Új hozzászólás Aktív témák

  • Sordoran

    addikt

    válasz wandor0930 #3333 üzenetére

    Akkor nem csak én vagyok ilyen gyűjtögetésben. Mondjuk nekem még "csak" 16ezer van, de mivel már 74 wish-el vagyok Zhongli után, lényegében garantált a Hu Tao-m. Nekem Xiao egyáltalán nem tetszik, ha nem várnék két másik karaktert, akkor se választanám. Viszont ezzel sincs baj, sokaknak ő a kedvenc, kinek a külseje miatt, kinek a stílusa vagy játék mechanikája miatt. Már várom a Xiao.exe videókat, ahol "pattogását" helyezik más kontextusba. :U :DDD

    Amúgy fegyver banner lehet másik fate-en vagy valami egyéb módon igénybevehető. Tudom többség (én is) a karakterekre hajt, főleg mivel célzottan fegyvert szerezni nehezebb és mindig van alternatíva. Hiába van ott 80. garantált 5 csillagos, és 75% eventes, de mivel 2 fegyver van jellemzően, így mégis csak 37,5% hogy azt kapod ami kell, és garancia sincs, hogy majd következőre, vagy azután megkapod.

    Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?

Új hozzászólás Aktív témák