Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• jozsi252

veterán

Sziasztok

Bridgestone EP25 van a Yarisomon. Nagyjából olyan 30 000km lehet ebbe a gumiba. Legutóbbi időben mintha megnőtt volna a hangja. Nem tudom hogy ez normális-e?? Mintha búgó vagy nem is tudom mihez hasonló hangot adna. A héten elmegyek márkaszervizbe megnézetni a kerekeket meg mindent, de a kocsiba 54 000km van, és nem hinném hogy a csapágy a szar.
    45 000km-nél volt a legutóbbi szerviz, de ott nem találtak a felfüggesztésbe meg kerekeknél semmilyen hibát, szóval akkor hibátlan volt a kocsi. Futóműellenőrzés 30 000km-nél volt szintén márkaszervizbe, de az is hibátlan volt. Kátyúkra nagyon szoktam vigyázni, olyan nagyot nem találtam el.
    Lehet hogy nem várok a márkaszervizig, aztán holnap felemelem a kocsi és egyesével megnézem a csapágyakat hogy nincs-e valahol gebasz, de 54 000km-nél csak nem az lesz a ludas. Amúgy kanyarodáskor nem erősebb a hang, így talán van esély hogy nem az a ludas.
    100 környékén lehet erősebben hallani, de mondjuk ha megyek 60-al és lelépek a gázról akkor olyan 40-50-ig belassulva megint csinálja kicsit. Eléggé hektikus mondjuk, mert nem mindig jön elő.

Szóval akinek ilyen gumija van esetleg tud véleményt mondani a hangjáról hogy tapasztal-e hasonlót?

:R

iPhone 16 Pro Max

Új hozzászólás Aktív témák