Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr_Syrex
senior tag
válasz ittakary #27728 üzenetére
köszi
Igen, a házhoz voltak. Egész jól tartják a hdd-t, bár ez a vinyó (160-as samsung) amolyan kényszermegoldás. Megmaradt egy másik gépből, ezért nem vettünk újat. Tavasszal mindeképp csere lesz egy halkabb, kevésbé melegedős új példányra.
Integrált VGA van benne, mivel játékra nemigazán lesz használva. Minden másra tökéletes az integrált
Rosetta@home, lépj be Te is a PH! csapatába! *** WoT: Blitzking 43M TURAN - Hungarian Armored Brigade
-
-
-
-
sestertius
őstag
válasz ittakary #28127 üzenetére
Ezen a linken csak korábbi képek/albumok vannak, nincs hozzáférés...
vagy én néztem be valamit?Recon666: sok érdekes van ezen a házon, leginkább az elrendezés ötletes és praktikus... mindig lát újat az ember!
[ Szerkesztve ]
Régi ph 88 pozitív negatív nélkül, új ph-n azon felül...
-
Jim-Y
veterán
-
JanR
addikt
válasz ittakary #31895 üzenetére
Na én például nem teszek fel matricát a házra.. Akár mikor felrakok akár 1-et is, akkor 1 hónapon belül házat cserélek Már kicsit unom, szóval nem matricázok.
AMúgy vicces, múltkor meg sem hirdettem, hanem csak rámírtak, hogy érdekelne valakit a házam Jó árat mondott én meg eladtam Szóval vigyázok
-
zolee5016
őstag
-
Moddingboy
Modder
válasz ittakary #34619 üzenetére
Tetszik viszont kisebb alakítások még jól jönnének.
Sokat javítana az összképen ha a tápegységet feketére festenéd (vagy cserélnéd) ill. a helyedben cserélném a piros sata kábeleket (szintén feketére).
Amennyiben van elég hely az alaplapi tálca mögött, akkor fogadd meg fezlergabor tanácsát vagy találj valami jobb megoldást az SSD elhelyezésérehttp://www.facebook.com/pages/Moddingboy-Mods/293405150688776
-
Ramses07
Modder
válasz ittakary #34638 üzenetére
Igen látom, hogy a ramok már feketék (megnéztem azt a apple cuccot ) Ha a táp is fekete lenne, meg esetleg a ventik is az úgy talán passzolnaJó ez a cooler master hűtő! Vehetnél rá esetleg apollish vegas fekete ventiket, azok gyönyörűek!(bár nem olcsó) Természetesen a rendszer venti is csere ugyanolyanra.
Life is short, ride hard!
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Autós topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Nfortec Sagitta Gold RGB 1050w Moduláris Tápegység
- Lian Li GALAHAD II 360 Trinity Performance Radiátor - INGYEN POSTA!
- Harisnyázott tápkábel hosszabbító / moduláris kábel / vezeték - egyedi - modding - cablemod
- Noisbeblocker NB-eLoop & Lian Li UNI FAN ventik
- ssupd Meshlicious Full Mesh fekete mini-ITX ház - dobozos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest