Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
Topikgazda
Nemsoká hazaérek, onnantól rá fogok érni, szóval ahogy mondtam...csak szólj előtte kicsit, és összehozzuk
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sordoran
addikt
Én is most álltam komolyabban neki kicsit karakterfejlesztésnek, szóval én is vevő lennék rá lehet. Tegnap futottam neki először stormterror-nak és a farkasnak is mint heti boss, elsőre lementek, nem tudom eddig miért nem törődtem velük.
Most az a kérdés, hogy craftoljam-e le a compound bow-t Fischl-nek és legyen full attack dmg belőle, vagy maradjak a stringless mellett. Mondjuk annyi anyagom van, hogy mindkettőt meglegyen, viszont lehet supportokat kéne fejlesztenem inkább. Fischl már 60-as, hamarosan mehet 70-re is, míg Zhongli és Mona 40-es, Xiangling pedig csak 20, mivel várok egy jobb tüzeset. De az csak Hu Tao lesz lehet, 1.3-ban majd 5 csillagos, addig meg gyűjtöm primogemet.Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
wandor0930
aktív tag
Aki még nem próbálta az event 3. felvonását van egy jó és egy rossz hírem.
A rossz, full ugyan az mint a második volt.
A jó, ez is hamar letudható -
Sz_Imre
senior tag
Szerintem jól összehozták a dolgot.
-
Mike
veterán
válasz Sirandrish #2592 üzenetére
az senkit se köt le. kell a cél, amit el akarsz érni
ugyanakkor a túl sok se jó, főleg ha klánok is lesznek, és napi több órát kell rászánnod hogy az elvárásoknak megfelelj[ Szerkesztve ]
-
Mike
veterán
válasz Sirandrish #2586 üzenetére
ez csak egy példa volt, hogy máshol mennyi idő egy karakter fejlesztése, és ehhez képest mennyivel rövidebb a genshinben. szóval szerintem releváns, de ettől még töröld, ha ez okoz boldogságot
-
Sirandrish
Topikgazda
En is kitartok ha van miért, de ha minden nap csak 20 percnyi teendő van, az nem köt le évekig...ennyi.
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Mike
veterán
válasz Sirandrish #2585 üzenetére
már letoltad? nem szarakodtál vele sokáig
persze mondd csak el
nem rajtunk dől el megmarad e a Genshin hanem az ázsiaiakon, a 100 milliót is javarészt ők dobták össze az első héten
meg kell nézni a másik játékuk hány évesszerencsére nem i olyan mint te. vannak akik évekig kitartanak 1-1 játék mellett, és mobilon még inkább
mondjuk nézd meg hogy az igg vagy a com2us miből él és mennyi a napi bevétele
-
Urzu_7
aktív tag
Apropó... A Temple of The Lion domain-ben lévő trial-ok mióta vannak ott? Most vettem csak észre
giran~
-
Sirandrish
Topikgazda
En mar néztem, majd ha gép előtt leszek megmutatom.
De amugy 86 napja tolom, ha jól emlékszemEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Urzu_7
aktív tag
válasz Sirandrish #2587 üzenetére
A fórumra kell regisztrálni és összekötni a játékbeli felhasználóval. Utána az Account info résznél kiírja:
[ Szerkesztve ]
giran~
-
Sirandrish
Topikgazda
Egyébként facen lattam valami hivatalos cuccot ami kiirja hogy miota játszol, hány ládát nyitottal meg ilyenek.
Azt láttátok?Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
Topikgazda
Ha nekem nem lehet beszélni mas játékról (miattad), akkor örülnék ha te se tennéd!
A legközelebbi ilyen hszed törlöm...(ahogy a sajátomat is töröltem).Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
Topikgazda
40 óra alatt vegigjatszottam a sztorit, szoval lenyegeben végeztem.
Es hat engedtessek mar meg nekem hogy én is elmondhassam a véleményemet.Nyilvan egyébként majd te fogod életben tartani a Genshint, mert te majd 20 év múlva is ezt tolod hiszen a fejlesztok 20nev múlva is hoznak be majd valamit. :D
Es persze mindenki pontosan olyan felfogással rendelkezik mint te...hja nem...:)Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Mike
veterán
válasz Sirandrish #2579 üzenetére
neked nem immortálozni kéne?
rajtam nem fog múlni, a red deadet két éve játszom úgy hogy 20-ban nulla új tartalom került bele
hamarább abbahagyom ha nekiállnak szopatni, mondjuk ez a robotos küldi
a side quest hosszabb és nehezebb mint a story[ Szerkesztve ]
-
Mike
veterán
a kövek megmaradnak neki is, nyugodj meg
ellenben a növények nem, a legyilkolt ellenfelek lootjai is inkább nem, mint igen, főleg ha nincs a közelben, vagy te veszed fel előbba szamitasokról meg annyit, hogy fegyver xp kristályt sosem gyártottam, mégis van még a kékből vagy 400, pedig 6 fegyverem 70+
de én nem számolgatok, szerintem megöli a játékot. onnantól már nem játék, hanem feladat.
amit te csinálsz az már bizonyos fokú megszállottság. ismertem ilyen embereket mobiljátékban, de a gta-ban és a red deadben is. de ez nem baj, ha téged nem zavar, hát csináld -
Sirandrish
Topikgazda
A kiütött oret mindenki fel tudja venni.
Itt már volt rá pár kezdeményezés hogy együtt menjen a brigád kavicsokat farmolniEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz jonnyjoker01 #2568 üzenetére
Ningguangról egy kis leírást adhatnál. Mire érdemes fejleszteni, milyen artival, ilyesmi
-
Sirandrish
Topikgazda
Ember tervez....
Hiába tervezik meg a fejlesztők. Ez a játék nem tud 3 évig talpon maradni, bármilyen jó is.
Ennél százszor tartalmasabb MMO-knak sem sikerül. 3 évre bűdöletes mennyiségü tartalom kellene hogy fennttartsák az érdeklődést.
Nem kell messzire menni. Nézd meg ezt a topikot hogy mennyire pörgött mondjuk 1 vagy 2 hónapja, és mennyire pörög most. Nézd meg ki mennyit játszott vele akkor, és mennyit most.
Szép elképzelések ezek a fejlesztők részéről, de ez nem így működik..Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
csuzda
aktív tag
válasz wandor0930 #2536 üzenetére
"AR 40en volt utoljára szintlépés, ha akkor elkezdesz már gyűjtögetni sima liba lenne."
Ez teljesen így van. De úgy gondoltam, hogy nagyobb szinten jobb loot lesz, nem rosszabb... És jobb lootnál kevesebb resinből lesz meg ugyan az. Mellesleg akkor jobban ad 4-5*os artifactokat.
#2561 Mike
Most kicsit számolgattam. 4*-os fegyvert wiki szerint nulláról maxra felhúzni 6millió XP. Napi 300k-nyi enchantment ore-t tudsz termelni. Ami azt jelenti, hogy 20 nap felhúzni 1 karakternek a fegyverét, 8 karakternek 160 nap, ami 5 hónap. Szerencsére elég sok egyéb forrás van ami ad fegyver XP-t. De attól még ott van, hogy napi 120 Crystal Chunk-ot kell farmolnod. Azt 1 karakterről nem lehet összehozni, minimum 2-3 kis felhasználó is kell. (Plusz egy második gép, vagy telefon).Én ma reggel 220 kristállyal indítottam, 120at elhasználtam, így 100 maradt. Jelenleg 380 van. Rengeteg játékosnak segítettem. Mind AR35 alatti. Megöltem csak ma 3 farkast, meg vagy 20-25 bosst, egy gyereknek Mona-hoz gombát segítettem szerezni, egy másiknak 4k event piros követ farmoltam ki. (vagyis nekem lett 3960. Az a vicc, hogy 1500-2000 után elköszöntem tőle angolul és leléptem, majd magyarul nagyon szépen megköszönte. Akkor mentem vissza és farmoltuk ki neki a maradékot). Megcsináltam még 6 comissiont másoknak is. Olyan hosszú volt ez a nap, azt se tudom már még mit csináltam. Közben pedig tudtukon kívül megloptam őket, szigorúan csak akkor, ha az általam felkeresett helyek közvetlen közelében volt anemoculus/geoculus, láda, challange, kék repkedő szellemecske. Lehet, hogy most le fogtok nézni, de én ezt csináltam most 2 napig. Lehetne vitatkozni, hogy mennyire etikus dolog meglopni másokat a tudtukon kívül. Mindenképpen rossz érzés, ezért segítek mindegyiknek. Ha nem járt arrafelé akkor úgyse farmolja, akkor meg nem mindegy, hogy én használom fel, vagy csak ott áll? AR35 alatt én se farmoltam. Mindegy... A lényeg, hogy rengeteg idő és rossz érzés. Vagy felhúzok magamnak 2-3 altot és farmolom azokat. Közben meg örökre megunom a játékot... Vagy nem farmolok semmit és akkor vagy háromszor több idő lesz felhúzni a fegyvereket.
De menjünk tovább. Wiki szerint nulláról maxra egy karakter felhúzásához 8,4millió xp kell. Ezt, ha össze akarod szedni, akkor majdnem 9 teljes napig csak ley line-okat kell farmolnod. Ma számolgattam, hogy 5-7 nap a jelenlegi rossz szerencsémmel 80 fölé Ascend-elni egy karaktert. Mondjuk ez a kettő együtt legyen 14 nap. 2 hét mire felhúzol egy karaktert 90-re. Fegyverére van XP, de Ascend cuccok nincsenek. Se talent könyvek. De ha csak 2 héttel számolunk akkor a 8 karakter felhúzása 4 hónap. És csak egy 8 fős Abyss csapatról beszélünk...
Tételezzük fel, hogy 8 karakter felhúzása 3 hónap, mert ad azért elég sokat a játék. 3 hónap = 12 hét. 8 karakter / 12 hét = 1 karakter az másfél hét. Nekem van még 13 másik karakterem, az már 20 hét.
20 hét + 12 hét = 32 hét, ami 8 hónap. Tételezzük fel, hogy havonta érkezik 1 hős, amit egy átlagos játékos meg tud szerezni. 8 hónap alatt az még újabb 8*1,5hét= 12 hét. 3 hónap alatt jön megint 3 új karakter, amit mondjuk megint 1 hónap felhúzni.
Rengeteg feltételezéssel, becsléssel ez 10-12 hónap aktív játék. Ha naponta elhasználunk 50 gemet 60 resinre, akkor kb 7,5-9 hónap. Ami pedig 11k-14k primogem. Vélemény?
Egy kicsit hosszúra sikerült Jó éjszakát
Szerk: Egyébként meg, tudtommal egy kiütött Ore-t mindenki fel tud venni. Valakinek nincs kedve ma kipróbálni? Mert ha ez így van, akkor összefognánk itt hárman-négyen és egymást segítve tudnánk elég szépen fejlődni fegyverzet ügyileg
[ Szerkesztve ]
-
Ghostface
senior tag
Én nem olyan régóta játszok(50-60-as karakterek AR35), nem tudom mennyire releváns a véleményem, de nálam Albedo nagyon jól működik. Csapatomban ott van Noelle is, így megvan a geo resonance. Minden harcot Albedoval kezdek, lerakom a virágot aztán Razor, vagy Xianyan skilljét használom, és így folyamatosan van mindenkin valamilyen pajzs, tele van a föld kristályokkal, ráadásul a virágot elég jól lehet pakolgatni sűrűn, és így a Burst képessége is nagyon gyorsan újratölt.
#2571Mike
Ha ez az a harc dragonspineban amire gondolok, akkor figyelni kell folyamatosan a kis melegítő oszlopokat, mert állandóan változik, hogy melyik működik... és igen ha leverted a két robotot akkor jön a harmadik nagy.Ezt a kardot is tudom ajánlani ha megtaláljátok, Phys. dmg-t ad, nekem több mint 200 ATK-t dobott Xianyanon:
PSN: Nifty_Ghostface
-
wandor0930
aktív tag
-
csuzda
aktív tag
válasz wandor0930 #2567 üzenetére
Az új lándzsa 80/80-on 401-es attack-kal rendelkezik és 62,9% fizikai DMG bónuszt ad. (nem tudom mit akartam írni, mert kb 2 órával ezelőtt kezdtem el ezt írni és most jutott eszembe, hogy nem fejeztem be )
-
Mike
veterán
válasz wandor0930 #2573 üzenetére
csak innentől a nagy látótávolságnak és a távolsági fegyvernek semmi értelme. ebben az esetben a teleport egyáltalán nincs messze, és amíg eltalálnak, vígan lövöldöznek
[ Szerkesztve ]
-
wandor0930
aktív tag
Szerintem ezzel semmi gond nincs, nagyon sok játékban van ilyen BUG hogy az enemy csak bizonyos területen tud mozogni ha elér a határára egy láthatatlan fal megállítja és minden ellenállás nélkül letudod gyilkolni.
Itt ezt kiküszöbölték, ha messze viszed, elérhetetlen helyre mész,leesik stb. visszamegy/teleportál a helyére, nincsenek kiskapuk, meg kell küzdeni a jutalomért -
wandor0930
aktív tag
Engem Ganyu nem érdekel, van már íjászom is meg jegesem is.
Albedo érdekesebb, szintén Ningguang mellé, de a Geo bónuszt ugye pajzs alatt kapják szóval én olyanban gondolkodom akinek a képessége pajzs mint Noelle vagy Zhongli hogy ne legyek csak a kristályokra kényszerítve, szóval őt is elengedtem.
Xiao meg meglátjuk milyen lesz, szeles karim még nincs, és bár ő sem az az igazi szeles - nemtudom hogy tud-e reagálni bármilyen elemmel is - egyenlőre nekem tetszik.
Viszont nekem igen messze van a pityem is 10 vagy 20 nyitásom van, illetve legutóbb én Childét kaptam szóval garancia sincs úgyhogy gyűjtögetek serényen, szerencsére ő még később jön csak úgyhogy van időm.
-
Mike
veterán
elég jó a fagyos vidéken a rá adott pluszok miatt
a tervezésről:
most már 3 fegyvernek is fog kell, gondoltam farmolok kicsit ma. természetesen a buborékos ad fogat, mert mi más, de ok. farmolni is utálok és a buborékost is, de ugye muszáj (lehet kárörvendezni, ahhoz képest amiről pofáztam ugye
na szóval condensed resin is megvan, de gondoltam előtte még mászkálok kicsit
aréna, két robottal. először lőttem őket a teleport mellől, de nem tetszett nekik hogy Zhongli oszlopa miatt nem találtak el, igy szépen visszafordultak majd visszateleportáltak a helyükre. ezt többször eljátszottuk, szóval így vannak programozva. kénytelen voltam lemenni és nemi hadakozás után elkentem a szájukat. a kis szellem megmutatta a sorrendet, erre visszajött a két robot. úgy nyúvadtam ki, hogy öröm volt nézni. úgyhogy menekülőre fogtam. visszateleportálás után látom hogy a melegítő oszlopok egy része tiltva van, plusz még vihar is van.elmentek ti a picsába! aztán ha ezt a kettőt valahogy megölöm és felkel a szarvasisten, mi lesz még? villámlani is fog közben? itt léptem ki. és ennyit mára a fogakról. -
F34R
nagyúr
Ez a Festering Desire Sword mennyire jo? vagy hagyjam a fenebe?
-
addikt
válasz jonnyjoker01 #2566 üzenetére
Jah, csak az meg fagyos vidék, ott állandóan elesek
Mindenkit egyforma külső inger ér, de egyén függő, h éljük meg :P
-
jonnyjoker01
veterán
válasz wandor0930 #2564 üzenetére
Más téma, én most abban a dilemmában vagyok hogy kit húzzak ki Albedo Ganyu és Xiao közül
Albedo nagyon jó support DPS lenne a fő karim, Ningguang mellé, de másra nem nagyon használnám és nem kifejezetten erős.
Ganyu más okok miatt tetszik Viszont nem szeretem az íjászokat, és az eddig kikerült statok alapján nem lesz erős karakter, E-je nagyon kicsi sebzésű, ultija szintén és még random is.
Xiao pedig már a videókból is tetszik, plusz nagyon szeretem a dárda karaktereket és mivel Zhongli nem jött össze, Xiao jó lenne. Csak elvileg sokat gyengítettek rajta a videók óta és átdolgozták a karaktert, félek hogy Zhonglihoz hasonló módon földbe nerfelték.
70 húzásnál vagyok és a következő 5* garantáltan limitált karakter, mivel Monát kaptam Zhongli helyett. Nehéz ez a free to play élet
Üdv. Johnny
-
wandor0930
aktív tag
válasz jonnyjoker01 #2566 üzenetére
Valaki majd biztos leteszteli de azért a dupla physical dmg bónusz nem tűnik rossznak.
Nameg ha 5re refineolod akkor már szerintem a passzívja is elég jó lesz. -
jonnyjoker01
veterán
válasz wandor0930 #2564 üzenetére
Na ez jó hír, ezt nem tudtam Én is azt hittem hogy csak egyet fog adni Köszi a megosztást. Mondjuk valószínűleg nem fogom lekraftolni sosem, a Crescent Pike még mindig jobb nála.
@body007: Orbán küldetését kell megcsinálni, annak a végén tudsz majd ezzel az izével bármit is kezdeni.
Üdv. Johnny
-
addikt
-
wandor0930
aktív tag
válasz jonnyjoker01 #2563 üzenetére
Más téma
Megkönnyebbültem kicsit azt hittem 4db Strange Tooth-ért fog adni 1db Vitalized Drgontooth-ot, de szerencsére 4ért 4et ad.
Nem mintha lenne lándzsás karim, de azért jobb felkészülni, Xiao videók alapján bejövős :D -
Mike
veterán
válasz jonnyjoker01 #2556 üzenetére
8 karakter azért is jó mert mindenhova más kell. (abyss engem totálisan hidegen hagy, mégis vagyunk 8-an: Aether, Barbara, Bennett, Razor, Zhongli, Chongi, Fischl, Qiqi - igaz Qiqi még alig van fejlesztve)
-
Mike
veterán
válasz wandor0930 #2555 üzenetére
nézzük, van még 5 nép. ha csak fél évente adnak ki egy új népet az 2 és fél év, plusz még egy dlc a végjáték, összesen 3 év. de adják ki negyedévente (nem fogják, már 4 hónapos a játék) akkor csak másfél. mire nem elég ez az idő?
-
Mike
veterán
válasz wandor0930 #2547 üzenetére
én is úgy gondolom, ahogy wandor. jó lesz az a kard majd jövő héten is. nem fog összedőlni a világ ha nincs meg minden azonnal. ugyanakkor aki tervezetten játszik, azzal sincs baj, az excel erre kiváló.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz wandor0930 #2557 üzenetére
Azért írtam azt mert 80 -> 90-es ugrás annyira sok nyersanyagot igényel, hogy nehezebb lesz 8 karaktert felhúzni sokkal, mint 4-et, főleg akkor ha te is úgy járnál mint én, hogy ugyanaz a nyersanyag kell sok karakternek vagy fegyvernek. AR 50 felett egyértelműen nem működik sajnos a "farmolok amihez kedvem van" játékstílus, hozzám hasonló farmolási terv nélkül hosszú hónapokig tartana mindenkit felfejleszteni.
Persze megint megerősíteném, hogy ez nem gond ha elvagy Abyss nélkül.
Üdv. Johnny
-
wandor0930
aktív tag
válasz jonnyjoker01 #2556 üzenetére
Amíg van egyéb tennivaló annyira nem vagyok ráfeszülve, de azért persze érdekel.
8 kari annyira nem tűnik soknak, most is van 4 80on meg 2 70en, mindig jön valami új mint legutób Keqing aki kitessékelte a 80as Razort a csapatból, szóval annyir nincsen elmaradva egy második csapat sem. -
jonnyjoker01
veterán
válasz wandor0930 #2555 üzenetére
Igazából attól függ érdekel téged egyáltalán az Abyss. Ha nem, akkor már nem is 8 karaktert kell fejlesztened hanem 4-et, de igazából akkor konkrétan a fejlesztésnek sincs sok értelme mert az open world vagy event content teljesíthető nem kimaxolt karakterekkel is simán (szerintem).
Üdv. Johnny
-
wandor0930
aktív tag
válasz jonnyjoker01 #2553 üzenetére
Így van, 45-ön vagyok, 46on ha megcsinálom a szintlépő küldit.
Ha AR50nél ez változik annak nem örülök, lehet nem lesz akkor nálam hosszú életű a játék, de egyenlőre azért bizakodom -
F34R
nagyúr
válasz jonnyjoker01 #2553 üzenetére
Zhongli-t eppen behuztam meg 1.1 idejeben.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz wandor0930 #2547 üzenetére
Ja így már értem, még nem érted el az AR 50-et akkor gondolom. AR 50 előtt ugyanígy játszottam én is, össze vissza csináltam mindent amihez kedvem volt, így is volt körülbelül elég nyersanyag a hőseimre. Most az AR 50-nél annyira sok minden kell hogy kb soha sem jutnának el a karaktereim vállalható szintre Abysshoz
De a legnagyobb probléma nálam szerintem, hogy a két csapatomban sok karakternek kell ugyanaz a nyersanyag fegyverhez és talenthez. Ha azokat a napokat kihagyom akkor nem 1 karakternek kell várnia jövő hétig, hanem 3 nak egyszerre.
@F34R: csak a limitált öt csillagosok nem húzhatók ki sima bannerből, jelenleg ők lennének: Venti, Klee, Tartaglia, Zhongli.
[ Szerkesztve ]
Üdv. Johnny
-
Sirandrish
Topikgazda
-
F34R
nagyúr
válasz wandor0930 #2549 üzenetére
Beidou, Bennet (ot mondjuk most ki tudom porgetni) Ningguang esetleg meg Razor.
-
törölt tag
válasz Jumbozorz #2542 üzenetére
Coop társammal szintén felírogatjuk minden vasárnap Excel táblázatba, hogy mi is legyen a következő heti teendő. Általában kiválasztunk 1-2 karaktert és azok szettjeit/ascendjeit/fegyvereit tupírozzuk fel. Kiszámolva, egyebek. Ezzel is csak biztosítjuk magunkat, hogy most, ebben a pillanatban a megfelelő nyersanyagokra költődjék el a resin. Ne pedig az legyen, hogy "mindegy melyik domain, csak ne csorduljon túl a resin".
-
F34R
nagyúr
Sracok a regi karakterek akiket mar nem lehet kiporgetni, azokat hogy lehet "megszerezni"?
Vagy igy jart az aki meg most kezdett hozza a jatekhoz? -
wandor0930
aktív tag
válasz jonnyjoker01 #2545 üzenetére
Nem mert nem nézem, pont erről beszélek.
Minden nap csinálom amihez kedvem van, illetve amerre visznek a napi küldik(hamár ott járok).
Amikor van 3 condense resinem akkor esetleg rá szoktam nézni hogy aznap mit érdemes farmolni, ha van ami kell akkor megyek oda, ha nincs akkor artifact.Az utolsó 1-2 darabnál szkott előfordulni hogy ránézek mire van szükség, de folyamatosan gyűlik minden.
Nem vagyok ráfeszülve hogy húdehülyevoltam tegnap lehetett volna farmolni, majd meglesz jövő héten.De mivel mindent szedek folyamatosan, nem csak szintlépés előtt kezdem el így nem nagyon van ilyen gondom. -
Sirandrish
Topikgazda
válasz wandor0930 #2543 üzenetére
"Szerencsére" az életdben nem lesz annyi resined hogy munkának érezd
-
jonnyjoker01
veterán
válasz wandor0930 #2543 üzenetére
Miért az nem munkaszagú hogy folyamatosan nézed kinek mit tudsz farmolni egy adott napon?
Vagy neked ki vannak már fejlesztve a karaktereid, azért nem probléma?
Üdv. Johnny
-
wandor0930
aktív tag
válasz jonnyjoker01 #2541 üzenetére
Nincs vele gondom ha neked ez jön be, vitathatatlanul ez a leghatékonyabb, de nekem nem menne.
Ha lista szerint csinálnám nekem az olyan munkaszagú lenne, nem azért jönnék fel hogy szórakozzak/kikapcsolódjak hanem mert le kell farmolnom az XY domaint. 1-2 hét alatt biztos hogy oda jutnék hogy ahhoz ma nincs kedvem inkább fel sem lépek. -
Jumbozorz
senior tag
válasz jonnyjoker01 #2541 üzenetére
En is lista párti vagyok. Szeretem effektíven csinálni, amit csinálok. Szóval+1
-
jonnyjoker01
veterán
Továbbra sem értem mi túlzás abban, hogy ahelyett hogy minden nap végigmegyek egyesével azokon a karaktereken akiket fejleszteni szeretnék és megnézem kinek tudok épp valamit farmolni az adott nap, helyette csinálok egy kis listát amire csak rá kell néznem és nem kell a játékban menü kattingató szimulátort játszani
Üdv. Johnny
-
Jumbozorz
senior tag
Na géphez értem én is:
Új terület: Nekem NAGYON tetszik. Jó sok eredeti ötlet van benne a jegesedés idegesítő, de életszerű. A gulyás jópofa dolog, hogy belerakták. Jól jött, hogy Klee a Main-em, így nem nagyon ért kellemetlenül a jegesre specializálódott ellenfelek. Egy szót szeretnék ejteni a zenéről, ami az új terület alatt szól. Nem tudom mit gondoltok, de szerintem nagyon minőségi lett, bár ez elmondható az egész játékban szóló zenéről..nekem ez hatalmas igényességre utal.
Nagy segítség ez az ascendes ingyen wish material. Felment Fischl c4-re, Congyun C5-re Bennett C3-ra.
Csapat: Hát a jeges területen elkezdtem Bennett-et használni, így Klee-vel megvan a +Atk25% és Bennett ultija miatt is van plusz ATK. Nem rossz, de Barbara effektívebb healer szerintem. Jelenleg Electro+tűz kombó a legjobb szerintem és a csapatomban is ezt használom.(Klee, Congyun, Bennett/Barbara, Fischl)...Fischl egyszerűn amúgy nem jön be. Gondolkodok Lisa-n, mert az megvan. Kequing az álmom, de kicsi esélye van, hogy kihúzom. Lehet Lisa-t elkezdem felhúzni és passzolom Fischl-t.
Jelenleg AR 51-en vagyok. Nincs semmi kihívás, de élvezem még mindig.
Átlagosan a véleményem a játékről, láttam sok hsz van erről: Megint kaptunk egy jó kis contentet, amibe szerintem minimum 5 óra van. Ezt más játéknál DLC-nek nevezik és kőkemény pénzért adják, ezt ingyen, de nem szerencsés összeshasonlítani ezt a játékot egy másik más típusú játékkal. Mobilos játékok között ez a játék még mindig verhetetlen szerintem. Természetesen, ha valaki napi 5 órát belenyom az ne csodálkozzon, ha észreveszi a "mintákat" a játékban és unalmas lesz neki. Én a napi ~1.5h játékidővel tökéletes szórakozást nyújt.
A máshol való kristály farmolással szerintem nincs baj. Nekem van két alt accountom , amit elindítok néha egy másik telón és rácsatlakozok a MAIN-el és lefarmolom a dolgokat
Valaki kérdezte még pár nappal ezelőtt, hogy Albedo-nak milyen buildje lehet trial-ban. Metudjátok azt nézni trial alatt, de lent beraktam nektek(nekem amúgy nem tetszik):
Remélem mindenkinek jól telt a karácsony
[ Szerkesztve ]
-
csuzda
aktív tag
[link] Ezeken a helyek nézz szét Cor Lapis keresés ügyében
Bal alsó sarokban, az egész hegyet, fentről lefele. A hegytetőn van 4db is egymás mellett, illetve az út mentén a fák alatt.
Fölötte való jelölésben ott a víz szintjében van egy barlang.
A középső 2 ott a teleport mellett van közvetlen. (a bal oldali egy mélyedésben)
A jobb oldalit pedig Story küldetéssel lehet kinyitni.Hirtelen ennyi jutott eszembe. Ahol csillag van, ott van kék fegyver XP kristály. Többi helyen pedig fehér szén, sima szén, vagy Noctilius Jade van.
#2534 Mike
Én megszállott? Az valami jó pokémon? Mert akkor begyűjtöm [link] -
wandor0930
aktív tag
WL5 és WL6 között van érezhető drop javulás?
-
wandor0930
aktív tag
AR 40en volt utoljára szintlépés, ha akkor elkezdesz már gyűjtögetni sima liba lenne.
Én 45 vagyok(46 ha megcsinálom a WL küldit), de szinte mindenem megvan már és semmire nem kellett rágörcsölnöm.
Egyedül a Cor lapis amiből szarul állok, dehát Keqinget 0ról huztam és elég korlátozott számban elérhető.Azt a 2-3 helyet ahol nagyobb számban van összeszedem 2naponta, de annyira nem sürgős hogy az egész térképet befutkozzam 1-1 darabért.Valaki korábban megosztott egy napi bontású farmolós táblázatot, azt azért én kicsit túlzásnak érzem, de ha az ember előretekint kicsit akkor szerintem abszolút nem kell ráfeszülni a farmolásra.
Illetve sokat segít ha tényleg összeszedsz mindent, nekem ez a cor lapis eddig nem kellett nem is nagyon figyeltem rájuk, most ez kicsit megbosszulja magát.
-
Mike
veterán
elmesélek egy történetet, a farmolásról meg a türelemről
ő Veromos egy ifrit
eleg helyre kis legény és felettébb hasznos
ahhoz hogy megszerezd, kell 4 karakter, amihez ugyanúgy sorsolásos módon jutsz hozzá mint itt, vagy ha nagyon nem jön össze, megadott 4 karakterből összerakható az aki majd alapanyag lesz. minden karakter 1es szinten indul, vagy csatákkal vagy a többi karaktermegevésével lehet xpt szerezni, majd speckó szintlépéshez szükséges karakterekkel szintet lépni egészen 5ösig. ha mind a 4 megvan, akkor ki tudod belőlük hozni őt, 1es szinten, és nem így néz ki. innen még fel kell vinni 5ig, plusz full xp, továbbá runák is kellenek de ebbe bele sem megyek, illetve van neki 15 képesség pontja amihez megint más lény kell, vagy egy másik ifrit, na most képesség lényből heti egy lehet. vagyis 15 hét, és akkor mást nem fejlesztesz.
szóval az, hogy legyen egy használható Veromosod, több hónap.
ehhez képest a Genshin baromi gyors
és ezt most nem kötözködés képpen írtam le
hanem csak egy kis összehasonlítás, meg hogy nem késtek le semmiről[ Szerkesztve ]
-
Mike
veterán
amúgy csinálja valaki azt, hogy kevesebb atk, és a elemental masteryre megy rá? mostanában szinte csak azt használom a jegesen, és arra gondoltam hogy átállok akkor arra, de érdekelne, kísérletezett e már más vele?
-
-
csuzda
aktív tag
[link] Hát ez már egy vicc... Elszámoltam magam és megléptem most az AR50-et. Ez jött az első Electro Hypostasis-ból... Ilyen aránnyal nem 5 nap kifarmolni a 6db Gemstone-t, hanem 7....
Azt elfelejtettem írni, hogy tegnap mikor segítettem a srácnak a bossokkal, kinyitottam a BP-ből kapott Acquaint Fate-t és kaptam belőle egy Chognyunt... Így már C5 Lassan 20as szintjével erősebb lesz mint Keqing
[ Szerkesztve ]
-
Mike
veterán
válasz wandor0930 #2521 üzenetére
hát annyira messze nem mentem. érdekes hogy a távolság addig nem zavarta amíg engem nyírt, de amint lement a hpja a negyedére, elindult haza gyógyulni. ez tuti így van leprogramozva. semmi gond, de akkor engem is gyógyítson vissza fullra
de már irtam nekik feedbacket róla -
csuzda
aktív tag
Amúgy ez kicsit idegesítő... AR49 vagyok, jó lenne ha AR50-re lépve meglenne a 6 db Vajrada Gemstone. Ahhoz kell 6*3=18db Chunk. Négyből egy boss ad nekem Chunkot, máskor csak 2db-ot a még kisebből.(18*3=54) Kell 54db és 2db-ot ad egy boss 4ből 3szor. Fishlt és Razort is úgy húztam fel 70-80ra (AR45 fölött), hogy Chunkot is alig láttam... Azért így 6db gemstone-t összefarmolni lesz vagy 5 nap...
Egyébként tegnap eszembe jutott, hogy battle passhoz a heti bossos küldiket hiába csináltam meg a BP megjelenése előtt, Childe-ot és Stormterrort ha simán újból lenyomom a legkisebb erősségen, akkor beszámolja Nekiláttam coop partnereket keresni, találtam egy AR30as gyereket, aki még nem nyomta le a farkast, gyorsan szétkaptam neki És ha már ott voltam akkor megkért, hogy daráljuk végig az összes bosst
Amúgy ez a Coop ötlet onnan jött, hogy kéne rengeteg fegyver XP, de elfogyott a világomban a farmolható kristály. Így elkértem egyik barátom felhasználóját és lefarmoltam azt Majd rájöttem, hogy ez is kevés, így AR35 alatt emberekre rácsatlakoztam, melyekből 3 elfogadta. Elsőnek segítettem az új területen, kellett neki 2db cuccos a fához, mutattam neki gyorsan hármat, aztán amíg a fával volt elfoglalva megnéztem, hogy farmolja-e a kristályokat. Mivel se a challange-k, se a ládák nem voltak kinyitva a közvetlen közelükben, ezért kifarmoltam én Ő úgyse tud róla, 2-3 nap múlva pedig újra ott lesz Második gyerekkel összespanoltam, felvett Discordon is. Mondta, hogy ő csak élvezetből játszik. Segítettem neki 1-2 logikai dolgot megoldani, majd megmutattam nek, hogy az Mt. Aozang hegyben legalul van egy barlang. Mondtam neki, hogy mindig farmolja ki ezeket a kristályokat, mert később jól fog jönni. Erre elment... Ha neked nem kell A harmadik srác volt aki a farkasban segített nekem, majd én a bossokban neki. Na, az ő világában egyből láttam, hogy farmolja rendesen a kristályokat, 5 helyet néztem meg, mind az 5 üres volt, így nem is kerestem tovább Kb 200 Crystal Chunkot farmoltam ki így tegnap. Szerintetek lehet bajom, ha ezt tovább folytatom?
-
Jappán
tag
válasz wandor0930 #2520 üzenetére
Jól átvert a játék a kezdetektől fogva..... Az a " No Pyro in current party " megvezetett és nem tettem Pyro karaktert a csapatba. Most felébredtem, ment Benett a csapatba és csípás szemmel lenyomtam az egészet és még 1 percem is maradt a kocka kicsinálása után. Istenem jó nagy gyökér vagyok....
S22 Ultra /Watch 4 Classic 46mm /Galaxy Buds+ /JBL Xtreme2/
-
Urzu_7
aktív tag
-
Sirandrish
Topikgazda
-
Urzu_7
aktív tag
válasz Sirandrish #2524 üzenetére
giran~
-
Sirandrish
Topikgazda
-
Urzu_7
aktív tag
Mi történt a bossokkal, nerfelték őket? Alig dobnak valami értelmeset jó ha kapok egy-két lilát. A heti bossokról már nem is beszélek mert elsírom magam.
giran~
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz wandor0930 #2520 üzenetére
Azért tegyük hozzá hogy az csak ajánlás.. Teljesíthető Pyro nélkül is azért
-
wandor0930
aktív tag
Akkor szokott visszamenni ha nagyon messze viszed a kiindulási helyétől, esetleg leesik valahova amibe nem hal bele de nem is tud visszamenni.
Fatuiknál meg priorizálj.
Nekem a vizes általában az első mert ő gyógyít, van még a kalapácsos (szeles/elektros) illetve a lövész(pyro/geo), ezek nem okoznak különösebb gondot, de mivel a csapatomban alapból nincs pyro a jeges megtud szivatni ha felrakja a pajzsát.
Ezért nekem a két dagi a prio, őket általában meg is oldom ~15mp alatt amíg tart Qiqi fagyasztós elementálja + Childe közelharcija.
Ha a jeges túléli akkor őt hagyom a végére mivel őt a legtöbb idő "feltörni".
Ha valamit elrontok akkor jön Ningguang és kihúz a pácbólA boltban meg volt egy halom fejlesztő cucc meg a kardhoz is egy kő, szóval ezzel most megkímélted magad jópár kör domaintől
[ Szerkesztve ]
-
jonnyjoker01
veterán
Oceanidhoz legjobban geo karaktereket ajánlom, Ningguang például folyamatosan gyártja a Hydro shieldeket, azokat folyamatosan felvéve lehet tankolni a sebzést bizonyos mértékig és a repülő madarakkal is elbán. Noelle + amber megint csak jó, Noelle tudja biztosítani a pajzsot, ultijával tudja gyártani ő is a hydro shieldeket, emellett Amber nyuszija el tudja hárítani a veszély nagy részét mivel magára vonja a figyelmet + elbánik a repülő madarakkal is.
Fatuiknál csak a priorizációt kell megtanulni, Hydro fatuit meg kell ölni még mielőtt felrakja a pajzsát, a többieket pedig Pyro és Cryo karakterekkel szépen el lehet takarítani.
Üdv. Johnny
-
Mike
veterán
válasz wandor0930 #2511 üzenetére
akkor valszeg tényleg nem
most sem egyszerű kinyirni őket ha 3man vannak, a lövész felrakja a pajzsát, a fagyasztós csávó tölti a kalapácsos pajzsátde az überfasza az amikor a hószörny, érezve kozelgő végét, egyszerűen visszateleportál a kiindulási helyére, mert miért ne, a legnagyobb viharban, lent a déli teleport mellett. azért kinyirtam
ja és hogy igazatok legyen megcsináltam annyi challenget hogy ki tudjam pucolni a boltot
-
Jappán
tag
Hali! Szeretnék tanácsot kérni. 3-as world levelen vagyok, gondoltam emelem a szintet, ha már sikerült a havas pálya küldijeit megcsinálni. Hát nehezen, de eljutottam az elektro kockáig és majdnem meg is volt, még 3-4 ütés kellett volna neki, de lejárt az idő. Milyen karakterekkel èrdemes nekiállni ? Tüzes karakter, ugye az kilőve abban a feladatban. Cserébe, nagyon gyötrelmes a fa pajzsos szörnyeket kicsinálni Köszönöm a segítséget!
[ Szerkesztve ]
S22 Ultra /Watch 4 Classic 46mm /Galaxy Buds+ /JBL Xtreme2/
-
wandor0930
aktív tag
Travellert én is elég sokáig húztam, 40en vagy 50en hagytam ott.
Geo-s területen sokmindenhez kellett az E-je és nem akartam cserélgetni, meg úgy voltam vele valamelyik elemmel majdcsak jó lesz
Amúgy neaggódj, nekem is csak AR35-40es szint körül kezdett összeállni a csapatom, addig egy fix karakter volt benne Razor a DPS-em. -
F34R
nagyúr
válasz wandor0930 #2510 üzenetére
Azt a hibat kovettem el hogy a Travellere koncentraltam... Az alap csapat sem acelos, de most mar egyre jobbak. Barbarat azt nem regen porgettem ki, o nagyon nincs meg fejlesztgetve, annyi hogy megorokolte Lisa elozoleg hasznalt lvl40-es orb weaponjet. Viszont most van egy challange amiben elementeket kell komobzni, nekem annyira nem jott be.
Xingqiu-t csak trialba volt lehetosegem kiprobalni, az alapjan nem volt rossz. -
wandor0930
aktív tag
Nem jut el addig hogy felrakja a pajzsát, csak ha elb@szok valamit.
"a fatuit meg 30as szinten ugyanúgy vered le mint 70en"
Ettől meg látom nem bírsz elszakdani, ha Nálad ez így működik akkor valamit nem jól csinálsz fejlesztés terén, az enemy ereje lineárisan nő míg a tied exponenciálisan(is tud), de ezt én itt most le is zárom, a fejedbe vetted hogy így van és nem tágítasz.
-
wandor0930
aktív tag
Igen azokról, de nem mindig 3asával vannak, van hogy egyedül, ketten vagy hárman vannak.
5 csillagos fegyóm nekem sincsen, csak 4 csillagosok.Igazából egy fő DPS-re koncentrálj az elején, ő kapja meg mindenből a legjobbat.
Artifactból, fegyverből rá koncentrálj fejlesztésben, később majd úgyis belassul a játék és utol fogod érni a többiekkel.Többször írtam már, a víz+cryo kombó nagyon hatásos tud lenni, pl. Barbara E-je 15mp-ig vizez, Chongyun E-je 10mp-ig fagyaszt -->10mp-ig mozgásképtelen az ellenség. Ha Barbara helyett van Xingqiu még jobb, mert kevesebb a CD-je, durván 5mp után újra tudod tolni ezt a kombót.
De amit Mike írt lentebb tűz+electro is jó, 1,5-2x-es sebzést osztassz vele.
-
F34R
nagyúr
válasz Sirandrish #2507 üzenetére
Ezeket is porgettem de a kovacsolhatok is 4 csillagosak. tuningolom...
#2508 Mike
Stormterror Dvalin, Oceanid (Bar ezt csak egyszer probaltam), Geo Hypostatis; Andrius.
Egyelore ennyi, mert a Dragonspine-ba csak ritkan megyek.. Ott is van valami cyro ami a levegobe repked.. -
Mike
veterán
válasz Sirandrish #2507 üzenetére
hogy aztán ugyanúgy le tudja verni 70es szinten mint most
F34R melyik bossal van problémád? megoldásként Andrissal való ismerkedést javaslom
jó fej -
Sirandrish
Topikgazda
Nyugi...olyan "sz*r" 4 csillagos fegyvereid is maradnak.
Nekem 1 karakternek van 5 csillagos, csak azt a karaktert nem használom
Szóval találd meg minden karinak a megfelelő 4 csillagosat, és tuningojjad szijjelfeleEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Mike
veterán
válasz wandor0930 #2503 üzenetére
írtam hogy nálam mit jelent a farm
de igen, kénytelen vagyok vmilyen szinten farmolnia fatuit meg 30as szinten ugyanúgy vered le mint 70en
10 sec? igazán örvendetes
főleg amikor felrakja, vagy töltik a pajzsát[ Szerkesztve ]
-
F34R
nagyúr
válasz wandor0930 #2503 üzenetére
A Fatui Skirmishers-rol beszelsz? akik harman vannak mindig egyutt? En azoknak nekimentem lvl40-en is, ugy hogy xar max 4 csillagos fegyvereim vannak... xD.
[ Szerkesztve ]
-
wandor0930
aktív tag
Kezdjük előről ha szeretnéd.
WL lépéskor az enemyk kapnak néhány plusz szitntet ennyi.
Te kapsz plusz 10 szintet, a fegyvered kap plusz 10 szintet, a talenteket nagyobbra tudod fejleszteni, jobb droppod lesz (mind minőségre mind darabra) a 3as 4es artifactok helyett 5sök amik szintén a te erődet dobják meg.
Ha kihasználod a játék adta lehetőségeket, akkor max közvetlen WL szint lépés után leszel ott ahol előtte(ha nem gyűjtöttél előre fejlesztenivalókat), különben jelentősen többet tudsz erősödni mint az enemy.
Azok a fatuik amikről pl minap kérdeztél és írtad hogy eddig kerülted őket, nekem max 10mp-be tellnek, ha csoportosan vannak akkor nehezebb, (főleg ha van köztük vizes aki gyógyítja a többieket) de akkor is simán megvannak.A coopozással meg semmi baj, jó buli együtt csapatni, csak ne írj olyat hogy te nem farmolsz, erre volt példa.
-
F34R
nagyúr
Jo hozzam kepest meg Mike is urhajo En fxba sem vagyok, es meg mindig vannak bossok szep szammal, amire most sem tudok rajonni hogy lehet ugyesen megfingatni.
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 25
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Path of Exile 2
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Samsung LCD és LED TV-k
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest