- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
-
Dr. Szilikát
őstag
válasz sisi22 #82137 üzenetére
Ha ez nagyon célom lenne, valami kompresszort kerítenék, gondolom, amivel jobban oda lehet csapni. Egyébként a száraz por egyáltalán nem vezet, nem jelent kockázatot, még nagyfeszültségen sem.
Régen tartotta magát a legenda, hogy képcsöves TV-nél hű meg ha, borzasztó dolgok lesznek az áthúzott portól. Ezzel szemben én 20 éves képcsöves praxisban nem láttam mást, mint jótékony szigetelő port. Megjegyzem, az igazán nagyobb feszültségű részek amúgy is szigeteltek (anódfeszültség 20-30 kV), inkább a fókuszfeszültség áramköre, túlfeszlevezető szikraköze, ami szabadon szokott lenni (pár ezer V), ott szoktam látni kiváló szigetelő porokat, ami életében soha nem húzott át.
Ha párával telítődne, abból bizonyára lehetnek gondok, de ilyet sem láttam. Talán nagyon extrém példa volt egyszer, amikor dohányzós-kormos lerakódásból lett valami gond, de tényleg kuriózum számba ment.
Törpefeszültségen ehhez képest vicc az egész.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- 2x8GB 3600MHz Apacer NOX memóriakitek GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL! ÁRON ALUL! Hűtőbordás, dobozos!
- Új állapotú M2 Mac Mini
- Eladó! Kishibás Rtx2070 8GB!
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest