-
IT café
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
adam_
senior tag
Úgy mint a Rockyban, More!
-
adam_
senior tag
-
adam_
senior tag
-
adam_
senior tag
-
adam_
senior tag
EZT kell venni, nem a májprotkót!
Ajánlom figyelmetekbe a linkelt oldalon a hozzászólásokat:
"
Marci
2013.01.22Én bizony tényleg kételkedtem kicsit a szerrel kapcsolatban. De most 2 hét után már elég klasz változásokat látok magamon. Már csak le kell barnulnom és enyi. "
[ Szerkesztve ]
-
adam_
senior tag
-
adam_
senior tag
Miújság meroly, hogy halad a krea kúra?
[ Szerkesztve ]
-
adam_
senior tag
GYMFOOD Ismeri valaki?
-
adam_
senior tag
Mai fahordás megvolt, atta!
-
adam_
senior tag
válasz wertigo1984 #12587 üzenetére
Köszi! Tanulok, készülök az államvizsgára, meg mellette edzem. Van program dögivel.
-
adam_
senior tag
Még a hasamon van egy kis zsír, hogy definiáltabbak legyen a kockák, csökkentenem kell a testzsírt, az ugye meg némi tömegveszteséggel is járhat, nehéz ezt kikalkulálni, szerencsére izomveszteség a szálkásítás alatt minimális volt, hála a fehérjedús táplálkozásomnak, és a kemény súlyzós edzéseknek. Némi, nagyon minimál zsír / víz maradt még rajtam.
[ Szerkesztve ]
-
adam_
senior tag
Jelenleg szálkásítok, 69 kg vagyok (75-76 kg-ról kezdtem), 172 cm-es magasságomhoz, testzsírom kb. 15% körül van, de le szeretném vinni 10% körülire.
A képminőségért elnézést, csak egy webkamera volt elérhető jelenleg, amivel letudtam magam kapni, próbáltam így is egy picit felnagyítani, hogy normálisan látszódjon.
[ Szerkesztve ]
-
adam_
senior tag
milf az oscar gálán
[ Szerkesztve ]
-
adam_
senior tag
válasz wertigo1984 #9481 üzenetére
Most 72 kg vagyok kb. 15-16%-os testzsírral. 65 kgról indult a tömegelésem ősz végén, 74-75kgig felmentem, és onnan kezdtem el nemrég diétázni, és szálkásítani. Fórumlakók szerint "bohóckodós" Insanity módszerrel. De én továbbra is kitartok mellette. Veled mizújság, szétrobban már rajtad az xxl-es póló?
[link] Hometricó átmozgatás, a teljesség igénye nélkül.
[ Szerkesztve ]
-
adam_
senior tag
válasz #11527168 #9465 üzenetére
Arra az érvre, hogy sokan, ugyanazt a módszert akarják eladni, más és más köntösbe?! .. igazából engem ez nem érdekel. Az ő dolguk. Mindenki meg szeretni élni.
Azzal viszont én sem értek teljes mértékben egyet, hogy teljesen kiiktatják a konditermet, sőt egyesek ellenzik is. Holott elég ránézni az ilyen tréningeket tartó emberekre, és egyértelmű, hogy nem csak ezzel a módszerrel építettek fel izmot, és lettek ilyenek, amilyenek. Nyilván kellett hozzá a konditerem is. Az sajnos tényleg baj, hogy sokan bedőlnek a marketingnek, és csak ezeket próbálják követni, "hogy majd ettől milyen jó formák lesznek". Sajnos ezekből lesznek az 5%-os testzsírral rendelkező 50 kilós mumifikációk, akik semmilyen alapizomzattal sem rendelkeznek. Lehet, hogy minimálisan izmosodnak a saját testsúlyos gyakorlatoktól, de az vajnyi kevés, ha még életükben nem fogtak a kezükbe súlyzót.
DE, akinek már van egy alapizomzata, megfelelő tömegelés után, 1-2 éves konditerembe járási rutinja, annak már csak felüdülésképpen is, pláne meg, ha szálkásít is, akkor jó lehet az ilyen torna. Mellette persze a konditermes edzés továbbra is dukál.
[ Szerkesztve ]
-
adam_
senior tag
válasz philoxenia #9421 üzenetére
Én az Insanity-t [link] csinálom most minden nap, szálkásításhoz tökéletes. Mellette fehérjedús ételek eszem, nagyon sok folyadékot iszom. Edzés előtt L-karnitin megy és vitaminok, izzadok is tőle mint a ló. Akárki, akármit mond, vagy így, úgy fik*zza az ilyen 60 - 90 napos otthoncsinálós tréningeket, az elsőnek is próbálja ki... Én elég sokszor meghalok az edzések közben, viszont már így lassan egy hét távlatából jön elő a hasizmon, amit szép kis zsírpárna fedett le a tömegelésem után. Nekem ez elég bizonyíték arra, hogy végigcsináljam.
Mellette heti 2-3x súlyzós edzés is megy természetesen.
Majd teszek előtte-utána képet később, ha valaki arra lenne kiszomjazva.
Aki épp szálkásít, annak megérhet egy próbát. Nem kell hozzá semmi eszköz, és otthon "kényelmesen" elvégezhető saját testsúlyos, illetve kardió gyakorlatok. Nyújtásokkal, ahogyan azt kell.
[ Szerkesztve ]
-
adam_
senior tag
Mit gondoltok, egy ilyen szálkás forma eléréséhez, mint ami a videóban is van, elég ha már 74kg az ember 174 cm magassághoz, én innen indítja a szálkásítást, vagy még tömegelni kéne? 65 kg-ról indultam a tömegelés előtt, minimális zsírosodás mellett.
[ Szerkesztve ]
-
adam_
senior tag
[link]
Ha már volt, akkor sry. -
adam_
senior tag
Közületek valaki tapasztalt már gyulladt pattanások megjelenését egy komolyabb fehérjében és szénhidrátban gazdag étrend után vagy bármi más kapcsán? Mit gondoltok, mely vitaminok, nyomelemek azok, amelyeknek a rendszeres szedése megakadályozza a pattanásosságot és visszafogja azokat, és ezeket mekkora dóziban érdemes alkalmazni? Tudomásom szerint az E-vitamin nagyon jó rá, de abból is érdemesebb a nagyobb dózisút használni ez esetben? Mit tudtok erről?
Vagy egyéb készítményt a problémára? Vagy egyszerűen az étrendbe miket kéne kiiktatni szerintetek, ami ezeket előidézheti? Pl. a tejtermékek, és maga a tej állítólag nagyon rossz hatással van a bőrre, aki amúgy is hajlamos pattanásosságra..
Előre is köszönöm a válaszokat!
[ Szerkesztve ]
-
adam_
senior tag
Boldog Tömegelést!
[ Szerkesztve ]
-
adam_
senior tag
Nem olyan régóta, a bal karom főként (de a jobbnál is előfordult már), ott a hajlatban, könyök résznél nagyon szúr, főként múltkor mell edzés után úgy beleszúrt, hogy rendesen ki sem tudtam hajlítani. Utána elmúlt, de pár nap múlva, edzés nélkül is előjött. Kb. olyan érzés volt, mint amikor egy kiadós karedzés után, ott a hajlatban (ahonnan vért is szoktak venni), nagyon szúró fájdalom volt. Ez mitől lehet? Megerőltetés? Izület, ideg fájhat ott? Mit gondoltok? Nem szeretném, ha ez miatt valami komolyabb problémám lenne a közeljövőben. Csak most felfigyeltem rá, és megelőzésképpen érdeklődnék, hogy mit tanácsoltok ,ha legközelebb előjönne, vagy hogy ezt hogyan lehetne elkerülni.
-
adam_
senior tag
Boldog Mikit!
Remélem nem Danabolt kértetek a csizmácskátokba.
[ Szerkesztve ]
-
adam_
senior tag
[link] Oda jár főként ő is a VidaFitnessbe, elég jó forma!
-
adam_
senior tag
Napi tömegelés.
500gramm darált pulykahúsból készült chilis bab (3 bab illetve 2 kukoricakonzervből. Isteni!
[ Szerkesztve ]
-
adam_
senior tag
Hátha valakit érdekel!
-
adam_
senior tag
Tömegelésben a 250 gramm rizs helyettesítésére kb 250 gramm tészta megfelelő, vagy nagyobb mennyiség kellene a szénhidrátos forrás biztosítására napi 3 étkezéshez elosztva? Persze ezeken kívül még van szénhidrátbevitel zabból, és más dolgokból, csak most az étrendemben a 250 gramm riszt cserélném le felváltogatva néhanapján 250 gramm tésztára.
Korábbi posztom, amiben van egy étrend: [link]
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- DJI Air 2s FMC (Fly More Combo) drón szett - 5,4k video, 1" SONY CMOS (2S4)
- Mous 18 literes hátizsák
- DJI Mavic 2 Pro Fly More Combo FMC drón - 1" Hasselblad kamerával (3 akkuval)
- Fémpalástos medence 7,3x3,6 méter 120 mély
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, Care Refresh, FPV Controller, ND Filter szett
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest