Új hozzászólás Aktív témák

  • Hi!King

    őstag

    válasz sharp4 #42976 üzenetére

    Azért nézd meg egy márkás futócipő árszerkezetét. A dekás futócipők azért tudnak jók lenni ár-érték arányban, mert egy sportáruház lánc saját márkás termékei esetében a mérethatékonysága jobb a legtöbb területnek, amelyek az árat határozzák meg.

    Igen, a cipő nagyon fontos, ezért a tapasztalataim alapján ajánlani tudom ezeket a cipőket, természetesen nem általánosan mindenkinek minden modellt, hiszen egyén, láb, futóstílus függő minden. Te ezzel szemben az olcsó, ezért csak rosst lehet elven szarozod le csípőből. Számomra bebizonyosodott, hogy alaptalan ez az előítélet.

    Szerk.:
    Egyébként mikor egyetemista voltam, és a legolcsóbb dekás cipőt engedhettem meg magamnak, akkor nagyon sok ismerősöm futott ilyenben, van PHD hallgató ismerősöm, aki máig ilyenben fut, 1:22-es félmaraton egyébként a rekordja. Megjegyzem, én tájfutó edzéseken is használtam, néha versenyen is, mert a szöges nekem nem volt túl kényelmes, így csak fontos versenyeken vettem azt fel. Később, 2 éve, nem abban, hanem egy terepre szánt változatban futottam egyéniben 12 órás tájfutást.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák