Új hozzászólás Aktív témák

  • Kuruc2

    senior tag

    válasz .: JuSzT :. #5134 üzenetére

    Nekem a második van, nemrég vettem boltban, jelenleg egy audigy zs-vel tolom még, pc-ről.

    Tapasztalat jelenleg annyi (ezzel a régi hangkarival!), hogy kb 60-70% hangerőnél jön meg az ereje a cuccnak, na akkor a mély brutál hogy küldi, és méghozzá tisztán, akár LQ zenét is. (persze ezt hetek alatt kísérleteztem ki nagynehezen egy sufnituning driverrel meg winamp-beállításokkal.

    Teljesen alapból a gépemen nem szól jól a cucc (subj), integrált hangkarival meg értelmetlen is.

    Nem tudom mennyit lendítene a dolgon egy komolyabb hangkártya, de nincs kedvem költeni rá így hogy nem tudom.

    Viszont érdekes módon, mobiltelóra kötve az 5.1-et szintén jól szól a nagyon LQ is. Szóval az 5050 v2 tud ha akar, de egyenlőre még nem találtam meg rá a receptet hogy halkan is duruzsoljon nekem, mint a régi noname, meg hogy szeressen minden zenét és mélyet ugyanúgy.

    Elsőre aggódtam, hogy nincs rajt stnd by vagy kikapcs, se távirányítón, se frontpanelen a sub-on, féltem a mély majd a nagy csöndben zavaróan búghat, de semmi hangja szinte ha csak áram alatt van, kicsit talán satelitek sziszegnek, de csak akkor ha 10 centiről sasolom őket. Meg ennyi erővel van mute gomb a távirányítón. (bár akkor meg marha idegesítően elkezdenek folyamatosan és gyorsan villogni megállás nélkül a piros infók a kijelzőn.)

    [ Szerkesztve ]

    http://logout.hu/cikk/wd_red_3_tb_nem_csak_nas-ba/sajat_sztori_tapasztalat_kuruc2.html --------------------- http://logout.hu/cikk/ii_desktop_modding_verseny/a_vegeredmeny.html ----------------------------------------------------

Új hozzászólás Aktív témák