Új hozzászólás Aktív témák

• ladybug

őstag

válasz pinnacle #83382 üzenetére

Engem is sarkantyú gyanúval küldtek röntgenre július közepén. A doktornő rögtön elemezte is a képet és mondta, hogy valószínű túlerőltettem az izmot. Az orvoshoz, aki felírta a röntgent, már nem mentem vissza, mert nem tudtam komolyan venni. 10 napos Ibuprofen kúrát ajánlott. Ez számomra nem megoldás és ennyi fájdalomcsillapítóval nem akarom tömni magamat. Különösen azért, mert a fájdalom kibírható.

Figyeltem, hogy pontosan hogyan és mikor fáj. Egyszer megmasszírozták a talpamat és akkor jöttem rá, hogy a talpközépi izomfájdalom miatt fáj a sarkam. Pont ott, ahol neked is.

Elkezdtem utánakérdezni ismerősöknél és kutakodni neten.
    Én ezeket változtattam az elmúlt hetekben:
    - Cipőt cseréltem. Nekem a neutrális, kevésbé csillapított cipők jók.
    - Minden este vagy akár napközben is masszírozom a talpamat és sarkamat (durván, kicsit fájnia kell)
    - Bemelegítek futás előtt, amit korábban restelltem, de be kell látnom, hogy ez is segít
    - Futás után nyújtok, meg amikor csak tudok tekergetem a bokám vagy fel-le emelgetem a sarkamat (filmnézés közben, fórumozáskor, fogmosáskor, főzéskor stb)
    - Masszázspisztolyzni is szoktam a talpamat, vádlimat, combomat
    - Nagyon sokat járok mezítláb

Azóta kevesebb a gondom a talpammal. Hosszú távokat is tudok futni anélkül, hogy széthasadna a talpam.

Regenerációra hagyj időt. Nincs mindennap futás!

Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.

Új hozzászólás Aktív témák