- Windows 10
- Elon Musk kezébe adnák az amerikai TikTokot
- Windows 11
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Linux kezdőknek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- Disney+
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petyyyyy
addikt
Kedvességed határtalan. Ezt sajna csak pénteken tudom lemérni leghamarabb, ugyanis elhagytam a bázist, Pesten vagyok. Íme az itteni gép. Ebben csak egy tíz dekás HD 8760 alias 7770GE ketyet, de itt bezzeg van olyan kitámasztás, hogy csuhajj - gyári.
Az elején a karcok a fóliát terhelik.
(#48286) Henk - Jóféle!Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
Henk
veterán
Köszi mindenkinek.
bombibmw: nem szeretem a világítást a gépbe, azt is sokallom amennyi a lapon van gyárilag.
Grózi: nem akartam most semmi + színt bele. A zöld-feketével próbálkoztam de nagyon nehéz azonos színű kiegészítőket találni, mindig voltak árnyalatbeli eltérések aztán feladtam. Piros-fekete amúgy is sok van.
Snip3r_HUN: ég és föld a ddc-hez képest, ez tényleg megéri az árát.
[ Szerkesztve ]
-
Henk
veterán
Végre megérkezett minden cucc, így ma összemertem a gépet. Lecseréltem a pumpát mert nagyon hangos volt a régi és ha már szét volt szedve akkor a csöveket is cseréltem. Így most szolidabb a színvilág. Meg ha már csend akkor a táp is megújult.
Elölről pedig:
Képek sz.rok mert tök sötét van, csak vakuval tudtam fotózni.
-
Grózi
veterán
válasz Petyyyyy #48284 üzenetére
Ha dobsz egy magasságot és egy színt(milyen színen világítson) akkor ha rászánom magam neked is csinálok egyet.Ja a 7970-et kifelejtettem a felsorolásból,így összesen 4db DC2 Top-os karim volt és egyiknek se halottam hangját-pedig elég kényes vagyok rá...
Szakmai kérdéseket fórumon tedd fel légyszíves,ne privátban!!!!Így másnak is hasznos lehet. 475+3 pozitív 0 negatív
-
Grózi
veterán
válasz Petyyyyy #48277 üzenetére
Azért fémből nem csinálnám.Amit én használok abba ledek voltak,nem vezeti az áramot.Azóta behúztam karbonfóliával.Viszont a leddel adtál egy ötletet!!
Nem tudom,hogy ti kaptátok ki a pocsék DC2-es hűtésű vga-kat vagy én a jókat,de nekem 3 is volt(7870,7950,R9) és mindegyik néma volt.Ki kell próbálni a Giga 780Ti-t,na azután minden halk lesz!!!!
Szakmai kérdéseket fórumon tedd fel légyszíves,ne privátban!!!!Így másnak is hasznos lehet. 475+3 pozitív 0 negatív
-
Petyyyyy
addikt
válasz spanglee001 #48278 üzenetére
Ahogy mondod. Az elején aggódtam kicsit, attól féltem belemélyed majd a toll, de ez mégiscsak parafa, meg már ezer éve a fiókban volt. A hetekben felkerül pestre és időm is lesz, úgyhogy szétszed, takarít.
Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
-
ates85
tag
válasz #97716736 #48271 üzenetére
Köszi!
Direkt vettem bele nagyobb tápot, az előző gépemből tanulva ahol pont ki volt centizve a táp és amikor erősebb videokarit vettem bele akkor tápot is kellett cserélnem, itt most gondoltam egy jövőbeli videokari fejlesztésre.
[ Szerkesztve ]
Hardcore mise? Dehogy, hanem hatkor mise! :D
-
ates85
tag
Az én masinám:
Hardcore mise? Dehogy, hanem hatkor mise! :D
-
Petyyyyy
addikt
válasz daveoff #48263 üzenetére
Hát eléggé local-szókincsből valónak tűnik.
(#48267) NagyVillany - Igen, én is így ötleteltem. Ennek örömére megszületett az alátámasztás V2. Úgysem mondom meg, hogy a felhasznált eszközök közt van két ötforintos érme és egy parafadugó. De szerintem így sokkal egészségesebben áll. Nem forgattam már ki az asztal mellől a gépet, azért nem sikerült telibe venni.
Szerk: mégis kiforgattam kicsit, szóval Galériában +7 kép a világító felirattal[ Szerkesztve ]
-
NagyVillany
tag
válasz Petyyyyy #48253 üzenetére
Az is látszik a képen, hogy az alátámasztás elferdíti a hűtést is. Esélyes, hogy a rádugott kábelköteg is húzza lefelé, valahogy a kábel csatik pontjánál kellene alátámasztani vagy felfüggeszteni, hogy maga a vga vízszintes legyen, és a hűtés se legyen ferde a vga-hoz képest. Szerintem
-
törölt tag
válasz daveoff #48265 üzenetére
Én ASUS-ról fogok MSI-re, régi DCII2-es hűtők hajlamosak a vibrálásra, meg a zúgásra, a két venti egymást berezonálja, baromi idegesítő tud lenni. Elképzelhető hogy az MSI masszívabb nyákot készítene, vagy egyszerűen a hűtő feszesebben tudja tartani?
MSI Gaming Twin Frozr hűtő ugyanúgy fekete-piros, mint az ASUS hűtője -
-
törölt tag
válasz spanglee001 #48261 üzenetére
-
Petyyyyy
addikt
válasz #97716736 #48254 üzenetére
Van bizony, pedig teljesen moduláris a táp. Lehet majd ma este rendet rakok, de a ház nem hagy túl sok mozgásteret.
(#48255) daveoff - Annyira nem, de hajlásnak indult kicsit. Kérdeztem a topikban mielőtt megvettem kell-e támasztás, azt mondták nem. De azért én észrevettem, hogy lassan kúszna lefelé. Láttam már egy ilyen cerkás megoldást valakinél. Felnyúltam az asztalra és babumm pont passzolt. csempén - az miylen?
(#48256) Milka 78 - Fent az oldala, az ablakon meg csak a szép részek látszanak ki.Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
törölt tag
válasz NagyVillany #48244 üzenetére
Ja a Geil Black Dragon 1066 - os memória moduljaim is szép piros leddel világítanak az Aerocool Hi-tech 7 PRO házamban. :-)
-
zolee5016
őstag
Annak a pci-e slotnak már lehet baja.....Egy lapomon egy nagyobb vga megtekerte egy kicsit magát is,meg a slot-ot is,aztán a mégnagyobb vga pont így állt....
Ha meghalsz,te nem tudod,hogy halott vagy,csak a környezetedben élők tudják..és nekik nagyon nehéz...namost ez a helyzet akkor is: ha hülye vagy---
-
Milka 78
nagyúr
válasz Petyyyyy #48253 üzenetére
Raknék bele egy takaró lemezt és az szépen eltüntetné a kábeleket...és egy fekete filctoll jobban passzolna a belvilágba
daveoff : Egy backplate megmerítené szerintem,mert tényleg bitangul meghajlik.Nekem sem ártana,de a Hybrid hátlapi felfogatása miatt nem tudom rá feltenni(max ha létezne olyan ami ki van vágva a gpu résznél).Ideglenesen gyors kötözővel kikötöttem.
[ Szerkesztve ]
-
Petyyyyy
addikt
-
Grózi
veterán
válasz NagyVillany #48250 üzenetére
Akkor anyud nem gamer típus...
A hangszorókábelen meg az egyik forrasztást fordítva forrasztottad!!!Szakmai kérdéseket fórumon tedd fel légyszíves,ne privátban!!!!Így másnak is hasznos lehet. 475+3 pozitív 0 negatív
-
Ramses07
Modder
Le a kalappal! Nagyon jó kis esztétikus gép! Az a kijelző nagyon tetszik.
Lehet olyat még szerezni itt ph-n?Megtaláltam[ Szerkesztve ]
Life is short, ride hard!
-
TESCO-Zsömle
félisten
.Helyesebben mondva inkább 10 éve volt. Kiment a csicsa a divatból, ma már csak 1-2 gyártó világít, azok se nagyon és csak prémium kategóriában. A kihasználtság-jelző meg talán már csak a Corsair-nél van, azon is külön kiegészítővel.
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
do3om
addikt
válasz TESCO-Zsömle #48247 üzenetére
Amugy mindegy egy rakás szar az a hír, 10 éve van itt meg mintha most találnák fel.(PH )
Ha érdekel valami szerelési anyag írj privátot. Eladó Schneider Mágneskapcsoló 18,5kW/38A
-
FID
őstag
Ezeknél szebb alig van ma pedig ddr 1-ek voltak nagyon szerettem őket. kár hogy nem gyártottak ddr3-at.
Youtube: Casemod FID Facebook: Casemod FID
-
Grózi
veterán
Azt a gyári hűtőt azért le kéne kukázni és akkor lehet húzni!!! (mániám,hisz tudod!!)
[ Szerkesztve ]
-
NagyVillany
tag
Halló
világító ram hír kommenthez guberáltam elő pár képet, gondoltam megosztom itt is a témát2007-ben állt össze kisöcsémnek egy kezdő gép, abba szerváltam akkor 1066-os tracer ramokat.
Egy guberált régi pici AT házba faragtuk bele a konfigot, akkor a radikalmod oldalra fel is dobtuk a kb. 1 órás munka képeit.
Ez a konfig a mai napig hibátlanul működik mutternél
(GB DS3, C2D E6420, 2GB, 320GB, 8600GT 512, Antec phantom 500w, Pio DVD, 2 soros LCD LPT1ről, Monitorszűrőből füstüveg méretre szabva, 220volt 30cm toldás, pár LED, vmi fehér 8cm venti a passzív vga-ra, zalman ventilassító, a táp egymásba tekert távtartókkal rögzítve, hátulra méretre szabott hangszórórácsféle)Szerk: azóta kapott egy Samu DVD-t, ami nem lóg ki az előlap síkjából
[ Szerkesztve ]
-
FID
őstag
válasz #97716736 #48199 üzenetére
Ott poros csak ahol nem nyúlkálok, tehát ahol tiszta ott nem lesz poros a kezem Ezért bőven elfér
Viszont gondolkoztam azon hogy már nekem is iszonyat pénzbe fáj a vízhűtés és nyitok egy kilinikát a ph-s oknak. Ahol letudnának szokni arról hogy ráköltsenek
Mert ugye van psychiatria az elmebetegeknek.
Én meg megnyitom a rezerátriát a vízhűtés betegeinek. Pénzt nem kellene adni csak alkalmanként egy vízhűtés alkatrészt kérnék. A kúra addig tartana amíg van vizescucc a gépben
[ Módosította: radi8tor ]
Youtube: Casemod FID Facebook: Casemod FID
-
hszilard666
veterán
Ha nem vinnék el akkor kérlek dobj egy pm et!
Nagyon csini (Kezdek sárgulni )[ Szerkesztve ]
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
Acsi
aktív tag
válasz hszilard666 #48220 üzenetére
Azért mert elméletileg hétfőn kifizetik de gondolom mint mindenki jártam már úgy hogy bocsi de mégse
(#48222) xtevo: Szerintem is -
fatal1ty1984
őstag
válasz Snip3r_HUN #48219 üzenetére
van 7 teljes konfig és 2 darabban itthon ezis egy hobby mint sok más.de inkább téli csak mert 2éve már egy 86-os bmw-t épitek saját részre mikor idöm engedi
-
hszilard666
veterán
Én pont a kisházak szerelmese vagyok
Nekem is volt 350D a birtokomba, de nekem az is túl nagy volt
Ha egyszer csilliárdos leszek akkor összedobok valami gyönyörű vizet egy 900D be és napokig bámulni fogom
Az lga2011 es Genet elvitték már tőled? Látom hogy jég van rajta, csak nem értem hogy miért idő intervallumos jégKeresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz fatal1ty1984 #48218 üzenetére
"akkor volt itthon 17db vga-m" Szerintem inkább ezért kérdezte
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
Acsi
aktív tag
válasz hszilard666 #48216 üzenetére
Arra még gyűjtögetek egyelőre
Most nagyon meguntam a kis házakat.
Amúgy bele se menne a 350D-be.
900D[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz fatal1ty1984 #48212 üzenetére
Jezusom.... Ment a banyaszat?
-
Grózi
veterán
válasz Satyricon #48211 üzenetére
Én is mindig valami újat keresek,útközben 100-szor megbánom-majd sajna hamar megunom..
(#48210) fatal1ty1984
A napi használatban lévő gépen mi célból forgattad el az alaplapot?Csak a radiátor miatt?Szakmai kérdéseket fórumon tedd fel légyszíves,ne privátban!!!!Így másnak is hasznos lehet. 475+3 pozitív 0 negatív
-
Satyricon
addikt
A becsövezésen 3 napig agyaltam, hogy mit mivel kössek össze, hogy működőképes is legyen a rendszer, könnyen lehessen légteleníteni, de még akkor mutatós is legyen valamennyire.
Szerk.:
Am másfél hónap kínszenvedés után már nagyon untam a melót, és még akkor nem is tartottam jóformán sehol... Pedig olyan lelkesedéssel fogtam hozzá, hogy ihajj! A végén már annyira kivoltam, hogy eltörtem a plexi tartály uv neonját, véletlenül rátettem a fúrógépet! Emiatt mély depibe zuhantam 1 hétre, és velem tartott 1-2 bogyó xanax nyugtató is, mert nem egyszerű találni 25cm-es uv neont... A világ másik végéből rendelni meg már nem akartam a költségek miatt... Így ment bele alulra-felülre 1-1 mély kék ledSzerk2.:
(#48210) fatal1ty1984: Mi ez a sok vga basszus... Am zsír ez a piros dizájn, nagyon tetszik! A pesti gépem is valahogy így akarom elrendezni, az is piros-fekete lesz!
[ Szerkesztve ]
(lOo \ (llll) (llll) / oOl)
-
Satyricon
addikt
Köszi mindenkinek!
Am van 1 kakukktojás a gépben: AMD lapom van, rajta pedig Inteles EK blokk... AMD-s megoldással anno kegyetlen szrul nézett ki a gép:
Csinálhatna az AMD is valami dizájnosabb felfogatást...
(#48206) Grózi:: Köszi Neked is!
Am egy év tervezés eredménye, plusz két hónap munka gyümölcse
[ Szerkesztve ]
(lOo \ (llll) (llll) / oOl)
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg: