-
IT café
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
celf
őstag
válasz bigmasterg #118056 üzenetére
ha az erősítésed úgy ekrek, ahogy van, én a boxot ajánlom, vagy a bírkózást, ha küzdősport.
rugdosós dolgoakt nem annyira.
cardio, aerob alap, h. jó.
jóga kurvajó, de nem minden gyakorlat, egyéntől függően el lehet balfaszkodni dolgokat.
crossfit egyébként az összes fentebbi, de ha gondolod menj el egy cross terembe "hivatalosan" is azt tolni -
goodboy007
senior tag
Ha időd engedi, akkor mindet!
Egyébként a cardio + hatha jógára szavazok, én ezt a kettőt tolom (persze váltogatva). Igencsak jók a jógás nyújtások, meg nekem bejön, hogy nyugodt a tempó, nem pörgős és "nálunk" speciel elég családias a hangulat, legtöbbször 4-5 fő van csak.
"propriocepció és peroneus aktiváció a kulcsszó, mert az emelést nem előzi meg excentrikus kontrakció, magyarul stretch-reflex vagy miotatikus (excentrikus megnyúlási) reflex." - Zola007
-
headhunter
addikt
"Jóga" [link]
-
Apollyon
Korrektor
Heti 4 edzés, a többi napon meg aerob vagy cardio. Küzdősport csak akkor ha komolyan veszed, azt heti 3x kéne... crossfit.. az valami baktérium?
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- OLED TV topic
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen asztali médialejátszót?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Python programozás
- BestBuy topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mini-ITX
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest