Új hozzászólás Aktív témák
-
Dißnäëß
nagyúr
válasz
Dißnäëß #1809 üzenetére
Ha jól kalkulálok az erősítő modulok adatlapja alapján, akkor annak
Min Typ Max
+VP Power Stage, positive rail voltage 25 65 70 V
-VP Power Stage, negative rail voltage -70 -65 -25 V
feszek kellenek.A középleágazásos szekunderrel meg tudom oldani a két ágat, a 44.86VAC -> 63VDC, ideális.
Mindkettőt erre kötve (bal, jobb modulok) áramban terhelnék mint az állat a szekundert, 4 Ohm-ra 425W, de én 8R hangszórókat használok úgyis, szóval yeah. Mondjuk 4-essel sem lenne gond, nyugalmi áram pici, a zenei jelre pedig nem úgy vesznek fel konstans 400+ Wattot, mint egy hősugárzó. Szóval szerintem röhögve menni fog.A két disznó kondit is be tudom használni itt talán, 63VDC-hez 65VDC limit, hááát.. necc, ez lehet problémás lesz, vagy szerzek még két ilyet és sorba őket akkor.. bár terhelés alatt esik le a fesz, de akkor sem kísérteném az ördögöt. Vagy azt mondom, hogy 50-55V-ra bestabizom masszívan a két DC-sített ágat és akkor a két kondi is jól van, meg az erősítők is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- ZIDOO médialejátszók
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Politikai mémek
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Apple iPad Mini 16GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest