Új hozzászólás Aktív témák
-
melega
őstag
A Definitive Edition platina 2 végigjátszás 150 óra volt 90+60.
Vigyázat aki nem játszotta végig ne olvassa el, spoiler:Sokkal többet szenvedtem a barátnőzős küldetésekkel és kimaxolásukkal és a sex appeal trófeával, lefogyni, hízni,leadni az izmokat, fölvenni a kilókat, újra lefogyni kigyúrni magam mint az akciódús küldetésekkel.
Végén egy vadászgép volt a tetőn, és egy tank a híd alatt, ezt adta a data acces 100%.
Ez a trófea a játékosok 0,7 % ának van meg.
A sex appeal 1,6 % ának
A kosaras 1,9 % ának.
/spoiletEgyik kedvenc akciójátékom lett.
Sokkal több időt és tütelmet igényel mint az V. rész. -
melega
őstag
Olyan gondom van a San Andreas definitive editionnal hogy lejátsza a Black Project küldetés a videót és visszarak a ház elé.
Valaki találkozott hasonlóval?
A data acces 83,96%, azonfelül minden versenyt megnyertem, adott a játék 1 millió dollárt.
A repülős suli is ezüstéremAz összes export, inport kész 30/30.
Nem értem mielőtt jött a javítócsomag ilyen gondom nem volt.
Második végigjátszás a platináért az early acces trófea hianyzik hozzá 88,9 % a trófeák, de amíg nem lesz meg a black project az se lesz meg azért zavar.[ Szerkesztve ]
-
melega
őstag
A GTA San Andreas remasteredben az egyik stunt jumphoz az autos iskolába kéne bemennem.
Viszont a No Parking feliratú kerítés zárva.
Ki tudom nyitni?[ Szerkesztve ]
-
melega
őstag
A lényeget írom annyi gondom van a trilogiával hogy tagra 100/99 et ír ki.
Végigmentem az összes falon, és nem láttam olyat ami nincs lefestve. Lehet mikor pont legrafitiztem és meghaltam vagy kifogyott a spry bug miatt nem vette be a játék sztori végigjátszásom soránA másik mellékküldibe pedig egy bicikliversenyt nyertem ami a hegytetőről indul lenne még kettő.
Sok küldi után visszamentem a hegytetőre, de nincs ott a bicikli, lehet bug miatt?
Előről kezdeni nem akarom a játékot.
Ezek meg motorcycle dump dawn hianyoznak az early acces trófeához.
A többi trófea megvan ami a játékosok 1% ának sikerült azok is, kivéve a kosarast, azt még gyakorolni kell.
130 órám van benne ebből 20 óra az ellenséges területek felszabadítása.
Amúgy ps storeba vettem a trilógiával.
A G2An mist a bundlet 10 000 Ftért egy ismerősöm.Ami nincs meg meg early trophy és early trophyban New Game, basketball, és a Silent assassin hianyoznak még a platinához.
Amúgy a kedvenc GTA játékom.[ Szerkesztve ]
-
melega
őstag
Elkerülhető a San Anreasban az ellenséges lila területek 35% ának megtisztítása?
Hogy anélkül jöjjön elő az end of line küldetés! -
melega
őstag
válasz
IntelKiller7 #4498 üzenetére
A GTA SAban az életemet lehet valahogy erősíteni?
Mert 300 beteget szállítottam kórházba, és a golyók ugyanúgy hatnak.
-
melega
őstag
A játék legbénább legidegesítőbb része az uzolsó elötti küldetés.
A területek 35% át kóddal tudtam felszabadítani a liláktól addig nem kellett.
Nem szoktam, de az nem ment.
PS en ment a 3 és Vice City remastered, most a San Amdreast próbálom, ahol javul a játékom.
-
melega
őstag
Igen.
Megcsináltam volna 100 mentős, 100 tűzoltós küldetést sebezhetetlen lette volna és ellenálltam volna a robbanásoknak.
Plusz a lövöldéket csinálgattam volna, és fullra húzom a fegyvereim skilljét nem az lett volna hogy 50. próbálkozásra sikerűl az utolsó 2 küldi.
Amúgy pedig kedvenc retro akciójátékom a San Andreas.
Viszont úgy nem 50 hanem 150 óra lezz volna a vegigjátszás.
-
IntelKiller7
veterán
Ma 20 eves.
-
melega
őstag
Srácok nem tudom játszik e még vele valaki?
A remasteredbe a főküldetések után az összes autós és motoros versenyt megnyertem.
Maradtak a repülősek.
Kérdésem a motokrosszos ügyességi pálya, és a kamioncsempészes küldetések sikerültek valakinek?
A harmadik kamionnal mindig felrobbanok.
Három csillagos körözés.[ Szerkesztve ]
-
wjbhbdux
veterán
válasz
HaZsolt #4492 üzenetére
Van widescreen fix az 1.0 nem steames változathoz itt
AMD Power : nézd meg a beállításokban a repüléshez használt gombokat, mert valószínüleg párat nem használsz, nem csak 4 hanem 8 irány van a levegőben mozgás miatt, azokkal együtt sokkal könnyebb lesz.
[ Szerkesztve ]
-
homerhamm
addikt
GTA trilógia.
[ Szerkesztve ]
-
AMD Power
titán
Csak ez a Zero "feladat" van és a Girlfriend.
-
AMD Power
titán
GTA SA ez a repűlős sza* küldetés megcsinálása nélkül nem is lehet tovább menni?
-
HaZsolt
őstag
GTA san andreas maximális felbontása mekkora lehet? Régi verziót használva nem a steames változatot full hd monitoron csak 1600x valamennyit enged.
-
Kylesa
aktív tag
Valakinek megvan Steamen vásárolva a játék? Problémamentesen működik Win 10 alatt, vagy külső programok kellenek a megfelelő futáshoz?
Azért kérdezem, mert letöltöttem a HOODLUM verziót, és az egyrészt nem támogat full HD felbontást (options menüben widescreen-t állítva sincs 1920x1080 lehetőség), másrészt az egér abszolút nem működik.
Jó lenne nosztalgiázni kicsit.Engem az idejétmúlt grafika egyáltalán nem zavar, csak normálisan fusson a gépemen.
Tudom, hogy hogy a wareznek szinte az említése is tilos, de tényleg csak teszt jelleggel töltöttem le - a warezolt játék számomra minden szempontból értéktelen.
-
wjbhbdux
veterán
Most először teljesítették 100%-osan a játékot kevesebb mint 12 óra alatt. [link]
-
Keem1
veterán
Van most a GTASA-nak olyan változata (Steam, remastered, bármi) aminél gamepaddel megoldható az analóg gázadás/fékezés? A lényeg, hogy az egyenletes sebesség tartásához ne nyomogatni kelljen a gázgombot, hanem pl. a trigger adott pozícióján tartva azt a sebességet tartsa (mint amikor egy autóban csak tartom a gázpedált, nem nyomom tövig).
-
Üdv.
Játszik még valaki komolyan a játékkal,vagy már csak én maradtam?Az összes GTA-t imádom a V is megvolt PS3-on és PS4-en is,az IV-t is végig vittem 2X is PS3-on,1X PC-n grafikai moddal anno.
Idén februárban ismét vettem egy PS3-at és elkezdtem megvenni és kijátszani újból a régi kedvenceket.
K.B.1 hónapja újból elkezdtem a GTA San Andreast is,eddig 14 óra játékidőt ír,de még van hátra küldetés bőven.
Amikor megjelent annó,akkor megvettem PS2-re,de nem sikerült végigvinnem,de most nem török meg,szeretném tisztességesen befejezni. -
wjbhbdux
veterán
A játék Windows 10 Store változatában egy olyan hibára bukkantak a speedrunnerek, amivel hirtelen 4 óráról 1.5 órára rövidült a San Andreas végigjátszás időtartama, és ezen még lehet faragni mert elég nehéz a trükk nem elsőre sikerült
[link]
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
A napokban ingyen letölthető a játék, meg is szereztem. Azonban amikor elindul (CJ-nek a biciklire kellene ülnie a sikátorban) a kamera körbe-körbe forog és így irányíthatatlan a játék. Mi okozhatja ezt?
Köszi: RR
-
tzsolesz
nagyúr
Sziasztok. Szeretném telepíteni ezt a skin packot. Hogyan kezdjek neki?
Előre is köszönöm a segítséget. -
Becksman
őstag
Sziasztok!
Valahogy lehet fix 60fpst elérni San Andreas alatt??
-
pompom89
csendes tag
Van még magyar multis szerver?
-
wjbhbdux
veterán
Az első 4 óra alatti SA speedrun: [link]
-
Anulu79
addikt
Van még itt valaki?
-
Steam frissítés 2017 március: csak a DirectX-et frissítették, a játékhoz nem nyúltak
-
bAtt001
addikt
válasz
Sidorovich #4468 üzenetére
Uuu igen az fps limiter és az úszás bugja
Most tettem fel újra a játékot, előről kezdtem és még mindig az egyik legjobb játék amivel valaha játszottam. Újra végig akarom vinni, hogy így 25+ éves fejjel mennyire más a történet mint anno 13 évesen
-
Sidorovich
senior tag
Köszönöm a segítséget! Ez megoldotta!
Érdekesség, hogy az FPS limiter kikapcsolásával az úszási sebesség kb. megfeleződik, szóval az olyan feladatoknál, ahol úszni kell, érdemes ideiglenesen visszakapcsolni.
A másik amit nem szeret a játék, az a Windows 10.
Érdekes jelenségeket és durva bugokat produkál. (pedig természetesen eredeti a játék, Steamről) Induláskor random "hibát észlel" és leáll, betöltéskor szintén. Ezeket mérsékelte, ha a játék exe-jén a kompatibilitás módot bekapcsolom és Windows 7-re állítom. -
Rasiel
senior tag
válasz
Sidorovich #4466 üzenetére
Kapcsold ki a grafikai beállításokban a vertikális szinkront (V-Sync)!
-
Sidorovich
senior tag
Sziasztok!
Van valakinek bármi ötlete, hogy a GTA San Andreas egy mai GTX960M GPU-n miért 26-27 FPS-el fut? (Dell Inspiron 7559-es laptopon, Windows 10 OS)
Megnéztem, elvileg a dGPU-t használja és nem az IGP-t, a Battery Boost ki van kapcsolva, tehát nem tudom, hogy mi okozhatja. A driver és az OS is a legfrissebb, minden update felrakva.
-
fodor0410
tag
Sziasztok!
Ismerősöm megvette a fiának a GTA:SA-t és kell hozzá valami MTA:SA és le is töltöttük, feltelepítettük.
Az első hiba, hogy kiírja, hogy nem találja az eredeti GTA-t, pedig eredeti GTA lett felrakva.
Oké, kidob egy tallózást, adjam meg hol van a GTA. Megadom, és a következőt írja ki:
úgy tűnik hogy van egy steam verziója GTA:SA amely jelenleg nem egyeztethető össze az MTA:SA-val.
A videón, ami bemutatja hogy kell felrakni, stb. azon megy simán, nem tudom nálunk mi lehet a baj.
Windows 8.1 oprendszer van a gépen, de a videóban is win8 van.
Írtam a srácnak fb-on mert az mta fórumán ott volt hogy bármi kérdés van írj és segítek.ú
Ja, persze.... a válasz: ebben nem tudok segíteni, nem tudom mitől van.... kösz a semmit...
Valaki tudja, hogy mi ez és hogy lehetne megoldani?
Előre is nagyon köszönöm!
-
TundeBalogh
újonc
Sziasztok. Szeretném nektek bemutatni HardLifeRPG -t ami most nyíilt
SAMP IP:178.248.200.34:7793
TS IP: 213.181.201.88:2222Átalánostundivalók:
- Szabad Frakicók!
- Cucc vissza adás!
- Admin tgf.20 Player-kéntNYITÁS!!! 2016.03.08 15:00
NYITÁS!!! 2016.03.08 15:00
NYITÁS!!! 2016.03.08 15:00
NYITÁS!!! 2016.03.08 15:00 -
xFreex
aktív tag
válasz
Mr. Erikszon #4461 üzenetére
Igazság szerint nem mondja, hogy honnét, csak azt hogy 5 év után ideje hazatérni. ("Az anyukája temetésére")
Viszont a wiki szerint Liberty City-ből. -
Mr. Erikszon
senior tag
válasz
Mr. Erikszon #4460 üzenetére
oops...a kérdőjel kimaradt.
-
Mr. Erikszon
senior tag
Sziasztok, a történet elején honnan tér vissza CJ.
-
SidCorky
őstag
Ja és még egy kérdés: ha a Steamen veszem meg, akkor működni fog az MTA és a Samp, és tudok majd modokat is betenni? Még jó pár éve rengeteget játszottam vele, de csak a tört verzióval, jó lenne ha a Steamessel is mennének ezek.
-
SidCorky
őstag
Valaki játszik notin? Nvidia GT 840M-el mennyire menne a SA? Leginkább ezért a játékért vennék notit, csak multiban játszanám (SAMP, MTA), de ezzel a videókártyával sehol nem találtam videót.
-
-
Dency01
aktív tag
Hali.
Premium Games-es San Andreas miben másabb mint a sima? Valamint jól látom hogy 2 dvd van a dobozban? Az meg hogy? Mit tartalmaz a 2. dvd? Megjelenéskor sima 1 dvd-n volt. -
erikke17
őstag
Üdv, mennyire működőképes Windows 7 alatt a San Adnreas?
Nosztalgiázni támadt kedvem...
-
wjbhbdux
veterán
Ünnepi SA 100% versenyt lehet nézni, ellesznek vele egy ideig
-
pvve
csendes tag
Hello emberek nekem is data3 hibám van mit tegyek?
-
vhw
addikt
válasz
Medvelászló #4450 üzenetére
Elindítod a játékot, én odaáig "töltöm" be, amíg bejön a 'Start game, Options, Quit game' képernyő.
Ekkor leteszem tálcára. (na most nálam van néha, hogy itt kifagy a játék... akkor bezárás, indítás újra)
Feladatkezelő (Ctrl+alt+del)
Folyamatok között keresd meg ezt: gta-sa.exe *32.
Erre jobb klikk affinitás beállítása és itt csak a CPU 0 előtt legyen pipaIgazából nekem futott gond nélkül a küldetések szempontjából akkor is, ha más magra állítottam. Viszont ha az user tracks mappába másolsz saját mp3-akat, amiket hallgatnál a kocsi rádióban, akkor úgy tűnt (csak egyszer teszteltem) csak akkor nem fagy ki a játék, ha a 0. magra van állítva.
-
vhw
addikt
válasz
laceszgamer #4448 üzenetére
A napokban szereztem be a Steam-ről - de nem hibátlan.
Helyből jött az, hogy az egérrel nem tudtam körbe nézni - megoldás: feladatkezelőben 1 magra állítani az affinitást. (és ezt minden indítás után eljátszani...)Aztán ezen kívül más, igen zavaró dologgal nem szembesültem, kicsit fura volt a fizika , a kocsik mozgása (irreális gyorsulás ugyan nem volt), de semmi végzetes. Amíg úszásra nem került a sor - víz alá merülés nem ment, pluszban a hullámok amiket maga után kavart azok "vakítóan" fehérek voltak.
Na mos vagy a frame limitert bekapcsolva 25 fps-el "helyére kerül" minden - csak játszhatatlanná válik a látvány miatt... Vagy én nvidia control panelben aktiváltam a vsync-et, belövi 60 fps-re, így már megy az úszás is (bár kissé lassú).Fura, hogy ilyen nonszensz bugok jönnek elő csupán az fps értéke miatt... (na meg, hogy ezt így ebben a formában forgalmazzák)
-
laceszgamer
addikt
válasz
Anonymous 01 #4447 üzenetére
CSak fel van gyorsulva. A tipikus régebbi GTA bug többmagos rendszereken. Minden picit fel van gyorsulva, még a játékon belüli idő is gyorsabban pörög, de ami a zavaró, hogy az autók irreálisan gyorsulnak, stb. Mintha gyorsított felvételt néznél.
A Steam-es kiadáson valami más javítás van, az mentes ettől a hibától.
-
Anonymous 01
tag
válasz
laceszgamer #4446 üzenetére
És az pontosan mit jelent?
Fel tudom telepíteni stb; csak...? -
laceszgamer
addikt
válasz
Anonymous 01 #4445 üzenetére
A Steames az megy, a sima dobozos az nem, pontosabban ott jelen van a hiba, hogy minden fel van gyorsulva.
-
Anonymous 01
tag
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy win8.1 x64-en működik a San Andreas?
Mert zúznám vele SeeMTA-n.
Meg feleslegesen nem szeretném megvenni...Előre is köszi a segítséget!
[ Szerkesztve ]
-
MrRL19
senior tag
válasz
Bjørgersson #4442 üzenetére
Sziasztok!
Valaki tudna segíteni : samp object 0.3-al mappoltam MTA map editorban kérdésem h lehet berakni ezt MTA szerverre?
-
Bjørgersson
félisten
GTA Complete Pack 5,99€ Steamen a hétvégén.
-
MurdR
veterán
Sziasztok. Onlineba szoktatok San Andreasozni? Létezik olyan szerver ahol lakosság is van? Mert rém unalmas, hogy kihalt utcák vannak.
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Mennyire gyakori probléma, hogy Windows 7 64bit-en érdekesen viselkedik a GTA SA? Nálam az első bejátszásnál, mikor kiszedik CJ-t a taxiból furcsának tűnik a kép (színek) aztán a bejátszás végeztével sötét képernyő és ott meg is áll, semmi...
Van valami megoldás erre?
-
SkyLine3000
addikt
Lg Optimus F6-on frankón megy a játék. Illetve egy 2x1,6ghz cpu+Mali400Mp4+1gb ram kombós táblán is.
Annyi gondom van, h pc-n lóversenyezéssel szereztem egy rakás pénzt. Mindig a legmagasabb szorzójú tétet tettem meg az összes pénzemmel, aztán pár alkalom után mindig bejött.
Itt viszont hiába nyerek, nem kapom meg a nyereményt, hanem nulla lesz a kp-m. Így gyakorlatilag semmi értelme pl a lóversenyezésnek, ha nem kapom meg a nyereményem.
Ez csak egy észrevétel, ami engem zavar. -
bazs.88
csendes tag
Megjelent Androidra is a GTA: San Andreas!!!
-
bazs.88
csendes tag
Hoppá! jön a GTA San Andreas mobilokra! Bár a cikk nem írja, de Androidon kívül jön Windows phone-ra és iOS-re is!
-
Mr. Erikszon
senior tag
Azt mondják a San Andreas ps2-ön az igazi...
-
aggroman
újonc
Egy kis segitséget kérnék.Müködő san andreas , egy idő után nem indul.Vagyis elinul, de a menü megjelenése előtt kilép:A sa hibát észlelt ezért leállt.A googlen kutakodva elég sok usernek probléma ez amire nincs megoldás, javasolják az ujratelepitést, driverek frissitését, gta set törlését a dokumentumokban..stb. de érdemi megoldás sehol nincs.
AppName: gta_sa.exe AppVer: 0.0.0.0 ModName: gta_sa.exe
ModVer: 0.0.0.0 Offset: 000dd5a3Régebben már talákoztam a problémával, akkor service pack2-ről 3-ra történő frissités után nem indult el többet.Sajnos nem emlékszem rá hogy mivel orvosolható.Net framework?Dx verzió?Visual C+++?Egy biztos, hogy a hiba nem a hardverban(videókártya,cpu) játék telepítésben van, mert egyesek szentül meg vannak győződve, hogy egy ujratelepités megoldja majd.
-
koxos:8]
senior tag
válasz
energy4ever #4429 üzenetére
Mondjuk ilyen hibát még nem láttam.
Te játszol még az SA-val?
Multiban is szoktál játszani? -
senior tag
válasz
energy4ever #4427 üzenetére
Honnan kell kitörölni?
Létrehozza mindig? -
senior tag
válasz
energy4ever #4425 üzenetére
Esetleg vga driver frissítés segíthetne.
Nálam a legújabb 13.10-es béta driverrel hibátlan. -
energy4ever
addikt
Nem indul el a GTA SA. Eredeti, de probaltam mas verziokat is, es azokkal is ugyan ez van. Elinditom az indito EXE-t, majd egy pillanatra fekete keperyo, es nem tortenik semmi.
Windows7-et hasznalok, regebben mielott ujratettem a gepet, akkor is ez volt fen, de akkor mukodott.
Mi lehet a gond? Elore is koszonom!
-
Fryskitt
addikt
Én csak most olvastam.
Barom amerikaiak. Hillary mondjuk nem véletlenül mozdul rá. Szerintem amíg nézte, addig is csak Monica járt a fejében.
-
FET-MEN
veterán
95.140.42.126:8000 Parkour stunt dm server
-
Kukesz'
csendes tag
Ennyire kihalt a fórum?
Valaki help! -
Kukesz'
csendes tag
Sziasztok.
Van egy 64bit-es windows 7-en.
Hátt és van a gta-sa-m.
És az lenne a gondom hogy ha 2009-es verzión van a videókártyám simán indul a gta.
Ha viszont frissítem 2013-asra(2013.01.18)....nem indul el,villan eggyet a kép és aztán semmi(ez az egyszerű szinösszeállításos baromság bejön.)
Ha viszont megint visszaállítom elindul.(de én 2013-ason jobban szeretem mert azon fut a minecraft)
Gép információ.
-4gb ram(ddr3,1333mhz)
-AMD athlon II X3 450 3.20ghz 3 mag.(processzor,de ez világos)
-Nvidia Geforce 9600 gt 500mb-s.(videókártya,de ez is világos
Tippeket és válaszokat előre is köszönöm -
VoidXs
nagyúr
válasz
Fittipaldi72 #4416 üzenetére
Nincs mit
-
VoidXs
nagyúr
válasz
Fittipaldi72 #4414 üzenetére
Dokumentumokban a GTA San Andreas-t tüntesd el. Nevezd át, hogy megmaradjon. Hátha úgy jó lesz. A konfig miatt. Lehet, hogy hardverhez kötött, vagy esetleg én mondok hatalmas marhaságot.
[ Szerkesztve ]
-
VoidXs
nagyúr
válasz
Fittipaldi72 #4412 üzenetére
Nincs olyasmid, hogy külön monitor driver? A játékkal együtt a mentést is leszedted (csak másold át máshova, hogy megmaradjon, ha így se jó)?
-
Fittipaldi72
tag
Hello!Ma kaptam egy új monitort,mielőtt kicseréltem még játszottam vele,amióta beüzemeltem az újat hiába akarom megnyitni a játékot nem nyitja meg,nem ír ki semmi hibaüzenetet meg semmit,csak a homokórát látom kb 1 másodpercig,és ennyi.Lehet valami köze a problémának az új monitorhoz?Párszor ujratelepitettem,de az sem segitett
-
Tenager18
senior tag
Üdv srácok!
Kicsit nosztalgiázni szerettem volna, és feltelepítettem a SA-t. Széles mosollyal elindítottam, pár másodperc mulva bimbammolás a háttérből és egy ilyen hibaüzenet:
A 0x004dd5a3 címen található utasítás a 0x00000000 memóriacímre hivatkozott. A memóriaterületen nem végezhető el a következő művelet: read.
Ez most mi akar lenni ?
-
Mr. Erikszon
senior tag
Örök kedvenc
-
Mr. Erikszon
senior tag
Ez volt a másik játék ami elé bármikor szívesen beültem.
-
Mr. Erikszon
senior tag
Valaki még játszik ezzel az örök klasszikussal?
-
Jinxb1rd
addikt
Sziasztok!
Szeretném végigjátszáni a gta szériát. GTA III, Gta: vice city esetében be kellett kapcsolnom a frame limitert, mert máskülönben bebugosodott a játék. San Andreas esetében nem kívánom bekapcsolni, mert szörnyen kevés az az fps, amit beállítottak hozzá, viszont így meg bugos a játék (kocsi magától fékez, egér néha nem működik).
Valami megoldás erre?
-
FET-MEN
veterán
Üdv. Jöhettek multizni a szerómra. HostName: [HUN].:
un-Stunt-DM Szerver::.[HUN] | pwd by clan
Address: 178.248.200.68:7785
Players: 3/30
Ping: 15
Mode:
Map: San Andreas -
Silencer83
addikt
-
PapB18
tag
Üdv!
nem értem miért van ez
de öcsémnek felrakta a san andreast de sajnos nem indul pontosabban a menü előtt kilép és nem ír ki semmi hibát sem
valaki segítsen nekem !ugyan ezt megnézte ma gépemen és tökéletesen megy
-
mexel
veterán
Sziasztok! Nincs valami olyan mod az SA-hoz ami a grafikát feldobja kicsit és hibátlanul működik?
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Hyundai, Kia topik
- World of Tanks - MMO
- Renault, Dacia topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Sony 20mm 1.8 G objektív
- Apple iPad 10,9" (10th gen) 64GB WiFi Kék makulátlan!
- Új 2K Gamer PC Intel i5 13400F/RX 6800 16Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR4-DDR5 2-3 Év Gar (27% Áfá-s)
- Új 2K Gamer PC Intel i5 12400F/RX 6800 16Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR4-DDR5 2-3 Év Gar (27% Áfá-s)
- Új 2K Gamer PC Intel i5 12400F/RX 7700 XT 12Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR4-DDR5 2-3 Év Gar (27% Áfá-s)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest