Hirdetés
- Mozilla Thunderbird
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Videó stream letöltése
- OpenMediaVault
- Volumio (minden verzió: RPi(ARM), x86/x64, bármi)
- Windows 11
- Mikrotik routerek
- Jelszókezelők
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dryman
őstag
Értem én srácok az összes felháborodást, de ha nincs más alternativa csak a mégxarabb trékom, akkor nem lehet ugrabugrálni....
én a DSL szolgánytatókkal vagyok úgy hogy soha többet....Miért nem mén a PH a digis hálózatból?
-
zsigee
aktív tag
Értem én, hogy vidra, de miért?
Indoklás: éveken keresztül az Arrabonet-tel volt szerződésem! Az albérletben is, meg a sajátban is szerződtem velük, mert megbízhatóak voltak, stabilak, és árban anno "verhetetlenek". Jött a Digi, és felajánlották, az Arrabonások, ha akarok "büntetlenül" válthatok, gondolom volt ennek megfelelő anyagi része is, de ez nem az én dolgom.... 2009 óta Digi van a lakásban, és egy-két oldalt leszámítva, pl PH!, mindn elérhető, stb! Ezt a vidráék a kommentekből ítélve nem tudják biztosítani! A kábeltévé szolgáltatásuk pedig kritikára is méltatlan, a hozzáállásuk pedig nevetséges. Ezt a mondatomat pedig sajnos volt szerencsém saját bőrömön tapasztalni. Ha nem muszáj, soha többet vidra! -
Rómeó
aktív tag
válasz
Dryman #17396 üzenetére
Én is meg voltam elégedve vele amíg 15M net volt,egy kicsit mindig magasabb volt a sávszél!
amióta váltottam 20m-re (mivel valamivel olcsóbb ) kb 3hó alatt még egyszer se láttam kilengeni a speedtest mutatóját 20-ig ,általában 16-18 között váltakozik!persze gondolom a "garantált" sávszél megvan,de én meg azt gondolom,hogy egy kisebb csomagot eladnak valakinek az én sávomból!
-
Dryman
őstag
válasz
Balinov #17395 üzenetére
Valóban van néhányszor probléma a vidanettel, de valahogy én mégis meg vagyok elégedve velük.....a kiesésekről is rendesen tájékoztatnak email-en, feltéve ha a szolgáltatáshoz van regisztrálva vidás "@kabelnet.hu" emalcimed...
Meg is jött most is hogy karbantartási munkálatok zajlanak április 15-16-17-én éjféltől-reggel 6-ig mely időszakokban szolgáltatási zavarok várhatók a városrészen.
Ha értesítenek, annak meg örülni kell...ha nincs a szolgáltatáshoz tartozó email elérhetőség a felhasználónak, akkor meg ugye ne is várja hogy értesítést kap....
-
Balinov
titán
válasz
Dryman #17394 üzenetére
nem kopkodok en senkit, Laci, hidd el. Viszont teny es valo,hogy a topikban sokszor sokan panaszkodnak a Vidra miatt..
Halistennek nekunk lassan 4,5eve van UPC kabelnet, de talan 1x nem volt net ugy fel-1 napig..a sebesseg meg annyi volt, amennyi...surun lakott helyen laktunk, valszeg sok vegpont jutott egy kozpontra.
-
Dryman
őstag
válasz
Balinov #17393 üzenetére
ha a szolgáltatás a szerződés szerinti előírásoknak megfelel, és nincs tényleges kieséses, akkor ezeket a "kis-sávszélességű időszakokat" kenheti a juzer a hajára.....gondolom így van ez nálatok is, és addig vagy szerencsés míg meg nem tapasztalod...Minden ilyen jellegű szolgáltatásban van egy úgynevezett minimális teljesítés definiálva, ami általában annyit tesz hogy egy szolgáltató szemszögéből kedvező átlagos sávszélesség értéket képeznek a szolgáltatási időszakra, azaz itt egy hónapra....kiemelt fogyasztok felé 24 óra az átlagképzés ideje....mivel nincs kiesés, azaz a szolgáltatás folytonos, csak bizonyos időszakokban tetű lassú, így az átlag még mindig jó, azaz a szolgáltató nem szegi meg a szerződésban foglaltakat....
Nem csak az itthoni szolgáltatókat kell köpködni, hidd el, így van ez nálatok is Írországban...max más a jog és kedvezőbben lehet a fogyasztó érdekeit képviselni....ergo nagyobb elvárásokat támaszthatsz! -
Rómeó
aktív tag
Így hajnaltájt nagyon belehúz a vidanet 20megás netje
-
Bobrooney
senior tag
Urak még egy kérdés.
Van-e valakinek és vagy tudja hol lehet beszerezni a következő terméket Győrön bellül?Kimondottan ilyen kerek / henger mágnes kellene.
-
Balinov
titán
válasz
Speeedfire #17384 üzenetére
koszi, neked is Coyot.. elcsemegezek rajta
-
Balinov
titán
hasznal valaki pc-n dnla szoftvert/szervert? Nero Media Home 4 helyett keresek valami alternativat
-
SzaBIKA84
csendes tag
válasz
Speeedfire #17369 üzenetére
Bezony!
Nézzétek meg mindenképp! Tényleg tök állat. -
Bobrooney
senior tag
Urak tudja valaki, hogy Győrben merre fele lehet kapni kettlebelt?
-
Bobrooney
senior tag
Skacok valakinek magnókazetták? Ingyé adom!
Min 20 db. elég drágán lettek véve akkoriban, összes tokban van, és adok hozzá tartót is.
-
Balinov
titán
Megvan a TV...bakker, falusi gyereknek 42"-n ph!-zni, otejoszagu
-
SzaBIKA84
csendes tag
Feledés:
Hűűű, ez a film az utóbbi évek legjobb Sci-Fi alkotása! Kötelező darab minden témában jártas egyénnek!
http://www.youtube.com/watch?v=LEdERip1jME -
vlcsko82
senior tag
Uraim valakinek olcsón alaplap ára fix 4k csak.
-
törölt tag
válasz
sladka_pani #17351 üzenetére
-
Bobrooney
senior tag
válasz
sladka_pani #17351 üzenetére
Jöhet!
-
alitak
senior tag
Hihetetlen nagy zenei pályafutásom során mindig két probléma merült fel: a helyszín, avagy a zenei világsikerünk elindulási helye, továbbá a dobos.
-
Bobrooney
senior tag
válasz
Speeedfire #17344 üzenetére
Hallgasd már meg azt a szerencsétlent, 0 zeneileg, de lehet sokat mondtam, nincs konkurenciája ennyi ami miatt meg tud élni. Kihangsúlyozom: NEM TARTOM ZENÉSZNEK!
-
Bobrooney
senior tag
válasz
sladka_pani #17335 üzenetére
PH urai jó lenne névnek, de skacok valami vinnyogásba én is benne vagyok, mindegyikkel amatőr vagyok, de úgy is csak FUN lenne az eleje nem? Aztán menne a fanky
Amúgy nem tudom mit görcsöltök, a seprűt is fel lehet húrozni sőt hólapátból csinált gitárt 1 orosz faszi. Dobnak tökéletes 2 diszperzites vödör, cintányérnak hajtogatunk vmi plélemezt azt ott a olcsó zenekar!SpeedSzabi: Haknizni nem akartam, de sose lehet tudni, én leszek az új Jaca!
-
MR_Joe
senior tag
Ha be tudok szerezni basszgityót azt is vállalom
-
zsigee
aktív tag
Tiszteletem az zenészeknek!
Ha összeálltatok szóljatok, meghallgatom.
Ha pedig valami hangfal, vagy mifene kellene, akár tippem is van:
[link]
Ezek már csak a maradékok, és nem "professzionális" cuccok, de talán a "kezdethez" elég is lenne! -
alitak
senior tag
válasz
sladka_pani #17335 üzenetére
No, príma. Akkor hogy is állunk zenészekkel? Ki mit tud? Nekem van bőgőm, meg hozzá hangoskodó.
-
MR_Joe
senior tag
Én max a kornyikálás részét vállalnám be, a gitárral még agyonütne valaki (naaagyonamatőrvagyok).
Eredeti hangszerem meg a trombita volt, de azt jópár éve abbahagytam (majd 2 évtizede
)...de ahogy más is írta, nem vagyok semmi elrontója én sem. Egy kis örömzenélésben bármikor benne vagyok. Sz hogy kinek öröm, kinek zene már nézőpont kérdése
)
-
Jazzos
őstag
Fujitsu UH572 gépecske eladó:
Intel Core i5-3317U, 4GB, DDR3, 128GB, 13, 3", LED, Windows7 Professional 64bit, AUDIO, WLAN, Bluetooth, 1xUSB, 2xUSB 3.0, 1, 6Kg, WEBCAM, HDMI, SSD, Red, Kártyaolvasó, 4cella
Új, számlás, bruttó 175.000.-
1 db van belőle, ez baráti árhoz képest is überbaráti.
-
cellpeti
nagyúr
Üdvozlet
-
alitak
senior tag
válasz
sladka_pani #17323 üzenetére
Pedig bizony ha ennyi szabad zenész lakik itt a topicban, csak össze kéne hozni valamit
-
Balinov
titán
válasz
Speeedfire #17324 üzenetére
hmm...megneztem, itteni apros oldalon 25-40€-s iranyarakert hirdetik. Enyem mar 4,5 eves. Igaz, muxik rendesen ,csak 1 eve nem hasznalom mar, miota megkaptam a Ciscso GW-t.
Max ha nem viszik el, nyaron megkapja anyum. Kabelnethez adtak, de gondolom T-s DSL-el is mukodnie kell, nem?
-
MR_Joe
senior tag
Mennyi zenész!
jó tudni, hogy nem egyedül tépem a húrokat
igaz ezt a műfajt sose tanultam, csak magamtól pötyögök valamit... Boldogítom vele a családot
-
Bobrooney
senior tag
válasz
sladka_pani #17314 üzenetére
Elektronyos gityó, meg most nemrég vettem 1 szintetizátort (megy a gőzös meg a gőzös...)
utóbbit nagyon funolom most
-
SzaBIKA84
csendes tag
válasz
sagesz93 #17276 üzenetére
Azért rohadjanak meg a Samesznál: nincs gyári 4.1.x ROM kicsiny hazánkra. :S
Kérdezgettem a T-éket, meg a Samut is, de senki nem tudja, hogy mikor lesz. Persze világos: ha kiadnák, nem vennék új telefont. Tehát az érdekük azt kívánja, hogy ne legyen kint az új ROM az i9100-ra. :S :STe melyiket flashelted fel?
Ja és igen: az anyagminőség valóban hagy kívánnivalót maga után, főleg a hátlap terén.
De azon kívül a GorillaGlass és a formája az egésznek nekem nagyon bejött.
-
vlcsko82
senior tag
válasz
sladka_pani #17314 üzenetére
Tán csak nem hegedűre váltottál
-
alitak
senior tag
Ma a nádor melletti kis kocsmában ültünk le egy jó kávéra és meglepett, hogy a kávé mellé keksz, meg valami csokis kávébab is volt. Igen, ez a itt a reklám helye, de csak ajánlani tudom. Még a nap is sütött hozzá
Végre jó idő.
-
Jazzos
őstag
Nem eladó használt cuccok:
E8400 13.900.-
400 GB IDE Samsung HDS 100/100 8.900.-
160 GB IDE WD HDS100/100 5.500.-
Gigabyte EP35-DS3 9.500.-
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest