Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Sordoran
addikt
válasz Urzu_7 #20416 üzenetére
És megérte, elég erősnek érzed? Vagy csak a szépsége miatt. (nálam mondjuk jobban fel van öltözve )
Én is fogadtam ilyet fegyver bannerrel kapcsolatban, aztán nem tudom milyen elgondolásból mentem rá Chiori fegyverére anno, és mérgelődtem is miatta. Végül azért nem bántam meg, mert bejött a kishölgy, jó kis geo sub-dps.Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
emiki6
veterán
válasz Urzu_7 #19949 üzenetére
Én csak chasm-ben, kis szobában szorultam be pörgő ruin guard miatt a sarokba még kezdőként. De az részben skill issue, részben dps issue volt.
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
Sordoran
addikt
válasz Urzu_7 #19949 üzenetére
Hát nem tudom, én megjelenés óta játszom a játékkal, de még soha nem fordult elő olyan velem, hogy úgy rám csoportosuljanak, hogy ne tudjak kijönni közülük. Szóval ugyanazzal a játékkal játszunk mind, csak máshogy.
Azért legközelebb lőjj egy klippet ha ilyen helyzetbe kerülsz, kíváncsi vagyok rá.Mellesleg bár előzőleg hibaként hivatkoztál erre, amit nem javít a hoyo, de ez nem az. Nem hiba, nincs mit javítani, ha valami van az alacsony karakter fölött közvetlenül, akkor nem tudsz magasabbra váltani, kezdetek óta így van, meg kell szokni. Persze nem kell örülni neki, szerintem mindenkinél volt már hogy előjött és zavarta, de attól még ez a játék része.
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
emiki6
veterán
válasz Urzu_7 #19866 üzenetére
Jó, de mik azok a dizájnelemek, amitől egy kari genshin-es lesz és mitől lesz vtuber?
Az amúgy tény, hogy folyamatosan tolják ki a határokat, hogy mi az ami még genshines. Mostmár egy acheron se szúrna szemet.
Skirk az aki talán legkevésbé illik a genshinbe, de ugye nem is overworldi. Mavuika talán a legfurább az újak közül, azért egy virgin killer, cipzáras bőr kezeslábas még egy hsr-ben is meglepő lenne.
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
Shiro
senior tag
-
emiki6
veterán
válasz Urzu_7 #19860 üzenetére
Nem lehet, hogy csak a vtuberek néznek ki úgy, mint a genshin karakterek?
Amúgy Shiro is jót ír, Nahida DDR témája sem illik teyvatbe. De yelan is kaszinó témájú, xinyan rocker, doriról nem beszélünk, wanderer jetpackes, kaveh-nek van valami fura bőröndje, wrionak tech kesztyűje van, chevy gyorskaját eszik stbstb.
Mondjuk én a naruto-ban sem értettem, hogy miért van ott rámen, meg volt még pár furcsaság.
De hát "fantasy", szóval igazából simán belefér.
-
Régen azt vártam natlantól, hogy spanyolos lesz. Aztán kiderült, hogy inkább latinos, amerikai őslakosos lesz. Na hát ehez úgy tűnik bejött az amerikai vonal is. Van egy cowboy, egy biker, egy country girl is.
-
fpatrik17
senior tag
válasz Urzu_7 #19860 üzenetére
Igen, múltkor pont azt nézegettem, hogy Venti vs Arrlecchino karakter design között is brutál már a különbség Nekem Arle volt az első karakter, ahol először elkapott ez az érzés ezzel a b*szom nagy kaszával meg az animációkkal, de az még a bőven elfér és hát milyen űber menő már.
Na de ez a fenti 3-as már bőven meghaladja az ingerküszöbömet...
[ Szerkesztve ]
• Honor Magic5 Pro •
-
xeon forever
addikt
válasz Urzu_7 #19749 üzenetére
Köszi. Majdnem elfelejtettem...
Sigewinne comin home...
https://youtu.be/EKS-iXxgGUE?si=gb-_PO-4XPJrawHd[ Szerkesztve ]
PS5 jobb lenne Intellel+Nvidiaval? :P
-
Urzu_7
aktív tag
-
Shiro
senior tag
válasz Urzu_7 #19521 üzenetére
Talán nem baszná fel az agyam.
Biztos?
Így lassan egy hét próbálkozás után rá kellett jönnöm, hogy ez jóval nehezebb, mint elsőre gondoltam.
Ugyanis a Caelestinum Finale Termini az 5. vagyis az utolsó fázisban, már minden platformon rajta lesz, így ott úgy kell legyőznöd hogy folyamatosan sebeződsz.
Nem lehetetlen, de ha nem közel max hp-val kezded, akkor szinte garantált, hogy buktad.
(Megjegyzem, közel 35-40 perc mire idáig eljutsz. ) -
xeon forever
addikt
válasz Urzu_7 #19521 üzenetére
Szerintem a bújócskázós jó event lenne. Oda betenni egy extrém szintet, csak friends only, ami abból állna, hogy az egész map kéne rohangálni, időkorlát nélkül, player lokáció kilöve, és és csak az elemental vision használata lenne megengedve.
PS5 jobb lenne Intellel+Nvidiaval? :P
-
-
Sordoran
addikt
válasz Urzu_7 #19141 üzenetére
Igen, itt lehet tovább menni egy jó darabig, de magához a jutalmakhoz elég tört részét kihasználni.
Tavaly a HSR-ben volt először ilyen típusú event, és ott elcseszte a mihoyo, hogy a főszáll vége után befejeződtek a ciklusok. Ez pedig azzal járt, hogy több mellék szállért járó jutalom benne ragadt. Emiatt következő patchben vissza lehetett térni azokat is begyűjteni. Itt viszont már javítottak rajta, és lehet menni hosszan utána is.Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
emiki6
veterán
válasz Urzu_7 #18432 üzenetére
Nem baj, hogy geo, szerintem nem számít egy ideje már, hogy kinek mi az eleme, csak az, hogy mi a kitje, az mennyire működik együtt az elemével, a többi karakterrel és hogy vannak balance-olva a számai.
Szerintem navia kitje teljesen jó, nincs vele gond. Eddig a legjobban működő geo, aki nem függ c6 gorou meg hasonlóktól, így nem kell bele primo szinten hyperinvesztálni, hogy működőképes legyen.
Yomit miért tetted spoilerbe?
-
emiki6
veterán
válasz Urzu_7 #18420 üzenetére
Az a furina skin elég downgrade.
Én esetleg a furlecchino skint tenném rá, az mega cuki.
-
Shiro
senior tag
válasz Urzu_7 #18380 üzenetére
Pedig az tök egyszerű volt: Chasm
Na jó először a monsdtadti cryo slime csoportal prókoztam.
Illetve az anemo crystslflyt nem fogadta el, de a szürke gyíkot fekete csíkokkal igen.Egyszer már volt ez az event.
Egyébként nagyon sajnálom hogy a kommuniti egyik felének nehezére esik kettő darab agysejtet munkára bírni.
-
-
Sordoran
addikt
válasz Urzu_7 #18153 üzenetére
Ez a kép tök jó, nem tudom mennyire vehető biztosra ami rajta van, de tetszik.
Az biztos, hogy miután mint a 7 nemzetet meglátogattuk, még halad majd tovább a sztori. Jelenlegi ismereteink szerint is még simán jöhet 3-4 új zóna, de csak a fantázia szab majd határt ennek.Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Shiro
senior tag
válasz Urzu_7 #18107 üzenetére
Én is, bár nekem még csak C3 Miért csak egyet lehet?
Nem rég elkezdtem vele játszani, és talán annyira nem is gyenge, mint ahogy az elterjedt a közösségben, hanem sokkal inkább az vele a probléma, hogy ezzel együtt egy elég nehéz karakter, ha kiakarod használni a teljes erejét.
Éne gy Vape-Burgeon hibridben látok lehetőséget, amiben van egy Nahida, viszont a hydro applikátor szerepet betöltő Mona ne m igazán jó.
Viszint Focalor egész jónak tűnik:
https://www.reddit.com/r/Genshin_Impact_Leaks/comments/16vaade/furina_skill_against_enemies_via_mero/
Tudom, ezzel: #18094 együtt már olyan, mintha azért várnám Hydro Arkhónt, hogy a játék leggyengébb karakterei használhatóak legyenek.
Bár az igazság nem áll ettől távol.
Nem, igazából arra számítok, hogy Nahida és Focalor, egy viszonylag szabad és használható játékstílust tesz lehetővé Amber számára. -
vakablak93
őstag
válasz Urzu_7 #18109 üzenetére
tehát továbbra is bunny girl sempai
300K-s nyuszik??? az igen. Mégis milyen buildel éred ezt el?
Szórakozásból agyalok azon hogy fel kéne őt is húzni.Alapkarakter ugyan, és agyengesége miatt sosem használtam komolyabban, de maga a karakterdizájz az egyik legkawaibb a játékban.
Legalábbis szerintem -
Shiro
senior tag
válasz Urzu_7 #18038 üzenetére
Ránézésre: Project Mugen > ZZZ
A ZZZ-ról nem tudom elhinni, hogy a Hoyo csinálja.
A. Ránézek és nem érzem a kopcsolódást a többi játékukhoz.
Ami tán nem lenne baj, de...
B. Mégiscsak Hoyoverse
C. Kicsit olyan, mintha a ToF-t másolnák és ez eléggé egy ilyen tucat szerüség érzetét kelti.
D. A Project Mugen sokkal inkább megragadta bennem a Cyberpunk érzést.
---
Tök jó, hogy a Genshin aranytojásaiból agyba-főbe nekiálltak játékot fejleszteni, de azok kb egymástól fogják elszipkázni a játékosokat.Mert akit érdekelne mind, mert HoyoVERSE, annak egyszerűen nem lesz rá ideje.
Vagy ráköltöd a világ pénzét, vagy grindolsz, de azt is erősen korlátozva.Tegnap töröltem le a Star Railt. Érdekel és szívesen játszanék vele, és még költenék is rá, de ha nem nincs rá időm és csak a helyét foglalja
-
Sordoran
addikt
válasz Urzu_7 #18038 üzenetére
A ZZZ nekem totál nem jön be szerencsére, eszembe se jut hogy nekikezdjek majd. Látom hogy tolják a hype-t sokan, de nekem az a stílus annyira érdektelen, hogy nem értem mire fel ez a lelkesedés.
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Urzu_7
aktív tag
-
Shiro
senior tag
válasz Urzu_7 #17988 üzenetére
Ha most hirtelen mindenki újratelepítené telóra, meg egy nagy gépre, akkor az kb 25 milka dodó, de mivel Mihoyo nagy cég, így valószínűleg a fizetős verziót használja, úgy meg a mindenki újratelepít nem érné el a 1,5 millió $-t, ami nekik "aprópénz".
S itt 120 millió feletti telepítésről beszélünk, ami egy rendkívül extrém példa. -
Sordoran
addikt
válasz Urzu_7 #17974 üzenetére
Genshin-el már csináltam egyszer, akkor azt hiszem totál 30 óra elég volt. Lehet majd megnézem most is, PS5-ről szépen lehet, na meg auto battle-t nyomom és akkor hadd menjen magának.
-
Sordoran
addikt
válasz Urzu_7 #17879 üzenetére
Nekem is ők a tervek, mivel illenek hozzá képességeiket nézve, csak maguk a karakterek nem szimpatikusak.
Most nem tudom amúgy, mire menjek rá következőnek. Jönnek szép sorban, és mindegyik érdekel valamiért:
Dan Heng - Imbibitor Lunae: mert dps mindig kell, és egész menő
Fu Xuan: már korán szemet vetettem rá, de még egy quantum sok lenne lehet...
Jingliu: szintén jó waifu alapanyag és frost
Topaz: elsőre ő is kellett nagyon, de most leakek alapján kevésbé érdekel már a malaca miatt.Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Külpolitika
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jövedelem
- Windows 11
- Milyen notebookot vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen routert?
- Digitális Állampolgárság Program
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest