- Windows 11
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Mozilla Firefox
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- Vírusirtó topic
- Mesterséges intelligencia topik
- Proxmox VE
- Sorra büntethetik Európában az Apple-t az egyik biztonsági eszköze miatt
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bedepi
tag
válasz
Bedepi #54636 üzenetére
Sajnos az én meglátásom az, hogy amd-nek hiába van egy jó terméke, ha intel bácsinak meg van pénze, amivel megken bárkit. Ez kb olyan, mintha csóró vagy de eszes. Mindig küzdened meg bizonyítanod kell, hogy bekerülj egy jó egyetemre (amd) Viszont ha apuciék gazdagok, akkor lehetsz sötét, mint a liftaknában élő vakond nadrágjának belső zsebe, akkor is felvesznek. (intel) Nyilván gondolom érted, mire szeretnék kilyukadni. Az hogy ez hol csúszott el anno az most lényegtelen. De az esélyek most nem egyformák, és így nem egyszerű a dolguk. Nekünk meg pont nem kéne elköteleződni egyik mellett sem. Nekem a teljesítmény a fontos. Nem az, hogy melyiken milyen a matrica.
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- Acer Aspire 7 A715-73G-565S vadiúj akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ROG Strix G513RM 15.6" FHD IPS Ryzen 7 6800H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1.1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM