- Teljes szoftveres megújulás vár az Apple iPhone-okra és Macekre
- PR-Telecom
- Milyen program, ami...?
- Windows 11
- Béta iOS-t használók topikja
- Hálózati / IP kamera
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Ubiquiti hálózati eszközök
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
Új hozzászólás Aktív témák
-
P.Dude
őstag
Hogy boldogultok a játékkal?
Látom lelkesen nyomjátok öcsém! -
giba
tag
szasztok
Lene egy kérdésem.
A game már jó pár hónapja fent van a gépemen, és ment is de mostanába amikor elindítom kiírja hogy no input és kikapcsolja a monitorom..... a game megy tovább mert elindul csak a kép nem jön be.
leadtek 6600 gt kártyám van és ha van akinek hasonló hibája volt és megoldotta megköszönném....
A második kérésem hogy van e valakinek egy olyan mentése amiben meg van csinálva az a küldetés amikor egy repülővel kell a tenger felől érkező repülő fölötti körbe berepülni... sajna már 99X kezdtem újra és nagyon elakadtam itt. Nem szeretném ezért törölni a game-t mert még úgy tudom van vissza pár küldi
köszi mindenkinek
bumbella -
R@ymonD
tag
Hát akkor sorry!!!!!
-
R@ymonD
tag
Szija hát én úgy tom hogy még nincs hozzá magyarosítás, de lehet hogy rosszul tudom!!!
-
jagada
addikt
új autómodellek betétele esetén melyik filében kell módosítani az autók kerekeinek a méretét????
a vehicle.ide? esetleg carmods.dat? a handling.cfg? -
MoneyM
senior tag
de nem értem, hogy máskor miért ment és az utolsó egy hétben pedig nem
-
MoneyM
senior tag
tuti hogy eredeti, van benne egy plakát, 76 oldalas színes könyv, 1 dvd, ez a limition edition
-
MoneyM
senior tag
Sziasztok!
Megvan eredetiben a GTA: San Andreas. Nos a napokban az a probléma lépett fel, hogy nem indul a game és mindig ezt írja ki, hogy: Original disc could not be found or authenticated. Mi lehet a baj, nem értem mivel két héttel ezelőtt még játszottam vele! Szóval valaki, nyugtasson meg, hogy nem bas**** el.
-
Mr_Vercetti
őstag
válasz
Mr_Vercetti #2567 üzenetére
Köszönöm a kimerítő választokat...
-
oceanearth
őstag
Sziasztok
Valaki tudna segíteni?
Most vettem egy új vidkarit(6600Gt, 81.95ös driver) felraktam a gémet és nem megy. Full sötét a képernyő és azt írja ki a monitor, hogy Input Not Supperted nem tudná valaki, hogy mi kéne, hogy menjen a game?
Eléggé ideges vagyok, hogy régen a ti4200al tökéletsen működött most meg egy 35k-sal nbem megy, segítsen valaki plz. -
Mr_Vercetti
őstag
Szevasztok!
Van már magyarosítás???
[Szerkesztve] -
@Töki15
tag
Nem tudom miért nem megy?
2 rész van ahol elakadtam nagyon a játék eleje de nem tom tovább vinni!
Az egyik a kocsitáncoltatás a másik amikor táncolni kell egy csajnak!
A gond az hogy amikor mutatja a játék milyen gombot kell meg nyomni megnyomom és hirtelen a következő gombra lép!
És nem ad pontot nem tom miért?
Help!
Amikor tovább lép olyan mint ha szaggatna a játék!Vagyis nem a játék hanem a nyilak amiket mutat!
Szagatottan mozognak!
Nem tom mi lehet a gond?!
Azért itt a gép hogy meg győződjetek róla hogy nem azzal van a gond:
Epox 8RDA+ / Sempron 3000+ / 1GB Kingston DDR 400MHz / Gigabyte FX6600 FB 128MB / NEC DVDRW / Scott 15'' TFT / Creative SoundWork
[Szerkesztve] -
Kuwabara14
csendes tag
yó köc
-
Dilikutya
félisten
válasz
Kuwabara14 #2562 üzenetére
Kedvesem gépén (Celeron 2GHz, 256Mb RAM, MX440 64Mb) 1152*864-es felbontáson is megy vígan. Kérdésedre a válasz: nem normális.
-
Kuwabara14
csendes tag
Helló!
Az normális ha 640x480x16-ban játszom visual qualify:low és draw distance:0-val és még így is rohadtul szaggat?
Lefuttattam a lemezkarbantartót és töredezettségmentesítettem de semmi.
P4 2.3GHz; 512Mb RAM; GeForce 4 MX 440 64Mb(legfrissebb driverrel); 16X DVD-ROM; SoundMAX 5.1 hangkártya. -
Dilikutya
félisten
válasz
bLaCkDoGoNe #2559 üzenetére
Van 256bites 9500pro.
Itt egy cikk az egyik példányról: [link]
[Szerkesztve] -
Dilikutya
félisten
Szerváltam nagyobb monitort, 1152*864-ben simán stabil 30-40fps-sel fut a játék a konfigomon, jó ez a Radeon 8500
. Igaz, csak 16 bitesre van állítva, de minden maxon.
-
tomcsi
őstag
Volna egy kis problémám. A játékkal nem játszottam lassan 4-5hónapja és most miután újra tettem, nem akar elindulni, pontosabban elindul, de a monitor átvált ''Not suported''-re. Ezt mi módon tudnám megoldani? Amugy egy 19'' Tft-röl van szó..
-
R@ymonD
tag
Dilikutya,Vigneau tök jó lett az új avatarotok!Szeretem a Spogyabobot!!
-
SLYM
veterán
válasz
bLaCkDoGoNe #2544 üzenetére
az a gond, hogy a google nem ismeri!
szerk: valaki tudna adni egy linket a legújabb patchről, vagy a 1.02-ről?
THX.
[Szerkesztve] -
SLYM
veterán
válasz
bLaCkDoGoNe #2544 üzenetére
szerk: tom nem ide tartozik, de sikerült moddolni a 9500Pro-dat? mert eddig akiket megkérdeztem mindenkinek sikerült
[Szerkesztve] -
SLYM
veterán
meg tudjátok mondani melyik a legfrissebb patch a játékhoz?
THX. -
erebus
tag
Azokat a kocsikat, amiket el kell lopni, de le vannak zárva, h lehet kinyitni?
Pl. az Infernus-t -
P.Dude
őstag
egyépként 2000 hozzászólás van itt.Nemkéne ilyenkor új topicot nyitni róla?
Vagy az csak 5000 után kell? -
erebus
tag
Üdv!
A San Fiero-ban lévő CV-Test drive küldetésben, amikor követem Cesar-t, egyszerűen kifagy a játék
Mi lehet a baja? Tudtok rá vmit?
Köszke előre is
[Szerkesztve] -
Remington
őstag
válasz
Dilikutya #2530 üzenetére
Ja graffiti csak LS-ban van. Van egy lópatkó pl. LV-ben a reptéren asszem a házad felöli oldalánál. Fotókat ilyen kis lebegő piros bizbaszokról kell csinálni. de ezek csak kb. éjféltől 3-ig látszanak, nappal csak a fényképező keresőjén keresztül. Szóval elég kemény mind az 50-et megtalálni...
-
Dilikutya
félisten
GTA guruk, hozzátok szóllanék! Hol lehet azt a rendkívül praktikus, és jól használható kéziágyút beszerezni? Abban a küldetésben, ahol behatoltam a bázisra, szereztem egyet, de ne mondjátok már, hogy csak ott van... apropó: itt nem lesz olyan, hogy a házamnál is lesznek fegyverek? A Vice City-ben nagyon hasznos volt, hogy a villa előtt ott volt minden, ami kellett, minigun, távcsöves puska...
-
Remington
őstag
Régebben én is belerakosgattam új verdákat, csak az volt a gond hogy a 90%-a elbaszta a játékot!
Kilépett, lefagyott, nem töltötte be a mentést. Szóval szvsz csak a gond van velük, nem éri meg az egész...
-
Henker2
addikt
Segítsen már valaki! Az lenne a kérdésem, hogy létezik-e már a San Andreashoz olyan kiegészító vogy mod, ami az összes autót lecseréli újakra! Gondolok itt olyanra ami a Vice City-nél is volt kb 2-300 megás cucc! Vagy még csak külön autók léteznek amiket egyenként kell berakosgálni??? Köszi előre is!
-
P.Dude
őstag
Nemunjátok még?
-
GP-Sz
senior tag
Üdv!
Létezik olyan ember, aki megcsinálta az NRG500 Challenget? Mert én már hülyét kapok tőle és ez az egyetlen, ami hiányzik. Nincs vkinek vmi jó tippje hozzá? -
jagada
addikt
felraktam a legújabb omega-t eddig úgy fest megszűnt a fagyizás....
eleinte nekem is jó volt, csak aztán raktam fel újabb omegát/catalystet és azt követően csinálta...a legújabbal megint minden faxa..(lekopogom: kopp kopp kopp) -
jagada
addikt
ati kártyával melyik drivert ajánljátok, hogy ne faggyon????
-
jagada
addikt
rohadtul fagyik a gamma, nincs időm visszaolvasni, tud valaki valami megoldást???
bosszantó amikor már 9-es szintű mondjuk a rendőr küldi, megyek simán oszt megfagy, csak a zene megy tovább, és piszok gyakran fagy akár ha csak az uccán flangálok is, semmilyen mod-ot nem raktam fel csak a hibajavító pöccsöt....de mintha még többet fagyna azóta...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest