Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Ebben a topikban a nápolyi , római stílusú pizza otthoni keretek közt történő sütését próbáljuk meg kivesézni, tökéletesíteni egymás tapasztalatai alapján... de azért elférnek a szép, házilag sütött kenyereink is!
Mirelit és a tepsis pizza szigorúan off!
Új hozzászólás Aktív témák
-
krizmo_
addikt
Ügyes vagy!
Én is vason szoktam sütni mostanság, úgy csinálom, hogy sütőpapírra borítom a tésztát, ami egy lapáton van, így könnyű becsúsztatni a 250 fokra előmelegített sütőbe, amibe van egy tálka víz is ami a gőzt biztosítja, mert nem gőzölős a sütőnk.
Nem sütöd alacsony hőmérsékleten, mintha kicsit vastag lenne a héja? A formázás valóban lehetne kicsit feszesebb, de majd belejössz.
Új hozzászólás Aktív témák
A topokban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest