-
IT café
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz Woodslave #55761 üzenetére
sima. mondom h ritkán csináltam. tavalyelőtt próbáltam ki először
majd belejovok, denem lesz 200as felhuzasom, 2 m alacsony vagyok, hosszuak a lábaim. nem fekszik a gyakszi annyira
azért csinálom inkább csak mert guggolni ugyse tudok, ez még belefér kategoria érzésre. sulyemelo felhuzásnál a comb is dolgozik szal csak jo lesz vmireyoutu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz userxy #55751 üzenetére
nem
amúgy is ritkán csináltam, kb másfél éve jutottam el talán 140ig 4 hónap után asszem, aztán kimaradt. idén már 2x csináltam rávezető jelleggel, de utánna mindig elmaradt. most megint rászánom magam. 3 hete volt egy edzés 2x10et csináltam 50 kilóval.ha sokat hagyok ki akkor kis súly utánn is begörcsöl a lábam, mert nincs hozzászokva a terheléshez
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
BÁ Nutrition
addikt
ma felhúzó edzés a 90 kilót lehet megcélzom
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
BÁ Nutrition
addikt
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz FollowTheORI #55691 üzenetére
ilyen izmos simán vagyok
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz kolosanyi #55666 üzenetére
fej fölé nyomásban még messze vagyok
pedig már 100 kiló megvan ha jobb formában vagyok
igaz még csak kb 5 hónapja tolom asszem
egykezessel ülve mondjuk meglenne 2x65 kilóval csak nem tudom felvenni egyedülyoutu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz PowerBuldog #55462 üzenetére
nekem kidobta a 30%ot pedig 12 igazából
-
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz barisj #55399 üzenetére
akkor költs kevesebbet kajára, vagy egyed anyu főztjét ha azt lehet és max kiegészíted fehérjével
az edzés fontosabb
szal ha van 5k a teremre, de havi 50 kajára nincs akkor inkább csak az edzéssel foglalkozzályoutu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
BÁ Nutrition
addikt
jól megmilitaripresszeztem a vállamat. gyó vót
-
BÁ Nutrition
addikt
wood: md
ki kell tolni a határaidat és akkor jobb lesz a forma vmivel.Kovee: az mp tribulus elég gyenge, nem kell tőle sokat várni, arra vannak jobb termékek más gyártóknál. a kreatinjuk jó, meg a fehérje is elmegy, ill a glutamin elég olcsó náluk
[ Szerkesztve ]
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz Zola007 #55153 üzenetére
csak a növi drága, meg ha rengeteg tápkieg megy az is tudna húzós lenni
nyilván a versenyzők is max akkor használnak annyi tápkieget ha ingyé kapják. különben nem éri meg ár/érték arányban
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz Woodslave #55147 üzenetére
"egy "amatőr" mittomén átváltozó verseny győztesénél is csak a hazudozás legyen"
az a komoly mikor a fitness modell kategóriában sima mezei lófax versenyen, szal superbodynaál 5 körrel gyengébb helyi terem finanszírozta kupa versenyenek növivel készülnek be az 50 kilós csajok..
meg hogy a mens boozik kategóriát azért hozták be mert már a teenager kategóriába is kevés atletikból kipotyogott embereknek legyen hol indulni, erre tele vannak mint a délibusz..
szal miért lenne máshogy egy átváltozóverseny..
én konkrétan tudok olyan csajt most aki edz 1 éve, és már "tömi" magába a hgh-t mert máshogy nem a felkészülés élete első modell versenyére csak ha milliós értékekben veri el kogszra a pézt.. és tuti hogy így se lesz dobogón se szerintem, pedig alapvetően elég csinos
te meg nem érted miért nem lettél Janesz fele se még mindig.
genetika+pénz+bevállalósság
ha egyik sincs akkor ne várj semmit
ráadásul tudod is ezt, csak senki nem hiszi mennyire korlátozottak a lehetőségei, vagy nemtomyoutu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
BÁ Nutrition
addikt
-
BÁ Nutrition
addikt
deszar melóban
[ Szerkesztve ]
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz 14adam #55119 üzenetére
lényeg hogy a spotter így nem tudja megfogni
én is mérges vagyok ha fekvenyomnék és csak verebek vannak a teremben..
akkor fel se megyek nagy súlyra. nem vágom hogy csőszik így ki a kezük, kitekeri a csuklót?
gondolom ez a komolyabb fickó biztos átfogja a rudat rendesenyoutu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
BÁ Nutrition
addikt
-
-
BÁ Nutrition
addikt
nalátod. szal a májadnak semmi baja nem lesz
az összes pörgető sokkal gázabb mint a szteoridok többsége.
max a koffein fér bele nálam, vagy az L carnitin, de azoktól meg sose fogysz le az tuti..
mint ahogy a tribulustól meg a hgh fokózó lófax kapszuláktől se lesz rajtad egy deka izommal se több..
pénzkidobás..
csak aki lusta annak jó érzés hogy szedhet valamit..én ritkán szoktam coffeint használni de azt is csak akkor ha már fáradok melóban és érzem fokoznom kell a koncentrációt
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz kolosanyi #54940 üzenetére
de kogszolni kéne hozzá csak most nincs itt az ideje
3 hét múlva diszidálok, aztán fogynom kéne, mert ha nem találok gyorsan szakmai melót akkor robot lesz, és az 130 kilóval elég nagy sz*pás..ill sajnos visszaléptem egy olyan helyről ahol kb a példaképem lett volna a főnököm, de ez most pont nem úgy jött ki.
-
BÁ Nutrition
addikt
60tól 140ig melegítés ha úgy vesszük
december óta úgy nyomok hogy 60ba 20ismétlés
utánna 20 kilókat emelek és 5 ismétléseket nyomok 160ig
utánna 180ba amennyi megy és 190 ha látok rá esélyt. néha ha nem akkor isyoutu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz FIREBLADE78 #54933 üzenetére
190sajt
nem érdemlitek meg de[link]
-
BÁ Nutrition
addikt
csöcsedzés
190be belepiszkáltam
(természetesen 4*10et)youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz PowerBuldog #54888 üzenetére
te gyúrsz amúgy?
-
BÁ Nutrition
addikt
a GDP-t hogy termeled?
jöhet privibe isszerintem amikor nagyon sok körülményt kell figyelembe venni meg hibákat kiszűrni akkor az pont olyan mikor a körnégyzetháromszög tele üres hány darab van jobbrólbalrólt vizsgálgatod
és tökre működik is mert a képzetlenebb kollégáimat rendre túlteljesítettem ha valami komplexebb dolgot gyártottunk, vagy valahol elakadtak a programozásban
[ Szerkesztve ]
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz Zola007 #54781 üzenetére
"Én sokat fogytam, közben végig követtem a súlyokat is, erőben szerintem ugyanott lehetek mint az elején"
ˇAnno meg mindenki azt gondolta, hogy súlyemelő vagyok vagy birkózom, most meg kb irodistának nézek kiˇnincs több kérdésem.
közben meg fikázod a többit ha nincs 10% alatt a tzsyoutu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz Miamiquake #54599 üzenetére
a testépítés fokozatosan fejlődött, a tudományok is fokozatosan fejlődtek mellette, és így kitolódtak a határok.
most meg már az információáramlás is egész gyors lett vagy 15 éve lassan.
van aki felzárkózik, van aki nem
nincsenek fél hetekkel tele a termek sehol. pár országban jártam már. meg elég sok teremben pesten is. és szerintem a legnagyobb teremekben(pl Gilda) is lazán megszámoltam egy kezemen azokat akik erősebbek voltak nálam fekvenyomásban. pedig egy versenyen tök esélytelen lennék normál eredményt elérniyoutu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz Miamiquake #54595 üzenetére
jaja, meg dzsásztinbíber is hatalmasra gyúrta az izmait..
nagybátyám 40 évvel ezelőtt már 200 felett nyomott fekve és 52es karja volt. ill olympiára is mehetett volna ha nem bojkottálják a gyökerek loszándzseleszt
-
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz KoVee84 #54466 üzenetére
én is laktózérzékeny vagyok, de a tejen kívül semmivel nincs gondom, tejsavó, túró, sajt mehet bármennyi
Kolo: ja nem láttál, de 2 méternél legalább +5 centit hozzászámolhatsz a karodra
szal most azért olyan amilyen mert kb40nek felel meg az alacsonyabbakhoz képestmióta is edzel?
[ Szerkesztve ]
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz kolosanyi #54463 üzenetére
ha magas vagy akkor egyrészt kell rád +30 kiló minimum, ez elvileg meg is lenne, csak elmondásod szerint rajtad a csontok dobnak sokat. szal akkor "kell" még 10 kiló
ami meg valszeg akadályoz majd az ugribugriban
2 m-hez meg 50 feletti kar kell. jó mérce hogy ha oldalbicó pózban van olyan széles karod mint a fejed akkor megfelelő a mérete. és kinyújtva még így se lesz hatalmas..
el kell dönteni mit szeretnélyoutu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz BÁ Nutrition #54449 üzenetére
lehet hogy Kovsol
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz littlelion21 #54447 üzenetére
ő erős de azt nem tudom hogy versenyzett-e
vizsont az biztos hogy másra gondoltam. azt hittem Venge, de akkor passz.youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
BÁ Nutrition
addikt
vmi ilyesmit fogok csinálni majd, már elkezdtem gyakorolni
[link]vagy ha lesz kosárlabdapálya a közelben akkor dobálok
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz kolosanyi #54322 üzenetére
nem erről beszéltem?
mikor kosaraztam akkor lazán lefutottam 10 km-t úgy hogy meg se izzadtam, meg átúsztam mindenféle készülés nélkül a balatont 16 fokos vízben.
de nem nyomtam 180at fekve.. meg majdnem elfújt a szél olyan vékony voltam. volt kb 38as karom most meg 53. el kéne érnem a célom aztán utánna könnyebben váltanék át másra. de ki tudja ez mikor lesz. messze nem voltam tőle február elején, csak 10 kiló hiányzottyoutu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz kolosanyi #54311 üzenetére
én se bírtam qrvára mikor kiképzésen kellett csinálni.. de ez abból is fakad hogy jóval nehezebbek a gyúrósok mint a sima átlag ember. és nehezebb egy olyan saját testúlyos gyakszit csinálni amihez nincs hozzászokva az izomzata, fekvőt nyilván lehet hogy csinál 50 ismétléssel többet is, csak azt itt épp nem mérték..
valahol nem is csoda hogy mindenben sz@rok vagyunk legyen az mondjuk betonlapátolás vagy túrázás a hegyekben. rengeteg mindenben gátol a felesleges tömeg.. erről is szól ugye a Nagy Ferenc Gábor vagy ki könyve, csak ő még pluszba belevette azt is hogy a testépítéstől boozynak nézték, pedig alapból azmiből is áll egy gyúrós edzés. csinálsz valamit nagy súllyal max fél percig de inkább kevesebb, aztán pihensz 3-5 percet is akár.(nyilván nem oldalemelésekről beszélek, mielőtt vmi okostojás pateszkodna)
aztán ezt gyakorlod mondjuk 10-15 évig, és van aki csodálkozik rajta hogy mért szokik hozzá ehhez az izomzatyoutu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
BÁ Nutrition
addikt
akko te is sokkal izmosabb vagy nálam.
nekem most van 130 körül a súlyom 202cm-hez
és olyan 110-115re le kéne vinnem vhogy.
van egy olyan érzésem hogy ez május végéig nem jön összeyoutu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz Dicker #53923 üzenetére
nem tudom, mert bemelegítésnek is kevés lenne..
mondjuk ha valaki arra élvez el hogy súly nélkül durrantsa be az izmait akkor lehetséges az is
meg el is fáradsz tőle ha jól csinálodyoutu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz PowerBuldog #53789 üzenetére
enyém ilyen. annyira nem zavaró
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz PowerBuldog #53784 üzenetére
hegtetoválás?
-
BÁ Nutrition
addikt
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz God Vazzeg #53703 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- RAM topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- CES 2025: 3D V-Cache és AI az új Ryzeneken
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Nők, nőügyek (18+)
- Apple notebookok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest