-
IT café
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jimpo
senior tag
válasz tomcica #72967 üzenetére
Világos, nagyon szar mozgásom nincs szerencsére.
Max ha fáradt vagyok akkor megesik a cipőbelső összeérés a boka körüli részen, bár az is modell függő. Esetleg térd koccanás, de ahhoz már nagyon fáradtnak kell lennem....Valóban majdnem ugyanolyan magasak vagyunk, bár legalább 10 kilóval kevesebb is vagy.
69 kiló vagyok, +- 1-2 kg főleg most hogy enni kell. Nyáron meg a vizet szívom magamba mint az állat. Igaz most is 4-5 literrel megyek naponta.
Rólam nem megy le egykönnyen az izom 2015-ös kép akkor ment a súlyzózás, igaz azóta fogytam 6-7 kilót. Idén egy bringázáson kívül nem ment semmi erősítő, kereszt edzés. Leszámítva a sétát. Melóban meg amit meg kell emelni azt meg kell emelni.
"hasonlo hosszut lepunk"[ Szerkesztve ]
A 1080p felbontás játékokban lehet nem a legszebb, de legalább simán fut a vason... :DDD
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Mavic 3 Classic / Pro / Cine FMC drón táska, koffer (StrartRC)
- DJI FPV Racer drón - Beyond unlocked
- DJI Mini 3 pro drón kiegészítők - táska, propellervédő
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 3 akku, garancia, tartozékok (45)
- DJI FPV Racer FMC drón - Fly More Combo + Motion controller
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest