Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
merqree
őstag
Sziasztok,
Tapasztalat Reolink garanciális ügyintézésben:
Hiba leírás: több alkalommal is elveszítette a kamera a jelet, hiába szereltem újra és újra a kábelt. A kábelt teszteltem másik kamerával, amely vígan működött.Eljárás:
Reolink oldalára belépve garanciális jegyet nyitottam. Kb 24 órán belül jött a válasz, és alapvetően semmitmondó ötleteket kaptam pár napon keresztül, hogy még miket és hogyan próbáljak meg. Már a bejelentésnél leírtam, hogy milyen teszteket hajtottam végre. Volt olyan emailje a supportnak, amiben felhívta a figyelmemet, hogy a kamera nem vízálló. Ekkor eldurrant az agyam, és kértem, hogy olyan szakember levelezzen velem, aki tisztában van a reklamált termék specifikációjával.
A következő levél már mástól jött, szépen végigvezetett, hogyan tudom visszaküldeni a hibás terméket.
A visszaküldés költségét nekem kellett állnom, amiből maximum 19EURt visszatérítenek. A visszatérítéshez szükséges a fuvarozó cég számláját beküldeni, valamint szükséges trackingnumbert is közölni velük. Én a DPDvel küldtem vissza, a 19EUR fedezte a szállítási költségemet, melyet arra a bankkártyára utaltak vissza, amivel a kamerát eredetileg kifizettem (Reolink weboldalon vásároltam, nem Alin).
A nyomkövetőben láttam, hogy megkapták a csomagot, kb 3-4 óra múlva jött az email, hogy érkezik hozzám a cserekamera.Ami az időket illeti:
2024 május 23-án nyitottam a ticketet.
Május 28-án megrendeltem a kiszállítást (furgefutar.hu-n)
Május 30-án felvették a csomagot tőlem.
Június 3-án átvették a hibás kamerát.
Június 6-án meghozta az MPL az új kamerát.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Politika
- E-book olvasók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Opel topik
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...