Új hozzászólás Aktív témák

  • Kuruc2

    senior tag

    válasz Imike_80 #5011 üzenetére

    Nekem is sokezer lett volna a kiszállítás a nagy súly miatt. Ezért vettem közeli városban mindenképp. Van itt ajánlat prohardveren is meg máshol is neten 26 körülért ilyen hangcuccra, de pestről szintén a szállítás, no meg ugye a garancia. Ez legalább bolti. Igaz csak egy év gari.

    Mindenképp azt ajánlom, hallgasd meg valakinél, én most kicsit ki vagyok akadva hogy minden zene máshogy szól rajta, és ezt pejoratíve értem ugyebár.

    Kedvenc (HD) klippjeim nagy részét most b.szhatom konkrétan. :s

    A kábelek olyan kb 2x egy(!) milli átmérőjűnek tűnnek, sztem ha beleakadok vmelyikbe majd, akkor 5 helyen szakad el. Eszméletlen vékonyak, nem is látni őket.

    Viszont az a kábel ami a pc-vel köti össze a sub-ot, az irdatlan ocsmány. Képzelj el egy vastag fekete kábelegyüttest, ami 12(!) átalakító dugaljjal alakítódik át a pc előtt 10 centivel. :s Annyit csinálok, hogy nem nézek oda inkább. :D
    Csak nehéz, mert a gép segge felém van, netkábel meg egér/klavi-vezeték miatt.

    [ Szerkesztve ]

    http://logout.hu/cikk/wd_red_3_tb_nem_csak_nas-ba/sajat_sztori_tapasztalat_kuruc2.html --------------------- http://logout.hu/cikk/ii_desktop_modding_verseny/a_vegeredmeny.html ----------------------------------------------------

Új hozzászólás Aktív témák