-
IT café
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kk831228
addikt
válasz aelod #152109 üzenetére
Miert nem raksz bele olyat, ami nem annyira finomra van őrölve...? Hol b.. ad ki, megyek érte, delután meg feldobom a vaterára...
[ Szerkesztve ]
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
Lacy6
senior tag
Kapszulás hosszú távon nagyon drága.
Szerintem automata kávéfőzőt kell venni, úgy 100 ezer körül már egész normálisat lehet kapni. Tisztított vízzel használjuk és így nagyon tartósnak bizonyult.
A kávé töredéke így, mint a kapszulás esetén. Ki kell számolni, hogy mennyi idő múlva hozza vissza az árát, de éehet meg fogsz lepődni.Én vagyok Isten büntetése. Ha nem követtetek volna el nagy bűnöket, Isten nem küldött volna engem büntetésként rátok!
-
LanyUs
senior tag
Mindketten tudjuk, hogy ez nem a spórolás topikja . Mindenki tolja a lét kajára, kiegészítőkre, bérletre, otthoni kondigépre ezerrel. 1 év alatt kiegre simán el lehet nyomni 200-300e Ft ot, de nekem sikerült ízület védők + vitaminokkal fél milliót is. Hála a BB topiknak hozzájutottunk -30%-al egy Krups automata kávéfőző géphez, ami kedvezményes áron 165e volt. A svájci gépeket túl drágának tartottam, de ez arányaiban még mindig csak töredéke az éves régi költségvetésemnek. Itt a kávé-kieg. arányra szerettem volna költség oldalról példát mutatni saját tapasztalatból. Ígérem nem offolok többet
HussarF vigyázz ha jól tudom csak a hitel része lett kiterjesztve
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- RAM topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- CES 2025: 3D V-Cache és AI az új Ryzeneken
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Nők, nőügyek (18+)
- Apple notebookok
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest