Hirdetés
- A Holdra vinnék az adatközpontokat
- A felhőből segítik az automatizált tőzsdézést az új AI-modellek
- EU: a Facebook, a YouTube és az X is többet tesznek a gyűlölet ellen
- Donald Trump a tech szektort is felkavarja, Musk vihetné a TikTokot
- A fizetett hirdetésekre nem terjeszti ki a Meta a közösségi jegyzeteket
-
IT café
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Coccolino_O
őstag
Volt valamikor régen itt egy eszmecsere arról, hogy valahol 40-45 perc környékén a szervezet zsír mellett/helyett izomzatot bont, azt hiszem, hogy God regélt anno valami ilyesmit. Nem tudom, hogy ez hobbi szinten vajon mennyit számít, de én is a minap olvastam valahol, hogy a szervezet képes hamarabb az izomzatot lebontani, hogy energiához jusson, mintsem a zsírral tenné ugyanezt.
A hasazással önmagában semmire sem mész, ha elfedi a zsír. Viszont sokkal látványosabb lesz, ha nincsen úszógumid.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Ibanez basszus gitár és Fender Rumble 15 gyakorló basszusgitár kombó
- DJI Mini 3 pro Fly More Combo RC - drón szett - garancia, kijelzős távirányító (32)
- DJI Mavic 3 Classic drón RCN1 távirányítóval - 4/3" Hasselblad kamera +táska +töltő
- Braun Series 9 Pro+ 9577cc - PowerCase mobil töltő, 6 az 1-ben SmartCare tisztító- és töltőegységgel
- CJ Jung könyvek egyben eladóak
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest