Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
Sracok, adott egy Cisco Gateway (routermodemkombo), egy elfekvo Netgear wrg614, amin nincs USB port (Cisco-n van, de nem hasznalhato, elvileg fw upgrade-re valo)
Milyen koltseghatekony megoldast ajanlanatok ahoz,hogy egy kulso usb-s vinyot halozaton tudjak hasznalni? Egy olcso, erre kepes 3ik router? Vagy olcso vinyo nelkuli NAS? 1x 1TB Hitachi DeskStar-t kene kezelnie
-
thaler2
senior tag
válasz
Balinov #15048 üzenetére
"A fejlesztők basznak" azért elég erős.
Ha tudnád micsoda káosz fejleszteni Androidra, majdhogynem lehetetlen egy minden készüléken stabil alkalmazást összehozni. Én ezt tesztelőként nap mint nap látom. A cégünk fejleszt számos androidos játékot, illetve egyéb nagyon kreatív alkalmazást, és rengeteg olyan hiba van, mely csak adott verziójú androidon, vagy adott típusú készüléken, esetleg felbontáson fordul elő. Ha 8 készüléken tesztelek, akkor biztosan lesz több "critical" szintű hiba, ami csak egy adott típusú készüléken reprodukálható. Ennek következtében fordul elő legtöbbször, hogy egy már kiadott alkalmazással kapcsolatban valaki számos hibát tapasztalt, melynek oka valószínűleg arra vezethető vissza, hogy a fejlesztő/tesztelő csapat nem próbálta ki az adott készüléken, így nem volt lehetősége észrevenni.
Ezért mondom én mindenkinek, hogy hagyják a picsába és fejlesszenek Windows Phone-ra."A jövő Nr.1. platformja" mondta Thaler Ádám 2013-ban, jegyezzétek meg, hogy én előre szóltam.
-
MR_Joe
senior tag
válasz
Speeedfire #15087 üzenetére
-
Balinov
titán
válasz
Speeedfire #15087 üzenetére
-
Speeedfire
félisten
-
Kis Joe
senior tag
válasz
memphis221 #15068 üzenetére
Softmod-ra tudok valakit ha érdekel, utána elméletileg megy az írott játék
Chip-re nem... -
cellpeti
nagyúr
Jazzos, te magad után fizeted a TB-det, nem? Mindig visszamenőleg kell fizetni? Tehát februárban a januárit, vagy hogy van ez?
-
cellpeti
nagyúr
válasz
Speeedfire #15080 üzenetére
van mg 2-3db, de sajnos Celldömölkön van, habár hétvégén megyek haza
-
Speeedfire
félisten
válasz
delikvens025 #15077 üzenetére
Írj rá cellpeti-re, én a múltkor tőle vettem upt toldót. Lehet van még egy db neki.
-
Dryman
őstag
válasz
delikvens025 #15077 üzenetére
toldólya
toldója, így helyesebb.....
-
Tuningeren1
csendes tag
Hátha érdekel valakit
http://hardverapro.hu/apro/konyhabutor_elado_gyorben_csere_on/hsz_1-50.html
-
delikvens025
csendes tag
Senkinek nincs hdmi toldó (kb6-8m), vagy utp toldólya?
-
Balinov
titán
bakker, faszan kezdodik a 7..lekonyokolt a futesszabalyzas a 7vegen, fasza kis hideg irodara jottunk be. mar most ugy jarok hugyozni, mint egy torpevizmu
-
Balinov
titán
válasz
Speeedfire #15071 üzenetére
amolyan Delarcosan?
-
Balinov
titán
potkivanok!
-
Dorien
veterán
Hali!
Csóró egyetemistáknak egy kis meló:"Srácok figyelem!
Hóeltakarítás ma délután 14 órától a belvárosban bruttó 1 200Ft / óra bérért! Két főre van szükségünk, csörgessétek gyorsan Gábort a 20/5637305-ös telefonszámon!" (Meló-Diák Győr - Facebook) -
golya32
senior tag
Úgy néz ki bejött az akku ellenorzó mintha lassabban merülne, majd reggelre kiderül
-
ftc
nagyúr
válasz
Speeedfire #15045 üzenetére
Gyárinál volt de szerintem egy app akasztotta ki...
-
cellpeti
nagyúr
válasz
zsigee #15056 üzenetére
nekem sx 105 van és fél évig nem használtam, de nem száradtak be, illetve jó patront kell bele venni.
Mikor igazítja, vagy ahogy te mondod "mossa" most is sok elmegy. De egy 4 színű szett kerül 1200-1500 értékben.
Én is úgy szoktam, hogy veszek színenként többet. Viszont, ha egy szín kifogy nem lehet vele nyomtatni.
Még mindig keresek routert.
-
Ukraan
aktív tag
Srácok!
Tudtok ajánlani valamilyen jó minőségű, olcsó patronnal operáló multifunkciós nyomtatót? A keret kb. 20k lenne rá, a guglizásba, fórumok böngészésébe már belefáradtam. A wifi-s lehetőség mennyivel dobná meg egyébként egy fenti követelményeket teljesítő készülék árát? -
sagesz93
addikt
válasz
Speeedfire #15050 üzenetére
Nekem már mindegy, iphone 4 van
előtte meg optimus 7 volt, ezeknél sosincs ilyen jellengű problémám..
A tableten néha előfordul (concorde tab one), de nem tud érdekelni.. Jó az úgy ahogy van. -
memphis221
tag
sziasztok!
valakinek egy elado jo áron lévő winyoja! 100/100-as!
köszi
-
-
golya32
senior tag
Csak munkára használom és olvasásra, tehát naponta 1-2 óra olvasás meg rengeteg telefon és mail.
Kijelzőre írja a legtöbb fogyasztást most is esett éjjel repülös módban 20%-ot -
Balinov
titán
a droid alapvetoen szerintem kivallo, a gond, hoyg a fejlesztok basznak ertelmes modon megirni az appokat sokszor, ezert az bennragad, eszi az akksit,satobbi
-
sagesz93
addikt
válasz
Speeedfire #15041 üzenetére
Nálam se volt állandó probléma és most a táblagépemen se szokott mindig előfordulni van olyan hogy 2napig hozzá se nyúlok és merül 1%-ot, viszont van olyan hogy vasárnap este lezárom 70%-al hétfő reggel meg kiírja hogy csatlakoztassa a töltőhöz én meg azzal jegyzetelek suliba hát nagyon tudok neki örülni
-
memphis221
tag
válasz
stairmaster #15038 üzenetére
értem kösz
-
zsigee
aktív tag
Nokia 500, 1ghz-es cpu, stb. Symbian 3 Belle, sima energiatakarékos mód, és okos használat, kikapcsolás nélkül 4-5 nap! Az akku gyári, és nem kell okosítani, meg ilyesmi, hogy normálisan működjön. A droid problémás, szerintem. Ha zenét is hallgatok, és igen, akkor 2-3 nap, ez változó. 8+2gb tárhely + telefon memória.
Természetesen ez csak egy Nokia, és nem divatos, de legalább nem szívok vele... -
delikvens025
csendes tag
-
ftc
nagyúr
válasz
Speeedfire #15041 üzenetére
Hát nem a legjobb rendszer s mivel Nokia 620-as nem jött ki időben Androidra váltottam... egyenlőe megy néha néha befagy azért
-
delikvens025
csendes tag
Jóreggelt
Nincs valakinek utp toldója, és 8 méter hdmi kábel toldója eladó itt győrben? Vevő lennék rá, légyszi dobjon egy privit.
-
stairmaster
tag
válasz
memphis221 #15036 üzenetére
Győrben nem hiszem, hogy fogsz találni...
-
golya32
senior tag
Akkor egy nem teljesen ide kapcsolódó szakmai kérdés.
Htc desire alap telóm van, max 1 napot megy az akku folyamatosan bekapcsolva éjjel minimum 20%.t merül.
Az akku új utángyártott.
Éjjel ki van kapcsolva a wifi, a gps meg csak használatkor van bekapcsolva.
Alapban ilyen vagy csak az enyém szar? -
memphis221
tag
sziasztok!
PS2 -höz ért valaki? Fel kellene kicsit tuningolni!
ha esetleg volna itt olyan illető vagy tud egyet az kérjem irjon privibe!
Előre is köszönöm szépen!
üdv
és további szép estét
-
sladka_pani
senior tag
Üdv!
Holnapi győri átadással lenne pár dolgom fillérekért, ha valakit érdekelne, csapjon le rájuk:
- 80GB 3.5" IDE HDD: 99/100%, lassú
- 60GB, 40GB 3.5" HDD: badesek, adatmentésre jó
- LG SuperMulti DVDRW IDE, fehér, jó
- 2db fehér IDE-s rack, jó
- 250W Acorp ATX táp, jó
Hirtelen ennyi, bármi kis összeget elfogadok értük, esetleg csere valamire! Privátban, még ma! Köszönöm! -
cellpeti
nagyúr
ötlete valakinek, hogy a PB noti miért tud kábelen csatlakozni a nethez a T500 pedig nem?
-
Kis Joe
senior tag
Pot mindenkinek!
Lassan beindul a BGA üzem
IRDA forrasztó már megjött -
atos19881101
senior tag
válasz
stairmaster #15030 üzenetére
-
stairmaster
tag
hello!
valaki tud ajánlani olyan oldalt Szlovákiában, ahol használt hajókat lehet találni? (autobazar.eu-t ismerem)
-
Jazzos
őstag
...
-
golya32
senior tag
Kellene segítség a mitac mio a501re felvarázsolni a win 6.5-t valaki ért hozzá?
Nekem nem kapcsolódik a géphez. -
vlcsko82
senior tag
válasz
atos19881101 #15018 üzenetére
45k
-
golya32
senior tag
Apple sw foglalkozik valaki vele?
-
Balinov
titán
potkivanok!
-
vlcsko82
senior tag
Lenne még egy eladó 1,5 hetes fekete Nokia Lumina 800,érdeklődni pü-be.
-
vlcsko82
senior tag
Jó reggelt,valakinek esetleg Noti vinyó?
-
Dorien
veterán
Bocs srácok, ez most ilyen nagy tételes biznisz...
Legközelebb igyekszem majd pontosabban fogalmazni. -
cellpeti
nagyúr
az miért lehet, hogy nem ad netet a modem UTP kábelen keresztül. Routeren keresztül wifin meg van a TJ65ön, de a T500on nincs
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Háztartási gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- EAFC 25
- Autós topik
- Hobby elektronika
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- DJI RSC2 Pro Combo kit - újszerű
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370 i5 8600K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB InWin 301 Corsair 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z690M i7 12700KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 i7 6700K 32GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Rampage SHIVA Cooler Master 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest