Új hozzászólás Aktív témák

  • ez_meg_emaz

    őstag

    válasz Kernel #10242 üzenetére

    Alaplap és vinyo lett cserélve nemrég. HDD hasonlók miatt. Bár azok a jelenségek egy picit durvábbak voltak. Pl torrentről 1-2gb felett semmi se jött le crc hiba nélkül. Amikor a hibás fileokat ujra leszedtem akkor meg az addig hibátlan fileokra írt crc-t. Ördögi körforgás. 4-5gb-os cuccnál esélytelen volt hogy összerakjam a rarokat. Sokat olvastam utána és elvileg ez vinyo hiba volt. Ami beigazolódni is látszik mert a win is beszart rajta nemsokkal a hibák megjelenése után(1honap max) másrészt ilyen gondom az uj vinyo óta nincs. Legalábbis nem ilyen komoly.
    Az alaplapot meg bios hiba miatt amugy is cserélnem kellett.
    Most már csak a táp jöhetne szóba. De akkor nagy terhelés alatt(game) kéne előjönni a hibáknak, és fallout3-on kívül semmi se fagy, lép ki. Amugy mióta írtam az F3 se fagy. Csak 2h-ként picit megáll a game 1-2 mp-re aztán megy tovább.

    DVD írásnál semmi gondom nem volt még pedig az íróm is már vagy 3éves (LG). Max annyi hogy csak a minőségi lemezeket szereti. Az TDK-t nemigen(10/2rossz), meg a noname lemezeket, esetleg 1-2 szarabb CD-t(régen a szines maxell-ek). Verbaval nem volt még gondom 1x se. Kivétel nélkül hibátlanra írt minden verba dvd-t. Legalábbis én hibátlannak veszem azt ami írás után működik ha használni szeretném. Tehát ilyen progikkal stb nem néztem meg hogy byte-ra egyezik e.
    Ez a TC összehasonlítás nekem új. De ezentúl ha fontos dolgokat mentek másik partícióra akkor megnézem majd. Eddig csak a kiírt méret alapján néztem hogy azonos e, nem tudom hogy TC azzal az opcióval hogy nézi meg. Ha csak a méretre kukkant rá akkor azt eddig én is megtettem szal mind1.
    Sry a hosszu hsz miatt. :B

Új hozzászólás Aktív témák