Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sordoran
addikt
Még mindig nem tiszta ez a parry. Google-val rákeresek, egyedül Beidou-t dobja ki nekem, az ő képessége üt vissza, nem? Vagy máshol/mással is van ilyen "reflect" jellegű mechanika? (parry nekem wow-os időszakból megmaradva hárítás, nem visszaütés)
Zhongli-val feltudod rakni pajzsot, de ez magában nem elég gondolom. Este okosabb leszek én is, ha élőben látom a boss-t.Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
jonnyjoker01
veterán
válasz Ghostface #3368 üzenetére
Első team:
Razor és Xinyan build kb ugyanaz:
- szett: Razor: 4 gladiator, Xinyan: 2 gladiator + 2 bloodstained chivalry
- fő statok mindkettőnek: ATK% sands, Physical dmg goblet, Crit chance / Crit damage circlet
- ideális substatok mindkettőnek: Crit chance, Crit dmg, ATK%, Energy recharge (EM nem kell, ők fizikai sebzők főként, nem a reakciókból fog jönni a sebzés)Noelle healer build:
- szett: 4 Maiden's beloved
- fő statok: DEF% sands, DEF% goblet, Healing bonus Circlet
- substatok: DEF, DEF%, Crit rate, Crit DMG, Elemental MasteryAlbedo virág support build:
- szett: 2 archaic petra + bármi más, nincs másik szett ami kifejezetten jó lenne neki
- fő statok: DEF% sands, Geo dmg goblet, Crit rate / Crit damage cirlclet
- substatok: Crit rate, Crit Dmg, DEF%, DEFMásodik csapat érdekes választás, én személy szerint Beidou-t lecserélném Bennett DPS-re, és Xingqiut használnám. Diona tudna fagyasztani és bennettel lehetne melt-ezni amit lehetne kombózni Xinqiu-val (Enemy lefagyaszt -> Bennett melt -> Xingqiu vaporize) és akkor maradna Jean mint healer.
Eredeti csapat:
Beidou:
- szett: 4x Thundering Fury ha reakciókra mész rá, amúgy 2x thundering fury + 2x gladiator
- fő statok: ATK% sands, Electro dmg goblet, Crit rate/damage Circlet
- substatok: Crit rate, Crit damage > Elemental Mastery > energy recharge > ATK%Diona pajzs build:
- szett: 4x Noblesse Oblige
- fő statok: HP% sands, HP% goblet, HP% circlet
- substatok: HP% a virág és tollra, HP a többire > Crit rate/dmg, Elemental Matery, energy rechargeXingqiu:
- szett: 2 heart of depth + 2 noblesse
- fő statok: ATK% vagy Energy recharge sands, Hydro dmg goblet, Crit rate / crit damage circlet
- substatok: Crit rate, Crit damage > Elemental Mastery > energy recharge > ATK%Xiangling support:
- szett: 4x Crimson witch of flames
- fő statok: Energy recharge sands, Pyro dmg goblet, Crit rate / crit damage circlet
- substatok: Crit rate, Crit damage > Elemental Mastery > energy recharge > ATK%Jean:
- szett: 4x Maiden's beloved
- fő statok: ATK% sands, ATK% goblet, Healing bonus circlet
- substatok: Crit rate, Crit damage, energy recharge, ATK%Ha Bennettet behívod a partiba, akkor neki a következőket ajánlom:
- szett: 2x Noblesse, 2x crimson witch
- fő statok: ATK%/Energy recharge sands, Pyro damage goblet, Crit rate / crit damage circlet
- substatok: Crit rate, Crit damage > Elemental Mastery > energy recharge > ATK%"Röviden" ennyi az én tanácsom. Ha kérdés, észrevétel van nyugodtan írjon bárki, ez az én személyes tapasztalataim és neten található információk egyvelege. A karakterek discord csoportjait nem jártam végig ahol matematikailag kiszámolják a legoptimálisabb buildeket, így lehet hogy nem a legerősebbek (Albedo kivételével, én is így használom ezért megkerestem a legoptimálisabb buildet), de szerintem van annyi fogalmam a játékról hogy ezekkel nem lenne bajod és elég jó választások.
Szerk még egy tanács erejéig: ha elkezdesz ipari mennyiségben 5 csillagos artifactot farmolni akkor nagyon sok olyan artifacted lesz ami nem ideális arra a célra amit keresel, de később lehet hogy jó lesz. Alapjába véve elemental dmg gobleteket sosem dobjuk el, mert rohadt ritkák (én pl. 2 db 5 csillagos geo dmg gobletet kaptam megjelenés óta ) és ha egy artifacton jók a substatok (Crit%/critdmg, EM, EN, ATK%-ból több is megtalálhatók) azt sem szokás eldobálni. Sok sikert!
[ Szerkesztve ]
Üdv. Johnny
-
Urzu_7
aktív tag
válasz Sordoran #3397 üzenetére
Parry alatt ha van geo pajzsod akkor nem tud megsebezni annál a támadásnál és visszacsap rá, ki is fogja írni.
Elektromos, vizes, jeges és tüzes van. És ahogy látom az épp aktuális elem amilye van az ki tudja oltani az ellentétes elemi pajzsot. Tehát a vizes kioltja a tüzes pajzsot, Xinyan és tüzes pajzson át is megy. De Diona és egyéb jeges pajzson már nem. Gondolom Xinyan pajzsa és egyéb tüzes pajzs meg jó a jeges ellen. Majd várjuk meg míg az okosok csinálnak részletesebb leírást mert nekem most csak vizeseket dobál.
Beidouval megpróbáltam. Hát ha jó a reflexed és elkapod akkor amikor Beidou pont az elektromos buborékban van, akkor lehet működik. Nekem nem nagyon adta be.
giran~
-
Sordoran
addikt
válasz Jumbozorz #3386 üzenetére
Köszönöm az infót neked és többieknek. Zhongli alapcsapatom része (tényleg, már él a buff neki?), healerem nincs is, pajzs és kite megold mindent. Talenteknél nekem még a lvl6 sincs meg mindenkinek, és csak másfél hónapja ütöm heti bossokat, így lvl7+ material-ok szűkösek. Azért a lvl10 meggondolandó, a koronákat szűkösek adja a játék.
Urzu_7: Parry hogy működik? Vagy itt Beidou counter attack-jára gondolsz? Megvan a karakter, de nincs felhúzva. Viszont ha sokat számít, akkor berakom csapatba a harchoz csak ezért.
Prototype téma: Én ebből craftoltam Fischl-nek másik íjat, de végül nem használom. Viszont Zhongli-nak polearmot igen. Első pár héten estek, de utóbbi 3 hétben egy se esett nekem...
[ Szerkesztve ]
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
csuzda
aktív tag
válasz jonnyjoker01 #3394 üzenetére
Tényleg... Azt hittem, hogy ha az oldalon be tudom őket aktiválni akkor még nem használtam fel... De most játékba lépve látom, hogy mindegyiket felhasználtam már Mindegy, lehet valakinek új
-
jonnyjoker01
veterán
Ezek nem újak, Ganyu megjelenése körül kerültek ki Azóta voltak már újabb kódok amik le is jártak Egybébként genshingiftet általában engedi ha újból aktívvá teszik, de a játékon belül csak egy üzenetet kapsz hogy már begyűjtötted.
Prototype: én megjelenés óta játszom és összesen 1 db kard prototípust kaptam eddig a bossokból, az is egy hónapja volt már kb.
[ Szerkesztve ]
Üdv. Johnny
-
csuzda
aktív tag
Új Promó kódok!
153YuSaenh – 30 primogems, five adventurer’s experience
GSIMPTQ125 – 60 primogems, 10,000 mora
GENSHINGIFT – 50 primogems, three hero’s wit
[https://genshin.mihoyo.com/en/gift]Az utolsót én úgy emlékszem, hogy használtam már és megint engedte
#3392 wierra
Az utóbbi 5 hétben 1db könyvnek való prototype-ot kaptam...[ Szerkesztve ]
-
wierra
senior tag
Nálatok mi a tapasztalat, milyen sűrűn (inkább ritkán) ad 'prototype'-ot bármelyik boss?
"In fact, success represents 1 percent of your work which results only from the 99 percent that is called failure. Success can be achieved only through repeated failure and introspection.” – Soichiro Honda
-
wierra
senior tag
válasz wandor0930 #3389 üzenetére
A forge-olhatók sem jók?
"In fact, success represents 1 percent of your work which results only from the 99 percent that is called failure. Success can be achieved only through repeated failure and introspection.” – Soichiro Honda
-
Urzu_7
aktív tag
válasz Sordoran #3385 üzenetére
Érdekesnek érdekes, különböző elemeket tud használni és véletlenszerű jutalmakat dob. A támadásai szinte megegyezőek minden elemnél. Ha kellő távolságban vagy akkor rendszerint lebukik a föld alá, köp, vagy valamilyen elemi támadást használ. Ha túl közel mész elég nagyot csap egy elég nagy körben.
Bármilyen sebzést bevihetsz neki, szóval ajánlom a melt, vaporize és társait ha gyorsan le akarod nyomni. Valamilyen pajzsos karaktert is vihetsz mert az egyik támadását lehet parryzni és elég csúnyán visszaüti. Nálam eddig a vizes, tüzes és elektromos volt de ha jól vettem észre úgy tűnik bármilyen elemi pajzs jó nem csak egy adott. Vagy Amberem facetankkeli a támadását
giran~
-
wandor0930
aktív tag
Kaptam egy halom 4csillagos fegyót ebből a sok wishből de persze lándzsám továbbra sincsen.
Lehet kiveszem majd BPből, vagy a shoposat megveszem mert ami van a jeges pályáról az nem jó neki. -
wandor0930
aktív tag
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Jumbozorz #3386 üzenetére
Az oszt igen...minden talentet 10re? Az már nem pite
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Jumbozorz
senior tag
válasz Sordoran #3385 üzenetére
Hát, semmi extra, mármint az új boss. Jól néz ki, de kihívás nem lett sajnos. Érdemes pajzsossal menni ellene, mert az egyik támadásánál, ha benyomod a pajzsot kapsz achievementet. 40 resinért veheted ki a rewardot. Még egy dolog, ami égeti majd a resint.
Megvettem a Battle pass-t most azzal elleszek egy darabig. Most húztam ki Kaeya-t, mert kellett cryo, ami gyakran tudja leadni az elementaljat. Megvan Chongyun, de claymoros nem fér be a csapatba, qiqi meg nem tetszik valamiért. Most felhúzom Klee, Kaeya, Mona, Fishl, Barbara, Bennett, összes talenjet 10-esre.
Wandor0930: Grat. Try-ba nem volt rossz, de nem tetszik. Pedif fáj a fogam egy jó polarmos karakterre.
[ Szerkesztve ]
-
Sordoran
addikt
válasz wandor0930 #3384 üzenetére
Az új boss-ra kíváncsi vagyok, írhattok róla tapasztalatot addig, én este tudom csak megnézni. Nekem is farmolnom kell, mivel Xiao mellett Hu Tao-nak is belőle kell cucc fejlesztéshez. Viszont ha nekifeszülök, akkor day1 röpülhet majd a kislány lvl80-ra, vagy ha addig wl-t lépek akkor lvl90-re. (Whopperflower-t kell még agyon farmolnom talent material miatt, Hu Tao mellett még Mona-nak is ez kell, és majd Ayaka-nak is... meg fogom utálni azt a mobot)
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
wandor0930
aktív tag
válasz Sirandrish #3382 üzenetére
80.
Illetve hát 8x10et pörgettem, szóval csak hetvenvalamennyi.Most viszont farmolhatom az új BOSS-t
Böszme sok HPja van XD
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz kill_switch #3381 üzenetére
Nah még a végén nekifekszem Xiaonak
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz wandor0930 #3380 üzenetére
ÉS hány wish volt a 2 5 csillagos között?
-
kill_switch
senior tag
válasz Sordoran #3377 üzenetére
Én is csak supportnak használom néha Keqing-et, az ultija nagyon erős, bár még csak 70-es szinten van azt hiszem 5-ös vagy 6-os talentekkel. Felfedezésnél is jó, hogy tud kicsit teleportálgatni, de egyik csapatban sem használom main karakternek. Razor 90-es main az egyik csapatban, fegyvere is 90-es, másik csapatban meg 90-es Diluc szintén 90-es fegyverrel a main, mellé van 80-as Fischl 10-es szintű madárral szóval őt váltogatom Keqing-gel. Ha kiesne Xiao menne Razor helyére main karakternek és akkor mellé már lenne értelme Keqing maxolásnak is. Remélem ki tudom szedni ezt a maszkos jóságot, bár nem sok jót remélek, Ganyu könnyen jött az előző bannerből.
-
Sordoran
addikt
válasz wandor0930 #3378 üzenetére
Nekem jöhet ő vagy Qiqi majd, úgyis kell egy healer. Én betartalékoltam már primo-ból Hu Tao-ra, aztán lehet bejön azonnal első wish-re (76. lesz) az 50%, és ott ülök majd, hogy most a csomó felhalmozott primo-val mi legyen: toljam tovább C1-ért vagy másik 5 csillagosért, tartalékoljak Ayaka-ra, vagy pörgessem fegyver bannert neki majd.
Hozzáteszem, nekem Ayaka miatt nem fontos Keqing. Hasonlóak, és fagyos jobban kell mint electro.Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
wandor0930
aktív tag
válasz Sirandrish #3376 üzenetére
Szivat engem ez a játék XD
Először bead minden 4 csillagosból 1-1-et aztán hozzám vág egy Jeant...
Xiao helyett egy másik Anemo karit... ráadásul az 50% már másodszor nem jön be...
De nem hagyom hogy szopasson, nekem Xiao KELL és kész, Jeannel majd lesz valami....egyszer...soká...második csapatba healernek jólesz talán.
-
Sordoran
addikt
válasz Sirandrish #3376 üzenetére
Keqing nekem is tetszik, de egyrészt nekem Fischl-el electro már lefedve, másrészt olvasni olyat hogy stílusos meg jó
waifu, de azért nem a legerősebb, legjobb dps (régebben dícsérték nagyon, de most már olvasni ellenvéleményeket több helyen). Ez persze relatív egyrészt, másrészt itt azért nincs rádkényszerítve, hogy top tier csapatod legyen. Én is bízom a standard banner-ből esésre, na meg ugye másokra tartalékolok. Viszont azért idővel szerintem ki fog kopni onnan, szóval örökké nem lehet húzni.Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Sirandrish
Topikgazda
Jó lenne kipróbálni, csak mire lehetőségem lesz rá, addigra eltünik Xiao
Egyfelől a Keqing-es banner 4 csillagosai mind érdekel, másfelől Xiao nem kerül be az alapbannerbe, szóval ugye vagy most vagy soha...
legalábbis a kövi rotáig..Nah még gondolkodom
-
Sirandrish
Topikgazda
A telós és a PC-s acc az egy és ugyanaz, és természetesen csak egyszer adja meg...
-
Dewri
aktív tag
válasz Sirandrish #3372 üzenetére
Nekem már megvan Keqing, azóta ajánlom mindenkinek akit érdekel. Szerintem iszonyat jó, a gyorsasága miatt sokkal jobban lehet haladni vele. Pl a fagyos hegyen volt az a rész a hegy alján, ahol időre kellett leverni 3 hullámban érkező ellenfeleket, a harmadik körben fagymágusokkal. Amíg nem volt meg Keqing, képtelen voltam megcsinálni, aztán ugyanazzal a csapattal, csak Beidou helyett Keqing, meglett elsőre... Emellett az ultijának az animációja is nagyon ott van.
-
Shiro
senior tag
Battle Pass külön külön megadja a login bónuszt PC-re és telóra?
-
Sirandrish
Topikgazda
Mi a franc folyik itt?
Ganyu után ez a Xiao is OP-nak tűnik Try alapján..
Keqing-re tartogattam a primot, de most elbizonytalanodtam...tudom hogy ő is jó, de talán nem ennyire, plusz a harcstilusa rettentően bejön.
Mondjuk Keqinget még nem tudtam kipróbálni, lehet ő is nagyon bejönne...
Mindenesetre mindenkinek sok sikert a nyitogatáshozEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
F34R
nagyúr
válasz wandor0930 #3370 üzenetére
Akkor egyelore marad a Sacrificial Bow, megnezem igy ez mar majdnem 400-at sebez. The Stringless meg megmarad kesobbre ha bevalik a build.
-
-
F34R
nagyúr
Nah en is haladtam egy keveset, talentseket felnyomtam amennyire lehetett Bennett-nel es Noelle-nel is, Farmoltam artifactot is. Fischl-nek lehet keverten bettenni?
Bloodstained Chivalry van a maszkon kivul egy 4-piece set. Gladiator's Finale-bol egy 4* fullos, illetve most farmoltam Thundering Fury-bol egy haromnegyedes meg Thundersoother is kb igy allok. Viszont ez mind nullas. Meg csak artifact alapanyag van, de mora nagyon keves. Hihetetlen mennyit felemeszt.
Elkezdtem jatszogatni Fischel is, meglepoen tetszik idovel lehet kivaltja Lisat
Nah meg a kovetkezo, ijjak: van egy Compound Bow, Sacrificial Bow, The Stringless.
Ebbol a legelso olyan lvl 18, lvl50, es lvl0 ezt kaptam legutoljara. Melyik lehet erdekesebb fejleszteni? -
Ghostface
senior tag
válasz jonnyjoker01 #3366 üzenetére
Köszi a részletes infót!
Egyelőre még nem döntöttem el pontosan hogy fog majd kinézni a két csapatom, még tesztelgetem őket, van akit még szintezni is kell, de valami ilyesmire gondoltam:
1. Razor, Xinyan, Noelle, (healer), Albedo (support)
Itt Albedo csak pakolgatja a virágot, így sok crystalize van, szinte állandóan van a másik 3 karakteren valamilyen pajzs, ami a resonance miatt + 15% attack.
2. Beidou, Diona, Xingjou vagy Xiangling, Jean (healer)
Itt gazából csak arra megyek, hogy minél több elementál reakció legyen. Diona és Xingjou inkább csak support, Beidou, és Jean pedig dps és heal. Jean healje ugye az attackján múlik, szóval minél nagyobb üt, annál nagyobbat is healel.
Rajtuk kívűl még van Fischl, Bennett, Traveller aki talán használható.
A maradékot, Barbara, Amber, Sucrose, Lisa, Kaeya, nem igazán használom, nem nagyon jöttek be.PSN: Nifty_Ghostface
-
jonnyjoker01
veterán
válasz Ghostface #3359 üzenetére
Nagyon megosztóak a neten található információk. Általában a karakterek specifikus Discord szervereiben mennek mélyen bele a számokba és számolják ki melyik a legjobb egy adott karakternek.
Általános tanács:
DPS:
Ha elemental a fő sebzési forma (pl Diluc, Ganyu, Ningguang, Xinqiu, stb...) akkor mindenképp elemental goblet kell. Ha a fizikus a fő sebzés (Razor, Fischl main DPS, Xiangling main DPS, stb...) Circlet MINDEGYIK DPS karakternél Crit chance vagy Crit dmg attól függően hogy melyik kell jobban, character attributes-ban tudod megnézni a statokat, arra az arányra kell hajtani hogy 1:2 crit%:critdmg. Sands pedig ATK% a legtöbb esetben, a whale meta az energy recharge de csak azért mert bőven elegendő attackjuk van a kimaxolt 5* fegyverekkel és a subtatokból.
-> substatoknál DPS karaktereknél Crit % Crit dmg az alap, a többi pedig energy recharge, elemental mastery vagy ATK%. Geo DPS-eknél pl. EM nem hasznos helyette ATK% kell. Akik reakciók által sebeznek sokat azoknak kell EM.Supportok:
Náluk nagyon egyedi esetek állnak fent. Ha le írod milyen karakterek akiket supportnak használsz jobban tudnék segíteni. Nagyon attól függ hogy egy supportot hogyan akarsz használni. Például dionát lehet healingre, vagy lehet shield erősségre építeni. Mindkettő erős a maga nevében, attól függ hogy mi a játékstílusod.Artifact szettek megint csak egy olyan dolog hogy karakter függő, ha leírod milyen csapatod van tudok segíteni.
[ Szerkesztve ]
Üdv. Johnny
-
Ghostface
senior tag
válasz wandor0930 #3364 üzenetére
Köszi pont ilyen oldalt kerestem, ahol így minden össze van gyűjtve, és ahogy nézegettem naprakész is...
Sordoran, Shiro:
Köszi nektek is, így egyesével én is rátudtam keresni csak pont ezt nem akartam, csak ha nincs más. Meg 1-2 oldal amit találtam nem is mindig volt rendesen frissítve.PSN: Nifty_Ghostface
-
wandor0930
aktív tag
Nem fogsz olyat találni ami mindenki szerint a legjobb.
Mivel a szerencsén sok múlik így nagyban függ attól hogy milyen alstatok kerülnek bele.
Persze szettbónuszból kilehet választani ami elvileg a legjobb lenne, de ha sz@rok a statok benne akkor ez tényleg csak elvileg marad.
Én ezt szoktam átnézegetni kiindulásnak, de rugalmasan kezelem. -
Sordoran
addikt
Sima google keresés, pl.: Xiangling build és első találatok között ott lesz több oldal is. Általában írják mely fegyverek, mely artifact set-ek, és ezeken milyen statok a legjobbak. Szerintem ez gyorsabb, és egyszerűbb is mint végignézni több videót róla. Az igazán fontos karaktereknél (akik hosszan veled maradnak), pedig érdemes mélyebben belemerülni, hogy magad is átlásd miért az a legjobb.
-
Shiro
senior tag
Rákeresel, hogy best Artifact for ...
Nagyvonalakban:
Minden mágusra azt ami az elemének megfelelő bónuszt adja. (Ningguang félig meddig kivétel)
Íjjászoknak szintén elemental, Fisch lehet phisycal is.
Melee karakterek esetén, ha rendelkezik elemental infusionnal, akkor elemental, ha nem, akkor physical.Noelle és Xinyan Rectrace Boldie, Barbara, esetén meg az ami a gyógyítást buffolja.
[ Szerkesztve ]
-
F34R
nagyúr
Koszi sracok, ugy gondiltam felhuzom oket valos lvl 80ra talenteket megprobalom komaxolni, es lisa melle felhuzni fischlt. Talan igy jobb esellyel indulok neki. A kovetkezo as cend ugyis ar50 nel jon attol meg meg messze vagyok.
-
Shiro
senior tag
Az összes sebző artifact menjen Benettre, a maradék Lizára, a DEG-esek meg noellre. Mielőtt elkezdenéd a challenget, mindenkinek töltsd fel a burst-jét.
Majd Lisa+Benett burst (esetleg kiegészítve Xianlinggal.)
S kezdj pörőgni Noellel, miközben be van kapcsolva a burst és a skill.
Ezzel jó eséllyel leszeded a Mágus pajzsát, illetve jópár HP-t a többitől.Alternatíva:
Xianling helyett Kaeya, ő le tudja szedni a Mágus pajzsát. -
Ghostface
senior tag
Sikerült még összeszednem 37 wishre való primogemet tegnapig, így azt is ellőttem Ganyura... Persze nem lett meg, helyette van egy C5-ös Noellem, meg egy C2-es Xianglingem, úgyhogy marad Diona cryonak.
Tudtok olyan oldalt vagy youtube videót ami bemutatja, hogy melyik karakternek melyik artifactot éri meg legjobban kifarmolni? Lassan el kellne kezdenem célirányosan fejlesztgetni őket...PSN: Nifty_Ghostface
-
jonnyjoker01
veterán
Hát ízlések és pofonok, én szerettem az ilyen küldetéseket (sőt pont ez a kedvenc world questem). Soft lock nincs ebben a játékban, maximum az Abyss-ban de úgy vettem észre rajtam kívül itt nem nagyon érdekel senkit se az a része a játéknak . Itt csak egy kicsit használni kell az észt. Nézz videót róla youtube-on, hogy ha nagyon nem megy. A garantált, ingyenes hősökkel megcsinálható.Egyébként co-op csak küldetéseknél nem elérhető a párbeszéd rendszer miatt. Nem nagyon lehet a jelen formájában kompatibilissá tenni több játékossal. De nem is szükséges, mert minden megcsinálható egyedül előbb-utóbb.szerk.: nem frissítettem
Azt tudod hogy a mage shieldek ellen mi hatásos? Konkrétan mivel van gondod a harcban?
[ Szerkesztve ]
Üdv. Johnny
-
F34R
nagyúr
válasz wandor0930 #3355 üzenetére
Travellert is probaltam, de inkabb csak szellentes az a szel. Nemtudom lehet hogy beprobalok egy Fischl DPS-t csinalni. van is hozza artifact es nem kell hogy fullos legyen.
Viszont az tuti nem 1-2 nap -
wandor0930
aktív tag
Artifactokat még ha a szett nem is jó akkor is húzd, ha csak külön-külön nézed is baromi sok HP-t, ATK-ot, CRIT-et (hogy csak a fontosabbakat említsem) adnak.
Csapatot meg kezeld rugalmasabban, ne A meg B legyen hanem amire épp szükséged van.
Hydro meg Cryo ellen én pl nem hagynám ki Xianglinget (pedig nem szeretem).Ultija elég jó, ha meg elektroval kombinálod még faszább.
Illetve Traveller szele is megérhet egy próbát.
szerk.
illetve még a talenteket se hanyagold, 1-1 szint nem tűnik túl soknak, de ha eljutsz egy 6-8as szintre az már jelentős.[ Szerkesztve ]
-
F34R
nagyúr
Fejbol kb: 70/80 ascended Bennett, Fastering Desire R5 Lvl 70/80 Constellation 2
70/80 ascended Noelle, Whitblind R1 Lvl 75 Constellation 0
Cryo-bol 70/80 Kaeye Prototype Rancour R1 Lvl 75 Constellation 0
Lisa 70, Mappa Mare R1 Lvl 70 Constellation 0
Artifact: ossze vissza, mert egyikbol sincs full set. Valamelyik 0+ hagyva.Meg van masik csapatra valo:
Chongyun 50, Snow-Tombed Starsilver R1 Lvl 50 Constellation 1
Barbara 40, Favinous Codex R1 lvl 50 Constellation 0
Fischl 40, Sacrificial Bow R1 lvl 48 Constellation 0
Xiangling 40, Dragonspine Spear R1 lvl 40 Constellation 1A tobbi meg csak sallang. Van Zhongli 50, Crescent Pike de nincs fejlesztve semmije.
Ningguang lvl 20 semmi hozza, ezt par napja huztam.
Xingqiu lvl1 tegnap jott.Meg persze a traveller lvl 50-en meghagyva egy Favonious Sword R2 -vel olyan lvl 42-n.
Kajabol ATK + DEF boost. kb ennyi. sokadik probalkosra is semmi.
-
csuzda
aktív tag
Miért nem tudod ezt a küldit megcsinálni?Nem frissítettem mielőtt írtam és azóta jöttek hozzászólások. Írd le a karaktereidet és segítünk. Egyébként már azzal sokat tudsz magadon erősíteni, hogy a karaktereid szintjét felhúzod, így téged kevésbé fognak sebezni és te többet sebzel rájuk. Lehet a WL-edhez képest kicsi a karaktereid szintje és azért nem vagy rá képes.
[ Szerkesztve ]
-
F34R
nagyúr
-
Shiro
senior tag
Pedig az tök jó quest. Amber akkor még a csapat része volt, pedig megvolt már Diluc is.
Egyébként jobban szeretem az ilyen logikai feladatos questeket, mintsem az ölj meg 2 bost, van 10 millió életük kapsz rá kettő másodpercet.#3339 Sordoran
Nekem 35.-re lett meg, a második pedig 25.-re
------------------------
Meglett WL 7
és egy gyönyörűség GenyónakMár csak a koronából kellene majd egy 5 csillagosat.
-
-
F34R
nagyúr
Azthiszem, hamarosan en is megvalok a jatektol. Rohadt frusztralo hogy benyom egy softlockot es nem lehet coopozni csak azert mert egy rohadt quest megy. Raadasul az eddigiek kozul a legmocskosabb. trails in tianqiu. Mondjuk az kicsit megnyugtat, hogy nem csak en vagyok ezzel igy. [link]
-
F34R
nagyúr
válasz jonnyjoker01 #3342 üzenetére
Ha 400.000-t koltenek ra akkor sem lenne meg mind
-
Sordoran
addikt
válasz wandor0930 #3344 üzenetére
Igazából tetszik a karakter, szóval nem szomorkodnék értelemszerűen rajta. Hu Tao jobban kell, csak ő messze, viszont így is jó esélyekkel indulnék neki majd. A jeges mivolta miatt jó lenne, de Ayaka (aki még sokkal messzebb van) is kell, szóval amit nem költök bele Hu Tao-ba, az tartalékolódna oda. Ha kiesne most Ganyu, akkor nem sok maradna meg (sőt, lehet vennem is kéne primot).
Tudom túl van ez agyalva, csak ugye a játék elég szerencse függő ebben a tekintetben, és más gacha játékokba is a hörcsögként gyűjtögetés, majd ami kell arra költés megy nálam.
4 csillagosok közül amúgy Xiangling jöhetne még pár, de ez se életcélom.jonnyjoker01: Akkor kettőt kéne pörgetnem az adrenalin miatt...
-
Sordoran
addikt
válasz jonnyjoker01 #3342 üzenetére
Sok gacha játékkal játszom mobilon, szóval tudom én, csak itt ez olyan furán jött ki. Sebaj, hamarosan kiderül minden.
Komolyan gondolkozom rajta, hogy még egyszer rápörgetek Ganyu-ra. 74 wish-el már elég rizikós, de talán egy utolsó belefér... talán nem lesz baj... csak egyetlen egy...Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
jonnyjoker01
veterán
válasz Sordoran #3339 üzenetére
5 karakter küzül Keqing lesz a rateup karakter, kicsit túl analizálod a dolgot Lehet betesznek még mellé 1-2 fegyvert (vagy visszahozzák Ventit /s ). A lényeg hogy az ilyen gacha játékokban a rateup karakter sosem szerepel többször egyszerre a pool-ban, hiszen az olyasmi lenne mintha klónja lenne a karakternek vagy valami, elég mélyen el vagyok mélyülve a lore-ban de Keqing-et tudtommal nem klónozták még a sztoriban
Szerk: amúgy képzeljétek lakótársam kihúzta Ganyu-t ma 17-edik húzása volt és csak a Welkin Moon's Blessinget vette meg eddig kétszer. Kész vagyok, hogy lehet valaki ilyen mázlista Már csak Klee-t és Ventit kéne visszahoznia Mihoyonak és akkor kijelenthető hogy megvan neki az összes 5 csillagos karakter 4000 forintért
[ Szerkesztve ]
Üdv. Johnny
-
Sordoran
addikt
válasz wandor0930 #3340 üzenetére
Ez volt a kérdés, értem én hogy kiderül, ha bekerül a banner leírással együtt. Csak találgatni próbáltam. Szerintem is így lenne logikus, hogy Keqing nem lesz a másik 5 hős között.
-
wandor0930
aktív tag
-
Sordoran
addikt
válasz wandor0930 #3338 üzenetére
Félre érted a kérdést. Szóval az event banner-ből lehet húzni: aktuális event 5 csillagos mellett a standrad banner 5 csillagosait: Qiqi, Jean, Keqing, Mona és Diluc. Míg a standard banner-ből csak utóbbi 5 karakter érhető el, valamint 5 csillagos fegyverek.
Na most ha a Keqing banner is követi a trendet, akkor (első húzásra) 50% esély, hogy ő esik, de mivel a standard banner 5 csillagos karakterei is beeshetnek, így onnan még 10% esély van rá (5 karakterből). Így kijön a 60%, és a kérdés: honnan tudod, hogy most az eventes 50% jött be, vagy a standard karakterekből esett ki ő?[ Szerkesztve ]
-
wandor0930
aktív tag
válasz Sordoran #3337 üzenetére
Ha a standardból húzod standardnak ha a kiemeltből akkor annak.
Nem lehet összekeverni mert eleve más bannerből és más "alapanyagból" húzod.
(Nem jut eszembe hogy melyik milyen Fate)Az meg hogy mekkora százalékkal esik majd kiderül a leírásból, de valószínűnek tarom hogy továbbra is 50% lesz az esélye.
-
Sordoran
addikt
válasz jonnyjoker01 #3336 üzenetére
Szerintem idővel kikerülnek majd a standard banner hősök, illetve cserélődnek. Talán, én logikusnak tartom. Ha máskor nem is, de új zónával illene.
Viszont most felmerült kérdés bennem. Igazából már múlthéten, csak mindig kiment fejemből: Keqing ugya standard banner karakter, de most lesz sajátja is. Itt 50%-al eshet ő, 50% esély standard banner-esre. Ez azt jelenti, hogy lényegében 60%, hogy ő esik? És ha ő esik, honnan tudod, hogy most ez eventesnek vagy standardnak számít?Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
jonnyjoker01
veterán
válasz #44330240 #3326 üzenetére
Huh hála istennek nem állított nehéz döntés elé miHoYo most
Akkor én Xiaot skippelem és várok Hu Taora. Diona és beidou C3 és C4, annyira nem érdekel hogy kihúzzam őket, Xinyan meg alapból nem nagyon érdekel.
Ka-ching 💸 jó lenne, de előbb utóbb úgy is kihúzom standardból, annyira nem izgat. Ningguang C5, C6-ot majd az ingyen 4 csillagosból hozom össze. Bennettnek bőven elég a C1, Barbara pedig már C10 lenne nekem. Érzem ha húznék ezen a banneren csak barbarákat kapnék folyamatosan Ezért meg sem próbálom
Közben szépen gyűjthetem a primot akkor Hu Tao-ra
Üdv. Johnny
-
Sordoran
addikt
válasz wandor0930 #3333 üzenetére
Akkor nem csak én vagyok ilyen gyűjtögetésben. Mondjuk nekem még "csak" 16ezer van, de mivel már 74 wish-el vagyok Zhongli után, lényegében garantált a Hu Tao-m. Nekem Xiao egyáltalán nem tetszik, ha nem várnék két másik karaktert, akkor se választanám. Viszont ezzel sincs baj, sokaknak ő a kedvenc, kinek a külseje miatt, kinek a stílusa vagy játék mechanikája miatt. Már várom a Xiao.exe videókat, ahol "pattogását" helyezik más kontextusba.
Amúgy fegyver banner lehet másik fate-en vagy valami egyéb módon igénybevehető. Tudom többség (én is) a karakterekre hajt, főleg mivel célzottan fegyvert szerezni nehezebb és mindig van alternatíva. Hiába van ott 80. garantált 5 csillagos, és 75% eventes, de mivel 2 fegyver van jellemzően, így mégis csak 37,5% hogy azt kapod ami kell, és garancia sincs, hogy majd következőre, vagy azután megkapod.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz wandor0930 #3333 üzenetére
Egy teljes Wish-nyi alapanyagot kapsz majd érte.
-
wandor0930
aktív tag
válasz Sirandrish #3331 üzenetére
Én is így vagyok, nekem Childe volt az utolsó, azóta 40-50 nyitásom van, ahol volt szimpatikus kari ott 1-1et bepróbáltam.
20k+ primom van szóval ha elsőre nem adja be Xiao-t akkor is kitudom venni garantáltan,
viszont örülnék ha elsőre meglenne mert a 4csillagosok annyira nem érdekelnek.(max Diona van tervben)
Beidounál nekem is már csak 1 constellation hiányzik, de egy percet nem játszottam vele én sem.
Vajon mi lesz ha már full constallation-ös a kari és újra kinyitom? -
Sordoran
addikt
Kis helyesbítés, hogy a weapon banner-en a Staff of Homa helyett Primordial Jade Winged-Spear lesz a másik 5 csillagos. A Staff of Homa későbbi banner-en jön (két Lithic 4 csillagos is). Fura is lett volna, ha Hu Tao-hoz legjobban illő fegyver már azelőtt kifut, hogy bekerülne a karakter. Bár ez a fegyver még Zhongli-nak is megfelel.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz wandor0930 #3330 üzenetére
Én próbálom úgy nyitogatni ezeket a bannereket hogy mindenképp megérje. Mivel Ganyu óta nem nyitottam karakter bannert, így legalább 60-70 nyitás kell a kövi 5 csillagoshoz, (ami szerintem simán meglesz, mert már most van 8K primom), viszont ott is csak 50% hogy azt kapom aki kell. És ha már a seggére vágok a primomnak, akkor legalább ami közbe esik az megérje. Barbarat használom, így neki mindenképp jó, jönne pár Constellation, és a későbbiekben Ningguangot is szeretném használni, így hozzá sem árt pár.
Bennettet meg még nem döntöttem el, de mivel elvileg bitang kemény support, így ő is a célkeresztbe van..
Ezzel szemben a Xiaos bannerbő, egyik 4 csillagos sem érdekel. Xinyant csak azért szereztem meg, mert gitározik, és ez poén..de ennyi
Dionat mondjuk akartam secondary healernek, el is kezdtem fejlesztgetni, de közben kiesett Qiqi, így ő lett a main healerem, a secondra meg beúszott Barbara, és ennyi healer elég nekem..
Beidou meg kb C4 körül van nálam, de soha nem játszottam még vele...Tryba kipróbáltam, de nagyon nem adta[ Szerkesztve ]
-
wandor0930
aktív tag
válasz Sirandrish #3329 üzenetére
Hát én is jobban örülnék ha a 4csillagosok fordítva lennének a két bannerban.
Ha nem lenne meg Keqing lehet én is gondolkodóba esnék, de így Xiao a prio. -
Sirandrish
Topikgazda
válasz wandor0930 #3328 üzenetére
Xiao nekem is jó lenne, mert rohadtúl bejön a harcstilusa, de Keqing mégjobban érdekel, ráadásul a banner 4 csillagos karakterei is mind mind tervben vannak a későbbiekben nálam, szóval ők jöhetnek kilószámra
-
wandor0930
aktív tag
válasz Sirandrish #3327 üzenetére
Ha Xiao nem visz el mindent, onnan nekem is kell 1-2 Ningguang
-
Sirandrish
Topikgazda
A Keqing banner atom lesz. Ningguang, Bennett, és Barbara? Nah abból nyitok párat, az ziher
-
törölt tag
Xiao Banner
1.3-as frissítéstől 2021/02/17 15:59:59-ig
* "Vigilant Yaksha" Xiao (Anemo) 5*
* "Kätzlein Cocktail" Diona (Cryo) 4*
* "Uncrowned Lord of the Ocean" Beidou (Electro) 4*
* "Blazing Riff" Xinyan (Pyro) 4*Keqing Banner
2021/02/17 18:00:00 – 2021/03/02 15:59:59
* "Driving Thunder" Keqing (Electro) 5*
* "Eclipsing Star" Ningguang (Geo) 4*
* "Trial by Fire" Bennett (Pyro) 4*
* "Shining Idol" Barbara (Hydro) 4*Megjegyzés: Az 1.3-as frissítés időszaka folyamán további karakter wish várható.
Weapon Banner
1.3-as frissítéstől 2021/02/23 15:59:59-ig
* Primordial Jade Cutter (Sword) 5*
* Staff of Homa (Polearm) 5*
* Lithic Spear (Polearm) 4*
* Lithic Blade (Claymore) 4* -
Sordoran
addikt
válasz wandor0930 #3323 üzenetére
Egyértelműnek tűnik számomra, hogy E hatása alatt van értelme elsütni a Q-t. A critet el kell felejteni neki ebben az esetben, ellenben lesz elemental sebzése, mivel az E-je az attack DMG-ból pyro DMG-et csinál. Ezen felül a az E-je charged állapotban Blood Blossom effectet teszi fel ellenfelekre, ami 4 másodpercenként pyro dmg-et okoz, ami elemental skill dmg-nek számít.
Ugyanakkor már a heal szükséglet miatt is (mondjuk ha a Q-ját jól értem, akkor eltalált ellenfelenként tölt vissza hp-t, ami lehet elég a teljes 30% visszatöltéséhez), de egyedül nem lehet vele harcolni. Az E-jének hatása 9 másodperc, és csak 16 másodpercenként használható. Magyarán nem tudod folyamatosan fenntartani a hp-ból nyert ap-t, így van 7 sec üresjárat. Ekkor pedig más karaktert kell használni: másik dps-t, vagy supportot aki felhealeli következő körre.
Természetesen én is azt várom, hogy láthassuk akcióban, mert ez az elmélet is szép és jó, de a gyakorlat számít igazán. Fő dps sajna így nem lehet, csak megosztva, de sebaj, amúgy is kell Ayaka, csak győzzem kivárni.Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
wandor0930
aktív tag
válasz Sordoran #3322 üzenetére
Én kíváncsian várom mit lehet kihozni belőle.
Az a bajom vele ha full HP-ra építed, akkor nem lesz crit%-od és elemental sebzésed.
Ha ezeket be akarod építeni akkor csökken a HP amivel csökken az E (alap)sebzése.A Q meg ugye ATK-on alapul, de mivel alapból nem nagyon van neki így az nagyot nem fog sebezni az inkább HP visszatöltésre lesz jó sztem.
Kérdés ha E közben tolod a Q-t akkor a növelt ATK-al számol-e, ha igen úgy viszont már odabaszós lehet az is.Majd ha behozzák tisztábban láthatunk, de azért szerintem van benne potenciál csak baromi nehéz lesz egy ütős karit építeni belőle.
Nem bánnám ha Xiao kijönne elsőre(sajnos most nem garantált) és akkor rá is bepróbálkozhatnék
-
Sordoran
addikt
Mivel hp alapján kap E használat után ap-t, így ezt kell stackelni. Én úgy látom, hogy hp%, hp, ap, energy recharge a jó rá. Utóbbi a Q miatt, mivel az tölt életet, bár ezzel együtt is kell heal mellé szerintem. Remélem esik egy Jean vagy Qiqi hamarosan nekem is.
-
Shiro
senior tag
-
Sordoran
addikt
Hoztam pár képet nektek (ha már átmásoltam ps-ről képeket pc-re):
Rajosan a hegytetőn, Zhongli és... Zhongli
Ez lehetne egy "Így húztam ki Ganyu-t" videó still képe, de nem húztam.
Főtéren az irigyeimmel.
És ez unalmas, de végre megvan az első értelmes artifactom a jövendőbeli Hu Tao-ra. Nem tökéletes, de elfogadom.
-
-
addikt
-
Shiro
senior tag
-
Shiro
senior tag
Boldie-ból rakd ki a teljes szettet és fasza lesz.
Favoniushoz:
HP-ATK-DEF%-GEO-CritChWhitebindhez: (és egyébhez)
HP-ATK-DEF%-GEO-DEF%/HealSubstatoknak DEF, EnergyRecharge és Crit.
LVL90 esetén ez olyan 8-10K sebzés. Q+E használatával
Favonius esetén gyakorlatilag folyamatosan fen tudod tartani, miközben van 7000-es pajzsod és ütésenként 1000-et gyógyítasz.Whitebind esetén a pajzs 11000 a gyógyítás 1500 csapásonként, viszont csak ritkábban használhatod.
[ Szerkesztve ]
-
Sordoran
addikt
Tegnap számolgattunk, nézd vissz, milliós összegek jöttek ki. Nekem se túl változatos, Fischl és Xianling héten lett meg 10-es friendship, kezdetek óta tolom velük kb., Mona és Zhongli követi őket, és egyedül Chongyun az aki friss és vállalható. Bár ő, és Xiangling is csak 60-as, tartalékolok exp könvyekkel. (Xiangling helyére Hu Tao jön, Chongyun helyére Ayaka, de ugye őket és még kettőt fel kellene húzni majd a 2 csapat miatt)
-
Shiro
senior tag
Kb ugyan az, mint a Whitebind, csak kicsit erősebb. Nekem Genyó bannerjéből meglett Noelle c6 ami +50% armort konvertál attackká. Whitebind jó lesz rá Kalkulálok, 8K-10K sebzés alap támadásokkal.
A szépséghibája az egésznek. hogy Noelle képességei nem töltik az energiát. 20 másodpercig fenn tudod tartani, meg kb halhatatlan vagy, de utána percekig kb semmi sebzése.
Lehet nem véletlen ábrázolják a bannerjén a Favonius Greatsworddal, ami energia töltést ad. -
F34R
nagyúr
válasz Sordoran #3302 üzenetére
Shut up and take my money.Meg a francokat. Szeretnek egy Unforged-t Noelle-nek, mennyi kell erte masfel millio? Rajta kivul meg vannak paran, es persze hozzak ki az uj karaktereket mint a szel. Jatek kezdete ota az alap fellalas van, egyedul Noelle es a Bennett lett fix tag. A tobbieket nagyon fejleszteni kellene, talan meg Zhonglit huzom fel egyszer, mert benne latok meg potencialt. -
Sordoran
addikt
Nem hátráltatnak ők, ott a lehetőség vásárolni. Viccet félretéve, minden gacha játék ilyen. Ha maximalizálni akarod magad, akkor mélyen zsebbe kell nyúlni érte.
Zhongli óta kuporgatom a primokat és eljutottam oda, hogy Hu Tao fix-en meglesz, de Ayaka is kell, ami kb. két patch-el később jön majd ki nyáron, és rajta már izgulok meglesz-e. És ez simán 1x meglesz C0, nem C6... Fegyverre meg nem is gondolok, pedig az új polearm 20% hp-t ad, az nagyon kéne.Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest