- Nem örülnek a britek, hogy mindenki Google keresőt használ
- Az EU Trump ellenére sem változtat a big tech elleni szigoron, nincs visszalépés
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 11
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Synology NAS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Hálózati / IP kamera
- OpenMediaVault
-
IT café
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sixer66
senior tag
válasz zozy84 #107605 üzenetére
Nekem nincs tapasztalatom egyikkel sem, tehát laikusként nem tudok még én sem dönteni.
Amint szokták mondani meghallgatás után kell(ene) dönteni, de ugye erre nem sokunknak van lehetősége, nekünk ott a tanulópénz vagy ugye online megrendelés esetén van lehetőség elállni attól, ha jól tudom, de ezt 3 szor nem biztos, hogy el lehet játszani.
Csak azok alapján tudok elindulni, amiket itt olvastam róla...nálam az adott terület 20nm
A PSW125/Klipsch 12R lehet sok lenne, plusz gondolkodom abban, hogy később az egységes mély miatt, inkább 2db 10"-os sub-ot vennék az 1db 12" helyett, vagyis most megvenném, ha jó áron van az R10-et, plusz majd később beszereznék egy másikat. Nem egyszerű a döntés
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Óra topik
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Politika