- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Jelszókezelők
- YouTube
- ArchiCAD és Artlantis topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Mikrotik routerek
- Hálózati / IP kamera
- Vakarja a fejét a félvezetőipar: az egekben az antimon ára
-
IT café
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BÁ Nutrition
addikt
akkor azok olyan kidobók is. az igazi kidobónak ez az élete értelme, egyrészt szórakozásból, másrészt meg hogy ő csak egy kis kaki az életben - itt éli ki magát..
és ezzel meg is van magyarázva.
a tulaj a fax ha erre nem figyel odayoutu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz spammer #10229 üzenetére
mindig tolja az ember a nagy szöveget..
mennyire keményen edz így a pénz úgy a pénz.. és épp hogy meg van világosodvaaz volt a baja az usában hogy semmihez nem ért, betont lapátolni meg gondolom nem akar. így maradt a kidobós meló meg némi edzősködés.. ha bármi szakmája, hivatása, tudása lenne ezen kívül amibe ennyi időt beleöl (pl most 4-5 órát edz ugye naponta) akkor simán lehetne szakember is. de erre még nem érett meg egyenlőre..
másik meg ha külföldre mész nem árt lecsekkolni előtte mi a helyzet kint, persze lehet épp menekült valami elől.. a buzi téma meg no comment.. lehet azért nézték annak mert felismerték a filmekből
nem hinném hogy fél májámi buzi hogy a seggét fogdossák..de itt van Kidus is, elvileg. majd nyilatkozik hogy ő mit tapasztalt odaát ezügyben
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
BÁ Nutrition
addikt
[link]
űrhajós kiképzésyoutu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz spammer #10208 üzenetére
én azért kíváncsi lennék hogy egy kőkemény amerikai focistát miért néznének buzinak amerikában
közöttük is vannak olyanok hogy 120 kiló meg 52es karjaik vannak..
szal furcsa ez. lehet hogy a kék osztriga bár volt a törzshelye a srácnak és csodálkozott hogy töke van a menyasszonynakyoutu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
BÁ Nutrition
addikt
mi ez a buziság hogy a vodafosnál nem lehet feltölteni a kártyás telókat márc 1től?
kaptam valami üzenetet de szokás szerint töröltem, meg nem is nagyon olvastam el, most meg a benzikúton beintettek mikor tölteni akartam rámost mihogyan vagy? ha ezt komolyan gondolják akkor szerintem 12 év után szolgáltatóváltás lesz
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz Shadowbull #10170 üzenetére
ezen rendesen tudsz edzeni?
helyedben vettem volna belőle egy állítható padot, meg egykezes súlyzót amit 80 kilóig lehet pakolni legalább
aztá csőyoutu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
-
BÁ Nutrition
addikt
tudom, 200 alatt normális felszerelés eszedbe se jusson
a súlyok is nagyon drágák.. eleve annyi vasat nem fognak odaadni ingyért
és munkadíj is van vele, nyilván ha igényesen van megcsinálva az több. ha úgy van összeokádva az kevesebbyoutu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz #11527168 #10110 üzenetére
én már raktam be gépet amit csináltam
ez a reklám helye vótTamoo: nem tudom mire gondolsz az 5 számjeggyel, de mondjuk 9999 forintból még csak egy gagyi egykezes súlyzót is alig kapsz..
ill ha normális súlyokat akarsz használni nem mondjuk vízzel teli vödröt meg hordót akkor nézd csak meg milyen árai vannak a súlyoknak is. legeslegalja.hu indul monduk 3-400Ft/kg-tól szal 200 kilónál az már csak a súly 60-80ezer lesz a gép se lesz olcsóbb, kivéve ha nem minőségit csinálsz hanem guberálsz a vastelepen[ Szerkesztve ]
-
BÁ Nutrition
addikt
nekem benne is van a jövőképben hogy ilyeneket gyártsak, ill kovácsoltvas kerítéseket, meg esetleg dísztárgyakat is.
de lehet hétfőn összejön tök más kinti meló. és akkor egyenlőre offolom a gépész szakmát, és még az edzés is kétségesyoutu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz spammer #10094 üzenetére
én hozzátenném hogy még terem és terem között is hatalmas különbség lehet..
de ha valaki igazán tudja milyennek kell lennie egy gépnek az nyugodtan csináljon vagy csináltasson magának megfelelőt.. csak az első fele hiányozni szokott és mindenféle hülyeség lesz helyette, a rúd végéről lelógó satukról, meg krumpliszsákokról nem is beszélve..[ Szerkesztve ]
-
BÁ Nutrition
addikt
ill Godnak: [link]
-
BÁ Nutrition
addikt
ti baxátok el mert mindig válaszoltok neki
-
BÁ Nutrition
addikt
szerintem ne csinálj semmit. ha csak melody-féle edzést csinálsz akkor mindegy ha kihagysz
ha viszont véletlen(kizárt..) normálisan edzenél, akkor meg jól jön néha egy kis off.. hogy pihentesd magad, aztán csinálod továbbyoutu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz philoxenia #9642 üzenetére
ja mindegy
[ Szerkesztve ]
-
BÁ Nutrition
addikt
annyit kell tudnod, ha olyan szintre iszod magad hogy a detoxban kötsz ki a kreatin "kúrád" szempontjából akkor sem fog semmit jelenteni, csak annyit hogy qrva xarul fogod magad érezni másnap, vagy akár aznap
nem trollkodás. a kreatint tekintsd annak hogy egy +tápanyag amit épp beviszel. nem kell semmi mítosz köré hogy ha iszol akkor kinő a 3. kezed vagy bármi egyéb
tapasztalatot kértél: pl én tapasztaltam már ha szombaton ittam 3-4 sört akkor jobban ment az edzés, mert adott az is betölt.
sőt van egy poweros ismerős aki arra esküszik hogy minden nap betol 10 sört de ez már a másik véglet..
110 kiló 57es karja van meg 200 felett nyom fekve bőven naturálban..youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
BÁ Nutrition
addikt
voltam mellezni. ahhoz képest hogy levezető edzésen vagyok nem volt annyira xar.
60*20
100*8
140*5
160*1meg döntött padon egykezessel
30 és 50 kilóssal 10etaztá egy kis hasazás(minek )
legalább érzem hogy van izom a zsír alattamúgy már elértem azt a szintet hogy egyeltalán nem hiányzik az edzés, most is csak úgy rugdaltam le magam 25 percre aminek a fele pofázás volt szal külföldi melóra felkészítettem már az izomzatom teljesen
má csak kint kéne lenni és kapni a zsét.. de azt csak akkor hiszem el ha megtörtént már..youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
BÁ Nutrition
addikt
-
BÁ Nutrition
addikt
[link]
Boxi: inkább ez(bal oladli )[ Szerkesztve ]
-
BÁ Nutrition
addikt
R2 kigyúrta magát mióta nem láttuk [link]
-
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz God Vazzeg #8911 üzenetére
mi az a Dhea?
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz Woodslave #8853 üzenetére
asszem inkább a fegyencedzés lesz, el is felejtettem hogy én nyitottam hozzá totyikot
Tamoo nekem 170be ment 2-3, az volt a legtöbb.
már 2,5 éve off van[ Szerkesztve ]
-
BÁ Nutrition
addikt
jó dagadt vagy
úgy néz ki nemsokára dezertálok megint, kéne valami jó kis termék pl valami muscleméker 3000 vagy ilyesmi, amit tudnék kint használni terem hiányában, arra gondoltam hogy az ágyat nem darabolnám fel fekpadnak, egyéb ötlet? pl 5 fittnessz-szalagot összefogok? vagy Ijk módszer és csak kettőt?
[ Szerkesztve ]
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz God Vazzeg #8473 üzenetére
az se rossz, vagy fogsz egy rövidebb rudat, felpakolod súlyokkal, pl rákötsz a végeire satut, meg nyúltáposzsákot, aztán a fogad közé veszed, és egylábbal guggolsz, adja
esetleg a talicskát megpakolod cementeszsákokkal, a kerekét felrakod mondjuk egy kettéfűrészelt ágyra aztán megfogod a másik végénél és mehet a felhúzás meg a döntött törzsű evezés, ja a talicskát kétfelé vágod akkor egykezes fűrészelés is mehet[ Szerkesztve ]
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz Coccolino_O #8400 üzenetére
az biztos hogy nem kellemes az íze vízzel, de simán iható, nekem volt réggeben olyanhoz isszerencsém ebben a kategóriában ami konkrétan hányás ízű volt.. ez meg csak lowbudget xar az élet ízű
de kevés ízesített adagolásával simán normális az íze, kevés pézért kell venni valami xar tömegnövelőt (kb 3k egy kiló) és majdnem elég az 5 kiló májprotkóhoz
vagy powerprotein is jó erre a célre, annak durván erős az íze amúgyismás: most volt a gyúrós csávó a dal című műsorban, szinte melodít idézően kidogozott volt, kemény
-
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz God Vazzeg #8374 üzenetére
múltkor valahol volt róla szó hogy a marhaprotein nem igazán jó, de lehet a sárgán úgyhogy lehet fals informésön
kéne vmi hiteles tanulmány, csak wood lusta gci mostonában
[ Szerkesztve ]
-
BÁ Nutrition
addikt
MEGJÖTT a KOGSZ!!!!
1,5 nap alatt. májprotein ugyes volt most ha ócsó má nemisyoutu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
BÁ Nutrition
addikt
-
BÁ Nutrition
addikt
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz spammer #7993 üzenetére
a kreatin szerintem az egyik legfontosabb tápkieg
fehérje után az első. sokkal jobban megérzed a használatát mint a vitapakkoknak..
nem azt mondom hogy a vitaminoknak nincs értelme, csak hájpolva vanyoutu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
BÁ Nutrition
addikt
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz #11527168 #7706 üzenetére
akkora egy szánalom ez az egész buni szkitek banda hogy az röhejes..
más: enproteinem.
valaki írta itt hogy múlt hét csütörtökre várták a rendelést, azóta sincs náluk raktáron, érdeklődtem náluk és ismét két hétre jön ha rendelek. ez így nem annyira jó :S azért csak kéne vmi készlet
sokkal jobban örülnék ha itt történne előbb utóbb előrelépés mert mégiscsak egy jó termékről van szó még épphogy elfogadható áron.ja még ahhoz hogy "figyelik az oldalt"
elképzelem hogy bunika olvasgatja a napi kétszáz hülyeséget hogy beszéltek-e róla
hát nem valószínű, inkább vmi szkitek kémek(spammer és padavanjai) jelenthetnek de nem csodálom mondjuk mert mégiscsak kiderült hogy a ph gyúrós topic a vezető testépítéssel foglalkozó webes felület[ Szerkesztve ]
-
BÁ Nutrition
addikt
én is ezt akartam rendelni, de nincs nekik raktáron ilyen kogsz
kb egy turmixravalót talán még összekaparok ma estére aztán csá.
teszkóba se volt kogsz..
szkiteket kell venni az legalább van ha xar isyoutu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz Coccolino_O #7545 üzenetére
én ennék normálisabban, de mióta nincs Laci06fehérje azóta nem megy a gyúrás, ez az enproteinem.hu meg csalódás eddig. rendelnék tőlük de a nincsből nehéz
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz headhunter #7501 üzenetére
és ez meglepő?
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz headhunter #7379 üzenetére
nulla esélyünk...?
-
BÁ Nutrition
addikt
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz Mikuland #7401 üzenetére
tehát soha senki senmmilyen körülmények között ne vegyen siketek tápszert, pláne a bágzbáni oldalán ne?
azt hogy van-e fehérje a proteinben le lehet még írni?
ez az az ország ahol semmit sem lehet a nevén nevezni.
a c az nem c, a buzi az meg meleg..
érdekes hogy a más a "demokrácia" hazájában a kínai negyedet úgy hívják ami. nem pedig úgy hogy pici apró emberek, ócó, ócó negyedeckea bágzbánit se kéne leírni, lehetne egyszerűen csak a köcsög
én a szkitek helyében meg örülnék ha nem perelné be az audi mert mint tudjuk úgy reklámozta a köcsög hogy ez a tápkiegek audijayoutu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
BÁ Nutrition
addikt
majd egy videót kérünk ahogy nyomsz rajta
a véleményem meg inkább nem írom le most..
na jó..
amúgy már elég régen kitalálták azt hogy szivacs, ha olyantot raksz rá akkor nem bassza a hátad a keményfa
másik meg hogy a fejed majd hová rakod? a villának kb a vállad magasságában kellene lennie, különben elég húzós lesz kiemelni a nagyobb súlyokat.. feltéve ha nem Ijk(the new Cedrick) féle 50kilós fekvenyomásokkal bohóckodsz..több képet ne rakjál fel mert hátha kikerül a napiszarra
[ Szerkesztve ]
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz S e t h #7242 üzenetére
csírának éppen nem mondható..
profi sportoló, testépítés mértéke szerint nyilvám szerény izomzata van, de tuti hogy igen komoly állóképessége van, robbanékony, és nagyon technikás focista..
azt nem tudom milyen pályán kívül de a játéka szimpatikus, pedig a Barcának drukkolok[ Szerkesztve ]
-
BÁ Nutrition
addikt
hány éves vagy?
kajától simán lehet. nekem a tejtől a pofám olyan lesz pár nap alatt hogy a legdurvább tinikorszakomat idézi
ill a lidiben lehet kapni valami ótvar retek halat, alaska pollock fillet vagy mi, na attól nekem kb 1-2 cm átmérőjű brutál pattanások nőttek a hátamra.. ill több ismerősöm is így járt.ill ugye mindenki tudja hogy melyik gyártótól nem szabad még termékeket venni?
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz S e t h #7071 üzenetére
amit fontos tudnia a fogyásról hogy csak az edzés nem elég hozzá
persze nyilván az elején fogyogathat akár 10 kilót is tőle, de ha nem lesz kalóriadeficitje akkor nem fog folytatódni, másik meg ha felszedett 5-8 év alatt mondjuk 50 kiló felesleget akkor azt nem célszerű túl hamar levedleni (fél év) inkább egy másfél-2 éves időszak egészségesebb lenne. 2-3 diétás ciklus, majd szintentartással, idegrendszernek, bőrnek, izomzatnak, szívnek stb egyaránt nem tesz jót ha túl bekezd valaki.
a termogén zsírégetők ha jól tudom nem annyira vannak jó hatással a vérnyomásra, és neki valszeg alapból nem alacsony. (de majd kijavítanak ha nem így van és csak ugatok )
wood esetleg nyomhatna be ide valami böjtös diétát, ő ha jól emlékszem napi egy nagy zabálást ajánl
mindenféle lekváros sütivel amerikában már így nyomjákzsírégető ami elég erős az ultrastack. de jobb ha a mozgást választja
l karnitin elég drága és nem ér annyit, viszont legalább egészséges(pénzkidobás )youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
BÁ Nutrition
addikt
-
BÁ Nutrition
addikt
-
BÁ Nutrition
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- Elektromos cigaretta 🔞
- Cyberpunk 2077
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- ASUS routerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest