Új hozzászólás Aktív témák
-
csuzda
aktív tag
A második napi eseménynél vettem észre, hogy PC-n az "E" betűvel lehet emelkedni kb 8-10 másodpercenként. Ott kötelező azt használni, ha össze akarjuk szedni mind az 5 coint. Konzolosoknak: PC-n az "E" betűvel nyomjuk el azt a skillt amihez nem kell energiát gyűjteni. Pl: Amber táncoló, felrobbanó hasonmása. De egyébként a jobb alsó sarokban mutatja ezt.
-
csuzda
aktív tag
Elkezdtem összedobni egy 2. csapatot a meglévő Xiangling, Kaeya, Keqing, Barbara négyes mellé. Noelle-t néztem ki healernek, meg is csináltam neki a Whiteblind fegyvert és felhúztam hármas refine-ra. Mindezt tegnap, ma pedig megtudtam, hogy Benett is tud healelni 70% HP-ig. Ha jól vettem ki már egyes szinten is max HP 6%+577-et. Vagyis ha jól sejtem teljesen feleslegesen csináltam meg Noelle-nek a fegyvert, ha Benettet is fel fogom húzni?
Ezért bosszantó, mert Razornak meg tudtam volna csinálni a Prototype Aminus-t.... Egyébként a Battle Pass fegyver mennyire lenne jó neki? Első BP fegyverem egy Black Sword Keqing-nek, de nem érzem azt, hogy nekem azt a fegyvert refine-olnom kéne.
A karaktereim: 4 csillagos karakterek közül mind megvan, kivéve Xinyan. 5 csillagosok közül pedig Mona, Keqing és Zhongli van meg.
Második csapatnak Razor, Fishl, Noelle, Benett-et néztem ki. Így lenne 3 áramos, 2 tüzes amit tudnék variálni. Ha pedig Benett lesz a healer, akkor Noelle helyére jöhetne egy Chongyun 2. jegesnek. Vagy Amber 3. tüzesnek, esetleg Lisa 4. áramosnak? Nem tudom, kezdek belezavarozni, hogy mit húzzak... Szerintetek?
Amber azért tetszik, mert Sucrose és anemo traveller adják a gyors futást, Razor csökkenti a stamina használatót és greatsworddal lehet vele bányászni és Amber pedig tüzes nyíllal felgyújtja amit kell, vagy a repkedő anemo golyókat lelövi Úgyhogy számomra ez a best felfedező szett
[ Szerkesztve ]
-
csuzda
aktív tag
válasz Sz_Imre #2245 üzenetére
Ezer hála
Szerintetek melyik a "kedvenc" területem? [link] Órákon keresztül szaladgáltam össze-vissza, de egyszerűen nem találom a maradékot... Majd ha valamikor lesz kedvem, akkor térkép alapján egyesével végig megyek, mert a maradék 3% olyan ládák, melyeket nem mutat az iránytű... Imádni fogom ezt eljátszani a másik területen is
-
csuzda
aktív tag
Ti milyen gyakran szoktatok kapni kovácsnál készíthető fegyverekhez prototípust? Mert nem akarom elhinni, hogy 3. hete nem kaptam semmit... Azóta vagyok AR45 felett, nagy szükségem lenne egy greatsword prototípusra és nem hogy azt nem kapok, de egyszerűen semmit...
-
csuzda
aktív tag
Van egy Zhongli-m Constellation nélkül és nagyon gondolkodok, hogy megszerezzem neki az elsőt. 42 wish-em biztos van és kb ~20 amit nem számoltam még. Vagyis a 90-hez nem kéne sok.
Razor C1 és Xinyan is C1. Razor lesz a 2. DPS-em és Xinyan meg lehet a legjobb tüzes karakteremmé tudnám tenni. (Chongyun nem érdekel jelenleg, de az meg C2...)
Szerintetek megér költeni arra, Zhongli 2 tornyot rakhasson le? [link] Mert megláttam ezt a videót és azt mondtam, hogy nekem ilyen erős Geo traveller kell És mellé Zhongli milyen jó lenne, hogy szinte az egész pályát sebzi Csak nem tartom olyan számottevőnek a tornyok sebzését
Nektek mi a véleményetek? Tudom, az én pénzem, az én döntésem, de az érdekel, hogy Ti áldoznátok-e rá pénzt?
-
csuzda
aktív tag
válasz Sirandrish #2379 üzenetére
-
csuzda
aktív tag
Na levertem a 3 heti bosst és kaptam végre egy polearm prototípust. Ennyim van jelenleg:
Sword: 2 db
Bow: 1 db
Catalyst: 3 db
Polearm: 3 db
Claymore: 3dbDe ugye ezekben benne vannak a nem csak bossból szerezhető darabok. Nem emlékszem, hogy volt-e olyan küldetés ami fegyver prototípust adott, de azt tudom, hogy mindegyikből lehet venni 1 darabot a szuvenír boltban. Kb 2 hónapja játszok vele, AR48 vagyok és ezt eddig elég kevésnek érzem.
-
csuzda
aktív tag
válasz Ezekiel. #2395 üzenetére
Volt egy kristályokat gyűjtő event, az szerintem nagyon jó volt. Lehetett sok jó dolgot szerezni belőle (xp könyvek, felemelkedés kövek, talent könyvek) és egy Fishl-t is. Volt egy ételkihordó event, ami inkább csak az emberek idegesítésére szolgált. De volt egy repülési kihívás is, ami egyáltalán nem volt nehéz.
Jelenleg semmilyen event sincs, mert este 11kor kapcsolják le a szervert, jön az új event. Én mindenképpen belépnék, mert kellett kapnod több mint 1000 primogemet az utóbbi 2 hétben. De szigorúan csak holnap tenném meg, mert ha holnap teszed meg, akkor úgy tudom, hogy onnantól él a visszacsalogató ajándék. Kapsz egy 4*-os kardot. Talán valamilyen favonius a neve.
Jött 2 új karakter Xinyan, egy 4*-os, tüzes, nagy kardot használó, pajzsot adó rocker csajszi és Zhongli egy 5*-os Geo, aki lándzsás és a Q-ja (burst) szerintem nagyon menő E-vel pedig pajzsot tud ő is adni, vagy lerak egy oszlopot ami talán másodpercenként egyszer sebez. Asszem ennyi történt, de ha valamit kihagytam, vagy rosszul tudok, majd más kijavít
-
csuzda
aktív tag
Elektromosságra jég, geo-ra pedig nagy kard (claymore, greatsword vagy nem tudom mi a neve). Razor-ral szoktam azok pajzsát leszedni, de ritkán van elővéve. Így a tűz+elektromosság párossal szoktam lerobbantgatni
#2414wandor0930 "Megint rohansz aztán majd panaszkodsz hogy nincs mit csinálni "
Első napi küldetés kész, így a fegyverre az emelt sebzés meg is van Illetve a területet 90%-ban felfedeztemA mai nap szereztem 45 Acquaint Fate-t és jött belőle egy Beidu (C2), egy Sucrose (C4), egy The Bell (R2) nevű nagykard, egy Fischl (C1), egy Sacrificial Greatsword (R1) és végül egy arannyal is megjutalmazott a játék Skyward Harp íjjal.... Legalább megvan az első 5*-os fegyverem...
Az Albedo bannerből jött egy Sucrose (C4) és egy Benett (C1), így nekem ez a banner ki is fújt
-
csuzda
aktív tag
Jól tudom, hogy még mindig nem tudnak együtt játszani a Playstation játékosok a többi platformmal?
-
csuzda
aktív tag
Amúgy ez kicsit idegesítő... AR49 vagyok, jó lenne ha AR50-re lépve meglenne a 6 db Vajrada Gemstone. Ahhoz kell 6*3=18db Chunk. Négyből egy boss ad nekem Chunkot, máskor csak 2db-ot a még kisebből.(18*3=54) Kell 54db és 2db-ot ad egy boss 4ből 3szor. Fishlt és Razort is úgy húztam fel 70-80ra (AR45 fölött), hogy Chunkot is alig láttam... Azért így 6db gemstone-t összefarmolni lesz vagy 5 nap...
Egyébként tegnap eszembe jutott, hogy battle passhoz a heti bossos küldiket hiába csináltam meg a BP megjelenése előtt, Childe-ot és Stormterrort ha simán újból lenyomom a legkisebb erősségen, akkor beszámolja Nekiláttam coop partnereket keresni, találtam egy AR30as gyereket, aki még nem nyomta le a farkast, gyorsan szétkaptam neki És ha már ott voltam akkor megkért, hogy daráljuk végig az összes bosst
Amúgy ez a Coop ötlet onnan jött, hogy kéne rengeteg fegyver XP, de elfogyott a világomban a farmolható kristály. Így elkértem egyik barátom felhasználóját és lefarmoltam azt Majd rájöttem, hogy ez is kevés, így AR35 alatt emberekre rácsatlakoztam, melyekből 3 elfogadta. Elsőnek segítettem az új területen, kellett neki 2db cuccos a fához, mutattam neki gyorsan hármat, aztán amíg a fával volt elfoglalva megnéztem, hogy farmolja-e a kristályokat. Mivel se a challange-k, se a ládák nem voltak kinyitva a közvetlen közelükben, ezért kifarmoltam én Ő úgyse tud róla, 2-3 nap múlva pedig újra ott lesz Második gyerekkel összespanoltam, felvett Discordon is. Mondta, hogy ő csak élvezetből játszik. Segítettem neki 1-2 logikai dolgot megoldani, majd megmutattam nek, hogy az Mt. Aozang hegyben legalul van egy barlang. Mondtam neki, hogy mindig farmolja ki ezeket a kristályokat, mert később jól fog jönni. Erre elment... Ha neked nem kell A harmadik srác volt aki a farkasban segített nekem, majd én a bossokban neki. Na, az ő világában egyből láttam, hogy farmolja rendesen a kristályokat, 5 helyet néztem meg, mind az 5 üres volt, így nem is kerestem tovább Kb 200 Crystal Chunkot farmoltam ki így tegnap. Szerintetek lehet bajom, ha ezt tovább folytatom?
-
csuzda
aktív tag
[link] Hát ez már egy vicc... Elszámoltam magam és megléptem most az AR50-et. Ez jött az első Electro Hypostasis-ból... Ilyen aránnyal nem 5 nap kifarmolni a 6db Gemstone-t, hanem 7....
Azt elfelejtettem írni, hogy tegnap mikor segítettem a srácnak a bossokkal, kinyitottam a BP-ből kapott Acquaint Fate-t és kaptam belőle egy Chognyunt... Így már C5 Lassan 20as szintjével erősebb lesz mint Keqing
[ Szerkesztve ]
-
csuzda
aktív tag
válasz wandor0930 #2536 üzenetére
[link] Ezeken a helyek nézz szét Cor Lapis keresés ügyében
Bal alsó sarokban, az egész hegyet, fentről lefele. A hegytetőn van 4db is egymás mellett, illetve az út mentén a fák alatt.
Fölötte való jelölésben ott a víz szintjében van egy barlang.
A középső 2 ott a teleport mellett van közvetlen. (a bal oldali egy mélyedésben)
A jobb oldalit pedig Story küldetéssel lehet kinyitni.Hirtelen ennyi jutott eszembe. Ahol csillag van, ott van kék fegyver XP kristály. Többi helyen pedig fehér szén, sima szén, vagy Noctilius Jade van.
#2534 Mike
Én megszállott? Az valami jó pokémon? Mert akkor begyűjtöm [link] -
csuzda
aktív tag
válasz wandor0930 #2567 üzenetére
Az új lándzsa 80/80-on 401-es attack-kal rendelkezik és 62,9% fizikai DMG bónuszt ad. (nem tudom mit akartam írni, mert kb 2 órával ezelőtt kezdtem el ezt írni és most jutott eszembe, hogy nem fejeztem be )
-
csuzda
aktív tag
válasz wandor0930 #2536 üzenetére
"AR 40en volt utoljára szintlépés, ha akkor elkezdesz már gyűjtögetni sima liba lenne."
Ez teljesen így van. De úgy gondoltam, hogy nagyobb szinten jobb loot lesz, nem rosszabb... És jobb lootnál kevesebb resinből lesz meg ugyan az. Mellesleg akkor jobban ad 4-5*os artifactokat.
#2561 Mike
Most kicsit számolgattam. 4*-os fegyvert wiki szerint nulláról maxra felhúzni 6millió XP. Napi 300k-nyi enchantment ore-t tudsz termelni. Ami azt jelenti, hogy 20 nap felhúzni 1 karakternek a fegyverét, 8 karakternek 160 nap, ami 5 hónap. Szerencsére elég sok egyéb forrás van ami ad fegyver XP-t. De attól még ott van, hogy napi 120 Crystal Chunk-ot kell farmolnod. Azt 1 karakterről nem lehet összehozni, minimum 2-3 kis felhasználó is kell. (Plusz egy második gép, vagy telefon).Én ma reggel 220 kristállyal indítottam, 120at elhasználtam, így 100 maradt. Jelenleg 380 van. Rengeteg játékosnak segítettem. Mind AR35 alatti. Megöltem csak ma 3 farkast, meg vagy 20-25 bosst, egy gyereknek Mona-hoz gombát segítettem szerezni, egy másiknak 4k event piros követ farmoltam ki. (vagyis nekem lett 3960. Az a vicc, hogy 1500-2000 után elköszöntem tőle angolul és leléptem, majd magyarul nagyon szépen megköszönte. Akkor mentem vissza és farmoltuk ki neki a maradékot). Megcsináltam még 6 comissiont másoknak is. Olyan hosszú volt ez a nap, azt se tudom már még mit csináltam. Közben pedig tudtukon kívül megloptam őket, szigorúan csak akkor, ha az általam felkeresett helyek közvetlen közelében volt anemoculus/geoculus, láda, challange, kék repkedő szellemecske. Lehet, hogy most le fogtok nézni, de én ezt csináltam most 2 napig. Lehetne vitatkozni, hogy mennyire etikus dolog meglopni másokat a tudtukon kívül. Mindenképpen rossz érzés, ezért segítek mindegyiknek. Ha nem járt arrafelé akkor úgyse farmolja, akkor meg nem mindegy, hogy én használom fel, vagy csak ott áll? AR35 alatt én se farmoltam. Mindegy... A lényeg, hogy rengeteg idő és rossz érzés. Vagy felhúzok magamnak 2-3 altot és farmolom azokat. Közben meg örökre megunom a játékot... Vagy nem farmolok semmit és akkor vagy háromszor több idő lesz felhúzni a fegyvereket.
De menjünk tovább. Wiki szerint nulláról maxra egy karakter felhúzásához 8,4millió xp kell. Ezt, ha össze akarod szedni, akkor majdnem 9 teljes napig csak ley line-okat kell farmolnod. Ma számolgattam, hogy 5-7 nap a jelenlegi rossz szerencsémmel 80 fölé Ascend-elni egy karaktert. Mondjuk ez a kettő együtt legyen 14 nap. 2 hét mire felhúzol egy karaktert 90-re. Fegyverére van XP, de Ascend cuccok nincsenek. Se talent könyvek. De ha csak 2 héttel számolunk akkor a 8 karakter felhúzása 4 hónap. És csak egy 8 fős Abyss csapatról beszélünk...
Tételezzük fel, hogy 8 karakter felhúzása 3 hónap, mert ad azért elég sokat a játék. 3 hónap = 12 hét. 8 karakter / 12 hét = 1 karakter az másfél hét. Nekem van még 13 másik karakterem, az már 20 hét.
20 hét + 12 hét = 32 hét, ami 8 hónap. Tételezzük fel, hogy havonta érkezik 1 hős, amit egy átlagos játékos meg tud szerezni. 8 hónap alatt az még újabb 8*1,5hét= 12 hét. 3 hónap alatt jön megint 3 új karakter, amit mondjuk megint 1 hónap felhúzni.
Rengeteg feltételezéssel, becsléssel ez 10-12 hónap aktív játék. Ha naponta elhasználunk 50 gemet 60 resinre, akkor kb 7,5-9 hónap. Ami pedig 11k-14k primogem. Vélemény?
Egy kicsit hosszúra sikerült Jó éjszakát
Szerk: Egyébként meg, tudtommal egy kiütött Ore-t mindenki fel tud venni. Valakinek nincs kedve ma kipróbálni? Mert ha ez így van, akkor összefognánk itt hárman-négyen és egymást segítve tudnánk elég szépen fejlődni fegyverzet ügyileg
[ Szerkesztve ]
-
csuzda
aktív tag
válasz Sirandrish #2625 üzenetére
"80 ma nemigen lesz"
Rakd be Qiqi-t a csapatodba két anemo és Razor vagy Kaeye mellé. Egyél egy Zhongyuan Chop Suey-t vagy Sticky Honey Roast-ot és szaladj körbe Liyue hegyvidékein 2 anemoval gyorsabban szaladsz, Razer és Kaeye csökkenti a stami használódást és Qiqi mutatja a csak Liyue-ben meglelhető dolgokat Ha végeztél írj rám, van egy kis felhasználóm ahol megismételheted
-
csuzda
aktív tag
válasz Sirandrish #2630 üzenetére
Küldtem barát meghívót. Játékon belül írj rám (csuzda) és akkor belépek a másikkal és azt szedsz össze amit szeretnél
Ha másnak kell ilyen segítség szóljon Lehet csinálok 1-2 kis felhasználót -
csuzda
aktív tag
Az szép Nekem 100%-os volt a terület és ezt én se találtam meg. Csináltam róla videót, hogy megcsinálom, de sajnos az eleje lemaradt, hogy mutatom a térképen a 100%-ot. Ezután meg ott a romok közelében találtam még egy ládát
Egyébként ahova megérkeztél, ott volt az öbölben, a félsziget (dél-kelet) irányában egy jég, aminek széttöréséhez piros kő kell (Scarlet kvarc). Hol találni közelben piros követ, mert egyszerűen nem találok...
#2652 Sirandrish
10. szint és 1 darab van pluszba. Talán 1-2-3 még van valahol, nem jártam újra körbe a pályát. Crimson Wish küldit talán kétszer csináltam eddig. 23.-án volt frissítés, 25.-e pénteken majd utána hétfőn termett újra, így elméletileg ennyi az összeszedhető max.[ Szerkesztve ]
-
csuzda
aktív tag
válasz Sordoran #2654 üzenetére
Szerintem megmarad, mert ha a 12. szinthez is 10 darab kell, akkor nekem a 19 darabhoz kell 4 új crimson wish.
Most péntek az első. Jövő hét hétfő, péntek a 2. és 3.
Január 11.-én lehet meg nekem, az event pedig ha jól számolom csak jövőhét kedd (január 5.) hajnalig tart. -
csuzda
aktív tag
Köszönöm szépen!
Most körbeszaladtam a pályán, de még mindig hiányzik 2 crimson agate... Egyik ahogy mondtátok a rókás, másik meg rejtély. A rókáknál 5 egymás követő nap kell lerakni vagy nem muszáj egymás utáni napokon? Nehogy a 4. napnál elfelejtsem és újra keljen kezdeni az 5 napos sorozatot
-
csuzda
aktív tag
válasz jonnyjoker01 #2673 üzenetére
Jó tudni, hogy nem kell minden nap etetni a rókákat Szívós állatok, kibírják
Új hónap jött, a boltban Xiangling és Fischl a 2db havi megvásárolható hős. Gyorsan bevásároltam belőlük, mert se az előző hónap (Barbara, Kaeya) nem fogott meg, se az azelőtti. Bár akkor lehet még nem volt elég Masterless Starglitterem.
Ha már Fischl-nek csak 1 constellation kell, hogy erősebb legyen neki Oz és nagyon elgondolkoztam, hogy Sucrose-nak is jó lenne az 5. C, mondom pörgetek annyit, hogy megkapjam ezeket.
10. nyitásra: The Widsith
19. nyitásra: Benett
22. nyitásra: Dragon's Bane
23. nyitásra: Benett
33. nyitásra: Chongyun
39. nyitásra: Benett
43 nyitásnál álltam meg, mert elfogyott mindenem. Ebben volt talán 3db 10es pakk, a többi egy darabos nyitás. A két fentebb említett karakterem nem fejlődött tovább, de lett egy nagyon erős Benett-em (C5) és Chongyun lett az első max Constellation-os karakterem (persze a travellerem után). Szegényt ideje lenne lvl 20-ról tovább húzniEz még annyira nem is bosszantó, mert Benettel nagyon jól jártam. Viszont ez: [link]
Ez enyhén szólva is pofátlanság a játék részéről... Múltkor valaki kiakadt, hogy milyen rossz drop, hogy chunk-nál jobb felemelkedés követ nem ad a játék. Az indított el bennem egy gondolatot, hogy elkezdem vezetni a bossok jutalmait. Ha a fragmenteket, chunkokat, gemstone-okat kifejezzük sliverben (pl: chunk = 3 fragment * 3 sliver, azaz 9 sliverrel ér fel) akkor elég szégyenletes képet kapunk a játéktól.
20 alkalomból 16szor rosszabb dropot kapok mint 1 chunk! 2 alkalommal kaptam gemstone-t, aminek örülök, de hogy 1szer kaptam chunkot az vicc... Egyszer előfordult, hogy 3 fragmentet kaptam, mellé 1 slivert, így az a 4. alkalom, hogy jobb a loot mint 1 chunk... A képen látható, hogy 14szer mentem az electro hipo-ra, és abból 151 slivernek megfelelő követ kaptam. 6 gemstone kell 80->90re, az 162 slivernek felel meg. 109 slivernek megfelelő kő kell 1->80ig, de ettől tekintsünk el.
1 karakter felhúzása 80->90re: kell hozzá kb 16 boss leölés, ami gem költés nélkül 4 teljes nap. Hozzá tartozó könyvek kifarmolása 3,6 nap. Vagyis picivel több mint 1 hét felhúzni egy karaktert. 8 karakternél ez 2 hónap, vagyis 4 teljes abyss ciklus. 1 karakterem van 90-en, és a mostani abyss-ra fel tudok húzni még kettőt... Azt is csak azért, mert könyvet kevesebbet kell farmolnom a battle passnak köszönhetően. És még artifactot nem farmoltam, se talent könyvet... Siralmas.
[ Szerkesztve ]
-
csuzda
aktív tag
Ha valaki pénzt akar költeni a játékra, akkor én mindenképpen a PC-t ajánlanám, mert az Apple Store, Google Play, Playstation Store rárak kb 30%-ot ha rajtuk keresztül veszi az ember.
-
csuzda
aktív tag
válasz Sz_Imre #2994 üzenetére
Köszönöm szépen!
A mostani eventtel kaptunk egy coop challange-t a Stromterror's Lair-be a felső (északi) teleporthoz. Valaki meg tudta egyedül csinálni? Nekem egyszerűen nem megy... 2 vizes, 1 jeges Abyss Mage egy kicsit sok fél perc alatt. Ha valaki ugyan ebben a cipőben jár, akkor nem csináljuk meg?
707057564 a kódom és WL7 vagyok. -
csuzda
aktív tag
válasz Sirandrish #3122 üzenetére
87et
-
csuzda
aktív tag
Miért nem tudod ezt a küldit megcsinálni?Nem frissítettem mielőtt írtam és azóta jöttek hozzászólások. Írd le a karaktereidet és segítünk. Egyébként már azzal sokat tudsz magadon erősíteni, hogy a karaktereid szintjét felhúzod, így téged kevésbé fognak sebezni és te többet sebzel rájuk. Lehet a WL-edhez képest kicsi a karaktereid szintje és azért nem vagy rá képes.
[ Szerkesztve ]
-
csuzda
aktív tag
Új Promó kódok!
153YuSaenh – 30 primogems, five adventurer’s experience
GSIMPTQ125 – 60 primogems, 10,000 mora
GENSHINGIFT – 50 primogems, three hero’s wit
[https://genshin.mihoyo.com/en/gift]Az utolsót én úgy emlékszem, hogy használtam már és megint engedte
#3392 wierra
Az utóbbi 5 hétben 1db könyvnek való prototype-ot kaptam...[ Szerkesztve ]
-
csuzda
aktív tag
válasz jonnyjoker01 #3394 üzenetére
Tényleg... Azt hittem, hogy ha az oldalon be tudom őket aktiválni akkor még nem használtam fel... De most játékba lépve látom, hogy mindegyiket felhasználtam már Mindegy, lehet valakinek új
-
csuzda
aktív tag
Mindenkit bejelöltem barátnak akit találtam. Ahogy nézem lehet ajándékozni ezeket a képeket és jó lenne ha nem gyűlne fel egy színből egy rakás. Így lehetne cserélgetni
csuzda - 707057564Átalakítós item számomra csalódás... Előbb számoltam, hogy 28 hétre elegendő felesleges cuccom van... Ha 3 naponta lehetne elnyomni, az akkor is majdnem 3 hónap. És hetente összehozok minimum 150 fölöslegeset már a BP miatt is.
Amúgy jelenleg ennyi a frissítés? Pár új küldetés és a fotózós event? Illetve az új szörny és ugyan abból egy boss?
-
csuzda
aktív tag
válasz kill_switch #3652 üzenetére
Én is úgy emlékszem, hogy nem adott.
-
csuzda
aktív tag
Valaki szokott artifaktokat farmolni? Mármint resin nélkül. Most egy fél óráig ütöttem ezeket a mini bossokat (Abyss és Cicin mage, Ruin Guard, stb...) és kaptam kemény 3db 3*os artifaktot.
Érdemesebb lenne az 1 csillagosokat farmolni amik bizonyos helyeken találhatóak? Legalább azok garantáltan adják... Kicsit fel akarom húzni az artifaktjaim szintjét, de lehet nem fogom végtelenül ölni az időt a szinte semmibe.
-
csuzda
aktív tag
válasz Sirandrish #3726 üzenetére
[link]
Erre gondolsz nemde? Elég tág fogalom az a "múltkor" Ha napi 20 percből meglenne ez a körút, akkor 1 héten 140 perc, vagyis 2-2,5 órát töltenék el azzal, hogy felhúzzak egy artifactot lvl 1ről 20ra.Kíváncsi lennék, hogy ugyanezt resinből AR50 felett mennyiből lehet megvalósítani. Esetleg AR55 fölött. Nem tudom javul-e az artifact drop.
[ Szerkesztve ]
-
csuzda
aktív tag
Nagyon megtetszett Ningguang és a vele való játék. Videókban is láttam hogy milyen szinten darál. Mondom megpróbálom a C6-ot (C2 volt, +1 a mostani eventből jön majd). Esetleg egy C6 Barbarának tudnék nagyon örülni, mert az a képessége, hogy újraéleszt 1 karaktert. Jött 2 Benett, így az C5 -> C7 lett , 1 Ningguang, 1 Barbara, 1 The Bell, 1 Sacrificial Bow... éééés 66. húzásra jött Keqing, így C1 lett
Ma Xiao bannerből is nyomtam egy 10eset, abból meg jött egy Rainslasher Így 60 idézésből jött egy fölösleges Keqing és egy hasznos Ningguang és Barbara.... Maradék 5 karakter/fegyver szemét... -
csuzda
aktív tag
válasz Sirandrish #3937 üzenetére
Végre nekem is C6... C2-vel kezdtem a Keqing bannert, a Xiao eventből jött egy és a márciusi boltból még egy. 85 wish csináltam, hogy legyen két(!!!!) db Ningguang-om...
Húzásaim:
8. Benett C6
12. Ningguang
21. The Bell
30. Barbara C3
39. Sacrificial Bow
41. Keqing C1....
48. Benett C7
57. Rainslasher (itt azt hittem eret vágok)
60. Benett C8
68. Barbara C4
69. Sacrificial Sword (ennek kifejezetten örültem)
78. Benett C9
85. Ningguang C6Jól látjátok, Benett-et eddig 10szer szereztem meg, amiből 1 volt a havi boltos ajánlat... Annyira jó, hogy a C6 neki egy rakat sz@r, így ötnél meg kellett vele állni. Azóta világít nekem A 4 Benett helyett még 2 Barbarának is ezerszer jobban örültem volna, neki a C6 egész jó cucc Abyssba. Keqing-nek se örülök, viszont az utolsó 5* után pont a 90. húzásra lett meg Ningguang C6, így kötelezően jönnie kellett volna.
[ Szerkesztve ]
-
csuzda
aktív tag
válasz Sirandrish #3962 üzenetére
Szerintem nem értjük egymást Benett C6-ja azt tudja, hogy az burst-ben állva a sword, claymore és polearm használó karakterek tűz sebzést fognak okozni. Vagyis ha én benne állok egy Razorral, kezében Snow-Tombed Starsilver-rel, akkor annak a bónusza semmit sem fog érni, mert nem fizikai támadásnak, hanem tűz támadást fog minősülni. Úgy mint Chongyun skillje. Ahogy az artifact gobletjénél a fizikai/víz/jég/stb se fog számítani, csak a Pyro. Úgyhogy Benettnek a C6 kifejlesztése felér egy tökön rúgással.
-
csuzda
aktív tag
válasz Sirandrish #4053 üzenetére
Ha március végéig itt lesz venti, addig össze tudok szedni 45 húzásra elegendő gemt? 7200 primogen kéne és a 25 nap alatt a napi comission 60 primogen 1500 + welkin napi 90 -> 2250. Ezzel pont megvan a fele (3750). Mostani eventből ahogy nézem napi 60 jön, ami 420. Hiányzik még 3030. Érdekes lesz
-
csuzda
aktív tag
válasz Sirandrish #4155 üzenetére
Szerintem is Xingqiu a legjobb support. Amióta megvan minden nap hoz nekem a Mondstadt melletti bányából érceket
Viccet félretéve én is gondolkoztam rajta, mert azt mondják elektromos buildre épített Keqing-gel nagyon tud aprítani nagyobb tömegeket.
[ Szerkesztve ]
-
csuzda
aktív tag
-
csuzda
aktív tag
Van egy új web event, amiben 2 webes napi küldi (nyisd meg az XY oldalt) után tudsz 3 ételt sütni. Ha kisütsz 6 ételt, akkor teljesíted a rendelést és kapsz 50 primogent 40-90k pénzt és könyvet és fegyverfejlesztő kristályt.
Jól értelmezem a szabályzatot miszerint hiába van 9 rendelés (18 nap megcsinálni) és 15 napunk rá, nem csinálhatunk meg csak 3db-ot?!?? Vagyis többet lehet csinálni, de nem kapsz érte csak kaját... Nem baj 6 nap alatt 150 gem is jó, de azért 350 jobb lenne
-
csuzda
aktív tag
válasz jonnyjoker01 #4411 üzenetére
Valamiért a "reward collection end" dátumra emlékeztem Egyébként én is a nagyobb pénz jutalmasat fogom kivenni. Könyvet nem tudom hová tenni. Felhúztam Ganyut és Qiqi-t 80ra, Qiqinek fegyvert 80ra, elkezdtem őket talentolni és még felhúztam Razor burstjét 9re és el is tűnt 2,5 milka...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest