- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Milyen routert?
- Linux kezdőknek
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- PHP programozás
- Windows 11
- Windows 10
-
IT café
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomic
addikt
Tudnátok nekem abban segíteni,hogy hol tudom a jobb oldalt alul felugró Ghostery ablakát kikapcsolni?
-
-
Ti ezt a Brotli encoding-ot bekapcsoltátok? Nekem nagyon durván meggyorsította a weboldalak betöltését.
-
Toth_Jani
őstag
válasz
MaxxDamage #27494 üzenetére
De közben ismert lett hogy a PH az elmúlt 2 napban kicsit gyengélkedett főképpen UPC hálózatból, ezért nem biztos hogy a Chrome hibája volt.
-
snakebait
senior tag
Sziasztok!
Múltkor már kérdeztem csak semmi reagálás nem érkezett. Szóval, androidos Chrome. 69. verziótól olyan nagyon fehér lett minden. Valami "mókolással" nem lehetne feketére változtatni?
Pl. az új YouTube - ban már van direkt olyan opció, hogy sötét téma... -
-
Cs1csó
titán
válasz
MaxxDamage #27492 üzenetére
Böngésző bővítményt mit használsz? Esetleg azok letiltásával vagy törlésével is kipróbálhatnád.
A hardveres gyorsítást kapcsold ki hátha az is bezavar.
A chrome elátvolítása után manuálisan törölted a users mappa mélyén : users - user - appdata-n belül lévő - rejtett - google chrome mappákat?
Annyit még megtehetnél ha a fentieket kipróbáltad, tehát a letiltott kiegészítőkkel, és a hardver gyorsítás kikapcsolását és nem segített hogy újra nekifutsz az alapoktól:
1. újra alaposan eltávolítod a chrome-ot - a rejtett mappáit is törlöd gép restart, akár egy ccleaner-t is lefuttathatsz
2. újratelepíted DE amikor belépsz a fiókodba CSAK A LEGFONTOSABBAKAT szinkronizáld!! - kvázi új profilod lesz - ez a kettő: bejelentkezések jelszavak, és a könyvjelzők
(a beállításokat, bővítményeket stb. NE szinkronizáld!!!) és csak ezután kezd el a szinkronizációt.3 ezután ajánlom már kezdésnél tedd fel az Ublock Origin-t (enélkül kimenni a web-re már nem szabad, nem tudom előtte mit használtál de ez tuti jobb) - más kiegészítőt ne - és így próbáld meg használni ha rendben van akkor mehet vissza a többi kiegészítőd is sorban és mindegyik után kezd el tesztelni.
-
Sziasztok,
Szeretett Chromem már megbolondult egy ideje...jelenlegi verzió: 69.0.3497.92 (Hivatalos verzió) (64 bites)
pl. itt PH-n képet akarok feltölteni és fájl kiválasztásnál meg is fagy (feladatkezelő és bezárás) majd ismét próba és ugyanaz...
Próbáltam már, teljes böngészési adatok törlése, új chrome verzió telepítése, (értelemszerűen a régi eltávolítása) és ideig/óráig jónak tűnt, de megint nem az...lemezkarbantartó/minden adat törlése, chrome full böngészési adat törlése, (amik 99% -ban nem futnak le ha Chrome telepítve van: adwcleaner , hitmanpro , roguekiller , windows defender vizsgálat vagy update...egyik sem!)
Sőt még Win10 x64 Pro alatt a kereső sem volt jó (pl. tegnap sem, de ma jó már..)
Nagy zavart érzek az erőben, főleg Chrome esetén!
Valaki tud valamit?MD
L -
Toth_Jani
őstag
A hiba az ön készülékében van.
Nálam az ali is és a linkelt oldal is hibátlanul működik asztali gépen.
Sajnos néha előfordul hogy a Profil könyvtár összeomlik, ilyenkor csak az segít ha az User könyvtárban megkeresed, és manuálisan kitörlöd, majd újra indítod a böngészőt ami a felhőből szépen visszaállítja magát.
Ha ez is megvolt akkor valami külső program vagy driver akad össze vele. -
SZIA
csendes tag
Sziasztok,
Bizonyára sokan találkoztatok már ezzel a kérdéssel, de most mégis felteszem, mert egyelőre nem találtam megoldást.
A Chrome bizonyos oldalak betöltésekor leáll a "A Chrome működése leállt.." hibajelzéssel.
Másik böngészővel működik.
Restart, reinstall, minden bővítmény kikapcsolása megvolt. Még a témát is alapra állítottam.Sokszor az Aliexpress oldalán csinálja, viszont ma az alábbi oldalon minden esetben.
https://www.dell.com/community/Laptops-General-Read-Only/Dell-Inspiron-15-3521-line-in-microphone-not-working/td-p/4158063
Ötlet?
-
-
deedee
őstag
Üdv!
Bosszantó dolgot vettem észre az előbb.
A könyvjelzősáv "nem működik". Keresek egy könyvjelzőt a könyvjelzősáv végén lévő dupla nyílra kattintva és ezek után az egérgörgővel kiválasztanám a kívánt weboldalt, de 25 elemnél lejjebb nem tudom görgetni a kurzort- csak ha a lista alján felbukkanó kis fekete nyílra viszem az egeret.
De 25 cím után egyébként ki sem szürkül a cím, amikor fölötte van az egér, ráadásul hiába kattintok, nem történik semmi, a weboldal nem nyílik meg.
Mi a fene ez?
Köszönöm
-
Toth_Jani
őstag
válasz
antikomcsi #27481 üzenetére
Van, a chrome://flags beállításnál megkeresed ezt a pontot Enable Ephemeral Flash Permissions és disabledre állítod.
-
Helló!
Van arra mód, hogy windowson az utolsó frissítéssel kapott hihetetlen fejlesztést ne használjuk? Nagyon-nagyon idegesítő, hogy nem lehet az oldalakat engedélyezni és hozzáadni a beállításokban a flashez, és minden egyes indításkor szarakodni kell vele!
Láttam, hogy más is beszúrta, hogy csak addig maradnak meg a beállítások, míg ki nem lépünk, és ez direkt így van, de ez valami agyament baromság!
-
válasz
pvt.peter #27477 üzenetére
Van eltérés, azt olvastam, hogy egy ideje nincs adott opció, de ha valaki olyan régebbiről szinkronizál, ahol még volt, akkor megtartja, ellenőrzést még nem eszközöltem, hogy valóban így van, vagy sem.
A lényeg az, hogy nálam nincs/sincs egy ideje - a feleségem telefonján sem, pedig más típusú -, de nem szoktunk átszinkronizálni ilyesmit, így valóban lehetséges ok a fenti. -
Mike0088
csendes tag
Sziasztok!
A Chrome legújabb verziója, sokszor hibásan tölti be az oldalakat, és nem biztonságos kapcsolat figyelmeztetéseket ír. A firefoxnál nincs ilyen probléma. Mi lehet a gond?
http://www.kepfeltoltes.eu/images/hdd1/2018/09/13/240N_vtelen.png
Általában ezt találom a részletek között: NET::ERR_CERT_AUTHORITY_INVALID
-
pvt.peter
őstag
Sziasztok,
Androidon Google Chrome bongeszonel mit kell ahhoz ki/bekapcsolni, hogy a cimsor baloldala melletti Home gomb ne jelenjen meg?
chrome://flags/#force-enable-home-page-button flaget mar Disabledre allitottam, ujrainditas is megvolt nehanyszor, azota is ott virit a Home gomb. -
Toth_Jani
őstag
Amikor újratelepítetted, akkor törlés után ugye nem felejteted el a profil könyvtárát kitörölni, és csak utána telepíteni?
Ha be vagy jelentkezve a Chromba akkor mindened visszatölti felhőből, ha nem akkor a manóba.
De a mostani profil könyvtárat ha csak áthelyezed akkor részenként is vissza lehet másolni.
A mostani kedden, elvileg csak biztonsági javításokat kapott a Windows. -
theooracy
aktív tag
Üdv, Az mitől lehet, hogy több weblap megnyitása után is azt csinálja, hogy a lap "megakad", nem lehet lejjebb görgőzni, majd pár másodperc múlva leugrik kb. oda, ahova letekertem volna? Marha idegesítő.... Firefox nem csinálja, kipróbáltam ugyan ezekkel az oldalakkal.
-
HoTaZo
addikt
Sziasztok!
Erre tudnátok mondani valamit?
Vagy ajánlani olyan videochat programot- alkalmazást, amit egyrészt asztali gépen tud kezelni a Chrome, másrészt androidon is fut?
A Viber kilőve, saját magamat nem tudom hívni, párom nem használ okostelefont, nála fut a Chrome. -
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Gaming notebook topik
- Hardverbálák rakodása nélkül nincs hétvége
- Milyen légkondit a lakásba?
- Hegesztés topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Gyúrósok ide!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 8100 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Bitfenix Neos 500W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest