Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Mikrotik routerek
- Facebook és Messenger
- ASUS routerek
- Windows 11
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Vivaldi (böngésző)
- Netflix
-
IT café
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Rick4
félisten
válasz borges7 #33115 üzenetére
Nekem ma délután kezdte, van ami be se töltött, van ahol lassan jöttek a képek, van ami hibátlanul ment. Kiegszítőket mind leszedtem- kikapcsoltam, nem lett sokkal jobb, inkognitó módban jó volt, FF, edge vitte azt is, ami chrome-ban nem ment. Legfrissebb nálam is.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
válasz borges7 #32795 üzenetére
Van ingyenesen használható "extrák" nélküli kiadása, ami a hétköznapokban nem feltétlen hiányzik. Viszont elég ritkán, de belefutni abba, hogy a szerver nem érhető el. Ilyenkor egyik jelszóhoz sem férsz hozzá (Személyes tapasztalat). Persze nem arra kell gondolni, hogy napokra kiesett a szolgáltatás, de meglepődtem mennyi mindenhez nem férek hozzá.
[ Szerkesztve ]
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
Pá
addikt
válasz borges7 #30674 üzenetére
Csatlakoznék ehhez a kérdéshez.
Nekem is be vannak állítva különböző keresőmotorok, bizonyos kulcsszavakra és néhány napja nem működnek.
Elég zavaró, már nagyon hosszászoktam a használatukhoz.szerk: a beállításoknál továbbra is ottvannak, kulcsszavakkal együtt. Egyszerűen a chrome ignorálja őket.
[ Szerkesztve ]
''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
Toth_Jani
őstag
válasz borges7 #30186 üzenetére
Ezt nem tudod megcsinálni a böngészőben, ha szinkronizálva vagy, menj a Google fiókodba.
"Az összes mentett jelszó törléséhez kattintson a Böngészési adatok törlése pontra, és válassza ki a „Jelszavak” lehetőséget."
Ha nem vagy szinkronizálva, akkor meg töröld ki a profilodat az User könyvtárból és garantáltan elveszik minden jelszavad. -
Toth_Jani
őstag
válasz borges7 #27597 üzenetére
Igazából nem a beállításoknál állítod be, mert ott szinte csak a kinézetét tudod variálni.
Ja és ez az FVD Speed Dial nevű program, vannak más verziók is de azok butábbak.
A gyorshívót úgy tudod hozzáadni hogy felmégy a kedvenc oldaladra valahol az oldalon jobb klikk és ott a megjelenő menüben tudod hozzáadni a kedvencekhez.
Alapból csak 3 menü van de bővítheted igény szerint, hírek, filmek, zenék, stb.
A mikrofonhoz nem kell állítani semmit, viszont azt csak a Google kereső oldalán éred el mert ott van mikrofon figyelés.[ Szerkesztve ]
-
Toth_Jani
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- BestBuy topik
- Path of Exile (ARPG)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest