Új hozzászólás Aktív témák

• dugynok

senior tag

Csak, hogy én is belevaú a fogyàs-étkezés témàba :)
    November közepe fele kezdtem a diétàt (súlycsökkentés céllal) 95kg-ról. Sport nàlam nem kondi, csak úszàs heti 3-4x 90-120perc, de diéta elött is úsztam màr 1 éve és tartottam a súlyt, de nem is oglalkoztam a tàplàlkozàssal semennyit. Akkor elkezdtem a a yazio app-al nyomonkövetni a makróimat, belőttem egy 2g fehérje, 2,5g ch és 0,8g zsìrra testsúlykilogrammonként kb, de napi - 500kalóriàra. Januàrban kiderült (ekkor 90kg voltam kb), hogy magasabb a cukrom - de még nem diabetes - ìgy levittem a ch-t 2g és alà illetve lassú felszìvódàsút inkàbb (persze néha egy pizza vagy süti lement) Ugye màrcius közepétől 3 hónapig uszi zàrva, ìgy sport nélkűl folytattam a diétàt, majd nemrég újranyitott az uszoda és újra aktìvan heti 3x, most màr újra 90 perc úszàs. Mai reggeli mérlegelésem :79,5kg :)
    Szóval kis odafigyeléssel sima liba a súlycsökkentés - szàlkàsìtás. Nem vontam meg magamtól a sűlt oldalast, sem a hamburgert, de igenis oda lehet figyelni, hogy mit-mikor eszünk.
    Tipp: olvasgatni és összefűzni a cukorbetegek diétàjàt a testépítők étrendjével ;)

laskr99:
    A rendelős kaja szar... Pàrom hìzott tőle, pedig annyi kalóriàval szàmolt, ami rà volt ìrva és deficitben volt... Visszatértünk az otthoni kosztra, újra visszaàllt.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák