok gond nem lehet, ha meg beszarik, egyértelmű hogy veszek bele egy 5gangos manuált 70 ropiért cakkpakk és visszhall
-
VTI-Totya
tag
válasz Snoop-y #8721 üzenetére
Egy sóért, bármikor.
Menek, me megnéztem a Halálos Iramban legújabb részét, oszt mostmán annyira vágok vezetni, hogy vááááááá, meg 50lóval több van a kocsimban is.......úgyhogy este most én fogok 165-ös téligumit füstölni....eheheh
150-nél tolok egy negyediket és a lehúzott ablakon dobom neked a fehér zsepit, hogy töröld szemed, szád.
-
VTI-Totya
tag
válasz Snoop-y #8714 üzenetére
Csak 8 oktán számmal lett világosabb az ajtóm.
(egyik reggel vissza kellene vinnem és az apja lefújja és este el is vihetem)Na ezt a változatot meg hagyjuk inkább. Kifizetek egy normális fényezőt és lefújatom.
Mondjuk nálam már ott elbukott a bizalom, hogy azok után, hogy az egyetlen hibát is elmondtam neki amiért nem engednék át, hogy mit csináljon, ezek után megbuktatja az autómat..... Vicc az egész csávó.
Jah, a szerelést meg meg sem csinálta amit kértem tőle.
Egyedül azt csinálta meg, amiért megbuktatták.(+fél tank benzinem bánta. elég messze vannak arra a vizsgahelyek)
Na, ne is fárasszon többet senki ezzel a dologgal kapcsolatban. Meg a szerelő pontos és precíz munkájával sem, mert lehet, hogy beleverek a fejébe........
-
Integra
titán
nagyon jó autók. felnőtt autók.
összességében azt gondolom, hogy a legjobb választás jelen pillanatban a 7gen modellfrissítés utáni 3 ajtós 1.6 sport civic, amit jó árért megkapni és nem új autó.[ Szerkesztve ]
-
NoLF
veterán
nos azt hiszem döntök hamarosan, s mivel átgondoltam még egyszer a-tól z-ig hogy mire is van szükségem és mennyit szándékozok maximum költeni, ez jött ki eredményül. vasárnap megnézem, aztán meglátjuk mi lesz
-
VTI-Totya
tag
válasz Winner_hun #8708 üzenetére
Biztos Qki-nál lett fényeztetve......
-
VTI-Totya
tag
6.gen Civic-hez HR allithato magassagu versenygatlo rugoval, leszervizelve elado. Uj lista ara 400e volt. FIX ara: 100e. A szervizeles 42 ezer volt, azota be sem lett rakva. Kemenysege nem allithato, kb 1200 kg-hoz tokeletes.
Nuh emberek, majd ezen szerkezettel csak úgy fekszünk a úton.
Pálya mi?(fékre is azt mondták....bla,bla,bla) Faxomat. Jó lesz ez nekem az utcára is.Carstylingra meg felrakom utána, hogy ez hozott még +15 lovat.
Csak tudnám mi az a "HR"...
[ Szerkesztve ]
-
NoLF
veterán
édesanyámék birtokolnak egy ilyesmit (csak 5ajtós és dízel, [link]) egyelőre az égvilágon semmilyen negatívumot nem tudok ellene felhozni. hatalmas, de tényleg, olyan iszonyatosan hatalmas autó, hogy én a 190 centimmel és 96 kilómmal elveszek benne. nyilván a 3 ajtós másabb, de a kasztni azért kvázi ugyanakkora, magam mögé úgy beülök hogy 10 centi hely van a térdem és az ülés háttámlája között. bizonyára sokan szidják merthogy angliában készítették ezeket is már, mint a 8gent, én nem tapasztaltam még semmilyen dolgot amit erre tudnék visszavezetni. fekszi az utat rendesen, persze nem az 5-6gen kategória (bár ezeknek amit linkeltél nem ugyanaz a futóműve mint az 5ajtósunknak). sok benne a tárolórekesz, informatív a műszerfal és a műszerek, csendes az utastér (pedig ugye traktorunk van) tényleg semmi rosszat nem tudok elmondani róla. mostanában én is sokáig nézegettem ilyen 3d 1,6sportokat, de aztán erről is letettem, nem fektetek ennyi pénzt egy autóba ami maximum 500km-t fog menni havonta. az 1,6ost kell venni ha ilyenre szánod magad, jó kis nyomatékos i-VTEC motor lett, csudajó fogyasztással (már nem kell szénné pörgetni hogy menjen, persze nem versenyautó, de rugalmasabb mint a régiek, és 9,9sec a 0-100)
a csomagtartója is tágas (3 ajtósé kisebb, de még mindig elegendőnek számító 315l asszem) és jól pakolható.
ha valami kérdésed merülne még fel, szólj egyébként 4ajtósokból fut egy pár itthon, amik japánban készült (a többi meg törökben asszem... )ja, a váltót kihagytam: hihetetlen nagy találmány, azonnal megszokható, kényelmes, és még több teret ad a kardánalagút környékén (akkora rekesz van a padlón, hogy minden eltűnik benne )
[ Szerkesztve ]
-
m4rc!
őstag
Ezekről az újabb fajta Civic-ekről mit gondoltok? Nem mitha lenne rájuk keret...
We are analog players in a digital world
-
xcbiker
addikt
Felkerült egy egész szép darab a használtautóra: [link]
Notebook javítás, BGA chip csere. Adatmentés Sérült Adathordozókról.
-
veterán
kapott a bébim friss olajat (magnatec 10w40), gyári honda olajszűrőt, és 4 új ngk gyertyát
nagyon szeretiॐ "Goa is not a place, its a state of mind." - Goa Gil ॐ ° Honda - The Power of Dreams ° Eat, Sleep, JDM °
-
NoLF
veterán
én is mailben/fórumon szoktam elsőnek érdeklődni, pont ezért.. egyrészt a munkám napközben nem engedi, későn már az illem nem engedi hogy telefonáljak, ezért első körben mindig mailben/privátban teszem fel a kérdéseimet. ha ezekben megfelelő választ kapok, akkor szánom rá magam hogy felhívjam, ha találok magamnak értelmes időpontot. pl a fekete 96os vti is valszeg ki fog esni, mert már leszögezte az ember hogy 1,6 alá nem megy semmiképp, közben meg küldte a képeket a meglévő hibákról, ami miatt már visszahátráltak nála a vásárlástól. ezért nem megyek el debrecenbe, hogy ha már most leszögezi hogy nem fog engedni, annak ellenére hogy beismeri hogy nem makulátlan az autó, mint ahogy a hirdetésben írja. értem én hogy sok pénz volt a faceliftessé való alakítás, de mégiscsak egy 96os autóról beszélünk, 1,65ért gyári faceliftes vti-t kapni...
meg az email stílusából is kiderült hogy nem egy értelmes felnőtt emberrel beszélgetek...The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
Új hozzászólás Aktív témák
A nem szakmai témák megvitatására: Honda OFF topik
- Ukrajnai háború
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Politika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Windows 11
- Projektor topic
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest