Új hozzászólás Aktív témák
-
jhorogh
aktív tag
Még nem a végleges verzió, jövő héten jön a 970.
-
Oszilaci
senior tag
válasz
#97716736 #50791 üzenetére
főleg,hogy hűtés miatt választottam ezt ,elöl 20cm,felul 20cm,hátul 14cm,alul 12cm venti és meg oldalra is mehetne 1db 20cm-es gyakorlatilag nem hallani semmit sem és az i7-3770 nem megy 55C fölé játék közben és az Sapphire R9-270OC Dual-X sem kuszik fel 60C fölé
és a HDD-k is kivehetőek gépbontás nélkül
[ Szerkesztve ]
-
do3om
addikt
válasz
Snip3r_HUN #50773 üzenetére
Milyen rendezett gép kábelek nélkül
(egyenlő a nullával)
[ Szerkesztve ]
-
Ramses07
Modder
válasz
Csak nem te is követed az MNPC-t?
Már régebben készítette, de csak most jutott el eddig és még nincs kész..
A kártya riser kábellel lesz összekötve jól mondjátok
Én csak azt nem értem, ha a vga-n van vízhűtő blokk, akkor minek rá még a gyári venti is?
[ Szerkesztve ]
-
csumpa93
tag
válasz
Hogy az istenbe van az a VGA összekötv a lappal???
-
Cthulhu Dawn
őstag
A mostani Atke-féle harisnyákról van valakinek tapasztalata? Milyen egy mdpc-shez képest?
-
bododani
senior tag
válasz
Hú nagyon adja! A bőr alul, a varrása, a csövek, igen össze lett rakva. A VGA megy a CS-GO-hoz egy asiimov-os skinhez.
-
törölt tag
válasz
Nagyon frankón néz ki az a VGA
-
Grózi
veterán
válasz
Nekem adja!!
-
Livio
tag
válasz
tailor74 #50768 üzenetére
Szóval ha magam megtervezem minden lemezét, dxf-et készítek róla, majd elküldöm egy lézervágó műhelybe, akkor egy fíreg vagyok, ellentétben azzal, ha veszek a sarkon egy vágó gépet és magam darabolom.
Lehet eszmei értéket társítani a kézimunkának, lehet elismerni a belefektetett emberi energiát, de nem gondolom, hogy valami attól lesz jobb, hogy az alkotó tűreszelővel reszelte ki 1 év alatt.
-
Nem az a lényeg, hogy milyen szerszámot használsz, hanem hogy te használd...ha van otthon lézervágód, és kiszabod az összes hupikék törpöt 0,6-os acél lemezből az a te munkád...
Ha valakinek lerajzolod mit szeretnél, ő meg megtervezi, kivágja, az nem a te munkád...de mindegy is, kinek mi..
-
PainKiller13
őstag
Egyszer kibányászom az asztal alól a gépet, akkor csinálok énis képeket róla, elég jól néz ki, csak annyira nehéz, hogy mióta megvan csak egyszer vettem ki, mikor optika került bele
-
jones965
Modder
válasz
Ger_man #50762 üzenetére
Kétségtelenül hatalmas és elismerésre okot adó módot épített a srác, de azt illik tudni, hogy a munkadarabok nagyobbik részét géppel, lézervágással készítették.
Ettől függetlenül szép munka. -
Ger_man
senior tag
Ő az a srác aki a tavalyi Cooler Master Mod Competion-ön a Thaifarmers-el második lett
Azóta ismerősök vagyunk facen, hát srácok ehhez azt is hozzá kell tenni, hogy szinte a semmiből, a semmivel hozza létre ezeket a csodákat! Nagy tehetség a srác, és most végre erre az ASUS is felfigyelt!
-
Ramses07
Modder
válasz
Snip3r_HUN #50754 üzenetére
Na ez mindent űberel az tuti!!!
Megemelem a kalapom az alkotó előtt..
-
juve600
nagyúr
válasz
cool
-
zsombor22
aktív tag
Snip3r_HUN Nagyon durva gép.
-
zsombor22
aktív tag
A tápkábelek harisnyázottak,a ventilátor vezérlő kábeleket kell még majd harisnyázni.
Bododani Elég sok gépet építek a gépek teszteléséhez van a másik bill,egér,de már építek Fractal Design Node 304 házba egy kis fogyasztású itx es gépet (nettre letöltésre) ami be fog férni a nyomtató fölé.
-
törölt tag
válasz
Nem rossz
-
válasz
ez nem gyenge...
-
afrojack1
senior tag
válasz
hármat kérek!!
-
Snip3r_HUN
addikt
-
bododani
senior tag
válasz
horvathpeter #50735 üzenetére
Nekem is tetszik a gép, szép az összképe.
-
törölt tag
válasz
Bjørgersson #50738 üzenetére
Szerkesztettem, bocsi nem néztem a méretét.
-
törölt tag
-
horvathpeter
aktív tag
Jelenleg így néz ki a kicsike!
[ Szerkesztve ]
-
hszilard666
veterán
válasz
killergyuszi #50732 üzenetére
Nekem nem jön be :/ Szerintem az intake szegényes, és zavar hogy csak kompakt vizet rakhatok bele, ha tuningolni szeretnék. A programozható lcd viszont elég baba
-
törölt tag
válasz
killergyuszi #50732 üzenetére
Elég keskenyke nem?
De nagyon bejön -
Oszilaci
senior tag
-
xtevo
őstag
válasz
viperabácsi #50717 üzenetére
Huh, ezer éve nem néztem hőfokokat, de gagyi pasztával most 40-45 esetleg 50 fok körül lébecol netezés/filmezés közben. Ha megy a munka, akkor értelem szerűen feljebb szalad, illetve amióta passzív vga van azóta kb. átlagos 5-8 fokkal lett melegebb a proci. De a néma csönd, az kárpótol...
-
xtevo
őstag
Elég régóta nem nyúltam a géphez, úgyhogy hamarosan változások lesznek...
Persze a full passzív konfigon továbbra se szeretnék változtatni, de lehet, hogy nyugdíjba küldöm a hdd-t, és egy másik gépházba költözik a konfig is...
Ez a "mostani" állapot:
upd.
A procihűtő nem ferde, csak a képen... illetve gagyi telóval fényképeztem... (szokásos duma, de igaz)
[ Szerkesztve ]
-
bododani
senior tag
válasz
Oszilaci #50714 üzenetére
1.
Kell egy ház, amiben vannak megfelelő lyukak ahol ellehet hátra vezetni a kábeleket. Ha gépház vásárlása előtt áll az ember célszerű alsó táposat venni, illetve kicsit többet költeni rá a szép elvezetés, a friss levegőjárás és az ezt követő hűtés érdekében.2.
Mielőtt bármit is bekötnél az alaplapba, ebbe-abba, minden kábelt a táphoz lehető legközelebbi lyukon átdugsz a másik oldalra, majd a szükséges kábeleket, amiket be kell kötnöd, a lehető legszebb és legrövidebb módon, az ennek megfelelő lyukon visszadugod.3.
Ha moduláris a tápod, akkor csak a szükséges kábelek legyenek bedugva a tápba.Amiket itt leírtam, smiti képén szépen látni lehet, hogy elvezette a kábeleit.
[ Szerkesztve ]
-
Danshee
tag
válasz
Oszilaci #50700 üzenetére
Az igaz, hogy nem a legjobb a vga miatt, de a kari ventiszabályzását elég jól belőttem, úgyhogy nem nagyon melegszik 70 fölé még furmarkban sem... A proci hőmérsékletek is stabilak voltak a nyáron amikor mértem, de legközelebb már csak forgatható hűtőt veszek ha egyáltalán fogok még léghűtést venni.
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- MWC 2025: A ThinkPad notebookokról sem feledkezett meg Lenovo
- Vicces képek
- Windows 11
- További aktív témák...
Állásajánlatok