Hirdetés
-
IT café
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
degu
senior tag
válasz Watercolour #13448 üzenetére
A lassú munkához bizony idő kell!
verprofi pesszimista,aki felett nem repult el nyomtalanul az ido vasfoga
-
TRob1
veterán
-
vati182
aktív tag
válasz Watercolour #13020 üzenetére
így sikerült, megcsinálni, de se a kezdőképernyőre nem tudom, mind a kettőt kirakni, sem pedig a tálcára, csak az asztalon lehetnek ezek a parancsikonok egyszerre.
Erre van valami megoldás? -
vati182
aktív tag
válasz Watercolour #13017 üzenetére
létrehoztam plusz 2 parancsikont, a chrome exe-ből fde nem tudom hol kell és mit módosítani anak megfelelően ahogy írtad
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Watercolour #10961 üzenetére
Csak a Gecko motor is egyezik, ezek szerint.
Véleményem szubjektív...
-
laszlohu
addikt
válasz Watercolour #10844 üzenetére
Március elsejétől életbe lép(ett) a Google új adatgyűjtési szabályzata a hozzá tartozó, felújított végfelhasználói...
Március elsejétől életbe lép a Google új adatgyűjtési szabályzata a hozzá tartozó, felújított végfelhasználói szerződéssel. A dolog lényege röviden: minden keresésünk, meglátogatott weboldalaink, internetes aktivitásunk (pl. Google+) és az általunk megnézett/keresett Youtube videók eltárolódik, és a Google egy központi adatbázisban elemzi, majd használja ezeket.
Amit persze ki lehet kapcsolni,
de könyörgöm, és aki nem olvassa el a szerződést.
Ez nem volt fair a Google - től. -
laszlohu
addikt
válasz Watercolour #10842 üzenetére
Azt nem mondtam, hogy más böngésző nem tárolja a sütiket,
általánosságban beszéltem a böngészőkről.De azt, hogy a sütikkel ki, mit csinál, milyen célra használja fel,
nem lehet tudni. -
laszlohu
addikt
válasz Watercolour #10839 üzenetére
Bocsika, de ha az összes pipát kiveszem, a sütiket akkor is tárolja,
a másik meg az, ha letiltom a sütiket, bizonyos oldalak működésképtelenek lesznek. -
Kunsztler
senior tag
válasz Watercolour #5752 üzenetére
És akkor mi van!Össze hasonlítani azért csak lehet.Nyugi tőlem 2-est kapsz nem vagyok annyira szigorú
Nexus 5
-
laszlohu
addikt
válasz Watercolour #5532 üzenetére
Bocsika,
nem tudtam , hogy olyan is van, hogy Chrome OS. -
San398
őstag
válasz Watercolour #3997 üzenetére
Hát ez nem oldja meg mert már az összes be volt jelölve.Mindig megnyílnak ablakok!
-----====A jóban az a rossz, a rosszban az a jó, hogy minden múlandó.====----- PÜ-re illik válaszolni!!
-
koshmar
addikt
válasz Watercolour #3995 üzenetére
Hát így sem lett jó.
Szóval nem tehetek mást, mint engedélyezem a beépített FlashPlayer-t.
Azzal mennek a videók.
Csak így folyton 50 fok fölé megy a processzor.
Bár ez lehet, hogy egy külön telepített Flash-nél is így lenne.Egy medvével nehéz beszélgetni, mert gyakran félbeszakit..
-
San398
őstag
válasz Watercolour #3994 üzenetére
Fel van telepítve de még is van olyan oldal ami megnyílik!
Egyéb ötlet?-----====A jóban az a rossz, a rosszban az a jó, hogy minden múlandó.====----- PÜ-re illik válaszolni!!
-
koshmar
addikt
válasz Watercolour #3991 üzenetére
A FF-nál és az Explorer-nél elindulnak, de a Chrome-nál meg a Dragon-nál nem, mert ott letiltottam a beépített Flash-t.
De hiába töltök le Flash Player-t, a fent említett két böngészőnél akkor sem indulnak el a videók.Egy medvével nehéz beszélgetni, mert gyakran félbeszakit..
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Nintendo Switch
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- ASUS routerek
- Gépész 3D tervezőrendszerek
- DUNE médialejátszók topicja
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Megoldások IBS/IBD-re
- További aktív témák...
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest