-
IT café
Gumi és felni topic
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motort/teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
polk
csendes tag
válasz
Csabroncka #32719 üzenetére
Jogos, nem azt állítom, hogy ez a legjobb gumi, de az én felhasználásomhoz úgy gondolom megfelelő. Évi 8-10000km, Alföldön élek, havat ritkán látok. Nyilván mindenki el tudja dönteni, hogy megfelelő-e neki a 4évszakos gumma vagy nem, senkinek nem tartanak a fejéhez fegyvert, hogy ezt vegye, viszont azt nem értem, hogy zsigerből elutasítják, úgy hogy nem is használta, csak a szomszéd lányának a faszija mondta - de ő is hallotta valakitől - hogy szar... Azért a teszt - nem csak ez - mást mond/mutat. Természetesen vannak hátrányai is a 4évszakosoknak, nem akarom magasztalni, de én legalább használom és úgy írok véleményt.
Még annyi, hogy ha tényleg rossz lenne, azt is leírnám, nem vagyok elfogult és csak azért is hiper-szuper, pedig szar.
Új hozzászólás Aktív témák
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Energiaital topic
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Androidos tablet topic
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Viccrovat
- Gyúrósok ide!
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- Genesis HOLM 510 - RGB, 160 x 75cm Gamer asztal + ÁFÁS számla
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest