Hirdetés
- Synology NAS
- Windows 11
- Facebook és Messenger
- AliExpress tapasztalatok
- 600 Mbps-os tempót ígér 2,4 GHz-en az ASUS RT-N18U High Power routere
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tovább nőtt a Netflix előnye, emelik az árakat
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Crypto Trade
Új hozzászólás Aktív témák
-
juliensorel
senior tag
válasz Vismajor01 #74399 üzenetére
Irta is, hogy sokkal inkabb olyan zold mint az also kepen amit posztolt. A telefonok kameraja mar csak ilyen, vagyis ugy altalanossagban az auto whitebalance ilyeneket szül az osszes kameraban.
[ Szerkesztve ]
-
smiti
veterán
-
addikt
válasz SoulReaver #74396 üzenetére
Ettől azért a jobb kéz fejed kicsit barnább lesz majd, nem?
⏺︎ Szeretnél akár 45-90.000 Ft-ot is egyszerűen zsebre tenni bankváltással? ⏺︎ Küldök neked meghívót a Gránit, Unicredit, K&H vagy Raiffeisen Bankok egyikéhez! ⏺︎ További részletekért írj privát üzenetet! ⏺︎ ️
-
Ispy
veterán
válasz SoulReaver #74394 üzenetére
Hát akkor képen jobban tetszik, mint élőben.
Próbáltam lefényképezni....ááá...hagyjuk, semmi nem látszik belőle.
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
SoulReaver
veterán
Köszi!
Azok is le lesznek cserélve. Egyébként a sok fény miatt lett ilyen türkiz színű a szín. Amúgy olyan lenne, mint a második képen.
Köszi!
Igen, Unifan sl120 v2, a 90 fokos is innen van. Egyelőre furmarkkal izzasztottam, 250Wattal, 40C fok volt a csati, ahol a vga val találkozik, kb 15 perc alatt nem ment fentebb.
-
sixpak
nagyúr
válasz SoulReaver #74390 üzenetére
Frankó lett, tényleg jó lett az első szín, ahogy Ispy kolléga megjegyeztee....keverek mindjárt én is egy ilyen színt.
https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
RazoR
veterán
Frankó lett, Lian Li ventik?
A 90 fokos csati honnan? -
Ispy
veterán
Az első kép nagyon menőn néz ki.
Mindjárt keresek én is valami hasonló színt a siganrgb-ben.
Mondjuk a felső 3 venti is lehetne olyan, mint a többi.
[ Szerkesztve ]
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
Ispy
veterán
válasz Rottweiler89 #74388 üzenetére
Dehogy is.
-
Rottweiler89
senior tag
Rohadjak meg, ha nem lefestem mostmár.
A fekete, fehér, lila is egy szín, nem? Vagy ennyire szar az összkép?DeepCool CH370, Gigabyte B550M K, AMD Ryzen 5 3600+Thermalright Assassin King 120 SE, 2x8GB Corsair Vengeance RED D4 3200Mhz, Sapphire Pulse RX 6700 XT 12GB, Micron 2450 256GB, Micron 3400 512GB, Kioxia Exceria 960GB SATA3, Fractal Design Anode Bronze 650W, MEETION K9320 RGB, THE G-LAB Kult Helium
-
veterán
válasz sixpak #74378 üzenetére
Nem vesztem el, megvagyok! Csak jópár évig inaktív voltam itt PH-n, az élet nagy dolgai tudod..... Aztán nemrég konfig váltás volt, és újra elkeztem bújni a topikokat, és most már írok is majd...
Köszönöm! Még akarok egy-két változtatást, aztán jövök képekkel én is.
Te gépet brutál lett! Gratulálok!AMD Ryzen 7 9800X3D | AMD Radeon RX 7900 XTX
-
addikt
válasz sixpak #74383 üzenetére
Ez a régi ház nálad olyan mint másnál egy új ház.. ugye Havn hs420?
⏺︎ Szeretnél akár 45-90.000 Ft-ot is egyszerűen zsebre tenni bankváltással? ⏺︎ Küldök neked meghívót a Gránit, Unicredit, K&H vagy Raiffeisen Bankok egyikéhez! ⏺︎ További részletekért írj privát üzenetet! ⏺︎ ️
-
Ispy
veterán
válasz Rottweiler89 #74376 üzenetére
Nincs baj azzal a kékkel. Legalább van benne egy kis szín.
-
sixpak
nagyúr
válasz bombibmw #74380 üzenetére
Nem, a csavar az alaplapon keresztül a ház hátlapjába van betekerve...a kis lyukas bizbasz pöckök, amiken az alaplap ül.
Elvileg a lapon semmihez sem érhet hozzá, mert van hozzá két spacer.Így nézett ki nálam még a régi házba:
Rottweiler89: a fekete-fehérrel nehéz melléfogni, jól néz ki.
-
Rottweiler89
senior tag
válasz Angie™ #74377 üzenetére
sixpak
Én őszintén szólva nem gondoltam volna, hogy ez a fekete-fehér ilyen jó lesz.
Már én is gondoltam rá, hogy nem igazán illik ez a kék ide.
Egyébként... Nem igaz, hogy nektek sohasem jó semmi, hogy valamibe muszáj belekötni.DeepCool CH370, Gigabyte B550M K, AMD Ryzen 5 3600+Thermalright Assassin King 120 SE, 2x8GB Corsair Vengeance RED D4 3200Mhz, Sapphire Pulse RX 6700 XT 12GB, Micron 2450 256GB, Micron 3400 512GB, Kioxia Exceria 960GB SATA3, Fractal Design Anode Bronze 650W, MEETION K9320 RGB, THE G-LAB Kult Helium
-
sixpak
nagyúr
Hát ez valóban jól néz ki, a sok fehér steril "szar" között.
Azt a kék bizbaszt fessed már le feketére, nekem az bántja a szemem.daveoff: dave, azt hittem elvesztél, rég láttam, hogy írsz valahova.
Btw pompás gép....https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
addikt
De, biztos lehetett volna MacGyver
-
Rottweiler89
senior tag
válasz daveoff #74368 üzenetére
Na ez aztán pofás lett!
A RAM-okat ne cseréld, így pont jó!Angie™
Valami filc darabbal nem lehetett volna orvosolni? Én a LEGO aljára és tetejére asztal/székláb filcet tettem. [link]És remélem nem szóltok meg engem is, mint sixpak kollégát.
Ez a majdnem végleges. Alulra még lehet veszek majd a későbbiekben 2db fekete P12 Max-ot, de nem igen létfontosságú a dolog. További fotók a kezdetektől mostanáig: [link]
DeepCool CH370, Gigabyte B550M K, AMD Ryzen 5 3600+Thermalright Assassin King 120 SE, 2x8GB Corsair Vengeance RED D4 3200Mhz, Sapphire Pulse RX 6700 XT 12GB, Micron 2450 256GB, Micron 3400 512GB, Kioxia Exceria 960GB SATA3, Fractal Design Anode Bronze 650W, MEETION K9320 RGB, THE G-LAB Kult Helium
-
Ispy
veterán
válasz Laraxior #74370 üzenetére
Gugli lens szerint valami spéci cucc, prebuild gép egyedi igények szerint, és csak 5 milla.
-
-
Laraxior
titán
Nem tudja valaki, hogy ez milyen ház? Semmilyen markajelzést nem látok rajta. [kép]
*** Dodge Challenger HEMI V8 ***
-
addikt
válasz daveoff #74368 üzenetére
Tudom hogy ilyet adnak gyárilag hozzá, volt nálam nitro 7900xtx és pont ott láttam, hogy ezzel a vacak kitámasztóval össze tudod karcolni a kártyát gyakorlatilag egy mozdulattal, mikor be akarod állítani..
Anyway nagyon szép ez a konfig
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Angie™ #74367 üzenetére
Hát nekem sem tetszik, csak a megoldás miatt gondoltam, biztos van szebb verzió is belőle. Pl a Sapphire 7900XTX-hez is hasonlót adnak gyárilag. Nekem ilyen van, ez hatákonyabb, és szebb is sztem. De nyilván ez nála nem jöhet szóba.
AMD Ryzen 7 9800X3D | AMD Radeon RX 7900 XTX
-
-
bandi0000
nagyúr
Köszönöm, majd csekkolom mindkettőt és agyalok még rajta
Xbox One: bandymnc
-
sixpak
nagyúr
-
Rottweiler89
senior tag
válasz bandi0000 #74361 üzenetére
[Jonsbo VC-1]
Jobb hátsó saroknál, illetve középen is lehet támasztani, nincs ez előírva. Nekem is ilyen van, a szekrényben.[ Szerkesztve ]
DeepCool CH370, Gigabyte B550M K, AMD Ryzen 5 3600+Thermalright Assassin King 120 SE, 2x8GB Corsair Vengeance RED D4 3200Mhz, Sapphire Pulse RX 6700 XT 12GB, Micron 2450 256GB, Micron 3400 512GB, Kioxia Exceria 960GB SATA3, Fractal Design Anode Bronze 650W, MEETION K9320 RGB, THE G-LAB Kult Helium
-
bandi0000
nagyúr
Sziasztok,
Van itt esetleg NZXT H7 Flow 2024 tulaj? Már megrendeltem a házat de eléggé elbizonytalanodtam, hogyan tudom megoldani a GPU alátámasztását, ugye a kártya elülső jobb sarkán kellene, de mivel pont alatta vannak a ventik így nem nagyon kivitelezhető... + 20-30 centit kellene áthidalni
Xbox One: bandymnc
-
Ispy
veterán
válasz Rottweiler89 #74355 üzenetére
Szerintem nincsen menőbb, mint egy félúton beszart transformers.
-
Rottweiler89
senior tag
válasz sixpak #74351 üzenetére
Dehogy vonultál.
Ahhoz akkor be kellene pakolni a ventit.Ispy
Nem tudom miért, de amikor meglátom a konfigod, olyan, mintha egy transformers lenne az asztalodon, ami nem tudott átalakulni.[ Szerkesztve ]
-
Ispy
veterán
válasz Vismajor01 #74353 üzenetére
Szerintem az egyszerí betévedő, ha gépet tervez összerakni, rá fog jönni magától mennyit akar rá költeni, nekem 6k volt darabja és 25k a hub....mert ez tetszett.
-
sixpak
nagyúr
válasz Rottweiler89 #74349 üzenetére
Posztold már, én teljesen visszavonultam.
-
RetroAnalóg
kezdő
válasz Vismajor01 #74346 üzenetére
Egyrészt mert kicsi az asztal, és így fér el. Mindegyik hangfalat másra használom. Az egyik egy JVC Wood Cone (szélessávú egy-utas), a másik egy két-utas Dali Spektor 1.
-
Rottweiler89
senior tag
válasz bombibmw #74342 üzenetére
Gondolom csak irónia volt...
Egyébként szép konfig, jó ez a fehér-fekete kombó!Mióta megvettem a fehér P12-es ventiket, ámulatba ejtő lett a gépem. Mi ez, ha nem szerelem... Azóta megint módosítottam rajta, meg gondolkodom alulra berakni a VGA alá a fekete P14-est, de nem merek már én sem posztolni róla, mint sixpak, mert még megszóltok.
De a 3. gépet még nem mutattam, őpicisége lenne az:DeepCool CH370, Gigabyte B550M K, AMD Ryzen 5 3600+Thermalright Assassin King 120 SE, 2x8GB Corsair Vengeance RED D4 3200Mhz, Sapphire Pulse RX 6700 XT 12GB, Micron 2450 256GB, Micron 3400 512GB, Kioxia Exceria 960GB SATA3, Fractal Design Anode Bronze 650W, MEETION K9320 RGB, THE G-LAB Kult Helium
-
sixpak
nagyúr
válasz Vismajor01 #74346 üzenetére
Az két pár csak.
Ventikről: a lehetőségeim a választásban korlátozottak, már írtam párszor.
1x kell megvenni és 5 év gari van rájuk, azt meg, hogy az Icue mit tud, beraktam ide néhány napja.https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
Vismajor01
addikt
válasz RetroAnalóg #74345 üzenetére
Minek 4 pár hangszóró egymás tetejére?
Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
-
sixpak
nagyúr
válasz Angie™ #74339 üzenetére
Redditen van pár teszt, neten meg elég sok, ahhoz képest, hogy viszonylag új termék.
Viszont vs EK-t én sem találtam.SoulReaver: ha nem veszi meg senki az RX-eket, akkor én is.
24 eszközt kezel az Icue Link hub, nálam ebből még csak 12 van használatban, 11 venti, 1 AiO.
Annyi kikötés van, hogy 16 (8-8 csatornánként) eszköz felett, 10%-al csökkenti a fényerőt, nehogy megsüljön a hub.
Pci kábel kell neki amúgy, majdnem 170W a max fogyasztása, 24 eszköznél nyilván.https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
addikt
válasz sixpak #74335 üzenetére
Köszi, néztem már azt a tesztet, de nem lettem okosabb. Az a baj hogy nincs még egy ember a világon aki az EK-hoz viszonyította volna, úgyhogy csak az lehet a megoldás, hogy én teszek vele egy próbát.. A hanggal kapcsolatos visszajelzést mindenestre nagyon köszönöm, örülök hogy rajtam kívűl is van a közösségben még corsair fan
[ Szerkesztve ]
-
sixpak
nagyúr
válasz SoulReaver #74337 üzenetére
Ok, ha csinálok push-pull-t, akkor bedobom ide....viccvót.https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
sixpak
nagyúr
válasz Angie™ #74333 üzenetére
Ja, nem haragszom.
Tényleg úgy gondolom, hogy most egy darabig így marad.Volt már 3 különböző Corsair AiO-m, de ez messze a legjobb.
Pumpa hang nincs, de tényleg semmi, először azt hittem nem működik.
Itt egy teszt.
Parádés tényleg, lejártak az Asetek szabadalmai, ebben már saját gyártású pumpa van, vastagabb csövek, etc.
Ja, és 6 év garival adják.https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
VTom
veterán
válasz sixpak #74325 üzenetére
Nagyon durva, hogy mennyire hatékony a 40-es generáció hűtése. Maxwellnél, Pascalnál ezeket a hőfokokat csak épített vízzel lehetett elérni.
Nálam a belépő szintű 4090 vígan elvan 60 fok körül, kivéve Division 2, abban egyszer láttam 70 fokon is. Ami nyilván még mindig nagyon jó egy 450W-os kártyától.
Ha kedvet kapok a gépátépítésre, lehet, hogy én is ezt a házat választom majd, gyönyörű.
Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
addikt
válasz sixpak #74332 üzenetére
viccből írtam, ne haragudj, nyugdton posztolj ezért vagyunk itt
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz sixpak #74322 üzenetére
Szeretjük a konfigodat, ne értsd félre, de ha nem láttuk az elmúlt hetekben vagy 15x egyszer sem Úgyhogy már hiányozni fog
Ami viszont személy szerint engem érdekelne, hogy milyen a titan hűtő? mennyire halk pl? én is szemezek vele, de az EK-nál rosszabbat nem szeretnék
[ Szerkesztve ]
-
-
sixpak
nagyúr
válasz sixpak #74322 üzenetére
Ja, még ennyit akartam:
Max hőfokok egy maratoni Stalker 2 gameplay alatt.
A VGA ventik max 50%-on, általában 48-49 fokon megy, a vga memória sem igen éri el az 50 fokot.
7800X3D teljesen default, nincs UV, szintén ötven pár fokon megy.
A házventik:
AiO: 1400RPM
Többi: 1000RPM.
Room temp: 22-23 fok.https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
sixpak
nagyúr
Nálam sincs gond vele, hála isten.
Megjött tegnap a ket QX hátra, be is raktam, kész vagyok, mostanában nem posztolok.
Most ott tartok, hogy szinte minden ventit lecseréltem és rajtam rohad 7 alig használt RX 120, hiába hirdetem, nem sokan ismerik az icue link rendszert, ha ismerik, akkor meg drágának találják.
Ezért lehet az AiO-t megcsinálom valamikor push-pull-ra, legalább akkor csak 4 RX foglalja a helyet a fiókba.
-
sixpak
nagyúr
válasz mpierre #74317 üzenetére
Az az igazság amúgy, hogy nekem ahol a gép van, ott nincs túl nagy por....soha nem volt gondom a porral.
Bár az új házba elég laza szövésűek a porszűrők, majd kiderül kell-e.
Nyilván, ha porosabb környezetben lenne, akkor pénzt nem kímélve beruháztam volna már egy rgb-s porfújóra.https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
mpierre
veterán
válasz sixpak #74305 üzenetére
HA-n is akad néha eladó... Ott olcsóbb szokott lenni.
#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
RazoR
veterán
válasz LLKobe #74310 üzenetére
Az enyém meg sem kérdezi, de az sem tűnt fel neki mikor légről átálltam full vízre egy 1080-as Airplex külső radival az asztal alatt. Mikor meglátta csak annyit kérdezett, hogy ez meg mi a franc az asztal alatt? A géphez kell. Ja, oké. Itt le is zártuk a témát.
De ugyan mint Nálad, 250k-s körmös asztal, 120k-s csiszológép, havi 30-50k a tököm tudja milyen körmös bizbaszokra neki.
-
RazoR
veterán
válasz sixpak #74313 üzenetére
Nem hát, de mint írtam ez egy ilyen hobby. Ráadásul még mindig "csak" egy 11700k duruzsol benne de nagyon kéne már egy platformváltás 9800x3d-re, ez az idei projekt.
Minek 9 bill? Ezzel én is így voltam amíg be nem tévedtem egy topikba ahova nem kellett volna és ki nem nyílt a világ, hogy milyen billentyűzetek is vannak és mennyi féle és mindet is ki akarom próbálni MOST!
-
sixpak
nagyúr
Jogos, de arra nem sajnálom....ahogy pl. te sem.
Ne is mondd, az előbb rendeltem még kettő QX-et hátra, de most már tényleg befejeztem.Ispy: nem, nem mesélted....el sem tudom képzelni, hogy mit csinálsz 8 (nyolc!) billentyűzettel.
Amúgy az enyém is most jött meg, az új, az egész világon nem találtam fehér K70-et, végül Lengyelországban találtam, meg is jött 3 nap alatt.
Persze másnap vettem rá egy pudding keycap szettet, mert a gyári US keycapek a fényt sem engedték át.Előtte:
Rottweiler89: szólj, ha 3000 alatt lesz, akkor beruházok egyre.
Két főiskolás lányom van, na azok kerülnek pénzbe, nem a PC.[ Szerkesztve ]
-
Rottweiler89
senior tag
Hallod csöves... Neked eléggé van pénz lóvéra, mégis a tüdőd akarod inkább kiköpni? Tudod mit? Tessék, még nekem is futotta rá -->
-
Ispy
veterán
Már a 2000-es nézem, az 4k-val drágább.
Nem számoltam össze, de az én gépem, a fiamé és a lányomé összesen van 1.5 milla, szóval ha ez jó cucc ennyit simán kiadok a kényelemért.
Azt meséltem már, hogy 8 custom mechanikus billem van? Ott is jó lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen notebookot vegyek?
- Mobil flották
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- CPU léghűtés kibeszélő
- Fotók, videók mobillal
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest