-
IT café
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Woodslave
félisten
válasz Csak1valaki #125258 üzenetére
nem erről van szó hogy nem hiszem el.. Én elhiszek mindent qrvára sokat olvastam már erről is Matt Stone és a 180degreehealth oldal is erről szól zabálja cukrot, zsírt szemetet hogy jól befűtsd a reggeli kazánt. Még én próbáltam itt embereket hőmérőztetni. Mértem már alacsony. Legalábbis a digitális mérővel láttam már 35.8-at is.
Csak mondjuk nézd el, hogy idejössz a pökhendi stílussal (elhiszem hogy az életben is ilyen vagy) ismerek ilyen endokrinológust, és ha a rendelőben fölényeskedsz így a hülye parasztokkal akkor még azt mondom hogy bunkó fax vagy de legalább van pozíciód. Itt meg nincs. Mert egy sárga rajzolt fej vagy. Nyilván azt se fogod mondani hogy te vagy dr. Gipsz Jakab a Szent György kórházból endokrinológus prof, csak az lehet más lenne mint mondjuk egy unatkozó nethuszár aki a netnek azt a részét hitte el.
És továbbiakat nem is fejtegetem. Én személy szerint amúgy örülök minden információnak még akkor is ha nem vonok le mindenből olyan következtetés amit kéne /vagy olyat vonok amit nem kéne.
Ha segíteni akarsz akkor mondjuk írd le mit lehetne változtatni, mit kellene csinálni, mivel lehetne javítani. Azon kívül hogy ne edzek meg ne egyek fehérjét mert szeretek edzeni és vállalom az ezzel kapcsolatos kockázatokat. (és ha valaki én soha nem mondtam hogy ez egészséges)
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- Telekom mobilszolgáltatások
- Íme az új Android Auto!
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AliExpress tapasztalatok
- Külpolitika
- Politika
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest