- Windows 11
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Asustor NAS
- Az AMD készen áll, hogy elindítsa a chipgyártást a TSMC arizonai gyárában
- Synology NAS
- Nem landolhatnak SpaceX rakéták a Bahama-szigeteken
- Milyen routert?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Linux kezdőknek
-
IT café
Ha egy termék garanciális ügyintézésével kapcsolatban kérdezel, akkor a könnyebb segítségnyújtás érdekében adj meg minél többet a következő adatokból:
Új hozzászólás Aktív témák
-
jeni
félisten
válasz
G.Guido #24962 üzenetére
a boltban a teljes árát vissza kéred ha nem kapsz u.a -t a terméket vagy hasonlót.
hasonló esetén már a kereskedő kérheti a Ft különbséget.
máshol is van akciós TV vásárlási lehetőség.
bár az 5év garit Tv-re legtöbb esetben kiegészítő gariként plusz költséggel veheted meg
2 vagy 3 év helyett.nem az Aquacomp boltról beszélünk?
ott adták vagy adják még 5 év garival a Hitachi TV-t.
amúgy a szerviz nem vásárlási utalványt küld hanem csereigazolásról papírt a javíthatatlansága miatt.
az MM anno a Samsung Alpha mobilomra is vásárlási utalványt akart adni értékében,illetve levásárlást. egyiket sem fogadtam el. a másik kolléganő beszólt a pénztárosnak,hogy azt kell tenni amit az ügyfél kért. -
Lackooo84
nagyúr
válasz
G.Guido #24962 üzenetére
CSERE utalvány a neve, a lőtéri kutyát nem érdekli mi mennyi lett, a kereskedőnek kötelezően adnia kell egy ugyanolyan (annak hiányában egy tudásában, peremétereiben megegyező) készüléket, ő pedig a gyártótól megkapja majd, A következő lépés pedig a pénz vissza. Ott sem érdekel senkit a kereskedő áfája.
-
KubanitoS
veterán
válasz
G.Guido #24962 üzenetére
Erre én is kiváncsi lennék. Laikusként szerintem a szerviz teljesítette a rá vonatkozó részt és visszaadja a tévés vásárláskor értékét, amelyet levásárolhatsz. Arról ő nem tehet, hogy a következő gazdasági válság küszöbén állunk és mindennek felment az ára. Szerintem fogd fel úgy, hogyha nem lenne garancia, akkor még ennyit sem fizetnének bele az új tévédbe.
Az áfás dolgot viszont nem értem, ezt ki mondta neked?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Anime filmek és sorozatok
- Windows 11
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Házimozi belépő szinten
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp Prodesk 600 G5/G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest