Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Ebben a topikban a nápolyi , római stílusú pizza otthoni keretek közt történő sütését próbáljuk meg kivesézni, tökéletesíteni egymás tapasztalatai alapján... de azért elférnek a szép, házilag sütött kenyereink is!
Mirelit és a tepsis pizza szigorúan off!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cece04
tag
Köszi, közben meg is volt az első sütés, nem mondanám, hogy túl szép [lett] ,de ízre azért egész jó lett, mindenképpen jobbra, mint amire számítottam
ilyen problémáim voltak:
Direkt tészta volt, mint azóta megtudtam azt a legnehezebb nyújtani, na meg mivel nincsen (még) 0,1g pontos mérlegem így szerintem az élesztő mennyisége sem volt pontos így sokkal hamarabb megkelt, mint amire számítottam, sőt mire az ötödiket sütöttem ki addigra már teljesen ragadóssá vált, nem is vállaltam be, hogy a hatodikat "bedobom" a sütőbe mert féltem, hogy fejjel előre esik bele.
legközelebb poolish-al próbálkoznék, viszont elég eltérő poolish recepteket találok, hazai videókon olyat találok ahol szobahőn pihen 24 órát, vito 16-24 órára hűtőbe teszi 1 óra pihenés után.. ti melyiket ajánljátok? (Caputo lievito élesztő és caputo pizzeria liszt van itthon, ha ez számít)A valósággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
-
Cece04
tag
válasz Emprise #1531 üzenetére
köszi az infót, idő közben én is megrendeltem és már meg is érkezett a héten jó, hogy írod a fatüzeléses kiegészítőt, mert sokáig gondolkotram rajta aztán végül azt nem rendeltem meg még be kell szereznem a gázpalackot, MOL Grillpalackot gondolom rá lehet gyógyítani, ugye?
A valósággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
-
Cece04
tag
Köszi a visszajezéseket. Ott láttam amúgy de nincs facebookom így csak pár bejegyzést látok, a kommenteket már nem
-
Cece04
tag
Sziasztok!
[ez] most egész jó áron van, van róla valakinek itt tapasztalata? Típusra keresve nem találtam semmitKöszi
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topokban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- BestBuy topik
- Milyen TV-t vegyek?
- PlayStation 5
- Logitech Z906
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Spórolós topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
Állásajánlatok