Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
jonnyjoker01
veterán
válasz xeon forever #5079 üzenetére
Milyen windows tableten játszol és hogy fut? Nekem i5-6200u + intel hd 520 + 8 gb ram van, de nem mertem még felrakni, mivel a telefonomon max grafikán fut akadásmentesen.
Üdv. Johnny
-
Roland861010
addikt
válasz Sirandrish #5098 üzenetére
Nem tudom ezt karit meg xianglinget írták hozzá!-
Csak ezért kérdeztem! -
Sirandrish
Topikgazda
válasz Roland861010 #5097 üzenetére
Van olyan skillje egyáltalán ami Psysical?
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Steve1207 #5089 üzenetére
Egyik ismerősöm fia kb 3 hete kezdte és már AR42...és nem egy időmilliomos a srác.
Ezt innen már neked kell eldöntened.
Szerintem az amit újra kellene csinálnod, az a játék legjobb része. Ha nem szeretnéd, akkor ne kezd előlrőlEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
wandor0930
aktív tag
válasz Roland861010 #5092 üzenetére
Ne a szettre koncentrálj, hanem a statokra. Sokkal több bónuszt kapsz azokból, ha a szett is stimmel az csak bónusz.
Egy 20as serlegből kapsz majdnem 60% Physical dmg-et, egy 20as homokórából majd 50% ATK-ot és akkor a substatokról még nem is beszéltünk. -
F34R
nagyúr
válasz wandor0930 #5091 üzenetére
Felek feljebb lepni
#5092 Roland861010
Ha ez ilyen egyszeru lenne.. par szaz kort meg fogsz futni vele.
-
wandor0930
aktív tag
elvileg 54es lennél ha jól számolok.
-
F34R
nagyúr
Ha mar igy feljott.. most kb milyen AR szintem lehet 50 nel nem csinaltam ascendet, de osszesen 99000 van a mutattonal.
-
Steve1207
veterán
PS teljesen külön vonal, ott a PSN ID alapján vagy és kész, a többi platformon pedig regisztrálsz és loginolsz.
(#5087) Sirandrish: igen, ez is benne lenne, de azért baromi hosszú idő volt és én még a nagyobb patch-ek előtt hagytam abba tavaly októberben vagy novemberben. Szerintem kb 1.2 akkor jelent meg, amikor abbahagytam.
.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Steve1207 #5085 üzenetére
Maga a 35-40AR szint nem nagy kaland, mert javarészt a főküldivel meg is van, amin csak át kellene szaladnod, mivel már láttad. A sok sok bolyongás...hát, szerintem a játék legélvezetesebb része, szóval az nekem mellette szólna, nem ellene
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Steve1207
veterán
válasz Sirandrish #5078 üzenetére
Maga az elért szint elvesztése zavarna a legjobban. Csak azért jó 2 hónap szívás (vagy több? ), aztán a fene se tudja ugyanilyen szintre hozom-e magam vissza ugyanennyi karakterrel, ha a nulláról elkezdem PC-n. Na meg nem egyszer volt, hogy csak 8-10 órán keresztül mászkáltam és gyűjtögettem.
[ Szerkesztve ]
.
-
F34R
nagyúr
válasz Sirandrish #5083 üzenetére
Ezert kell konnycseppet
morzsolnigyujtogetnic -
-
xeon forever
addikt
válasz wandor0930 #5080 üzenetére
Beneztem, igazad van.
Ott valami artifact jaccik közben.PS5 jobb lenne Intellel+Nvidiaval? :P
-
wandor0930
aktív tag
válasz xeon forever #5074 üzenetére
Nem kapsz 2x25%-ot, csak egyszer.Ha kapnál akkor nem csak két karakterre írná a resonanciát hanem 4re is.
Ha a 17-18 000-es sebzésedből 35e lesz akkor az crit dmg (már csak a matek sem adná ki a +25%-al).
Az achi megszerzése meg egy pillanat, ez sem indokolja hogy így kelljen használni.De még ha így lenne sem magyarázza hogy Hu Tao-t miért így kell használni, akkor minden pyrot így kellene.
-
xeon forever
addikt
válasz Steve1207 #5077 üzenetére
Pc verzio nekem azert jon be mert winfosos tableten is fut(Full low beallitasokon) es napkozben melo mellett lehet a karactereket finomhangolni, wishelgetni. Ja meg az xbox joy kek fogon csatlakozik...
Este meg pcn csak csapatni kell.PS5 jobb lenne Intellel+Nvidiaval? :P
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Steve1207 #5077 üzenetére
Mivel a játékban van crossplay, így azon kezdj amin jobban szeretsz játszani.
FPS-el, töltési idővel valszeg a PS5ön sem lesz már probléma (PS4en elég gyatra), így az az érv sem szól a PC mellett.
Én PC-n kezdeném, mert a székemet jobban szeretem mint a kanapémat, de ez egyéni referencia kérdéseEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Steve1207
veterán
Sziasztok,
anno PS4-en abbahagytam a játékot, kb lvl35-36-on lehettem, volt elég sok karakterem, köztük lvl 60-70-es is pár. Jelenleg hezitálok, hogy mi lenne érdemesebb a jövőre nézve, PS5-ön folytatni majd vagy kezdjem újra az egészet PC-n?
Migrálni nem lehet az accountokat ugyebár, de emlékeim szerint sokat játszottam és a farmolgatásra nem mennék rá megint, mert azért szeretek gyűjtögetniValamint lassan jön valami PS5 verzió is kimondottan, ezek alapján konzol felé húznék. Érv-ellenérvekre is kíváncsi lennék jelenleg a különböző platformok mellett, mert nem követtem a játékot egy ideje, de, ha PC-re esne a választás ott is kontrollerrel játszanék.
.
-
Zyrksh
lelkes újonc
válasz xeon forever #5074 üzenetére
Nem stackel. Nálam pl Diluc:
1 pyro: 2672 ATK
2 pyro: 2907 ATK
3 pyro: 2907 ATK
4 pyro: 2907 ATK -
xeon forever
addikt
válasz wandor0930 #5059 üzenetére
Arra kulon ach. van.
Amugy 2x25%atk
17000-18000 hacsak 2x pyro van lvl70
csinaltam vele 35k-t. viszont rhdt szpo ha nincs mellette healer(Barbara for ex.)PS5 jobb lenne Intellel+Nvidiaval? :P
-
Sordoran
addikt
válasz xeon forever #5054 üzenetére
Csak mert nem húztad fel eléggé. Nekem ő a main dps, és eszembe sincs lecserélni. Csak a B csapatba keresek még egy dps-t (Eula vagy Ayaka esélyes majd a pozícióra).
És nincs másik pyro-m se most a kalandozó teambe, valamint lehetne jobb support mellette. Ez korábbi videó, azóta még erősebb (talent és artifact fejlesztés) lett, és még mindig van hova fejleszteni. Biztos van és lesz még több jobb karakter, de Hu Tao is megállja a helyét. HP-ját se kell már figyelni, csak legyen mellette egy pajzsos.Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
F34R
nagyúr
válasz Sirandrish #5069 üzenetére
Vagy zsongli oszlopa.
-
nonsen5e
veterán
válasz Sirandrish #5069 üzenetére
Ó, gondolom, hogy arra váltani tudjak, még az MSQ-val kéne haladnom? Kissé azt nagyon elhanyagoltam, még ott tartok, hogy menjek át Liyue-be. Túlságosan sok bóklászni való van a játékban.
D4: hunPH, nonsense#2596
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz nonsen5e #5068 üzenetére
A Geo Traveler hordója is alkalmas a feladatra egyébként
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Roland861010 #5061 üzenetére
Sordoran kolléga néhány órával ezelőtt már leírta, pont neked, pont válaszként
-
-
nonsen5e
veterán
Ezek a platformok mire jók?
Látom meg értem, hogy ha ráállok, akkor thermal keletkezik, és fel tudok vele szállni, de amint lelépek vagy felszállok róla megszűnik, szóval 2-3 méternyit kerülök fel max.D4: hunPH, nonsense#2596
-
Urzu_7
aktív tag
Nyertem a Windblume Snapshots eventen csak nem tudom mit
giran~
-
F34R
nagyúr
válasz Roland861010 #5061 üzenetére
Heti egyszer tudod oket, minden hetfon nekiugorhatsz. A normal bossok meg harom perc asszem. Reszelni meg este reszelnek mikor nem latjuk oket.
-
F34R
nagyúr
válasz wandor0930 #5059 üzenetére
Hogy ne erezze magat kulonckent
-
wandor0930
aktív tag
Miért kell Hu Taohoz 4 pyro a csapatba?
-
törölt tag
válasz Sirandrish #5052 üzenetére
Wishful Drops event összefoglaló
A "Rhodeia's Rage" challengek után választhatsz, hogy a jutalmat resinnel vagy az eventben gyűjthető "Heart of the Spring"-el nyitod ki.
-
F34R
nagyúr
válasz Sirandrish #5052 üzenetére
En ugy tudom igen..
You can get a number of different materials from defeating Rhodeia. However, you will need to use Original Resin to claim them.
Es remelem hogy nem, mert akkor ez tokonszuras.#5051 Roland861010
Resin reset? nyolc percenkent egy darab. 160x8 perc szamold ki mikor kapod meg kb
#5054 xeon forever
Ezt most nem ertem, kb az osszes altalad nem mukodo karakter jobb az alapcsapatodnal. Foleg hogy az 1. szamu Xiangling jobb mint a 2. szamu[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
Topikgazda
"Hu taot nem igazan lehet jol használni, hacsak nem 4 pyro van a csapatban."
Nah ilyet se hallottam még senkitől!
"Stabilabb mint, Diluc;Hu Tao, Xinyan, Xiangling"
Mondjuk ez a csapat szinergiát, elemental reakciókat, supportokat tekintve nem teszi magasra azt a bizonyos lécetEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
Topikgazda
Nem bug. Tényleg tele van.
Nem lehet a végtelenségkig tömni. Van egyébként egy kis "telítettség" jelző, ami szépen megy körbe, és ha körbeér, akkor pihentetni kell a hamizást.
Egyébként ajánlats healert rakni a partyba...azzal nem lesz tele senkiEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
xeon forever
addikt
válasz Sordoran #5041 üzenetére
Xiangling nekem a main, pyro. Hu taot nem igazan lehet jol használni, hacsak nem 4 pyro van a csapatban.
Main mindenesem az alap kari, Lisa, Xinyan, Xiangling. Stabilabb mint, Diluc;Hu Tao, Xinyan, Xiangling. Pedig ott elvileg 50% plusz dmg van. Hu taoval lvl 70-en utottem 35k-t.PS5 jobb lenne Intellel+Nvidiaval? :P
-
Dewri
aktív tag
Üdv! Lenne egy kérdésem: miért van az, hogy harc közben nem lehet kaját adni az embereimnek? Leginkább az Oceanid boss ellen jön elő, és mivel nem enged használni semmilyen kaját, így szépen ki is nyír... Azt írja ki, hogy a karakter most nem képes több kaját enni mert tele van (vagy valami ilyesmi szabad fordításban...). Elég idegesítő ilyen miatt veszíteni.
Azért kérdezem, mert ha bug, akkor jelentem. Ha viszont nem bug, akkor mi rá a magyarázat? -
Sirandrish
Topikgazda
Azt tudja valaki hogy a holnap kezdődő Oceanid bossos eventhez kell-e majd resin?
-
Roland861010
addikt
Helló,
Holnap mikor van reset? -
Sirandrish
Topikgazda
-
F34R
nagyúr
válasz Sirandrish #5048 üzenetére
Pedig legcukibb. Akkor a 4* Pyro Mage lesz a te csajszid... o is dps kari elvileg. Lehet gyengebb mint Klee de nem kell annyit porgetned hozza, es talan tobb is kiesik belole.
-
Sirandrish
Topikgazda
Kleen már agyaltam (ha kapna rerunt), de attól falba verem a fejem amikor a haverral játszom, és ott nyöszörög magának (Klee)
Hüppög, rí, sír...meeehEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
F34R
nagyúr
válasz Sirandrish #5046 üzenetére
Klee ott van vagy amit tegnap emlitettem Faeya van rola video is. ot csuszasba mondjuk nem tudom ki lesz, talan valami Dendro.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz #44330240 #5044 üzenetére
Nah én majd meglátom. Mindkettőre tuti nem megyek majd rá. Mármint Eulara meg Ayakára. Eula mellett talán az szól nekem, hogy arra lenne egy 90es Prototype-m Claymore-m
Itt megjegyzem, még mindig várok olyan karakterre aki könyvet használ...ott rohad az inventorymban a Skyward AtlasEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
F34R
nagyúr
válasz #44330240 #5042 üzenetére
Nekem meg Rosaria, mai normal banneren meg Amber igy mar C2 en 40 nyitasra vagyok az 5* karaktertol.. Childe meg nagyon jo (lenne nekem is ) tetszik hogy lehetsz ijjas es kardos is a kepessegei valtasaval. nem mellesleg high dps kari. Ha mar Abyss hallottatok azt a pletyit hogy lesz egy hasonlo arena de azt mar lehet coopba is tolni?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Sirandrish #5043 üzenetére
Ez volt az egyik ok, amiért végül rámentem Tartagliára. A másik ok a Ganyu.
Maradjunk őszinték, Eula inkább fogott meg "vizuálisan", mintsem a képességei. Tény, hogy a képességeinek "százalékos értékei" karcolni fognak, bizonyára, de őt már végképp nem tudnám hova meg ki mellé tenni. Na meg nélküle is megy az Abyss
Ayaka meg azért kell, mert Sword-wielder, meg hát rá van idő kuporgatni a primót -
Sirandrish
Topikgazda
válasz #44330240 #5042 üzenetére
Grat...jó kis karaker..én szeressem
Viszont lenne egy kérdésem hozzád. Ganyu mellé, te szükségét érzed Eula-nak, vagy akár Ayakának?Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
törölt tag
Végül nem sokat agyaltam rajta, elnyitottam azt a 3 nyitásra való primót. Cs*szte a fantáziamat a Kölyök, mivel nincs Hydro DPS karakterem. Egyébiránt Keqing-et vártam, jött már haza más helyett többször is, akik helyett nem kellett volna, de ez így most jó lesz.
Ha emiatt bukik Eula, bánja fene, itt van Ganyu, Ayakára meg majd még lesz lehetőség.
-
Sordoran
addikt
válasz xeon forever #5040 üzenetére
Mondjuk szemet szúrhatott volna nekem, hogy azt írtad a fegyver magas crit rate-el, holott Hu Tao fegyvere a Staff of Homa, ami crit DMG-et ad. Ezek szerint a fegyver a Primodal Jade Winged-Spear volt, ami 5* és crit rate-es. Ez nekem is a standard-ból esett, de Xiangling-nek csak akkor jó ha main dps. Nekem ő inkább support pyro-ként jön be.
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
jonnyjoker01
veterán
válasz xeon forever #5029 üzenetére
Mondom menj be a History-ba, ott van minden tisztán leírva.
[ Szerkesztve ]
Üdv. Johnny
-
Sirandrish
Topikgazda
Csak jöhetne valami más elem is, mert Cryora szerintem Ganyunál nem kell jobb...
Nekem legalábbisEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
F34R
nagyúr
válasz Sirandrish #5036 üzenetére
Pedig ez meg csak a kezdet.. mire jon az Endgame meg a szemunk is lefele fog allni.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Sordoran #5032 üzenetére
Te olyan karakterekről beszélsz hogy már a nyelvem is beletörik
-
Sirandrish
Topikgazda
A standard bannereken nincs UP-olt hero, csak ráraknak valakit a képre. Mint most Qiqi, Mona, és Kecsing..
[ Szerkesztve ]
-
F34R
nagyúr
válasz Sirandrish #5030 üzenetére
Hat nem a Wanderlust Invocation Permanent banneren volt Jean-el?
-
F34R
nagyúr
Biztos nem Xiangling esett?
-
Sordoran
addikt
Diluc rerun nem lesz, mivel ő standard banneres. Eddig egyedül Keqing kapott saját banner-t standardok közül, de az állítólag nem volt sikeres, így többi nem kap. Legalábbis nincs semmi nyoma azóta. Következő patch-ben Eula (új, szinte biztos) és Zhongli (re-run, pletyka) várható, majd azután (ez már saját spekuláció, kéretik így kezelni) ha 1.6-ban jön The Chasm és a dendro elem, akkor Baizhu (új dendro 5*) és Klee (re-run), mellette Yaoyao (dendro 4*) lenne a tippem.
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Sirandrish
Topikgazda
Inkább rosszul emlékszel
-
Sirandrish
Topikgazda
-
xeon forever
addikt
válasz jonnyjoker01 #5020 üzenetére
Akkor bugos a system, mittomén.
PS5 jobb lenne Intellel+Nvidiaval? :P
-
F34R
nagyúr
válasz Roland861010 #5026 üzenetére
Eshet de 90-nel.... viszont nem veletlen hogy Barbara esett tobbszor is, nekem is beadta ot... En azt vettem eszre ha pl Childe van banneren akkor a Hydrokat elonyben reszesiti.. Lehet Diluc most akkor sem esne ha eljutnal 90 huzasig... ellenben szerintem lesz rerun banner akkor huzhatsz mert o lesz rajta. De ha ennyire gorcsosen akarsz 5* karaktereket akkor keszits be par szazezret a walletbe.
-
Ghostface
senior tag
Én 50-nél jártam az előző banneren, így gondoltam rápörgetek 4-szer hátha bejön Childe. Őt is szerettem volna meg Rosariat is... Lett belőle két Fischl, két Barbara, 1db Favonius sword, meg egy Keqing... Egyikre sem vágytam...
PSN: Nifty_Ghostface
-
Sordoran
addikt
Statisztikailag nagyobb az esély a 4* megszerzésére, de lehetnek kivételek. Egy 5*-nál tudod, hogy legroszabb esetben 180 wish alatt kiesik, ha nulláról is indulsz. Míg a 4* esetén lehet egy se esik 180 alatt. Nekem 30 alatt esett 3 db, de látjuk másnál 40 után sincs semmi. Most Rosaria nálam mázli, de anno Xinyan viszont pech kategória lett.
-
Sordoran
addikt
válasz Roland861010 #5021 üzenetére
A sárkány és később majd Childe heti egyszer üthető, általad választott nehézségen. Ha egyiken leütöd és felveszed a loot-ot, akkor arra a hétre annyi. Érdemes ezért az elérhető legnehezebben nekimenni, és ha nem megy, csak akkor váltani könyebbre.
A harmadik heti boss a farkas, ott a WL szintedtől függ milyen erős.Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
F34R
nagyúr
válasz Roland861010 #5017 üzenetére
Mit akarsz kihuzni?'Rosariat? mert azt nagyobb valoszinuseggel... ha 90 et huzol sem biztos hogy Childet kapod.
-
F34R
nagyúr
válasz Roland861010 #5021 üzenetére
hat a level 90 es party sem nagyon dob megnyugtatlak.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz xeon forever #5019 üzenetére
Hu Tao sosem volt benne a standard bannerben így onnan biztos nem eshetett
Ha rá mész a wish oldalon a "History"-ra akkor láthatod honnan esett kicsoda. Acquaint fate = standard character banner, Intertwined fate = limited character banner.
[ Szerkesztve ]
Üdv. Johnny
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Roland861010 #5017 üzenetére
Mire számítottál? Mármint mi az hogy nem adja? A garantáltan felül is kaptál cuccot
-
Roland861010
addikt
Nem nagyon akarja adni ez az új banner 2 Barbara meg egy The Bell 20 pörgetésből...
-
törölt tag
válasz Sordoran #5014 üzenetére
Ha minden igaz, 40 nyitást nyomtam bele a bannerbe és csak 1 db Rosaria jött haza. Barbarából viszont 4, így most C6-os lett a szerencsecsomag.
Jelenleg 80-nál jár a pity, talán ez az első alkalom, hogy nem dobott 5*-s karaktert legkésőbb 75 és 80 között. De ott helyette jött egy Rust. Az elkövetkező napokban meglátom, mi legyen a primók sorsa. -
Sordoran
addikt
válasz #44330240 #5013 üzenetére
Cseréld ki Rosaria-ra, és megvan az én bannerem. Mondjuk nem panaszkodom, Barbara-val semmire se mennék, Fischl lenne jó, és Childe miatt se sírnék a sarokban.
Amúgy ennyi primogem-ből telik rá, ne panaszkodj.Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
F34R
nagyúr
válasz Roland861010 #5008 üzenetére
nem, a tulajdonsagat szabalyozza pl 5% atk 10 masodpercrol 10% stb.... ha noveled a refinet. ez egy pelda volt.
-
Sordoran
addikt
Csak az artifactok-nál vannak eltérő statok. A fegyvereknél fix statok vannak, az értékük nő ahogy fejleszted őket.
-
wandor0930
aktív tag
Ugyan azt.
Mindegy hogy craftolható vagy gacha adott fegyverhez fix statok tartoznak. -
Roland861010
addikt
Reggelt,
Minden craftolhato fegyver újra legyertasa új statokat generál?
Vagy fixen mindig ugyan azt adja? -
Sordoran
addikt
válasz xeon forever #5003 üzenetére
Ezt én se értem mire gondolsz itt. A kiemelt karakter banner és a standard banner azonos módon működik dobási esélyt nézve, egyedül előbbinél a kiemelt karakterekra van külön szabály. Az, hogy egyessével vagy tizessével húzól nem befolyásolja annak az esélyét, hogy mennyi 4* és 5* esik. Apró helyesbítés, 2 hete már Venti banner volt, szóval Hu Tao-t inkább bő 3 hete szerezhetted, fegyverét szintén, utóbbit fegyver bannerből. (egyik se eshetett standard banneren, vagy később event bannereken)
Én elő voltam készülve rá, már soft pity ment karakter banneren és fegyvernél is közel jártam, így mikor bejött Hu Tao, a második wish ő volt, fegyvernél pedig szintén rögtön dobta szinte. Tehát vagy nagy mázlid van ha korán adja, vagy már a soft pity segített rá. Mostani banneren első 10-esben két Rosaria volt nekem, és historyban látni, hogy közvetlen egymás után, de ez is csak mázli. Ha egyessével húztam volna még nagyobbat ütött volna két lila egymás után.Sirandrish: Most kivételesen első csonka héten is megvolt a 10k limitem, tehát elvileg nekem is beeshet ma. Bár az e heti küldetések még nem teljesek, de nem sietünk.
-
wandor0930
aktív tag
válasz xeon forever #5003 üzenetére
Mi az hogy a bannerek semmit nem számítanak?
Vannak karakterek és fegyverek amik csak kiemelt bannerből szerezhetőek meg.Hu Taot pedig kizárt hogy alapbannerből szerezted volna meg.
-
xeon forever
addikt
Gondoltam leirom itt is.
Tavaly szeptember ota nyomom, es megfigyeltem, hogy a bannerek kb semmit nem szamitanak 1-1 wish esetén. Viszont aquantite fate-tel boven elég napi 1-et ellôni. Esetleg kettôt. 2 hete igy lett Meg Hi Tao, es mivel 2 napig nem jatszottam ezert ranyomtam mèg 1-re es egybol jott a Hu Taohoz igazan illô 5 csillagos spear magas crit rate-tel.
Megjegyzem blessing the moon csomagot hasznalok, havi 5 dodo, plusz a daily questek Meg par egyeb primo forras kell a minden nap 1wishez.PS5 jobb lenne Intellel+Nvidiaval? :P
-
Urzu_7
aktív tag
giran~
-
Sordoran
addikt
Remélem sikerül behúznom Eula-t majd. Tetszetős, és elvileg erős dps lesz (mégha ebből a videóból nem is látszik ) Yanfei gondolom másik banneren lesz, így rá nem számítok. Főleg ha Zhongli banner lesz tényleg a másik.
Ma toltam még 2x 10 wish-t, elsőben egy kard, másodikban megjött a 3. Rosaria. Úgy néz ki nekem nem jár több Fischl. Rosaria-ból már nem kell több, de Fischl jó lenne.Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- EAFC 25
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Path of Exile 2
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Samsung LCD és LED TV-k
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest