Új hozzászólás Aktív témák

  • Agony

    aktív tag

    válasz LanyUs #26903 üzenetére

    Valóban rosszul fogalmaztam, helyesen úgy hangzik, hogy 96 kg-san ~27 évesen döntöttem, hogy ez így nem lesz túl nyerő hosszú távon, ezért megcsináltam a média által propagált népszerű változtatásokat az étrendemen. Csak a szokásos ne egyél fehér lisztet, ne egyél cukrot, stb... ezzel kb. instant lement 10 kg és 85 kg-val kezdtem futni májusban.

    Mire a maratonhoz kerültem kb. 80 kg voltam, de ezt csak itt az Alföldön futottam kemény 4 óra 41 perces idővel. Kiskunhalasról Kiskőrösig végig van kerékpár út így elindultam abba az irányába és Soltvadkert vége felé meglett a 21 km, ott megfordultam aztán haza. Hatalmas ötletnek bizonyult felkészületlenül, egyedül maratont futni... a 6:41p/km átlaghoz 175-ös átlag pulzus dukált.
    (...vicces ezt ma már visszanézni Runtasticon, de már látszik mekkora hülyeség volt! :D)

    Most egyébként 72-73 kg vagyok, de nyilván több izommal. Sokáig elég szigorúan vettem a sporttáplálkozás könyvek által írt "szent írásokat", de annyira rossz kedvű voltam a túl szabályzott étkezéstől, hogy abból már sokat engedtem. Tavaly májusban volt a legjobb, akkor 8,3% volt a legalacsonyabb testzsírom és 45,8% izomtömeg tartozott a 70kg-os súlyhoz, de mára ez a lazább étrendnek hála 14%-ra és 42%-ra módosult. Cserébe viszont van pizza és fagyi! :))

    [ Szerkesztve ]

    Start with a whisper, end with a scream!

Új hozzászólás Aktív témák