- TP-LINK routerek
- Bitcoin topic
- Synology NAS
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- ASUS routerek
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Mozilla Thunderbird
- Facebook és Messenger
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
-
IT café
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
deedee
őstag
Üdv!
Bosszantó dolgot vettem észre az előbb.
A könyvjelzősáv "nem működik". Keresek egy könyvjelzőt a könyvjelzősáv végén lévő dupla nyílra kattintva és ezek után az egérgörgővel kiválasztanám a kívánt weboldalt, de 25 elemnél lejjebb nem tudom görgetni a kurzort- csak ha a lista alján felbukkanó kis fekete nyílra viszem az egeret.
De 25 cím után egyébként ki sem szürkül a cím, amikor fölötte van az egér, ráadásul hiába kattintok, nem történik semmi, a weboldal nem nyílik meg.
Mi a fene ez?
Köszönöm
-
deedee
őstag
Üdv!
Nekem is a "jó öreg" videolejátszási gond jött elő.
Tegnap még mentek a videók, ma meg már pl a youtube-os videók aloatt a reklám elindul ugyan, de az időszámláló nem megy, körbe-körbe járnnak a pöttyök a töltést jelezve. Aztán a reklám után megáll az egész, nem indul el a video. A reklámot átugrani se tudom, mert nem telik le az a bizonyos 5 másodperc, hiszen nem megy a számláló se.Indavideo sem indul el.
Már sok mindent kipróbáltam, de lassan akkora a káosz bennem, mint jelenleg ebbe a hülye böngészőben.
Két gépem van, a laptopon minden rendben van. Ugyanaz a win10, chrome verzió.
flash engedélyezve van
Új hozzászólás Aktív témák
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest