-
IT café
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
B1T3
addikt
A héten csak kétszer voltam edzeni… A prioritás barátnő > szakdolgozat > edzés volt, és így jött össze.
Gyötör a lelkiismeret-furdalás, mert igazából a rossz időmenedzsmentnek köszönhető.
Beszéltem már a rossz ízületeimről, most bevontam az Arthro Guard + Omega-3 + multivitamin mellé pluszba a Scitec-féle cápaporcot, ami legfeljebb nem használ arra, amire nekem kéne (borzasztó a térdem), ártani nem árthat, és költséghatékony is (75 napi adag van benne).
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Mindenben erősít az egyszerű AI tartalomgenerálást biztosító Amuse 3.0
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Honda topik
- Formula-1
- Olcsó aktivitáskövetővel bővült a Redmi Watch széria
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házimozi belépő szinten
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Steam Deck
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Eladó Zipro Treadmill Tekno futógép
- Air Jordan 1 Retro High OG GS Black/Medium Grey-White, 44,5 méret
- WeBeauty. Model F9
- DJI Air 2s drón szett - 5,4k video, 1" SONY CMOS + extrák (2S4) kettő darab akkumulátorral
- Új, csomagolássérült Lifefit 3Dx Motion Trainer vibrációs tréner +távirányító - 10 hó bolti garival!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest